Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.033.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
matija656 kaže...

ja sam tražio na netu al nisam našo te pathcheve....
ako ih ZC_somename nađe super
al neznam dal će oni to popravit toliko jer neki ljudi su imali lag i nakon njih, zapravo više njih
ja lag u sp nisam nikad imo, sve glatko ide...
valjda imam sreće pa mi igra ne zahebava, inaće pirat je bez ijednog patcha gore

Ali nerazumjem. Jer ja sam prije imao 9800 GT 1024 mb superb. Kada sam instalirao mislio sam da je do Grafice kartice. Odem kupim napojnu maticnu i graficku novu. Evo 2 dan kako ih koristim . I opet isto. Moda bi trebao probat drgu igru instalirat. Skniut drugu. nez ni ja sta da radim

Game is my Life
15 godina
neaktivan

Ali nerazumjem. Jer ja sam prije imao 9800 GT 1024 mb superb. Kada sam instalirao mislio sam da je do Grafice kartice. Odem kupim napojnu maticnu i graficku novu. Evo 2 dan kako ih koristim . I opet isto. Moda bi trebao probat drgu igru instalirat. Skniut drugu. nez ni ja sta da radim

..odes u trgovinu ili preko steama kupis igru i ako imas srece valjat ce ti,jel su do sad izasla 2-3 patcha,a cr*ckani BO normalno nema te peceve..(mislim da na krivom mijestu pises o piratima sry)..{#}

14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..odes u trgovinu ili preko steama kupis igru i ako imas srece valjat ce ti,jel su do sad izasla 2-3 patcha,a cr*ckani BO normalno nema te peceve..(mislim da na krivom mijestu pises o piratima sry)..{#}

"ako imas srece" znaci dat cu određeno svotu novca, i AKO budem imao srece MOZDA ce mi raditi normalno. Mislim da ti to nije bas pametoan odgovor. Ali si u pravu oko pirata. !

Game is my Life
16 godina
GameExplorer kaže...

Mislim da ti više tu igra sreća nego hardware 

Čuo sam da se i oni sa extra uber uber konfiguracijama žale na to štekanje ili lagg

Nema ti pomoći, jedino da tužiš Treyarch (valjd' se tak' piše)

_CR7_ kaže...

Ajde nemoj da se*eš. NHF, al stvarno, ja sam imao i pirata i originala, i ista stvar, i zbog tog lagga sam i prodao igru....

Curse you Perry the platypus!!!
15 godina
neaktivan
GameExplorer kaže...
_CR7_ kaže...

"ako imas srece" znaci dat cu određeno svotu novca, i AKO budem imao srece MOZDA ce mi raditi normalno. Mislim da ti to nije bas pametoan odgovor. Ali si u pravu oko pirata. !

..kazem  mozda zato sto nekom valja igra radi bez problema a nekom ne..meni od zadnjeg peca radi perfektno na max..(vidim nov si nemas pojma sta se desava na forumu tak da..)

14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
GameExplorer kaže...
_CR7_ kaže...

..kazem  mozda zato sto nekom valja igra radi bez problema a nekom ne..meni od zadnjeg peca radi perfektno na max..(vidim nov si nemas pojma sta se desava na forumu tak da..)

OK de mi onda linkove patcheva ? ? ?

Game is my Life
15 godina
pa piše ti gore malo višlje da nema tih patcheva za pirate...
ako hoćeš patcheve kupi igru i nek ti steam sam patcha igru i amen
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
neaktivan
GameExplorer kaže...
ZC_Someone kaže...

Izašla su već dva tri. I ak nemaš pirata onda su ti već instalirani.

ako ti nije problem mozes li mi link postaviti . Jer mi je pirat :(((

Dosta što imam orginal koji ne igram samo zato jer mi je dosadan, makar mi savršeno radi.

Taman ću se zamarat s tim da još nekome patcheve za pirate tražim.

Imaš google. {#}

Osim toga linkanje na piratski sadržaj je na ovom forumu zabranjeno.

EDIT:

matija656 kaže...

ja sam tražio na netu al nisam našo te pathcheve....
ako ih ZC_somename nađe super
al neznam dal će oni to popravit toliko jer neki ljudi su imali lag i nakon njih, zapravo više njih
ja lag u sp nisam nikad imo, sve glatko ide...
valjda imam sreće pa mi igra ne zahebava, inaće pirat je bez ijednog patcha gore

{#} Išao čisto iz znatiželje pogledati dal ima kakvih piratskih updejta. Našao četri komada za doslovno 30 sekundi.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 2:09 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

ej ljudi..jel mi mozete reci samo koji je posljednji patch,verzija za COD:BO.. ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 23:23 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ej ljudi jel mi moze neko dat link sa posljednjim patchem za Black Opse?

znam da je vjerojatno bilo tu u ovoj temi spomenuto negde ali 400 str. prolistavat..uff {#}

dajte plz mi link patcha i recite kud s njim kad ga skinem..

btw. dali povecava FPS u igri takoder?

..OMG..samo malo kuglicu na misu gurni prema dole pa si malo procitaj..{#}

15 godina
neaktivan

ma da primjetio sam pa sam EDIT :D

jel mi mozes samo rec koja je posljednja verzija patcha? nista vise plzzz {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra mi se Black Ops u multyu, pa prije nego što ga napokon kupim zanima me jesu li patchevi napokon popravili igru kako spada i uklonili trzanje? Mrsko mi je sada čitati prethodne stranice, zanima me kako je trenutno stanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 16:32 (gringo88).

0 0 hvala 0
16 godina
Dijelom jesu, ali i dalje je sve to ovisno o slucaja do slucaja. Moze i ne mora ti raditi 100% :D
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

Uf, i ne zvuči baš ohrabrujuće :/. Još uvijek se žale i na službenim forumima. Možda na kraju uzmem Crysis 2.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

toliko su popravili da gamerseject zajedno sa igracima sprema tuzbu....

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
xyan kaže...

toliko su popravili da gamerseject zajedno sa igracima sprema tuzbu....

Nista od toga biti nece.. ko ce tuzit activision i zbog cega?? istina je da nam je gamad prodala poluproizvod i da ja osobno nedam ni lipe za novi cod, ali nema sanse da bude sto od tog. previse love oni imaju.

jokaCRO ingame
15 godina

e da pitam...

dakle brat mi ima COD:BO doma, znam da je key vezan za samo jedan račun na steamu

sad me zanima dal bi bilo kakvih problema ako bi ja htio to zaigrat na lapu zbog drugog kompa il tako nešto??

jer vidio sam da su neki davali račune drugima da probaju igru ako hoću kupit...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

e da pitam...

dakle brat mi ima COD:BO doma, znam da je key vezan za samo jedan račun na steamu

sad me zanima dal bi bilo kakvih problema ako bi ja htio to zaigrat na lapu zbog drugog kompa il tako nešto??

jer vidio sam da su neki davali račune drugima da probaju igru ako hoću kupit...

da to se može samo ti je potrebno njegov username i pass i deri, naravno igru moraš skinuti i mislim da ne možete obadvojica biti logirani u isto vrijeme 

ubiti odgovor na tvoje pitanje ja DA jer sam ja posudi steam acc jednom liku da proba i sve šljaka

15 godina

Evo nakon malo igranja skupilo se 5 milijuna bodova

0 Get a life!!!
0 Get a job!!!
21 Get a life and job!!!
5milijuna 5milijuna
http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 22:41 (thechosenfreak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam još jedno pitanje. Igra mi se igra, ali kad je već takva situacija da šteka/ne šteka, možda bih nabavio jeftini ruski key. Kad se promjeni jezik, jel nema kasnije problema kad se igra patcha da se jezik resetira itd?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..pa de nevjerujem kaki su to admini,jbt nesmijes dobro ni igrat odma te kikaju..uzas..{#}

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Imam još jedno pitanje. Igra mi se igra, ali kad je već takva situacija da šteka/ne šteka, možda bih nabavio jeftini ruski key. Kad se promjeni jezik, jel nema kasnije problema kad se igra patcha da se jezik resetira itd?

Nisam ziher ali mislim da nakon svakog patcha moraš vraćati na engleski.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Ma ne isplati se ni igrat ovo s*anje. Jest da mi igra odlicno radi, al igraci su noobine zesce. Ko im je opce dao rcone tako nesposobnima.

U koji god da server udem di ima admina kikaju me. I to samo zato jer dobro igram. Jbt u demolitionu mi score 50-9 i admin samo pise f*ck akt (to mi je clan tag), f*ck akt i tako pet puta te me banna. Kikan sam sa cca 6-7 servera, nevjerojatno kakvih noobina ima. I jos je lik prestige 10 il nes tako i score mu je 0-15 isse.

IGN: weirdek (EU)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

ma nista ne steka, barem meni ne steka...

slobodno si kupi igru samo pazi sa ruskom verzijom jer sam nesta cito da bi ih steam mogo banat ako skuze da nisi iz rusije...

makar tesko da te mogu skuzit ali nikad ne znas...

al opet 150 kuna nije puno..

smc
14 godina
neaktivan

173.199.105.9:3434 evo jedan hrvatski server S&D, pa tko hoce navecer se najcesce igramo...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dok govorite o patchevima mislite na one koje steam automatski instalira?

Ako da , onda se ruska igra ne mora opet vračati na engleski.

Kada sam instalirao BO (ruski) , samo sam jednom instalirao patch za engleski i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 9:45 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
Mozda ovo nekome pomogne.
Vecini sa 2xx/4xx nVidia karticama je pomoglo.
Meni je u prosjeku za 15 diglo FPS-ove.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1730786
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..eo malo igranja na novim mapama..(znam da je video za xbox,al to je sve isto)..{#}

2 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Ma ne isplati se ni igrat ovo s*anje. Jest da mi igra odlicno radi, al igraci su noobine zesce. Ko im je opce dao rcone tako nesposobnima.

U koji god da server udem di ima admina kikaju me. I to samo zato jer dobro igram. Jbt u demolitionu mi score 50-9 i admin samo pise f*ck akt (to mi je clan tag), f*ck akt i tako pet puta te me banna. Kikan sam sa cca 6-7 servera, nevjerojatno kakvih noobina ima. I jos je lik prestige 10 il nes tako i score mu je 0-15 isse.

dodi na bug server i tamo te nitko nece kikat..{#}

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Mozda ovo nekome pomogne.
Vecini sa 2xx/4xx nVidia karticama je pomoglo.
Meni je u prosjeku za 15 diglo FPS-ove.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1730786

Skinio i instalirao 10.10 za ati.. Nemos vjerovat al osjeti se poboljsanje. Npr. kad zavrsi neki gejm na nuketownu, uvijek mi fps padne kad bude ona eksplozija. Sad do tog nije doslo neg konstantno 91 fps, prije bi palo na 70-ak.

I osjetim u par drugih igara poboljsanje.

IGN: weirdek (EU)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice