Imas keyeve jeftinije naravno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas je bilo laga i to povelikog ne znam zas al meni i frendovima je bilo neigrivo
Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).
..hvala Bogu ja sam u onih 10%,kod mene radi sve bez problema..
Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).
..hvala Bogu ja sam u onih 10%,kod mene radi sve bez problema..
Haha ja takodjer sam u onih 10% :)
Recimo da 20% pc korisnika ima ove probleme opet bi pretjerivali jer je to ogroman broj korisnika..

Recimo da 20% pc korisnika ima ove probleme opet bi pretjerivali jer je to ogroman broj korisnika..
Da, malo pretjeruju, ali opet nesto nije u redu s igrom. Moj prijatelj ima isti PC kao ja, znaci sve totalno isto osim proca koji je E8600, isti dan kupljen, isti Windowsi na njemu - i meni je sve u redu skoro pa od day 1, a on ni dan danas ne moze igrati.
Mogu dobit malo informacija o ovim novim mapama ne kužim kada to dolazi jel se naplaćuje jel ih moram kupit
šta s njima šta moram napravit na bi igrao na njima

E narode jel ima kakvih vijesti kad dolazi DLC za PC?
valda za nekih mesec dana..15 eura za dlc..strasno hebote..iovako ga ne igram posto mi treba 20 min da mi ucita servere..bacio pare bezveze
Kolika je cijena igre . Ako nije problem da u KM valuti ?
imas u oglasniku (BUG), podosta Black ops steam acc-ova za prodaju
Da, malo pretjeruju, ali opet nesto nije u redu s igrom. Moj prijatelj ima isti PC kao ja, znaci sve totalno isto osim proca koji je E8600, isti dan kupljen, isti Windowsi na njemu - i meni je sve u redu skoro pa od day 1, a on ni dan danas ne moze igrati.
Upravu si. Ja sam promjenio graficku ram maticnu i procespor i opet isti lagg . -.-
U igri ima više problema, nego gladi u Africi.
al eto bar imaju servere a ne da mi host bude lik iz tadjikistana kao u mw2. valjda ce se opametit i izdat patch koji ce rijesit te laggove.

Najava novog patcha :
Treba pripaziti na ovo ko misli kupiti dlc ako bude i za pc kao i za xbox :
http://www.bug.hr/master/vijesti/black-ops-dlc-regionaliziran/106512.aspx
kada će doč taj patch
Ja jednostavno nemam riječi...Fasciniraju me njihove izjave.
"Osobno mislim da se socijalna kultura video igara sve više kreće u negativnom smjeru usprkos velikom tehnološkom napretku. Umjesto da igrači prate taj razvoj, oni se od njega sve više udaljavaju. Čini se da sve više i više igrača zaboravlja zbog čega postoji ova industrija.
Industrija video igara je kreativna industrija – radi se o najkreativnijij formi zabave koja postoji. Previše razvojnih studija koji pokušavaju nove stvari od njih odustaju zbog ljutih obožavatelja koji su negativno nastrojeni prema igrama samo zbog toga da budu protiv nečega. Na taj način igrači ograničavaju kreativnost razvojnih studija što ne bi želio ni jedan normalan igrač koji se želi zabaviti." - Josh Olin
Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje se slažem sa ovim likom
"Osobno mislim da se socijalna kultura video igara sve više kreće u negativnom smjeru usprkos velikom tehnološkom napretku. Umjesto da igrači prate taj razvoj, oni se od njega sve više udaljavaju. Čini se da sve više i više igrača zaboravlja zbog čega postoji ova industrija.
Industrija video igara je kreativna industrija – radi se o najkreativnijij formi zabave koja postoji. Previše razvojnih studija koji pokušavaju nove stvari od njih odustaju zbog ljutih obožavatelja koji su negativno nastrojeni prema igrama samo zbog toga da budu protiv nečega. Na taj način igrači ograničavaju kreativnost razvojnih studija što ne bi želio ni jedan normalan igrač koji se želi zabaviti." - Josh Olin
Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje se slažem sa ovim likom
Da,i ja se slažem,mrzim na te koji se žale kad im igra ne radi.Pa to je CoD,moras biti junkie kao svi ostali i igrati unatoč svim problemima.
meni brat pi*da neće poslat key da probam preko njegovog acounta igrat na lapu da vidim kak mi ide mp...
budem morao ukrast kad dođem doma
meni brat pi*da neće poslat key da probam preko njegovog acounta igrat na lapu da vidim kak mi ide mp...
budem morao ukrast kad dođem doma
pa ne treba ti key treba ti user name i pass od njegovog acc na steamu
odlično
:D
to znam, neki dan sam gledao koja bi mu mogla bit šifra i pogodio sam :D
sad me samo trta da ne bude kakvih problema sa tim ako budem igrao na lapu...
nadam se da ne
Ali zapita se čovjek što bi bilo da nismo takvi zombiji i da smo tražili nešto novo. Možda bi ljudi dobili dopuštenje da naprave nešto kreativno, dobro i nešto što bi radilo.
A i kao da Activision nije znao u kakvom stanju izdaje igru. Krajnja krivica je njihova.

Ali zapita se čovjek što bi bilo da nismo takvi zombiji i da smo tražili nešto novo. Možda bi ljudi dobili dopuštenje da naprave nešto kreativno, dobro i nešto što bi radilo.
A i kao da Activision nije znao u kakvom stanju izdaje igru. Krajnja krivica je njihova.
Al opet da igra radi kak spada i to staro bi bilo dobro. Nitko trayarch/ black ops ne osuđuje bezveze jer da igra radi kako spada svi bi bili sretni i zadovoljni pa makar bila igra. U tome je fora igra je neigriva ne radi toga jer je to sve isto nego radi toga jer ne popravljaju, a niti se trude popraviti ono što ne radi.
pitanje
dakle ako bi išao skidat preko steama BO on ga meni stavlja na c disk, a htio bi na d
sad me zanima dal ja mogu nekako promijenit direktorij kud da mi igru instalira prije skidanja igre sa steama??
Meni osobno igra radi ali svejedno u zadnja dva tjedna imam manje od jednog rata igre. Čisto jer mi je BO dosadna i repetativna igra za koju imam osjećaj da sam ju već igrao bar tri puta.

pitanje
dakle ako bi išao skidat preko steama BO on ga meni stavlja na c disk, a htio bi na d
sad me zanima dal ja mogu nekako promijenit direktorij kud da mi igru instalira prije skidanja igre sa steama??
instaliraj steam na D
instaliraj steam na D
ok budem probao...
al ne mogu sad provjerit jer brat je sigurno doma i igra tako da neću da nebi skužio, jer tražio sam ga 3 puta da mi napiše podatke da mogu u njegov steam al mi nije dao
morat ću sutra kad ode na poso, a ja saznao njemu šifru za steam
evo stavio setam na d disk i sad skidam BO preko bratovog accounta...
480 kbs, kolko dugo bi moglo skidat, jer mi ne piše veličina igre na steamu...
jer ne mogu skidat iz offline moda pa me zanima koliko bude trebalo
edit: našo sam kolko treba da skine
edit 2: skino sam igru i probao pokrenut na lapu i ide, samo sam ušo u server, napravio par koraka i izašo van da vidim dal ide...
nadam se da neće brat imat sad kakvih problema doma sa igranjem
:|