CoD MW2 očekivanja

poruka: 42
|
čitano: 9.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

izišao je i prvi teaser trailer za ovaj CoD pa ga pogledajte na you tube ako vas zanima

iz njega se može vidjeti najvjerojatnija lokacija a to je brazil te ako poslušate pažljivije dijalog u traileru možete vidjeti da cemo opet imati posla s rusima i u jednom trenutku se i vide perkovi

lijepo pričajte svoja očekivanja šta bi bilo dobro a šta ne itd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

evo

al jadnji trailer nisam vidio

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD MW2 očekivanja
To nije puni trailer, nego teaser-trailer.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan

Apsolutno nista ne ocekujem. Opet ce to bit solidan shooter za jednom proc, cak i zanimljiv prvi put ali nakon toga opet degenerična linearnost, po meni dosadna i zastarjela grafika i tome slicno. MP me u CoDu ne zanima.

16 godina
protjeran
CoD MW2 očekivanja

Mene zanima grafika, AI i priča kao i MP.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Ja mislim da ce sve bit super

I to nije vise CoD, nego mw2

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

nadam se da neće biti lošiji od cod 4

samo to želim

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

nije više to zanimljivo...kad to nije CoD...nego modern warfare...trebali su dati drugi naziv...i glupo je šta misije nisu dobre kao u 1 i 2...dobre jesu ...al nema više napada na Normandiju i tako toga...to više nije to...:(:(:(Mršti se

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

ma nek samo bude ima razrađen multyplayer i biti će odlićno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

jednio što igram je MW MP

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

tako i ja i kad je tek došao cod 4 nisam ni planirao igrati sp al me ugodno iznenadio tak da i sad očekujem odličan sp

a za mp se nadam da ga neće upropsatit, ali ipak je to iw tako da mislim da se ne trebam brinuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Ja bi htio jedanput vidjeti jedan genijalan AI jer mi je u CoD-u i ostalim pucačinama pa i u svim igrama to jako važno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

malo je utihnuo ovaj topic no dajte recite,pišite sta ocete bolje cijeli sistem da neprijatelji nebudu više tolko skriptirani i aktivirani na triggere,novi i bolji grafički engine ili AI ili samo odlicnu pricu i puno dobrih oruzja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Znam da se necete odviknuti od naziva igre CoD: Modern Warfare 2; jer je tako bio radni naziv igre.

Igra se sada samo zove Modern Warfare 2, sta ja mislim da ce izgubiti na popularnosti, mogli su ostaviti staro ime.

A CoD serijal je pripao Treyarch onima koji su napravili sranjski CoD 3 i CoD 5!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

ma sam nek bude dobar pa onda nek se zove i ak hoće nfs:modern warfare 2 (iako ta dva pojma ne treba stavljat zajedno al mislim da ste shvatili poantu...lol)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitrium kaže...

Znam da se necete odviknuti od naziva igre CoD: Modern Warfare 2; jer je tako bio radni naziv igre.

Igra se sada samo zove Modern Warfare 2, sta ja mislim da ce izgubiti na popularnosti, mogli su ostaviti staro ime.

A CoD serijal je pripao Treyarch onima koji su napravili sranjski CoD 3 i CoD 5!

Za COD3 neznam jer nism ga igrao na konzoli,ali predpostavljam da je sranje pošto nije izašao za PC.Ali za COD5 se ne slažem.Priča u COD5 je dobra,a i grafika je na razini.Odlično je što se za promijenu radnja(DIO NJE)odvija na pacifiku protiv japanera(KAMIKAZA),a kraj igre je stvarno da pustiš suzu i budi emocije.Sve u svemu za COD5 ocijena 7/10.
A što se MW2 tiče mislim da če imat bolju grafiku(MOŽDA PODRŠKU ZA PHYSX).Ali grafika nije ni toliko važna glavno da radnja bude na razini ili bolja od COD4.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 23:08 (microman).
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Ma morat će kompletno minjat postavu kad su ih sve poklali na kraju radi dramatike

šteta baš mi je bija drag Griggs

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 23:10 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaws kaže...

ma sam nek bude dobar pa onda nek se zove i ak hoće nfs:modern warfare 2 (iako ta dva pojma ne treba stavljat zajedno al mislim da ste shvatili poantu...lol)

imaš prawo...samo nek to bude dobra igrica...jel tako??...
Hajduk živi vječno!
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Iskreno, singlepalyer me ne zanima, vjerojatno će biti   sličan onome u COD4, što je dobro.

Ono što me više zanima je naravno Multiplayer. Kako sam sada prilično aktivan u COD4 zajednici, biti će dilema da li prijeći s četvorke na šesticu ili ne....

Čitao sam i neke podatke o perkovima, oružjima i sl. na netu, i moglo bi biti dobro. Vrijeme će pokazati :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

ehhh sve teze mi je cekat taj j***** datum izlaska ako bude i onda uopce izasla igra,ja se najvise nadam novom engineu i manjoj skriptiranosti AI te naravno radnji 10 puta bolji od bilo kojeg CoD-a a a igrao sam ih sve koji su bili za komp jer nemam xbox ili ps2

A sta se tice CoD 3,CoD 2 Big Red One i CoD Finest Hour mi je krivo sto nisu bili za komp

K tome CoD bi uvijek trebao biti CoD pa tako i CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 13:33 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

našo sam neku betu cod6 i nije tako loša

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

reci raji di i raja ti zahvalna do neba(osim ako lažeš a onda ce te raja j****)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yugomilicija kaže...

reci raji di i raja ti zahvalna do neba(osim ako lažeš a onda ce te raja j****)

Offtopic:
              Kaj je ,Yugomilicija, si riješil onaj svoj problem s trzanjem?Cool
Ontopic:
              Kad se očekuje Modern Warfare 2?
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

kako da ne evo meni u dvoristu boeing 747 XD

a sad da ti kazem  da su stvarno takvi komentari jadni i da drugog dodes podjebava** da imas betu nije istina jer i da je i KADA  se vec hvalis da ju imas bio bi dostojan i stavio bi par ss-a stoga zacepi...

idi u podforum VRTIĆ  Belji se

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

Offtopic:Jesam nekako na pola sa frame limiter programom i mijenjanjem monitora ali me još uvijek hebu strategije koje imaju onakav pogled  

Ontopic:Modern Warfare 2 se očekuje 11.10.2009

+Nemojte mi davati lažne nade za betu ili novi trailer jer sam 100% u toku sa igrinim razvojem(mislim sve sta se moze saznat)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 16:16 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

našo sam neku betu cod6 i nije tako loša

nisi sigurno...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

no recite sve sta znate i zelit od ovog naslova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra inače izlazi 10.11. , ti si valjda negdi krivo pročitao ( ili si možda pogledao onaj teaser trailer od Modern Warfare 2 i na kraju je pisalo -> 11.10. , a zapravo su oni stavili 1. mjesec izlaska , a ne dan )

http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/spartan761.png
17 godina
neaktivan
CoD MW2 očekivanja

OH SUPER JOŠ MJESEC DANA VIŠE

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD MW2 očekivanja

to je suvremeni rat, jel tako? a bgt gdje će se sad ratovat, a mozda naprave domovinski rat ko zna

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice