Cod WaW problem!

poruka: 15
|
čitano: 3.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cod WaW problem!

Instalirao sam Cod 5/waw...i instalirao sve peceve do zadnjeg (1.4) i kad udjem u igricu namijestim sve postavke, one se nakon drugog puta pobrkaju i nemogu uc u niti jedan server jer mi gore desno pise offline (kako da stavim online)....probao sam i u konzolu u pisati connect pa IP...al kad stisnem enter nis se ne desava!!...hvala!

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod WaW problem!
Tionio kaže...

Instalirao sam Cod 5/waw...i instalirao sve peceve do zadnjeg (1.4) i kad udjem u igricu namijestim sve postavke, one se nakon drugog puta pobrkaju i nemogu uc u niti jedan server jer mi gore desno pise offline (kako da stavim online)....probao sam i u konzolu u pisati connect pa IP...al kad stisnem enter nis se ne desava!!...hvala!

meni se to isto desava..msm stalnoo!!..pa sam rijesio da u multyplayer upishem cd key...onda izajdem iz igre pa ocu opoet uc izbaci mi ovo

crna muha bijele boje...
17 godina

Slika govori kao tisuću riječi... (folder #01, barem što se tiče nV manijaka).

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

lol, ocito ti je crack u k***u.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Bukva kaže...

pa molim vas da mi pomognete kako da riojesim ovo molim vasss

crna muha bijele boje...
17 godina
Cod WaW problem!

idi na gamecopyworld, tamo imaš sve patcheve i još neke stvari za igranje online, zadnji patch ti je 1.5.

naravno da se podrazumjeva da negdje u ladici imaš orginal dvd cod-a. Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bik kaže...

idi na gamecopyworld, tamo imaš sve patcheve i još neke stvari za igranje online, zadnji patch ti je 1.5.

naravno da se podrazumjeva da negdje u ladici imaš orginal dvd cod-a. Izlanuo se

lol..inst sam 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5!!!!skino sam 1510122mb radi tih pacheva..opet nece..(igra mi je pirat molim vas NE zuti..imam vec jedan)..kako da to poprvim

crna muha bijele boje...
17 godina
neaktivan
Cod WaW problem!

Probaj izbrisati pa ponovo instalirati.

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the mir kaže...

Probaj izbrisati pa ponovo instalirati.

to radim vec 5 put..

crna muha bijele boje...
16 godina
neaktivan
Cod WaW problem!

jbg imao si time frame od nekoliko sati da procitas post, morao editat zbog no piracy policy na forumu ^^

This is usually the part where people start screaming
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 15:42 (Sylar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
Bukva kaže...

pa molim vas da mi pomognete kako da riojesim ovo molim vasss

oces pomoc? kupi originalni cod. ovo nije forum na kojem je dozvoljeno raspravljanje o piratstvu.

Sylar kaže...

koliko ja znam za cod waw ima shema sa f4 i f5. upalis no dvd crack udjes u igru kopiras server kliknes f4 i kliknes enter. Kada udjes na server klikni f5 i trebalo bi raditi. Nisam siguran da je ovo forum koji podrzava piratstvo tako da ocekuj lock ubrzo ;) ^^

ovo je koliko znam tocno, ali pazi da zbog odgovora ne dobis opomenu ili ban.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Nvidia maniak kaže...
bik kaže...

lol..inst sam 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5!!!!skino sam 1510122mb radi tih pacheva..opet nece..(igra mi je pirat molim vas NE zuti..imam vec jedan)..kako da to poprvim

Patch 1.1 i 1.3 ne postoje.

ja bih ti preporučio da ponovo staviš Win i to win7 clean install te codwaw i zatim sve patcheve te 1.5 pivate client patch a to ces morat dalje potražit i skužit kako se koristi.

17 godina
neaktivan
bik kaže...
Nvidia maniak kaže...
bik kaže...

Patch 1.1 i 1.3 ne postoje.

ja bih ti preporučio da ponovo staviš Win i to win7 clean install te codwaw i zatim sve patcheve te 1.5 pivate client patch a to ces morat dalje potražit i skužit kako se koristi.

sto se pravish pametan kad imaju 1.3 i 1.1..

crna muha bijele boje...
17 godina
neaktivan
Cod WaW problem!

OPET CU NAPIST poruku..ovako..priznajem imam pirat cod5...eh sad sam inst sve opacheve moguce za cod5..problem je u tome...kad ujdem u igru zakljucani su mi creaTE class..i gore mi pishe offline zato sto kad odem u multiplayer options pa key code..nepishe nista..eh ja upoishem key code i izajdem iz igre i kad ponovo ujdem opet ga nea...pa sam pokuso u reg edit nac cd key koji je default..nasho sam i kad ga upishem u igru izbaci mi dont send tj not responding...i kasnije unhandled error..

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod WaW problem!

Gledaj ovaj forum ocito ne podrzava piratstvo ne znam zasto onda forsiras pitanje. Imas miljun foruma koji podrzavaju i koji ce ti rado pomoci. Najjadnije od svega je to sto ne znas koristiti google i potruditi se malo. Kada vec imas besplatnu verziju igre nemoj se jadat zbog toga nego suti i snadji se malo.

Rijesenje je jednostavno, ali dokle god se budes ponasao kao bespomocna pi**ica nema ti pomoci. Kupi original ili odi negdje drugdje ;)

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice