CoD2 LanWars server

poruka: 9
|
čitano: 1.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
CoD2 LanWars server

danas vidim da su se lanwars serveri vratili ali očito je admin neki balavac od 12 godina koji nem pojma igrat...naime neki lik nickom Atentor me kicka 3 puta pod sumnjom hacka...4 put je došao me spectat i kickao me nakon kill u kojem se jasno vidi da nemam hack...da je stvar još bolja kickju i one koji ne pomažu Hitmanu(atentatorov frend i očito taj vodi kolo ) zato ako cete igrat cod2 zaobidjite server u sirokom luku!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
CoD2 LanWars server

Jesi ti siguran da si bio na dobrom serveru... jer u LW-u nema nikoga pod nickom Atentator =D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD2 LanWars server

Na LW serveru postoji netko tko se zove Atentator i može biti puno razloga zašto te kickao, a ovo nije mjesto gdje bi ti trebao sad pričati ovakve stvari o LW serveru. Mogao si to prijaviti na njihovom forumu i vidjeti u čemu je problem, OVDJE ti je Kick Ban Forum i tamo im se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: CoD2 LanWars server
blackdevil kaže...

Jesi ti siguran da si bio na dobrom serveru... jer u LW-u nema nikoga pod nickom Atentator =D

majke mi..trebo sam ss napravit

15 godina
neaktivan
CoD2 LanWars server
Nedostaje mi lw ekipa sa sd servera :D
by Burky
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
retardinjo25 kaže...
Nedostaje mi lw ekipa sa sd servera :D
by Burky

I meni..

by sharyn

15 godina
neaktivan
CoD2 LanWars server
Ma sad se tek podigao server...Samo cekam da dode neko na nega :)))
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

LWsd server je na orginalu.. sad se premišljaju budu li ga stavili na crack. Dok je TDM i dalje na krek. Tak da vjerujem da će se napunit brzo.

15 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

LWsd server je na orginalu.. sad se premišljaju budu li ga stavili na crack. Dok je TDM i dalje na krek. Tak da vjerujem da će se napunit brzo.

Vidis nisam znao da je na orginalu Neodlučan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice