Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Nista neces dokazati preko interneta,dodji u LAN i dokazi se.

DMG sam bio prije pauze,kakve veze ima rank?

Na mojem online turniru kojeg sam organizirao,igrala ti je nasa hrvatska ekipa LEGE protiv srpskog tima HYPER koji su svi MGE - LE,i ovi su ih prilicno lako dobili.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Na mojem online turniru kojeg sam organizirao,igrala ti je nasa hrvatska ekipa LEGE protiv srpskog tima HYPER koji su svi MGE - LE,i ovi su ih prilicno lako dobili.

Pa nije ni cudo da vrijedas mm. Na dmg ranku su stvarno moroni. Hrv i srb velike gejming zajednice i hrpa timova.-.-

14 godina
neaktivan

Ja sam te vec vise puta pozvao u lan,ne znam jel ti problem doc tu jednu subotu,mozes si isplanirati mjesec i pol unaprijed.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

zdenko meni se vise cini kada citam tvoje komentare da si ti taj koji ima velik ego a ne drugi, stalno govoris moga bi vas 1v5 ovo ono, neces dobit postovanje drugih dok ih ne razvalis na lanu i GG, mozete se tu svadat kolko god ocete

5 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

:D

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bancic logika: Najbolji sam, najjaci sam, al nmg igrat csgo jer iman neigriv fps.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Bancic logika: Najbolji sam, najjaci sam, al nmg igrat csgo jer iman neigriv fps.

Kako nebi mogao? Samo kazem da je teze,nisam rekao da je nemoguce.

Ja sam sasvim zadovoljan sa svojom igrom,makar na nizem FPS-u.

13 godina
neaktivan
Caliph kaže...

zdenko meni se vise cini kada citam tvoje komentare da si ti taj koji ima velik ego a ne drugi, stalno govoris moga bi vas 1v5 ovo ono, neces dobit postovanje drugih dok ih ne razvalis na lanu i GG, mozete se tu svadat kolko god ocete

1v5 je bila sala. Lol.

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Ja sam te vec vise puta pozvao u lan,ne znam jel ti problem doc tu jednu subotu,mozes si isplanirati mjesec i pol unaprijed.

Radim vikendima a preko tjedna se skolujem. Tako da hvala na pozivu ali me sprecava mala sitnica zvana rl(real-life). I sto me zoves u lan da se ja nesto "dokazem". Ti si dmg. Ja lem. Ti imas tim ja ne. Rank ne dobijes na ljepe oci znas? Uzivaj ti na lanu i zabavi se. Ali daj bar snimi taj skill kad si takav pro jbg. Jedini razlog sto nisi global je fps ili sta ja znam. Probaj na lanu i snimi te 360-noscope-triple collateral fragove.

13 godina
neaktivan
Caliph kaže...

Cekaj sta je jedino lan nacin kako mos igrat ovu igru? Pa ima online. Koje postovanje koga, cega? Znaci po tebi moram na lan ici dobit 1v5 i da dobim "postovanje" od svi 4 ljudi na forumu. Lel bum preskocio. Pa oni su dmgovi, na to ne trosim vrijeme.:D

14 godina
neaktivan

Pa neko ce valjda snimati,ne znam oce li biti twitch kao sto je bio na Big Bangu,nadam se da hoce.

Vidim da puno pratis ovu temu,ocito ti CS:GO nije onako bzvz,ne znam kako ti moze biti problem doci na par sati.

Shvatio sam tocno kakav si igrac kad mislis opcenito da je rank vazan,pogotovo razlika izmedju dmg i lem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 18:08 (bancic123).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Caliph kaže...

Cekaj sta je jedino lan nacin kako mos igrat ovu igru? Pa ima online. Koje postovanje koga, cega? Znaci po tebi moram na lan ici dobit 1v5 i da dobim "postovanje" od svi 4 ljudi na forumu. Lel bum preskocio. Pa oni su dmgovi, na to ne trosim vrijeme.:D

Vi ste si ljudi utuvili u glavu da rank ima nekakve veze sa skilom pojedinog igraca, gluplje stvari nisam cuo, ti se tu nabrijavas sto si lem a ostali ispod tebe, obicne gluposti.

Od sljedeceg tjedna krece 3v3 kupovi, 5v5 kupovi i jos svasta na ESL-u, tako za one koji nemogu na lan ce moc pokazat taj skill i online

14 godina

Non stop se zalite da CS nema neki community u HR bar ne ko nekad dok je CS jos bila normalna igra a pogledajte zadnjih par stranica samo se svadate oko nevaznih stvari i natjecanje ko ima veceg , neznam tko normalan zeli biti dio takvog communitya.

twice the pride double the fall
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Nekad si pomislim da bi bilo bolje da uopce nema competitive modea u novom GO, nebi bilo drkanja oko tog tko ima veci rank

Onda bi se drkali medusobno tko ima vise bodova na kojem serveru :D

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Non stop se zalite da CS nema neki community u HR bar ne ko nekad dok je CS jos bila normalna igra a pogledajte zadnjih par stranica samo se svadate oko nevaznih stvari i natjecanje ko ima veceg , neznam tko normalan zeli biti dio takvog communitya.

kaj ce ti community?

bas iz tih navedenih razloga koje si napisal, najdes par ljudi i sa njima igras... jbg kad drugacije nejde i mm je dobar

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kakav community?ovo je bug forum lol, vise ljudi imam na ts-u u sobi

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Nisam shvatio tko je koga dobio ?

Ja sam jednom prilikom igro protiv hypera i satrali su nas, dakle likovi individualno ne igraju nesto vau, ali su nas takticki pojeli ... 

@gore na svadju

mm rank ti pokazuje da si bolji samo na mmu, on nema nikakve veze sa skillom na igrici dakle prvo sto je totalno drugciji od competitive playa a drugo, totalno nebitno 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 20:09 (Pandzinho).
14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

Ja sam jednom prilikom igro protiv hypera i satrali su nas, dakle likovi individualno ne igraju nesto vau, ali su nas takticki pojeli ... 

Hyper je dobio,brutalno su igrali likovi,raspali su se na zalost.

Steta,decki su svi bili iz istog mjesta cini mi se,imali su potencijala.

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Pandzinho kaže...

Da extra su igrali, ali prilicno sam siguran da zajedno igraju jos, mi smo igrali tour online protiv njih na kraju 8. mjeseca i mislim da su  cak neke sponzore imali, a i decki se cine normalni 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 20:29 (Pandzinho).
14 godina
neaktivan

hahah prejako mi je ovo

ja ni nemam rank u csgo, jel to znaci da ne znam igrat? :D

nasli se kiddyji mjerit k prek neta.

udem u csgo temu da vidim malo kaj ima i naravno vidim iste stvari ko prije 5 godina u css. ne znam kaj sam ocekivao.

@caliph - poz :)

0 0 hvala 1
13 godina

jeste gledali srbija - finska, na kladionici bilo 14-86 kvota, ja stavio na komsije 4 evra, sta reci nego ez skins ez life najlaksi dobitak ikad haha :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlicno je srbija igrala,svaka im cast,ja sam stavio neke low skinove,2 eura sam dobio,bar nesto :D

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Odlicno je srbija igrala,svaka im cast,ja sam stavio neke low skinove,2 eura sam dobio,bar nesto :D

Ovo, bas kad gledas te pro meceve, naucis ili zapamtis par poteza, pogotovo Legija veceras igrao odlicno. Kako rusha ko CT preko mida kroz tunel i flasha, pa kad je branio mid i onaj wallbang flash, stvarno zapamtis te poteze i odes u pub pocinis krvoprolice.  {#}

13 godina
neaktivan

Ekipa a di vi to gledate, imal kakav link?

12 godina
bancic123 kaže...
Pandzinho kaže...

Osnivam tim, sve ću sponzorirati, bez brige. Vidim da imaš potencijala u CS-u. Oćeš biti trener ekipe? Dok igraju ti ćeš bit iza njih savjetovat ih? 2000kn ćeš dobit na ruke misečno. Ozbiljan sam. Vidim da imaš potencijala.

13 godina
EchoOne kaže...

Ekipa a di vi to gledate, imal kakav link?

odes na csgolounge, desno imas sve meceve na koje se mozes kladiti i gledati. Kliknes na mec i gledas stream :)

ili twitch

11 godina
neaktivan

Ovo je bolje od Santa Barbare. Znas igram 6 meseci al sam talentovan :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1 1 hvala 1
14 godina
chaselol kaže...

jeste gledali srbija - finska, na kladionici bilo 14-86 kvota, ja stavio na komsije 4 evra, sta reci nego ez skins ez life najlaksi dobitak ikad haha :D

Ja sam stavio Clan Mystik Katowice sticker, oko 2.5€, i dobio 16 value. :)

Taman mi malo pomoglo da se oporavim nakon što sam izgubio 40$ na Fnatic vs Titan neki dan.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan

Kad stize deathadder chrom u hrv??????

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice