možda naprave opet igru u starom dobu
Totalna šteta što su tematiku kauboja, konja i indijanaca pretvorili u "lasere", teleportiranje, konje zamijenili autima...A i žemske na divljem zapadu su bile pri ruci. Uđeš u saloon, drmneš žesticu i popneš se
na kat u prvu slobodnu "kabinu".
Kao što je netko već spomenuo, mogli su izbaciti "Juarez" iz naziva gejma. Ipak, vjerujem da će zbog inovativnosti i gameplaya koje su bile u CoJ, i ovaj novi "nastavak" biti odličan i zabavan.
Novi trailer http://www.gamespot.com/xbox360/action/call-of-juarez-the-cartel/video/6310177
Ako zamislimo da se igra zove Welcome to Mexico ovo bi mogla biti dobra igra XD
Ovo se pretvara u GTA.
Nekako mi se čini da je grafika Cartela lošija nego Bound in Blooda.
Ovo se pretvara u GTA.
Grand theft auto:Mexico shitty
Jel se znaju zahtjevi za igru?
Biće super igra. Iako sam bio razočaran što više nije western, ali sad kad gledam trailere i slike izgleda stvarno zakon.
A sigurno neće biti zahtjevna, kao ni CoJ BiB
Igra izgleda loše. Grafika izgleda zastarjelo i previše se forsa bloom.
Igra izgleda loša. Grafika izgleda zastarjelo i previše se forsa bloom.
Istina,grafika je skroz izlizana,sumnjam da će ovov bit neki naslov,makar je predhodni bio dobar.
Doduše, vidim je ovo Xbox verzija tak da u akciji sa 3 metra udaljenosti od telke će to izgledati ok. Nadam se samo da će PC verzija biti dotjeranija gdje pritom mislim da modele sa više poligona, kvalitetnu podršku za više monitora te mogućnost isključivanja ovog iritantnog blooma.
Ja bih se usudio reći da mi CoJ BiB čak izgleda bolje nego Cartel.
Neznam što su uradili s tim enginom, ali mi se ni malo ne sviđa.
Znaci zahtjevu ce biti ko i CoJ BiB?
Ne, vjerojatno veći, a zašto to znaju samo developeri.
Tek kad vidimo PC verziju onda možemo komentirati grafu... uostalom, CoJ te ionako uvijek toliko uvuče u priču da nit ne misliš o grafici...
Totalno sam razočaran svime viđenim i očekivanja su ispod svake razine.
Prvo, ne izgleda nešto bolje od drugih igara sa Xboxa od prije par godina.
Drugo, gameplay je prebrz. Užasna kopija COD:MW, samo akcija akcija i napucavanje. Totalno izlizano.
Treće, užasno će mi faliti western atmosfera. Ovo sa modernim vremenom... Je neznam, valjda da privuču širu publiku.
Još jednom ponavljam, prebrzo, prenalik COD-u, nedostatak atmosfere (koje ima, ali je viđena u stotinama drugih igara), ako priča ne bude iznad prosjeka kao i grafika na PC-u bojim se da neće igra proći.
Porodicno stablo i likovi:
http://www.gameinformer.com/games/call_of_juarez_the_cartel/b/xbox360/archive/2011/07/07/the-characters-of-call-of-juarez-the-cartel.aspx
Western kultura je izrazito ukorjenjena i u moderni Meksiko, ako uspiju dobro napraviti i prenijeti atmosferu štiha sigurno nece nedostajati, Meksiko danas, kojem prakticki vladaju mega-brutalni narko karteli i njihovi milijunski poslovi oko izvoza :)
kokaina u USA moze dati odlican setup igri. Tu moze biti svega od korumpiranih politicara i šefova policije, black operacija CIA-a, sukoba kartela... svega.
Ne mislim da su promašili, setup je vrlo dobar i vrlo Western. Nadam se da ce igraa ispasti dobro i da nece raditi kompromise zbog "mature" oznake.
Ko ti je to na slici? Digo mi se sad jebiga zbog tog.
Ma fuj ako ima iamlo veze sa codom, ne mogu više vidjeti online igru, oću kvalitetan sp sa kvalitetnom atmosferom, mamicu ću im spomenuti ako budem moro dat 10 kuna za dual lejer.
Šta se događa, jel igra ko?
Šta se događa, jel igra ko?
Igra još nije izašla,u Americi izlazi za 4 danaa.
EDIT:
Sep-13-2011
To ti trebalo danas van ili je ovo netočan datum?
Jel se znaju zahtjevi za igru?