Koliko je ovaj decko iznad mene ljut....
U mad bro?
Jelly?

Koliko je ovaj decko iznad mene ljut....
U mad bro?
Jelly?
To je seljecina, od kada su poceli skinovi uvijek se grebe da ima sto vise, svakinoz je medu prvima dobio, a za keyeve i kutije nije dao nista, sve mu drugi ljudi daju nebili bili u raffle-u za giveaway, lik sve sta radi je streama i otvara nesto sto nije njegovo, garantiram da je zaradio par k eura od svega sto je dobio i prodao, lik je smece koje se uguralo na dobru poziciju, otvarat kutije sa tudim keyevima i kutijama mogu i ja, i onda to sve dat nazad viewerima dok mi doniraju pare i subscribaju se, lik je smece
Meni se lik u faci i ponašanju čini šupč.na. Onaj tip osobe koji zaslužuje batine od nekoga jer mu je ego prevelik. Od prvog trena kad san ga vidia. ^^
To je seljecina, od kada su poceli skinovi uvijek se grebe da ima sto vise, svakinoz je medu prvima dobio, a za keyeve i kutije nije dao nista, sve mu drugi ljudi daju nebili bili u raffle-u za giveaway, lik sve sta radi je streama i otvara nesto sto nije njegovo, garantiram da je zaradio par k eura od svega sto je dobio i prodao, lik je smece koje se uguralo na dobru poziciju, otvarat kutije sa tudim keyevima i kutijama mogu i ja, i onda to sve dat nazad viewerima dok mi doniraju pare i subscribaju se, lik je smece
šta je je, al jbg, lik zna biznis okrenut
Umro sam na ono "I'm flashing ___ my friend" hahahaha
hahaha odličan kanal! :D
2nd competetive match
ovo je komicno, bas me zanima kad mi izabere skill group di cu bit i kako ce bit.
oba puta im neko rage quito -.-
2nd competetive match
ovo je komicno, bas me zanima kad mi izabere skill group di cu bit i kako ce bit.
Ti neki pro ili 9$ pro? :)
Imaš iskustva od prije :)
Zato i postoji taj sustav od 10 winova, jer ne zna igra kakvog si skilla, pa zato dobivaš low rankove ili non ranked početnike. Inače negdje sam pročitao da te sistem otprilike procjeni nakon 2-3 pobijede, pa ovisno o tvojim rezultatima te ubacuje gdje spadaš.
http://www.esl.eu/balkans/csgo/5on5/warmup_3/news/248685/
Slozite mixeve i ekipe i pokazite se pred svima ajmo
2nd competetive match
Proljevu ne smaraj. Ili si cheater ili smurfer. Te price ostavi za malu djecu.
Gdje samo nalaziš ovakve pacijente? Tak se ni na sliveru ne igra. Uredno dolaze jedan po jedan sa 20 metar razmaka, bez fleša, bez bombe, bez ičega.
Gdje samo nalaziš ovakve pacijente? Tak se ni na sliveru ne igra. Uredno dolaze jedan po jedan sa 20 metar razmaka, bez fleša, bez bombe, bez ičega.
Ovo su ti MGE + DMG rankovi bili,osim toga igrao sam prakticki sam,16:14 smo izgubili,imao sam skoro 30 killova na kraju.
Koji ste vi kompleksasi,ja ne vjerujem,napravim minimovie,fragovi su solidni,edit jos bolji,pljujete po tome.
Stavim obican frag i to solidan,opet sam optuzen da igram s noobovima a likovi su vjerojatno veci rank od vas (iako rank nista ne predstavlja).
U LAN niko od vas nece doci,jer nemate pojma,ako cemo realno,volio bi vidjeti sve ove face koje mi bez razloga stiscu TD,da mi se dokazu in-game.
Koji ste vi kompleksasi,ja ne vjerujem,napravim minimovie,fragovi su solidni,edit jos bolji,pljujete po tome.
Stavim obican frag i to solidan,opet sam optuzen da igram s noobovima a likovi su vjerojatno veci rank od vas (iako rank nista ne predstavlja).
U LAN niko od vas nece doci,jer nemate pojma,ako cemo realno,volio bi vidjeti sve ove face koje mi bez razloga stiscu TD,da mi se dokazu in-game.
steam ID: ddoxy
FRAPS on
cijena keya sad 1.99 eur.... :D
samo nek raste!!!!
U LAN niko od vas nece doc
kad nas vecina solo igra, nemaju svi timove :)
cijena keya sad 1.99 eur.... :D
samo nek raste!!!!
o boze, mogli su... inace me nezanima nista nego dobit neki dobar noz . ), ti skinovi su totalna glupost, a valve nemilo zaradjuje na njima. Vidio sam video gdje lik otvara 50 caseova, i nije nista dobio, mislim da je dobio ak47 vulcan samo ili nesto slicno zalosno XD
Puno kakiš prijatelju... Šta ako su već sve bacili?
Ovakvo pljuvanje bez pokrića se zove hejt, dobro ti je napiso dole, baš si kompleksaš
Još sam bio i pristojan. Da sam stvarno zločest, rekao bih da frajer snima harmless botove i pokušava to prodavat pod ne znam kakav skill. Btw, welcome to internet.
Puno kakiš prijatelju... Šta ako su već sve bacili?
Ovakvo pljuvanje bez pokrića se zove hejt, dobro ti je napiso dole, baš si kompleksaš
Dmg. Dovoljno receno.
Ti shvacas da u igri vjerojatno i nema nikakve razlike izmedju DMG i LEM? Jedan rank ih dijeli,druze,previse si ti umislio da ovi rankovi dokazuju neki skill.
Ti shvacas da u igri vjerojatno i nema nikakve razlike izmedju DMG i LEM? Jedan rank ih dijeli,druze,previse si ti umislio da ovi rankovi dokazuju neki skill.
2. Da nemaju. Zato je scream supreme a ti dmg. Sam zato sto rank nema veze.
Imam 300 sati u igri,da sam prije igrao timski i samo MM,vjeruj mi da nebi bio daleko,s kvalitetnom ekipom sve se moze ;)
Jel ima netko optiku? Kakav je ping, jel se da streamati?
2. Da nemaju. Zato je scream supreme a ti dmg. Sam zato sto rank nema veze.
a ja sam bio sam globalu, pa to ipak ne znaci da sam bolji od screama, ne lupetajte vise sa tim rankovima.
Jel ima netko optiku? Kakav je ping, jel se da streamati?
Za Stream u 720p ti treba oko 2,5 Mbits uploda minimalno, rijetki nazalost to imaju, ali mislim da se to moze sredit i bez optike, ima ja mislim u Amisu opcija i to za jeftino dosta, oni su samo za zg cini mi se