Ne razumijem kako mozete pricati da razlika u FPS-u ne znaci nista kad znaci, vecina vas nije probala CS:GO na raznim FPS-ovima.
Igram na CRT monitoru 85hz (puno ljepsa slika i puno fluidniji je od 60hz LCD monitora koje imam doma) sa fps_max 65, znaci FPS mi je 64 u 80% slucajeva jedino kad dolazi vise protivnika ili kad se baca puno bombi i molotova padne mi na 50.
Odem offline s botovima custom mapu, stavim fps_max 129 i sa sigurnoscu mogu reci da je ogromna razlika, kretnja i pucanje s puskama je znatno lakse, kontrolirati recoil mozes puno jednostavnije.
Igrao sam vise puta kod prijatelja na 250-300 FPS-a na 120hz monitoru i opet mogu reci da je puno bolje nego na 120 fps.
Onda opet ne mozete reci da zbog FPS-a ne mozete rank upati, jer sam ja na ovom PC-u Global Elite oko pola godine i ni jednom nisam pao rank do neki dan kad je frend dobio VAC pa sam opet morao 10 meceva za redom winati da me vrati. ( i kad sam prodao main acc pa sam morao opet do Globala ali nakon 25-30 winova to je bilo to. )
Poanta mog posta je da je FPS razlika prilicno vazna ali opet nisu bit ove igre samo AIM i kontrola recoila, i definitivno da s pametnom igrom i dobrim pozicioniranjem mozete ubiti protivnika s duplo vise FPS-a i s boljim aimom od vaseg.
btw. sto se rankova jos tice, najgori rankovi u igri su DMG i LE, yebao sam se na njima jako dugo i cim sam prvi put dosao na LEM u roku od par dana dosao sam i do GE.

http://www.youtube.com/user/MsDome007