danas vidim da su se lanwars serveri vratili ali očito je admin neki balavac od 12 godina koji nem pojma igrat...naime neki lik nickom Atentor me kicka 3 puta pod sumnjom hacka...4 put je došao me spectat i kickao me nakon kill u kojem se jasno vidi da nemam hack...da je stvar još bolja kickju i one koji ne pomažu Hitmanu(atentatorov frend i očito taj vodi kolo ) zato ako cete igrat cod2 zaobidjite server u sirokom luku!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi ti siguran da si bio na dobrom serveru... jer u LW-u nema nikoga pod nickom Atentator =D
Na LW serveru postoji netko tko se zove Atentator i može biti puno razloga zašto te kickao, a ovo nije mjesto gdje bi ti trebao sad pričati ovakve stvari o LW serveru. Mogao si to prijaviti na njihovom forumu i vidjeti u čemu je problem, OVDJE ti je Kick Ban Forum i tamo im se javi.
Jesi ti siguran da si bio na dobrom serveru... jer u LW-u nema nikoga pod nickom Atentator =D
majke mi..trebo sam ss napravit
by Burky
by Burky
I meni..
by sharyn
LWsd server je na orginalu.. sad se premišljaju budu li ga stavili na crack. Dok je TDM i dalje na krek. Tak da vjerujem da će se napunit brzo.
LWsd server je na orginalu.. sad se premišljaju budu li ga stavili na crack. Dok je TDM i dalje na krek. Tak da vjerujem da će se napunit brzo.
Vidis nisam znao da je na orginalu