Kad stize deathadder chrom u hrv??????
Sva sreća pa znaš koja tema služi čemu
Nema tema.
i tak.. skino CS:GO da vidim na kaj to lici
EDIT: evo link, ovo na forumu previse unisti sliku da se vide brojke: http://goo.gl/T1mZVo
bcko po šibice na obližnju benzinsku.
kreativno ime
kreativno ime
hahahahaha. Da! Ultra.
Nikad gore ime nekog klana nisam čuo..
nije da branim nekoga, ali koliko vi ljudi mozete da hejtate...
poje*ite nesto, umjesto da je*ete sve takvim komentarima
Jep,jer mi igramo igru zbog imena.
Ime je referenca na stari grad Varaždin,zato je i jedinstveno.
bila je ekipa "Stari Grad", iz srbije, koji su davnih dana igrali cs 1.6 i bili online jedna od najboljih ekipa sa ovih prostora.
lan turnira su imali nebrojeno, isto tako teško ih je bilo dobti i "uživo".
sasvim je ok nazvati tako klan ukoliko je neko simbolično značenje?
malko je možda naporan ovaj BCko ponekada no i vi sa tolikim h8 forama pretjerujete...
edit: i eo da bacim jedan ss... s obzirom da mi se često ovo dešava u posljednje vrijem na mm!
svako malo ekipa se žali kako igra sa "kretenima" ili protiv "cheatera"?
tako da nebi mislili kako igrate non-stop vs cheatera i da je report uzaludan...ukoliko je cheater zaista na serveru, vac će reagirati (možda ne uvijek, no barem u 60% slučajeva, ili kako na mojim matchevima i do 80%)
nije da pametujem, no nekada je i do vas i vašeg skilla odnosno igre, nije samo do loše ekipe ili cheatera.
bila je ekipa "Stari Grad", iz srbije, koji su davnih dana igrali cs 1.6 i bili online jedna od najboljih ekipa sa ovih prostora.
lan turnira su imali nebrojeno, isto tako teško ih je bilo dobti i "uživo".
sasvim je ok nazvati tako klan ukoliko je neko simbolično značenje?
malko je možda naporan ovaj BCko ponekada no i vi sa tolikim h8 forama pretjerujete...
edit: i eo da bacim jedan ss... s obzirom da mi se često ovo dešava u posljednje vrijem na mm!
svako malo ekipa se žali kako igra sa "kretenima" ili protiv "cheatera"? tako da nebi mislili kako igrate non-stop vs cheatera i da je report uzaludan...
ukoliko je cheater zaista na serveru, vac će reagirati (možda ne uvijek, no barem u 60% slučajeva, ili kako na mojim matchevima i do 80%)
nije da pametujem, no nekada je i do vas i vašeg skilla odnosno igre, nije samo do loše ekipe ili cheatera.
Da masa ih je. Stvarno razmisljam da bi si placao esea i gotovo.
BCko moj, što ti misliš postati neki pro gamer sa tim infogamer lan turnirom? I što vam ovo znači počinjemo trenirati, igrati random mečeve vs online noobova?
Sretno dijete, bar se zabavi.
BCko moj, što ti misliš postati neki pro gamer sa tim infogamer lan turnirom? I što vam ovo znači počinjemo trenirati, igrati random mečeve vs online noobova?
Ne,ali smatram da je tim koji se skupi,i zajedno ode u LAN puno ozbiljniji od likova koji zajedno igraju MM.
Osim toga,ako dobijemo,platili smo si putne troskove,prilicno smo se zabavili a to je ipak najvaznije ovdje :)
Online noobova? Ti znas da ima dosta CS:GO timova,nije sve u matchmakingu,druze.
A koliko ti ono imaš godina?
Ne,ali smatram da je tim koji se skupi,i zajedno ode u LAN puno ozbiljniji od likova koji zajedno igraju MM.
Osim toga,ako dobijemo,platili smo si putne troskove,prilicno smo se zabavili a to je ipak najvaznije ovdje :)
Online noobova? Ti znas da ima dosta CS:GO timova,nije sve u matchmakingu,druze.
bitno je zabaviti se, pokušati pokupiti neku nagradu i kući otići sa iskustvom više...
u svakom slučaju, slažem se, lan je nekakva odskočna daska za bilo koju ekipu.
inaće, zaboravio gore navesti!
nisam siguran odakle mi informacija no više ljudi je potvrdilo da postoji mogućnost popiti bananu ukoliko si u lobbyu sa nekim jazavcem koji koristi cheat ili koji upali u toku matcha?
dobiješ bananu na više od 7 dana a i mogućnost permanent?
kažem, nisam siguran, samo prenosim!
tako da, bolje je biti fair igrač i jednostavno lupiti report ukoliko ne'ko od tvojih koristi cheat a samim time imaš i respect od ostalih a i neku vrstu "zaštite" da ne popiješ bananu.
Meni se svidja,decko se zurio pa nije ispalo ono full profesionalno,prvi frag je inace 4 killa,drugi isto jer je jedan izgorio u vatri.
Pa ti si bolji od fatal1tya bcko, odma sponzore nadji.
Svoje komplekse lijeci drugdje,naporan si vec.
Svoje komplekse lijeci drugdje,naporan si vec.
Kakve komplekse, pa imas super klan i video si napravio ja sam tvoj fan, zelim biti kao ti.
Kakve komplekse, pa imas super klan i video si napravio ja sam tvoj fan, zelim biti kao ti.
Pa meni kaze da sam dijete...
Na kraju streama je giveaway ta 2 StatTrak Karambita, bili su Minimal Wear i Factory New.
Uz još Bayonet Fade i neka 2 noža. Nije njemu do noževa, njemu je do donacija i subscribera na Twitchu.
To je seljecina, od kada su poceli skinovi uvijek se grebe da ima sto vise, svakinoz je medu prvima dobio, a za keyeve i kutije nije dao nista, sve mu drugi ljudi daju nebili bili u raffle-u za giveaway, lik sve sta radi je streama i otvara nesto sto nije njegovo, garantiram da je zaradio par k eura od svega sto je dobio i prodao, lik je smece koje se uguralo na dobru poziciju, otvarat kutije sa tudim keyevima i kutijama mogu i ja, i onda to sve dat nazad viewerima dok mi doniraju pare i subscribaju se, lik je smece