Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...
LogicusMPS kaže...

To sam i mislia, jedino je logično. Uzet ću uskoro novu ploču, proc i RAM. Al žalosno je da je igra više optimizirana za CPU nego GPU.

Pogresno razmisljas, ovdje je to dosta bolje objasnjeno. Moras imati balans izmedju CPU i GPU, ne mozes staviti titana na dual core pentiuma, kad malo razmislis na dual core ne mozes staviti nista jace od ~7750 a 660 je za nju avion.
Najjeftiniji intel upgrade ti je i3 mada su relativno neisplativi pored konkurencije u tom rangu.  Svima nam je tako bilo kad smo imali neizbalansiran komp :)

a dobro razumi covjeka kad battlefield 4 sa 64 playera online moze gurat grafu do maximuma,kakav je osjecaj kad ovdje 5 na 5 ne moze a igra graficki dno dna naspram battlefielda.

frustrirajuce i jeste

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
chaselol kaže...
LogicusMPS kaže...

To sam i mislia, jedino je logično. Uzet ću uskoro novu ploču, proc i RAM. Al žalosno je da je igra više optimizirana za CPU nego GPU.

Pogresno razmisljas, ovdje je to dosta bolje objasnjeno. Moras imati balans izmedju CPU i GPU, ne mozes staviti titana na dual core pentiuma, kad malo razmislis na dual core ne mozes staviti nista jace od ~7750 a 660 je za nju avion.
Najjeftiniji intel upgrade ti je i3 mada su relativno neisplativi pored konkurencije u tom rangu.  Svima nam je tako bilo kad smo imali neizbalansiran komp :)

Sve ja to razumin, znan šta je bottleneck. Ali kako .ebeni BF3-4 i ostale pizdarije modernije rade na Uber postavkama glatko ko po ledu, a ovo GOvno pada na 60 fpsa čak i pri odanju po praznoj mapi?

13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Igra je prvenstveno pravljena za konzole, zato sve igre do kraja 2014 rade na dual core bez problema sa bilo kojom grafom. 
Jednostavno je tako.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Igra je prvenstveno pravljena za konzole, zato sve igre do kraja 2014 rade na dual core bez problema sa bilo kojom grafom. 
Jednostavno je tako.

www.youtube.com/MikadiN
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jednostavno je tako.

I šta kaže?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
10 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

zna mozda neko za kolko bi se otprilke mogao prodati AWP Hyper Beast sa floatom od 0.992377, posto je relativno visoki float mislim da bi mogao izvući nešto više od regularne market cijene.

0 0 hvala 0
11 godina

za one koji nisu vidjeli

13 godina
MasterG kaže...

za one koji nisu vidjeli

Koliko je ovo retardirano, tjeraju te bukvalno da koristis mobile app za trgovanje a jos gore kad s nekim retardom trejdas i ostane ti tvoj item zakljucan tri dana 

17 godina
chaselol kaže...
MasterG kaže...

za one koji nisu vidjeli

Koliko je ovo retardirano, tjeraju te bukvalno da koristis mobile app za trgovanje a jos gore kad s nekim retardom trejdas i ostane ti tvoj item zakljucan tri dana 

mislim da radije biraju to nego brojne upite nasanjkanih korisnika

mada, po meni, nisam trejder, ali ovo je čist ok rješenje.

13 godina

kako ce opskin, csgolounge i sl. funkcionirati nakon ovog?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ja se isto slažem sa rješenjem. Jbga čekat će se 3 dana i bok, ali barem neće bit scammanja...dok ne smisle kako scammat opet. Baš me jučer za frenda dodavali kao neki BOT-ovi sa cshunt ili tak nekaj...reko scamm ziher, BOT-ovi nikad ne dodaju za frenda.

Ne vidim zašto bi to imalo utjecaja na OP skins ili csgolounge?

13 godina

neznam nagadjam....

prvo mi je palo napamet npr. igra danas G2 & fnatic i ti se ides kladiti i stavis na G2, al jebiga fnatic dobije i ti samo povuces trade na Steamu i ko te sisa csgolounge :)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

pa to je betanje ne trejdanje...ili sam ja lud?!

EDIT:

BTW sad idem vidit kak je ekipa igrala danas kad ono

TSM 16 - 0 Liquid

Fnatic 16 - 0 LG

PENTA 0 - 2 unu.Ain

!?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 1:04 (MasterG).
13 godina

Pa kako se betas ako ne trejdanjem?!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

da, ali to su BOT-ovi ne stvarni profili...dakle to je posebno...dakle betanje ne trejdanje u pravom smislu riječi

11 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Pa kako se betas ako ne trejdanjem?!?

Ma lik očito nikad nije betao pa ne kuži da ti je bet potvrđen tek kad oni prime tvoj skin 

I dajte ljudi molim vas malo pročitajte što steam kaže oko trejdanja prije nego što počmete pisati gluposti!

Steam trade holds How does it work?

If a user trading away items hasn't had their account protected by a Mobile Authenticator for the past 7 days, items delivery will be delayed by Steam for up to 3 days. This provides the user time to cancel the trade and any other that are pending. Cancelling trades that are pending or in a trade hold will begin a trading cooldown on your account to prevent any further unauthorized attempts to trade away items. 

How can I remove the need for a trade hold?

Using a Mobile Authenticator ensures that you and only you can trade away your items quickly and securely, so trade holds are no longer necessary. Increase your account security by getting the Steam Guard Mobile Authenticator for iOS and Android devic

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 1:19 (SoynTech).
15 godina
neaktivan
SoynTech kaže...
If a user trading away items hasn't had their account protected by a Mobile Authenticator for the past 7 days, items delivery will be delayed by Steam for up to 3 days...

Zaboravio si i ovo da dodaš

Starting 9 Dec, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days.

Tek stupa na snagu 9.12. a naravno glupi volvo nije napravio aplikaciju za Windows Phone, i šta ću ja sada trebati čekati za svaki trade po 3 dana... Bar postoji neka alternativa, Bluestacks, virtuelni android telefon na računaru...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
VandaL.pr! kaže...

kako ce opskin, csgolounge i sl. funkcionirati nakon ovog?

Vjerojatno će bit whitelistani. Valve dobro zna koliki bi utjecaj na cijene skinova, i općenito razvitak igrice imalo onesposobljavanje CSGLa i OpSkinsa.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina

Ima i boostanih i u LE... a cini se da su oni uvjek u mojem timu a oni sa 100h i private profilom u drugom... 

I čini mi se da je dosta pao skill opcenito u CS... u LE vidim ekipu koja ne cuje tipa sa mid kak trci u tunnels na d2 i nema uopce xhair placement, i onda kad rushaju mid kazu da cheatam jer sam bacio nade i flasho prije neg kaj su izasli...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 15:02 (8ax).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

jok ti se betaš pa znaš jel? Jer ako ti BOT profile povezuješ isto kao i profile stvarnih ljudi onda je to tvoj problem. Ja još nisam čuo da je netko scamman od strane BOT-a...ako jest, evo prosvijetli me.

A ono što sam ja htio reći sa:

"da, ali to su BOT-ovi ne stvarni profili...dakle to je posebno...dakle betanje ne trejdanje u pravom smislu riječi" je upravo ono što je Tomek.Klc rekao, dakle bit će vjerojatno whitelistani...jer mogu, jer su BOT-ovi razumiješ?

12 godina
protjeran

Noobing around...

Najte mi zamjerati, znam da sam njubara, ne jer sam loš, nego zato jer igram competitive iz zahebancije xD.

Ipak je bio win na kraju.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže... 

Najte mi zamjerati, znam da sam njubara, ne jer sam loš, nego zato jer igram competitive iz zahebancije xD.

Šta prije priznaš sebi da si loš jer si loš a ne jer se zajebavaš prije ćeš postat bolji

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan

5% 

BCko
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Roko567 kaže...
Jarvan kaže... 

Šta prije priznaš sebi da si loš jer si loš a ne jer se zajebavaš prije ćeš postat bolji

Igra kao igra, ima puno važnijih stvari u životu nego biti "ne loš" u tamo nekoj igri.

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Igra kao igra, ima puno važnijih stvari u životu nego biti "ne loš" u tamo nekoj igri.

Zvucis kao jedan od onih likova na MM-u koji ne mogu hitati zid ili pushaju svaku rundu i sjebavaju tim pa seru na mic: "OMG it's just a game chill lol"

Ako ne igras da pobjedis i da se trudis, nemoj igrati competitive makar to bila samo igra, kad ljudi startaju mec izgubit ce sljedecih cca 40 minuta.

Ne igram ni ja ovo profesionalno niti trenutno igram full aktivno ali meni je zabava kad pobjedjujem, svako ko kaze drugacije laze.

BCko
12 godina
protjeran
Roko567 kaže...
Jarvan kaže... 

Ko kaže da ima bolje il treba bolje il želim bolje?

Igre su igre jer su za zabavu, chill.

Gdje su ti dolari i euri od pro skilla???

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 18:24 (Jarvan).
11 godina
neaktivan
Ima ih na milijarde samo ne u ovoj Lijepoj nasoj.
13 godina
Jarvan kaže...

Ko kaže da ima bolje il treba bolje il želim bolje?

Igre su igre jer su za zabavu, chill.

Gdje su ti dolari i euri od pro skilla???

To to udri ih gdje su najtanji xD

Znas kako na bug forumu, profesionalci su obicno veliki kladionicari koji igraju na 40fps i imaju problema sa kockanjem, tj sve izgube :D

Realno ja da igram csgo i da imam preko 2000h ulozenih u igru, da nemam inventar od barem 300 eur izbrisao bih igru. Jer bukvalno igra toliko daje da je to smijesno 

Npr ja imam mozda 600h competative gameplaya i uspio sam iskesirati blizu 2500eur bez puno betanja (tu sam mozda u plusu ~250 digao ruke ne isplati se) a ostalo casual trade 1h dnevno, malo  i tako to 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 20:07 (chaselol).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dakle ako nebi bilo skinova nebi opce igrao cs? 

13 godina
leoncropro kaže...

Dakle ako nebi bilo skinova nebi opce igrao cs? 

Ti si jedan od onih koji misle da je cs:go igra a ne masina za pravljenje para 

Ne, ne bih rekao da bih igrao, ako vec trosim vrijeme na igre gledam da imam nesto osim samo zabave, jer je danas sve postala komercijala. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice