CoD MW2 očekivanja

poruka: 42
|
čitano: 9.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

evo tu sam da odgovorim i na vaša pitanja ako nešto krivo kažem slobodno me ispravite

radnja se najvjerojatnije(99%) nastavlja na radnju COD 4 a moguća lokacija kao što je vidljivo iz traliera je brazil te bliski istok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD MW2 očekivanja
DS Filip kaže...

to je suvremeni rat, jel tako? a bgt gdje će se sad ratovat, a mozda naprave domovinski rat ko zna

Da, da najvjerojatnije. Ako nisi pogledao Teaser Trailer od Cod 6 moglo bi se pretpostaviti da će prva misija odvijati na nekom aedromu, a također je mogoća lokacija " Kip Krista Otkupitelja" koja se nalazi u Rio De Jaineru u Brazilu....

Sve će se polako otkrivat sa intervjuima developera kao i trailera.....
http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/spartan761.png
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

bilo je na hcl-u kao popis što će biti i što će izbaciti u mw2 kao neslužbene informacije testera al sad kolko je to točno a i čini mi se da su maknuli taj članak al pisalo je kao da će biti na bliskom istoku onda da će izbaciti r700 i p90 da će biti vozila ali vidit ćemo kolko je to bila istina

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaws kaže...

bilo je na hcl-u kao popis što će biti i što će izbaciti u mw2 kao neslužbene informacije testera al sad kolko je to točno a i čini mi se da su maknuli taj članak al pisalo je kao da će biti na bliskom istoku onda da će izbaciti r700 i p90 da će biti vozila ali vidit ćemo kolko je to bila istina

istina to sam i ja pročito pa onda da ce izbaciti perk eavesdrop(potpuno beskoristan i u prvom slučaju)te svašta
ali se iskreno nadam da bliski istok nece biti jedina lokacija jer bi stvarno htio brazil jer je to to je potpuno neiskorišten materijal
17 godina
neaktivan

A malo Afrike također mebi škodilo, jer sad su neke igre napokon shvatile da se igre netrebaju uvijek odvijati u Sj. Ameriki ( New York, San Francisco, Los Angleles )  nego su npr. Resident Evil 5, Far Cry 2 stavile baš radnju u Afriku, ili WheelMan čija se radnja odvija u Europi.

Iskreno, ja bih htio da se igra odvija u Južnoj Americi i Afriki te malo na Bliskom Istoku....

http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/spartan761.png
17 godina
neaktivan
ghost of sparta kaže...

A malo Afrike također mebi škodilo, jer sad su neke igre napokon shvatile da se igre netrebaju uvijek odvijati u Sj. Ameriki ( New York, San Francisco, Los Angleles )  nego su npr. Resident Evil 5, Far Cry 2 stavile baš radnju u Afriku, ili WheelMan čija se radnja odvija u Europi.

Iskreno, ja bih htio da se igra odvija u Južnoj Americi i Afriki te malo na Bliskom Istoku....

baš tako
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

a šta kažete na artik i antartiku...haha....

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ghost of sparta kaže...

e to bi i ja htio, ali u cod 4 mi nisu bile loše misije u rusiji; čak su mi i neke puno bolje od ovih na bliskom istoku dok u multiplayeru mi te u rusije nisu baš dobre

al ako je suditi po traileru bit će u j.americi
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

ako vas još nešto zanima ili želite u novom COD-u (ako je to uopće više cod)

samo pišite ovdje

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 10:29 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

znam da je još rano vjerojatno ali hoće li biti kakva beta kao kod waw-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CoD MW2 očekivanja

ljudi ja sam cuo da se igra nece zvati call of duty modern warfare 2 nego samo modern warfare 2, tj. nece biti uopce cod, jeste li vi ista culi u vezi toga

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD MW2 očekivanja

evo ja ocekujem smao jednu stvar a to je da busu puskre realne

primjer uzi ( to je stvarno katastrofa napravljeno ) 

da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice