Sreca pa je noz od 250eur
Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo
ma brate ovo je treci dan a nista nisu popravili,citao sam i ja na netu da nam je svima tako ali fakat me nervira,dobio jackpot a koristim stock m4a4
Sreca pa je noz od 250eur
Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo
ma brate ovo je treci dan a nista nisu popravili,citao sam i ja na netu da nam je svima tako ali fakat me nervira,dobio jackpot a koristim stock m4a4
Navi pobijedio tsm...
stavio ja na navi gluposti sto sam dobio iz beta navi vs liquid i obio neki galil od 1€ xd..
au vezi prikzaivanja skinova danas nije prvi dan da to ne radi...
niti mi noz prikazuje niti iteme....
pozz,
molio bi za pomoč, radi se o lapu hp 470 g2, danas reinstal windows 10 zadnji build, svi zadnji drajveri, hardware nutra je i7550u 8gb rama i amd r5m255 2gb rama i dd3
cs go kad se pokrene šteka ko blesav, ja sam sa svog acc i kompa prebacio instalaciju, makar nevjerujem da je do toga, al nek proba frend sam skinut, meni se čini da je ta amd grafa usko grlo, makar svejedno to ne da je dovoljno da pokrene i normalno igra, dosadao sam igru da kad se pokrene da koristi amd grafu, sve u igrici stavio na low i opet isto, ima ko ideju kaj napravit, prije dok nisu bili svježi drajveri igra se učitavala 100 godina, da probam sa beta drajverom?
edit_
kad ju dodam u amd control centru pod gaming da tam nekaj istweekam, nisam familijaran sa amd grafama, jako dugo koristim nvidiu.
NaVi je pobjedio radi onog Edward-ovog
e to je bila prekretnica i to je bilo nešto najljepše što sam vidio i zadnje vrijeme na pro mečevima :DEDIT:
WOW totalni rekt - E-Frag raturio PENTA-u dobro da se nisam okladio na kraju XD
Počele su malo rasti ove Cobblestone kutije, mogao bi da izvučem uloženo, ispao sam pravi levat, mislio da kupim za manje od 21€ i da brzo preprodam i zaradim koji €, mislio da će na 25-26€ da skoči u roku dan-dva, ali vraga, cobblestone se igrala više nego sljedeće dvije mape zajedno, i cijena padala i do 18€. Da mi je da je prodam za 24€ i da izvucem koji cent zarade i da vise ne rizikujem. Rizikovao sam na Cologne ili Katowice turniru ove godine, kupio dust 2 kutiju za 8€ i prodao za 12€ u roku 2-3h i zaradio brzo preko 2€ kad se odbije provizija.
Počele su malo rasti ove Cobblestone kutije, mogao bi da izvučem uloženo, ispao sam pravi levat, mislio da kupim za manje od 21€ i da brzo preprodam i zaradim koji €, mislio da će na 25-26€ da skoči u roku dan-dva, ali vraga, cobblestone se igrala više nego sljedeće dvije mape zajedno, i cijena padala i do 18€. Da mi je da je prodam za 24€ i da izvucem koji cent zarade i da vise ne rizikujem. Rizikovao sam na Cologne ili Katowice turniru ove godine, kupio dust 2 kutiju za 8€ i prodao za 12€ u roku 2-3h i zaradio brzo preko 2€ kad se odbije provizija.
Cobblestone nece ici preko 22eur jos mozda pola godine, igralo se previse cbbla ovaj turnir tako da bolje zamjeni za neki skin od 22-24 eur tipa cyrex FN, redline FT ST sa dobrim stikerima ili tako nesto...
Ja sam dao nekih 50 keyeva za otprilike 5000 Phoenix caseova, mislim da bi oni sredinom 2016 mogli skočit na 0.3-0.4
Istina da ih ima preko milijun na marketu, ali zato se i puno otvaraju i prodaju. Uskoro bi trebali prestat dropat, al pošto sam ih nabavio za 0.02 i najmanji rast u cijeni mi već znači profit.
Ja sam dao nekih 50 keyeva za otprilike 5000 Phoenix caseova, mislim da bi oni sredinom 2016 mogli skočit na 0.3-0.4
Istina da ih ima preko milijun na marketu, ali zato se i puno otvaraju i prodaju. Uskoro bi trebali prestat dropat, al pošto sam ih nabavio za 0.02 i najmanji rast u cijeni mi već znači profit.
To ti sad i nije pametna investicija jer se treba puno cekati, barem godinu dana sigurno ako ne i vise.....
kad vidis da je 50k = 117.5EUR, a s tim mozes kupiti item od 130 eur
5000*0.023=115
ako skoce na 5 centi, ti dobijas centa od prodaje ali to je ipak 5.000 kutija
EDIT:
Korisnici amd grafa instalirajte nove drivere danas pusteni, ogroman boost u FPS
imam pitanje. Dakle na betanju sam dobio shit skin StatTrak™ PP-Bizon | Cobalt Halftone koji vrijedi 0,36 EUR, ali na sebi ima stickere Luck Skill (0.65EUR), Fearsome (0.89EUR), Aces High (0.75EUR) koji vrijede više od skina...što da ja sad radim sa time? inače prodajem odmah te low price skinove pa skupljam za skuplji, ali koliko da sad stavim price, jel uopće utječu stickeri na price?
To ti sad i nije pametna investicija jer se treba puno cekati, barem godinu dana sigurno ako ne i vise.....
kad vidis da je 50k = 117.5EUR, a s tim mozes kupiti item od 130 eur
5000*0.023=115
ako skoce na 5 centi, ti dobijas centa od prodaje ali to je ipak 5.000 kutija
EDIT:
Korisnici amd grafa instalirajte nove drivere danas pusteni, ogroman boost u FPS
A čuj, zato taj item koji sam mogao kupit za $130 neće rasti u cijeni nego će bit stabilan.
A za Phoenix caseove se nadam da oće rasti, bar na 0.2$ u roku od 6 mjeseci. Pošto nemam šanse za gubit novce jer su kupljeni na 0.02$ po komadu, meni ne smeta čekati.
Već su skočili na $0.05, i to mi je već zarada od $50, a nije prošlo ni mjesec dana.
neki dan otvorio noz a otvorio samo jednu kutio a sad ovo,mislim da moram otici u las vegas haha
jedino sam pissed jer ni jednog noza nisam dobio u ovome aliii ajjjj hahah
haha nemogu vjerovat , ja odmah poslije ovog tvoga odem odigrat ulozim 8 dollara i bude sansa 2,36 % kao da cu dobit i zavrti i ......
neki dan otvorio noz a otvorio samo jednu kutio a sad ovo,mislim da moram otici u las vegas haha
haha nemogu vjerovat , ja odmah poslije ovog tvoga odem odigrat ulozim 8 dollara i bude sansa 2,36 % kao da cu dobit i zavrti i ......
cestitam haha
daj me nemoj zaje*** pa očito se bolje bez kur** rodit...ak imaš ovoliko sreće i on će ti narast XD
U par dana si potrošio sreću za čitav život
Momci, može pomoć.
Ovako, dosad nisan puno ni iša za FPS-om na GO, jer sam haračio na 1.6 koji je uvijek bio lockan na 101. Danas, svježe instalirani Windows 7 Ultimate 64-bit, drajveri od grafe, sve tip top.
Svježe instaliram igru.
Problem - Koje god postavke grafike da stavim, od sve uber-low do uber-high, sa AA i AF do kraja, frejm (npr. na DDII) na TT sponu, vrti oko 70. Tu i tamo se popne na 140-150. Al dropa i do 70, nevezano jel akcija ili nije. Dosta je nestabilan.
Čudi me da je tako nizak. Jel to zbog sasranog starog enginea?
Na istom kompu (pod Moj PC) mi npr. Battlefield 3 i 4 deru na Ultra i FullHD rezoluciji bez poteškoća ikakvih, ko po ledu.
hm, čudno...to nešto ne valja...ja komotno imam 250FPS-a...a imam ništa posebno od grafičke R9 270
Problem - Koje god postavke grafike da stavim, od sve uber-low do uber-high, sa AA i AF do kraja, frejm (npr. na DDII) na TT sponu, vrti oko 70. Tu i tamo se popne na 140-150. Al dropa i do 70, nevezano jel akcija ili nije. Dosta je nestabilan.
Na istom kompu (pod Moj PC) mi npr. Battlefield 3 i 4 deru na Ultra i FullHD rezoluciji bez poteškoća ikakvih, ko po ledu.
CPU ti je kriv za te fps dropove i što nemaš veči fps. Slab je taj E8600 iako je OC na 4.2GHz. Za veči i stabilan fps trebaš neki solidan quad core procesor.
hm, čudno...to nešto ne valja...ja komotno imam 250FPS-a...a imam ništa posebno od grafičke R9 270
Vidiš ja imam R9 270 OC i dual core na 3.2 pa mi je fps između 100-150, a to sve zbog slabog proceora.
CPU ti je kriv za te fps dropove i što nemaš veči fps. Slab je taj E8600 iako je OC na 4.2GHz. Za veči i stabilan fps trebaš neki solidan quad core procesor.
Vidiš ja imam R9 270 OC i dual core na 3.2 pa mi je fps između 100-150, a to sve zbog slabog proceora.
Žalosno je to stari moj, da je tako loše optimizirano, prije je bilo bolje, do nedavno, neznam koji je update sjeba stvar, ima sam lock na 120.
Koji ti imaš, i3?
Morat ću se držat igara ko šta je BF3 i to, jer to sve leti i loada grafičku, a ne proc. Jebote led, da se igra više oslanja na CPU nego GPU, kakva lakrdija.
Žalosno je to stari moj, da je tako loše optimizirano, prije je bilo bolje, do nedavno, neznam koji je update sjeba stvar, ima sam lock na 120.
Koji ti imaš, i3?
Morat ću se držat igara ko šta je BF3 i to, jer to sve leti i loada grafičku, a ne proc. Jebote led, da se igra više oslanja na CPU nego GPU, kakva lakrdija.
bf3 je prastar u poredjenju sa cs:go
gaben logics
Nego nista cudno imas bottleneck vise izrazeniji u CS:GO nego u bf3 koji vise i ne dobija patcheve, a cs:go se patcha jednom sedmicno
TSM - Liquid 16:0
Koji ti imaš, i3?
bf3 je prastar u poredjenju sa cs:go
gaben logics
Nego nista cudno imas bottleneck vise izrazeniji u CS:GO nego u bf3 koji vise i ne dobija patcheve, a cs:go se patcha jednom sedmicno
Koji ti imaš, i3?
Zovu ga "čovik od zareza"
Koji ti imaš, i3?
brate ja imam GTX 660 i i7 2600K na 4GHz i opet mi grafa nije na 99% gotovo nikad,jedino ako forsam MSAA na maximum
a u bf3 i bf4 naravno sve super.
cudan je ovaj source engine pa aj
al et sve su mi postavke na max i 2x msaa i imam 200-300 fpsa mada je prosjek 240 u 5vs5
Da se pohvalim, otvorio sam M4A1-S Cyrex...
Što savjetujete, da ga odmah prodam.. za cca 19USD, ili cekam da buffaju m4 pa da cijena skoci?
a jest cyrex nesto posebno...
ako zelis prodavat ne preporucujem da to radis sad jer su cijene na marketu trenutno sve nize nego inace zbog ovog black fridaya,raja prodaje skinove da moze kupit igre,evo gledam csgo 5.50 eura samo npr
Koji ti imaš, i3?
Zovu ga "čovik od zareza"
Zarez život znači! :D
Koji ti imaš, i3?
brate ja imam GTX 660 i i7 2600K na 4GHz i opet mi grafa nije na 99% gotovo nikad,jedino ako forsam MSAA na maximum
a u bf3 i bf4 naravno sve super.
cudan je ovaj source engine pa aj
al et sve su mi postavke na max i 2x msaa i imam 200-300 fpsa mada je prosjek 240 u 5vs5
Ma nije mi ovo jasno nikako. Meni ne prilazi grafa 50-55% loada nikako. Procesor clockan, evo sad, na 4.3 (E8600).
I sad ti meni to objasni. FPS varira od 60-150? I to na ovom monitoru od 144 Hz baš primjetiš.
Znači, u GO mi je apsolutno isti frejm, bez obzira puknen li rezu na 640x480 sa sve uber low, ili napucan FullHD s AA, AF i svim detaljima do maksimuma. Nije mi jasno.
Zakasnio si s prodajom, svi skinovi su pali zbog steam sale-a sto je poceo sinoc. Ostavi skin kod sebe i sacekaj bar mjesec dana, tad ce cijene otici gore znatno, pa ga tad utopi ili trejdaj. Sad se nista ne prodaje, mozda neki high tier skin koji dropa u operacijama jer sve vise i vise mirise na novu operaciju ubrzo
Ma nije mi ovo jasno nikako. Meni ne prilazi grafa 50-55% loada nikako. Procesor clockan, evo sad, na 4.3 (E8600).
I sad ti meni to objasni. FPS varira od 60-150? I to na ovom monitoru od 144 Hz baš primjetiš.
Znači, u GO mi je apsolutno isti frejm, bez obzira puknen li rezu na 640x480 sa sve uber low, ili napucan FullHD s AA, AF i svim detaljima do maksimuma. Nije mi jasno.
imas los procesor,ja sam testirao sa svojim procesorom,pustio da rade samo 2 jezgre bez HTa na 4GHz i gpu usage nije isao preko 60%
znaci to sto imas ti je do procesora i ne pokusavaj naci rijesenje jer je jedino da kupis i5 haha
imas los procesor,ja sam testirao sa svojim procesorom,pustio da rade samo 2 jezgre bez HTa na 4GHz i gpu usage nije isao preko 60%
znaci to sto imas ti je do procesora i ne pokusavaj naci rijesenje jer je jedino da kupis i5 haha
To sam i mislia, jedino je logično. Uzet ću uskoro novu ploču, proc i RAM. Al žalosno je da je igra više optimizirana za CPU nego GPU.
To sam i mislia, jedino je logično. Uzet ću uskoro novu ploču, proc i RAM. Al žalosno je da je igra više optimizirana za CPU nego GPU.
Pogresno razmisljas, ovdje je to dosta bolje objasnjeno. Moras imati balans izmedju CPU i GPU, ne mozes staviti titana na dual core pentiuma, kad malo razmislis na dual core ne mozes staviti nista jace od ~7750 a 660 je za nju avion.
Najjeftiniji intel upgrade ti je i3 mada su relativno neisplativi pored konkurencije u tom rangu. Svima nam je tako bilo kad smo imali neizbalansiran komp :)