Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.456.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ne razumijem kako mozete pricati da razlika u FPS-u ne znaci nista kad znaci, vecina vas nije probala CS:GO na raznim FPS-ovima.

Igram na CRT monitoru 85hz (puno ljepsa slika i puno fluidniji je od 60hz LCD monitora koje imam doma) sa fps_max 65, znaci FPS mi je 64 u 80% slucajeva jedino kad dolazi vise protivnika ili kad se baca puno bombi i molotova padne mi na 50.

Odem offline s botovima custom mapu, stavim fps_max 129 i sa sigurnoscu mogu reci da je ogromna razlika, kretnja i pucanje s puskama je znatno lakse, kontrolirati recoil mozes puno jednostavnije.

Igrao sam vise puta kod prijatelja na 250-300 FPS-a na 120hz monitoru i opet mogu reci da je puno bolje nego na 120 fps.

Onda opet ne mozete reci da zbog FPS-a ne mozete rank upati, jer sam ja na ovom PC-u Global Elite oko pola godine i ni jednom nisam pao rank do neki dan kad je frend dobio VAC pa sam opet morao 10 meceva za redom winati da me vrati. ( i kad sam prodao main acc pa sam morao opet do Globala ali nakon 25-30 winova to je bilo to. )

Poanta mog posta je da je FPS razlika prilicno vazna ali opet nisu bit ove igre samo AIM i kontrola recoila, i definitivno da s pametnom igrom i dobrim pozicioniranjem mozete ubiti protivnika s duplo vise FPS-a i s boljim aimom od vaseg.

btw. sto se rankova jos tice, najgori rankovi u igri su DMG i LE, yebao sam se na njima jako dugo i cim sam prvi put dosao na LEM u roku od par dana dosao sam i do GE.

BCko
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Komunist Izet kaže...

Major za 8 dana...sta vi mislite, ko ce proci grupe?

Za mene to su: fntc, LG/choke9, TSM,mouz/G2, VP, NiP, nV, Na'Vi/CLG.

Mislim da ovaj major im najvise potencijala za upsetove.

ChrisJ i Niko ako prorade ide se dalje, Mouz ima ogromnog potencijala uigran su tim ali i dalje se znaju raspasti u najglupljim situacijama. Treba promjeniti upravu tima, in game leader i coach definitivno.

Grupa C ce biti najzanimljivija za gledati definitivno, najbolje ekipe su tu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Igrivo je na 120 fps-a, ali je puuno igrivije na 300 fps-a.
Svejedno se može u oba slučaja koliko toliko normalno igrati.

Ali kad je u pitanju refresh rate, 60 hz i 120+ hz su nebo i zemlja. Ja sam se uvijek pitao kako ljudi pogađaju flickove sa awp-om i kako lako kontroliraju aim pri brzoj kretnji (npr. kad pushas sam i moraš provjeriti nasudva protna ugla) dok nisam nabavio 144 hz monitor, sad mi je sve jasnije. Stvar je u tome što ti na 60 hz pola toga i ne vidiš, tj. preskoči sličice jer ih jednostavno ne može ni prikazati. Čim sam prvi put zaigrao na novom monitoru osjetio sam koliko je zapravo lakše skakati, strafeati i ciljati, pogotovo sa awpom. Sad kad se vratim na 60 hz imam osjećaj da mi igra laga i neigrivo mi je totalno

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
bancic123 kaže...

Ne razumijem kako mozete pricati da razlika u FPS-u ne znaci nista kad znaci, vecina vas nije probala CS:GO na raznim FPS-ovima.

Igram na CRT monitoru 85hz (puno ljepsa slika i puno fluidniji je od 60hz LCD monitora koje imam doma) sa fps_max 65, znaci FPS mi je 64 u 80% slucajeva jedino kad dolazi vise protivnika ili kad se baca puno bombi i molotova padne mi na 50.

Odem offline s botovima custom mapu, stavim fps_max 129 i sa sigurnoscu mogu reci da je ogromna razlika, kretnja i pucanje s puskama je znatno lakse, kontrolirati recoil mozes puno jednostavnije.

Igrao sam vise puta kod prijatelja na 250-300 FPS-a na 120hz monitoru i opet mogu reci da je puno bolje nego na 120 fps.

Onda opet ne mozete reci da zbog FPS-a ne mozete rank upati, jer sam ja na ovom PC-u Global Elite oko pola godine i ni jednom nisam pao rank do neki dan kad je frend dobio VAC pa sam opet morao 10 meceva za redom winati da me vrati. ( i kad sam prodao main acc pa sam morao opet do Globala ali nakon 25-30 winova to je bilo to. )

Poanta mog posta je da je FPS razlika prilicno vazna ali opet nisu bit ove igre samo AIM i kontrola recoila, i definitivno da s pametnom igrom i dobrim pozicioniranjem mozete ubiti protivnika s duplo vise FPS-a i s boljim aimom od vaseg.

btw. sto se rankova jos tice, najgori rankovi u igri su DMG i LE, yebao sam se na njima jako dugo i cim sam prvi put dosao na LEM u roku od par dana dosao sam i do GE.

tebi tih 85 Hz nista ne znaci kad bi za to trebao imati 85+ FPS-a lockano minimalno da bi osjetio razliku izmedu 85 Hz monitora i 60 Hz monitora, tako da se slobodno na LCD prebacis posto si napisao da ti je FPS 64 u 80% slucajeva

Respect the Raise...!
17 godina
neaktivan

Oni i njihov ranking sistem. 7 winova za redom i nema rank up. I minimalno 3 MVPa po igri. Da dođem do DMG na čemu sam sad mi je trebalo 8 winova za redom. Sad očito opet treba toliko za LE. A šansa za to s random ljudima... Naravno izgubio sam sad nakon tih 7 winova :|

Nemam volje više za tu igru ali nekako nastavljam igrati :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 0:58 (lordblex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

tebi tih 85 Hz nista ne znaci kad bi za to trebao imati 85+ FPS-a lockano minimalno da bi osjetio razliku izmedu 85 Hz monitora i 60 Hz monitora, tako da se slobodno na LCD prebacis posto si napisao da ti je FPS 64 u 80% slucajeva

Razlika je ogromna ne zbog herza nego opcenito valjda kvalitete monitora, na oba LCD-a koji mi skupljaju prasinuprisutan je kao neki blur kad brzo micem misem, isto imam feeling ko da imaju neki delay dok mi na ovom sve ide onako smooth.

BCko
16 godina

Jel bi se primjetila razlika kad bih prebacio monitor sa 60Hz na 75Hz, naravno racunajuci da imam iznad 75 fps-a

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Fnatic vs Vexed
LG vs cloud9
TSM vs flipsid3
G2 vs mousesports
VP vs liquid
Nip vs titan
envyus vs dignitas
NAVi vs CLG

boldane sam vec pikira ostale su ova tri meca ne znam sta odigrat..

Oce li C9 opet podbacit? losi su na CT-u u zadnje vrime..
G2 vs mouse je*eno za prognozirat..neman pojma mislim da ce odlucivat o formi Nike
Nip v titan da je bo3 stavia bi bez razmisljanja na Nip, posto je bo1 ne znam ni sam. Titan mi se cini u dobroj formi

Sta vi mislite?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel se ikome dogadja da sto duze/vise igraju, to losiji?

Prije nekakvih pola godine sam igrao nevjerovatno, u prakticki par tjedana bih se pomaknuo sa DMG u GE.

Od superiornog aima, pozicioniranja, recoil kontrole i svega, ostalo je 20%

Prije san mogao preko pola mape spray napravit koji bi uvijek bio zagarantiran kill, tapping izvrstan takodjer.

Sad nakon godina igranja, ovu godinu primjecujem veliki deficit u svemu ovome. Prakticki san na rubu da kazen da vise necu igrat CS ako ga ne mogu igrat u svojen punon potencijalu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Jel bi se primjetila razlika kad bih prebacio monitor sa 60Hz na 75Hz, naravno racunajuci da imam iznad 75 fps-a

Razlika je ogromna ja imam 75hz i 60 hz monitore razlika je stvarno velika

14 godina
Diplo kaže...

Oce li C9 opet podbacit? losi su na CT-u u zadnje vrime..

Choke9...ali imam vjere u seangares da ce se pripremit, kao jedan bogme posvećen leader, jer znaju protivnika

http://www.youtube.com/user/MsDome007
13 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Jel se ikome dogadja da sto duze/vise igraju, to losiji?

Prije nekakvih pola godine sam igrao nevjerovatno, u prakticki par tjedana bih se pomaknuo sa DMG u GE.

Od superiornog aima, pozicioniranja, recoil kontrole i svega, ostalo je 20%

Prije san mogao preko pola mape spray napravit koji bi uvijek bio zagarantiran kill, tapping izvrstan takodjer.

Sad nakon godina igranja, ovu godinu primjecujem veliki deficit u svemu ovome. Prakticki san na rubu da kazen da vise necu igrat CS ako ga ne mogu igrat u svojen punon potencijalu....

To je normalno i sigurno ima neki stručni termin za to... Uglavnom kad nešto stalno radiš s vremenom postaješ lošiji, potrebno je napraviti pauzu i onda opet ispočetka. Isto je i meni i većini ljudi koje znam, jednostavno nekad treba napravit pauzu i odmorit se malo. Nakon pauze obično za par sati opet igram kao i prije.
Tako je meni osobno i sa učenjem, npr. učim 3 sata navečer i dok ja naučim ovo zadnje zaboravim ovo prvo. Sljedeće jutro mi se sve vrati. Valjda nam tako mozak funkcionira

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 19:47 (Roko567).
15 godina

Steam mi je bio prspor i onda mi izađe nesto da se logiram ja se logiram i dobijem market ban 7 dana... I zanima me sad jel se mogu trade-at tj. betat na csgoloungeu?

http://prntscr.com/8u8yqe

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Steam mi je bio prspor i onda mi izađe nesto da se logiram ja se logiram i dobijem market ban 7 dana... I zanima me sad jel se mogu trade-at tj. betat na csgoloungeu?

http://prntscr.com/8u8yqe

Da, osim ako se inače ne loguješ i na browser, pa da mozes preko browsera prihvacati offere, ako se ne loguješ nikad preko browsera, onda ćeš morati čekati 7 dana.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
definho kaže...

Razlika je ogromna ne zbog herza nego opcenito valjda kvalitete monitora, na oba LCD-a koji mi skupljaju prasinuprisutan je kao neki blur kad brzo micem misem, isto imam feeling ko da imaju neki delay dok mi na ovom sve ide onako smooth.

U pravu si,igrao sam na 60 hercnom minitoru onda nabavio 120 razlika je nebo i zemlja.

13 godina

Naidem danas na Slovence u mm-u. Prvo su mi poceli psovati vladu sto pustaju izbjeglice i onda na halfu ovo

GamingOnline
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
lordblex kaže...

Oni i njihov ranking sistem. 7 winova za redom i nema rank up. I minimalno 3 MVPa po igri. Da dođem do DMG na čemu sam sad mi je trebalo 8 winova za redom. Sad očito opet treba toliko za LE. A šansa za to s random ljudima... Naravno izgubio sam sad nakon tih 7 winova :|

Nemam volje više za tu igru ali nekako nastavljam igrati :D

Pokazi koliko si bodova imao po gejmu :P
Sigurno nedovoljno cim nisi rank up, mada mislim da treba vise MVP da imas i veci KDR barem iznad 1 za LE. Ja sam dosao do LE nisam imao manje od 5MVP po gejmu i KDR iznad 1.2

P.S. doduse ja sam igrao na LEM matchmakingu pa sam zbog toga mozda i rank up brze :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 22:53 (chaselol).
14 godina

KDR nema nikakve veze sa rankovima. Ono sta utjece je sto veca razlika rundi i kolicina MVP. Teamkillevi i slicno ne znace također nista. Jos jedino utjece ako igras protiv ljudi koji su veci rank od tebe.

http://www.youtube.com/user/MsDome007

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BCko
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 21:20 (bancic123).
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

oce igrat ko ovaj fantasy team sad za major?

ovako sam ja slozia za prvi dan

Commando - Flusha (jednostavno Fnatic bi treba lako pobjedit VexedG, ocekujem 25+ kilova od Flushe i dobar kd)
Clutch King - device ( ne vjerujem da ce device  ostat zadnji ziv u teamu mnogo puta ili bilo ko protiv F3,al ako ostane sigurno ce uzest koji kill protiv F3 a i stavia sam ga zbog toga sta ocekujem da ce imat duplo vise kilova nego deatha)
Eco Warrior - f0rest (jednostavno f0rest je monstrum sa pistoljima a igraju protiv Titana gdje ce bit puno vise eco rundi nego npr da sam uzea devicea a igraju TSM-F3)
Entry fragger - olofm ( ocekujem laganu pobjedu Fnatica i dobar kd olofa)
Sniper - Guardian ( fallena sam prekrizia jer ocekujem tijesnu borbu LG i C9 tako da nece bit u mogucnosti igrat awp-om vecinu meca, KennyS-a i JW-a nisam stavia jer igraju protiv relativno laganih protivnika i ostatak tima ce lovit fragove po mapi tako da ce njima ostavljat "mrvice")

Ovo je samo za prvi dan,naravno da ce bit nekih promjena za drugi dan

Sta vi mislite na ovo? i koga ste vi izabrali?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Ja mislim da si se malo zeznuo

Za timske stickere koje sam stavio na pickem piše

Tradable After Oct 29, 2015 (8:00:00) GMT
Can Be Used After Oct 29, 2015 (8:00:00) GMT

a za autogram stickere koje sam stavio na fantasy team piše

Tradable After Nov 02, 2015 (10:00:00) GMT
Can Be Used After Nov 02, 2015 (10:00:00) GMT

zato mislim da ovo računaju cijeli turnir, ne samo prvu grupnu fazu i vjerujem da će KennyS osvojiti Sniper-a na kraju, da će imati najviše awp/scout killova(valjda računaju i scout, a ne samo awp)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 16:46 (Haker_x).
15 godina

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3p4npm/dupreeh_has_only_lost_3_out_of_the_last_43_1v1/

prije dupreeh za clutch king-a

edit: jel znate mozda hoce dropat souvenir caseove na dreamhacku?

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 16:54 (darko099).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prilično sam siguran da će dropati suvenir kutije

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Diplo kaže...

Ja mislim da si se malo zeznuo

Za timske stickere koje sam stavio na pickem piše

Tradable After Oct 29, 2015 (8:00:00) GMT
Can Be Used After Oct 29, 2015 (8:00:00) GMT

a za autogram stickere koje sam stavio na fantasy team piše

Tradable After Nov 02, 2015 (10:00:00) GMT
Can Be Used After Nov 02, 2015 (10:00:00) GMT

zato mislim da ovo računaju cijeli turnir, ne samo prvu grupnu fazu i vjerujem da će KennyS osvojiti Sniper-a na kraju, da će imati najviše awp/scout killova(valjda računaju i scout, a ne samo awp)

How do I play the Fantasy Team Game?

To play the Fantasy Team Game, you'll need to own five different player autograph stickers. If you own a player's autograph sticker, you can place them in your roster. Submit a complete roster, and your players will earn points at the end of each match day based on their overall performance, earning bonus points when they perform an action for their specialized role (e.g., your Sniper earns bonus points for each kill with a Sniper Rifle).

Your roster carries over each day, so if you're happy with your team you won't need to make any changes. Should one of your players get eliminated, or you want to change your roster, you can make adjustments after the last matches of the day, until the start of play the next day.

kopirano s ove stranice http://www.counter-strike.net/pickem/cluj2015

14 godina
neaktivan

S jutarnjeg mm-a :D

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bancic123 kaže...

S jutarnjeg mm-a :D

gj,rijesio si ih no da predemo na stvar ;)

znaci isto sam ge kao i ti,ali kada ja igram mm meni tako nitko ne naleti(kada vidim tvoj frag kao da igras vs glupih igraca koji samo trce,stavio bih ih u rank dmg-a...)..

Ocigledno ne igramo vs istih igraca... ako se pusha long uvijek ide flesh prijeko odmah i uleti se sa prefireom na svaki moguci angle no kod tebe protivnici samo trce i  cim su izasli iz long tunnela i nista ne provjeravaju,kao muhe bez glave...

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
14 godina
neaktivan
res03pem kaže...

To si ti vjerojatno umisljas, mozda te ubiju kad ovako zarushaju jer ovo je full GE rank ( imao oko 16,17 winova i 3,4 losea u zadnjih 20-ak meceva).

Da je sve kako ti kazes niko nikad u zivotu nebi napravio nikakav frag, pogotovo na profesionalnim mecevima.

SS ovog meca:

BCko
12 godina
bancic123 kaže...
res03pem kaže...

To si ti vjerojatno umisljas, mozda te ubiju kad ovako zarushaju jer ovo je full GE rank ( imao oko 16,17 winova i 3,4 losea u zadnjih 20-ak meceva).

Da je sve kako ti kazes niko nikad u zivotu nebi napravio nikakav frag, pogotovo na profesionalnim mecevima.

SS ovog meca:

ma vjerujem ti ja da je ge rank  i ne osporavam ni najmanje tvoje fragove jer niti si ih promasio pa lucky pogodio niti ista..

nije uvijek tako naravno,no u zadnje vrijeme(odigram mm ili 2 u 5 dana) igram protiv dosta dobrih igraca koji mi vise manje na isit nacin ispushaju long(ne cuvam ga ja inace :P)

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
13 godina
bancic123 kaže...
res03pem kaže...

SS ovog meca:

To ako je global elite ja sam pasha biceps

lik ima score 9-2-23 u 25 rundi, daj molim te vidis da su likovi izbustani, tako los score ne mozes imati na globalu, jednostavno ne ide.
I to cache mapa.

11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

To ako je global elite ja sam pasha biceps

lik ima score 9-2-23 u 25 rundi, daj molim te vidis da su likovi izbustani, tako los score ne mozes imati na globalu, jednostavno ne ide.
I to cache mapa.

Nisam igrao več neko vrjeme na cache pa ne znam jesu li promjenili nešto, ali mislim da je ovo ipak DD2  

...My life, My game, My rules...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice