Cod 2 fps problem zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cod 2 fps problem

ovako kupio novu grafu,na staroj sam imao lock fps-a 250 na novoj jedva 125 lock,instalirao cod 4 vrti bez problema mp na 125 fpsa,mogu i na 200 al sam lockao 125,i to jos igram cod 4 na skoro sve medium detaljima,ako ko zna kako da rijesim ovaj problem,mislim da bi onda na cod 2 fps trebao bit minimala 333 lock jer je nova grafa duplo jaca od stare

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Cod 2 fps problem
Ryder007 kaže...

ovako kupio novu grafu,na staroj sam imao lock fps-a 250 na novoj jedva 125 lock,instalirao cod 4 vrti bez problema mp na 125 fpsa,mogu i na 200 al sam lockao 125,i to jos igram cod 4 na skoro sve medium detaljima,ako ko zna kako da rijesim ovaj problem,mislim da bi onda na cod 2 fps trebao bit minimala 333 lock jer je nova grafa duplo jaca od stare

1. Koje grafe, koji proc, kolko rama, Kakva ti je konfa

2. Svi najnoviji drajveri instalirani?

3. OVo ce izazvati flejm ali nek bude, nije ti dosta 60? Mislim ajde baš 250...nemoramo pretjerivati...

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan

drajveri najnoviji instalirani,konfa je ati radeon 5770 proc je amd dual core x2 2.2 Ghz rama imam 2 gb

15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

drajveri najnoviji instalirani,konfa je ati radeon 5770 proc je amd dual core x2 2.2 Ghz rama imam 2 gb

pa ja mislim da je to prejaka grafa za taj proc(al sta ce ti 333 kad na vecini servera mozes max 250????)))

17 godina
neaktivan

ma nemoram imat 333 bitno je da opet imam 250,sad mi jedva na 125

17 godina
Cod 2 fps problem

ove teme obično završavaju prepucavanjem o tome kolko treba fps-a za igranje...

scientia est potentia

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 fps problem

Vidim i sam da se kuzis u to pa ti ne moram pricat o raznim cfg komandama,postavkama i dr.

Te novije grafe nisu napravljene za starije igre.Mogu one vrtit,naravno,vrlo pristojno,ali ako ti je do cod-a 2 triba si kupit neku grafu tipa hd 4870 ili gtx 260 ili čak kartice starije generacije ali vrlo jake.Sičan se onoga weirdeq-a koji je prošle godine zaspamo cili forum s sličnom situacijom(on je imao 5850).Žao mi je al koliko vidim većina cod2 igrača je napravila sličnu pogrešku jer nisu pazili na to ranije.

Da te utjesim,tih 333 fpsa ti iskreno neće pomoć ni za buganje ni jumpanje.Ako znas kako jumpat i tih 125 ti je dovoljno za skocit npr.drugu tendu na toujaneu ili uc u bug na dw-u n.Ja mogu uhvatit 333 ali sam lockao 125 jer i nije fer prema ostalim igraćima(jer je to kao cheat po meni), a to je i više nego dovoljno

EDIT:

alien kaže...

ove teme obično završavaju prepucavanjem o tome kolko treba fps-a za igranje...

Točno,ja se nadam da ce shvatit šta sam mu napisao i pročitat drugu temu ciji sam link stavio(barem određeni dio)pa da završimo i ovo jer je ovakvih tema bilo dosta.U prethodnom sam postu rekao kako je 125 fps i više nego dovoljno zato ponavljam da je to samo moje mišljenje da nebi bilo besmislenih upadica, jer ako bude necu odgovarat jer iskreno nemam volje

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 20:19 (razorst3).

0 0 hvala 0
17 godina
Cod 2 fps problem

slažem se s postom iznad, probaj stavit neki fps cfg, (nadam se da si dx7 stavio) i to je to.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice