Likovi prodaju cobble kutije za 13e...jebenti steam i potvrđivanje kartice
Budu i po 9eur, ali zaboravi to kupuju botovi 
Budu i po 9eur, ali zaboravi to kupuju botovi 
To je ionako nemoguće kupiti
Gleda li itko NA'VI vs CLG? Šta je s Edwardom? Zašto je lik tako zbunjen?
Ništa bolje nego ti...
Kao da smo se dogovarali šta ćemo da pickamo...
C9 i NiP ce vjerojarno opet izgubit, al sam stavio isto ;)
http://www.youtube.com/user/MsDome007
C9 i NiP ce vjerojarno opet izgubit, al sam stavio isto ;)
Ma i ja sam, teško da ovaj turnir osvojim zlatni coin, a na fantasy teamu prvi dan nisam ni u top 60%, jedan mi prijatelj na steamu u čak 2%, ako ovako nastavi dobija gold coin za fantasy team
Imam isti osjecaj i za mouz da nece proci dalje, choke je ocigledan i chrisJ sa svojim izborom oruzja juce na infernu je gg
P.S. ako vam se da report za wh ovdje dva gejma lika dobijam, i vise nego ocigledno je i na zadnjoj rundi lik izlazi iz gejma da ga ne uhvati overwatch, classic 
C9 comeback i pobjeda, koji je kralj ovaj seang, PRO90 rules :) U jednoj rundi -4, otreso ih životom.
moje viđenje današnjih mečeva (nekih)
FlipSid3 vs mousesports 35-65 - bi trebao pobjedit, imaju više iskustva i bolje rezultate u posljednjim mečevima, dok flipside baš i ne OVERPASS FT 8-16
Liquid vs NiP 40-60 - NiP ima veći pool map i nekak mi se čini da ne mogu izgubit jer su fakat dobri na svakoj mapi, a većinom igraju protiv top tier ekipa, dok Liquid još mora malo poradit MIRAGE FT 11-16
Dignitas vs CLG 56-44 - e tu je zaj***, obje ekipe su tu negdje po mom mišljenju, CLG je vjerojatno bolji na DD2 i overpassu, dok je Dignitas bolji na Inferno, Mirage i Train, išao bih na Dignitas čisto jer mi se dopada ekipa i do sad sam na njima zaradio XD COBBLESTONE FT 14:16
VirtusPro vs Titan 58-42 - hm, VP je jučer odigrao strašno loše na Cobblestone, jedva na overtime pobjedio Liquid, a ni Titan nije bio puno bolji na Cobblestone jer je u CT dijelu rasturio NiP 13-2 !!! a na kraju završilo 16-13 !!! Rekao bih da je gledajući tier ekipe, Liquid lakši protivnik nego NiP...no ipak bih išao na VP u ovom meču jer VP gotovo uvijek završi na boljem mjestu u konačnici kad su u pitanju veliki turniri TRAIN FT 16:7
EDIT:
pomješao sam imena u NiP opisu, pa sam zabunom stavio F3 umjesto Liquid, ali i dalje stoji sve što sam napisao
NiKo i nex su na drogama stari moj, rasturaju XD 12-3 HT za mousesports :D
Imam isti osjecaj i za mouz da nece proci dalje, choke je ocigledan i chrisJ sa svojim izborom oruzja juce na infernu je gg
P.S. ako vam se da report za wh ovdje dva gejma lika dobijam, i vise nego ocigledno je i na zadnjoj rundi lik izlazi iz gejma da ga ne uhvati overwatch, classic 
Lik ima 1600 sati u igri ti imas oko 900 ako se ne varam, ima jos 40 igara na steamu jesi se bar udostojio pogledati demo ili si samo ljut jer te lik sabio?
Stavi demo da vidimo i to
Sve isto za prvi dan ka i ti, drugi dan sam samo dignitas stavia drukcije od tebe radi aizya lik rastura al ocito ga nema ko pratit
Zasad 5 bodova izgubia u 2 dana aj nije lose ako 4 ostala prođu
Sve isto za prvi dan ka i ti, drugi dan sam samo dignitas stavia drukcije od tebe radi aizya lik rastura al ocito ga nema ko pratit
Zasad 5 bodova izgubia u 2 dana aj nije lose ako 4 ostala prođu
aizy u dignitasu je kao kennyS u Titanu, odlican igrac s individualno slabijim suigracima.
Pimp nije los al je totalno podbacia, a i lefta im je schneider tjedan dana prije majora
Fantasy tem za danas Snax-Flusha-device-dupreh-Kennys
[*] Fnatic
SA > EU
[*] Fnatic
SA > EU
Sutra C9 vs Fnatic, rip C9 :)
Fnatic 84 % : 16 % LG csgolounge
Neko je dobro uzeo skinove, a neko ih je vala dobro i izgubio...
[*] Fnatic
SA > EU
hltv user spotted...nema tu RIP fnc, tek pocinje, iako mi je pickem na njih bio, izuzetno mi je drago da su Brazilci uspili.
[*] Fnatic
SA > EU
hltv user spotted...nema tu RIP fnc, tek pocinje, iako mi je pickem na njih bio, izuzetno mi je drago da su Brazilci uspili.
i arent think that
TSM - Fnatic cetvrtfinale? auuu
Fnatic 84 % : 16 % LG csgolounge
Neko je dobro uzeo skinove, a neko ih je vala dobro i izgubio...
O da ljudi su izgubili dosta :D
Nije mi jasno sto je titan napravio ovakav potez i izabere Train protiv VP-a?
Mozda misle da mogu lakse protiv Na'vi/EnvyUS?
Ne možemo mi znat šta se dogadja u vetou. Ni meni nije jasno zašto bi Mouz ostavio Inferno otvoren protiv Gamers2 jučer, al tko će znat šta se tu dogadja.
RPK sjeb* sve sto se moze sjeba* :D
hmn 3/4 pogodim sa time da sam reko da je Dignitas CLG težak meč :)
a fnatic, majko mila...dakle ovi su ih u taktikama satrali...odlično je LG odigrao
3 matcha se ponavljaju iz grupne faze
G2 - Mouz
Titan - NIP
Navi - CLG
Ja danas ubode sve osim Fnatic vs LG
Ovaj Fantasy Team je sam trošak novca...ko to predvidi svaka mu cast(imam 2-3 na frend listi i to je lucky guess). Jos mi nekim slucajem ostao Neo ka Sniper umisto JW, a on igra na Trainu di nije taknuo taj AWP...