COD 4 botovi

poruka: 11
|
čitano: 4.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
COD 4 botovi
pitanje

Može li mi netko reći neki program za stvaranje botova ( računalno kontroliranih igrača ) u multiplayeru u verziji 1.0?

P.S. Ne tražim aimbote i slične gluposti ( imam aimbota u ruci Cool ). Botovi mi trebaju da bi ja i moj brat imali šta ubijati na privatnom serveru jer u dvoje nije previše zanimljivo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: COD 4 botovi

Ako netko ima za battlefield 1942,i ja bih bio zahvalan...Ili za bf2...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
COD 4 botovi
autorov komentar

Zna li tko?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD 4 botovi

evo našao sam na youtube-u malo pa vidi:

ali ovo što sam vidio baš i nije nešto, izgledaju jako glupo ti botovi.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD 4 botovi
autorov komentar

Našao sam i probao taj PezBot 6.2. Moram reći da je impresivno za Alpha verziju, ali su botovi doista jadni. Uopće ne čuče, ne leže, ne ciljaju već pucaju kao da koriste aimbota i to bez "recoila". Drugo je što ne znaju koristiti granate, niti se makniti od njih. A i ne znaju koristiti C4, RPG ili bacač granata. Ali zato znaju brzo trčati i ne možeš ih iznenaditi, niti im se sakriti. Noževe ne koriste, a puške imaju razne neovisno o levelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znali netko bilo kakve botove za cod4?

I link za download!

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan

Našao sam bolje...

Pozdrav.

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
autorov komentar
ProG kaže...

Našao sam bolje...

Pozdrav.

Mogu li znati koje bolje?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
COD 4 botovi

E imam jedan problem sa ovim PeZBOT-ovima,imam v. 6!

Neznam ih instalirat!Napravim sve kako treba i samo nezz kako postaviti Target sa iw3mp!

Dali mi tko može pomoci u vezi ovoga problema?!?

Žene umiju odglumiti orgasam,zato muškarci mogu cijeli brak! :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice