Stvarno mi nije jasno što im je ovo trebalo, sami ste rekli, BiB je bio vrhunski, po svemu više manje, i onda im pukne sunce u glavu i idu mange u moderno, i evo što ispadne, sad s novim nastavkom ( ako ga bude ) moraju vraćati slavu i povjerenje koju su izgubili.
Što sma spoilao? lol ja tebe ne razumijem sto govoris
Nisi nista, osim sto si prepricao kompletnu misiju.
Na metacriticu igra drži score 44...lol
Par rečenica iz reviewa s metacritica za igru:
"Perfect example of how games should not be created."
"This can't be the same developer that made the last two games. That team must be off doing Dead Island or something."
"Why fix something that isn't broken? The Cartel takes the franchise in a modern setting and fails in every possible way. Please, Techland, bring back the good, old west!"
"Truly, this game is a disappointment on nearly every level."
"Worse than Bound in Blood in every way, and you'll have more fun laughing at its missteps than anything else."
ajme...kako im se može tak nešt dogodit...isto sam stigo do tud di i večina igrača ovdje, do kraja prve misije i GAAAASI!!...mislim več kod one prve scene u autu i "autobanu" i rešetanju po ostalima doživio sam umjesto "wauuuu" , "wtfffff"...pa izgleda mi ko igra iz 2002. god. al reko ajd bar da malo odigram i nije se ništa poboljšalo u nasljednih 15-20 minuta igranja...tak da če uslijediti deinstal i idem na Dead Island i Driver S.F....
Dead Island je puno bolji probao ga malo igrati i baš je zarazna igra.
Mora da su ovi iz Techlanda više pažnje posvetili Dead Islandu, dok su ovaj sad COJ Cartel radili usput, kao što piše u jednim reviewu na metacriticu
Dok driver SF izgleda već sad odlično,a i recenzenti ga dosta hvale, mogao bi biti dobar ali nevjerujem da će biti bolji od onih starih 1 i 2.
Igra je gubljenje vremena, nije ni vrijedna daljnjih komentara!
Najlošiji FPS u zadnjih par godina, uz Duke Nukem Forever.
Najgori FPS ikad. Prica je katastrofa, pocetak igre je mutav, motion blur je prenaglasen, zvuk je ocajan.
Obavezno preskocite u sirokom luku.
Sto dalje od tog vraga!
tako ti je to danas, svi lete u moderno dobra, ja najvise volim ww2 pucacine, vjerujem da svi znate kako je dobra igrica bila Brothers in Arms, a pogledajte sta su danas od nje napravili
Duke Nukem nije trebao izacu uopce, ovako je samo pokvratio ugled starog Djuke iz 90tih
Jeli se ikom desio problem downloadowo sam COJ Cartel Skidrow ja sve copy paste iz foldera skidrow kako treba i crackujem ali igra nece da se pokrene nemogu da je igram jeli iko ima isti problem i jeli ga rijesio ili ... BILO KAKO DA KO POMOGNE DA ZAIGRAM IGRU :D
tako ti je to danas, svi lete u moderno dobra, ja najvise volim ww2 pucacine, vjerujem da svi znate kako je dobra igrica bila Brothers in Arms, a pogledajte sta su danas od nje napravili
Duke Nukem nije trebao izacu uopce, ovako je samo pokvratio ugled starog Djuke iz 90tih
Meni je BIA Hells Highway najbolji brothers ina arms.
Jeli se ikom desio problem downloadowo sam COJ Cartel Skidrow ja sve copy paste iz foldera skidrow kako treba i crackujem ali igra nece da se pokrene nemogu da je igram jeli iko ima isti problem i jeli ga rijesio ili ... BILO KAKO DA KO POMOGNE DA ZAIGRAM IGRU :D
Nesmiješ govoriti o piratluku na forumu.
I momci sta se radi koja je najbolja preporuka za vas od igrica da nesto probam jer cartel je unistio COJ !!!
Bolje ne skidaj :D jer su unistili igru bolja je kane and lynch ;(
evo ja igru preša.. igra je ok da se malo zabavim cekajuci da izađe druge igre
Kartel je obično konzolaško sranje.Istrpio sam jedno pola sata.I onda cipela.
Netko se gore zafrkavao da su radili na Dead Islandu pa su Cartel radili onako sa strane.Mogu vjerovati u to, Isprve sam mislio da će Dead Island biti u single playeru pušiona kao left for dead serial, ali daleko od toga, Dead Island je jednostavno fenomenalna igra.Atmosfera je pogođena da bolje nije moglo.A za kartel mogu samo reći da su "promašili ceo fudbal".
PS
Poludim kada nemam u FPSu opciju iron sight toggle, POLUDIM.Da bih to pregrizao igra mora biti uber cool, inače je odmah recycle bin.
ljudi trebam pomoc, tjekom igranja cijelo vrijeme mi je ispisan neki kratak tekst na sredini ekrana nesto hold%key...tako dalje i tako dalje jeli neko zna kako to mogu maknit...hvala!?
ljudi trebam pomoc, tjekom igranja cijelo vrijeme mi je ispisan neki kratak tekst na sredini ekrana nesto hold%key...tako dalje i tako dalje jeli neko zna kako to mogu maknit...hvala!?
Igra nije vrijedna tog truda, vjerujem mi...
hmm?'? cudan neki odgovor...zar mi niko ne zeli ili nezna pomoc??
hmm?'? cudan neki odgovor...zar mi niko ne zeli ili nezna pomoc??
Jesi kupio igru?
Ionako sam to rijesio zna li neko jedino kako spremiti igru kad izađem i ponovo uđem nije spremljeno
ima hrpe nelogicnosti
ovo dvoje tvojih je tu samo da bi ti smetalo cak ih ni neprijatelji nevide
samo mlate po tebi (nakraju onaj helihoptercic sam po tebi mlati)
inace nije losa za zabavu al da je neka dobra ala hl/hl2+exp
nije ni do gleznja
Kako ti se sejvala igra jesi morao pric cili nivo ili ja kad izađem igram ispocetka znas li u cem je problem
S obzirom da mi Western tematika nije mrska,a i prethodni nastavci su odlične igre,odlučio sam isprobati i ovo.
Razočaran sam u svemu: od priče koja nije ni blizu prethodnicima,preko jadne atmosfere,lošeg napucavanja,lošeg AI-a ,neiskorištenog COOP moda.. Setting i nije loš,ali ostalo jest.
Zaboravio sam nadodati i grozne dijelove s vožnjom.Sve u svemu ,loše.
Ja sam se tek nedavno uclanio ovdje kad god mi zatreba nesto za igrice dodjem kod vas i nadjem al nikad da se uclanim pa eo i ja sam sa vama od sada inace Call of juarez je odlican serijal igrao sam sve do sad koji su izasli