Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.034.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imas keyeve jeftinije naravno..

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas je bilo laga i to povelikog ne znam zas al meni i frendovima je bilo neigrivo

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
doxy kaže...

Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).

..hvala Bogu ja sam u onih 10%,kod mene radi sve bez problema..{#}

16 godina
protjeran
_CR7_ kaže...
doxy kaže...

Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).

..hvala Bogu ja sam u onih 10%,kod mene radi sve bez problema..{#}

Haha ja takodjer sam u onih 10% :)

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
neaktivan
90%? ajd suzdrzi se od gluposti molim te. Od nas 30 koji smo u amo rec klanu samo jedan ima te probleme i to zbog slabog hardvera, dok od nas 29 ovi sa prosjecnim hardverom nemaju nikakvih problema. Nekidan sam u 2 matcha pitao ljude jel imaju problema sa laggom i samo je jedan rekao da ima, al da je to zbog neta pa mu ping skace u nebesa.

Recimo da 20% pc korisnika ima ove probleme opet bi pretjerivali jer je to ogroman broj korisnika..
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
90%? ajd suzdrzi se od gluposti molim te. Od nas 30 koji smo u amo rec klanu samo jedan ima te probleme i to zbog slabog hardvera, dok od nas 29 ovi sa prosjecnim hardverom nemaju nikakvih problema. Nekidan sam u 2 matcha pitao ljude jel imaju problema sa laggom i samo je jedan rekao da ima, al da je to zbog neta pa mu ping skace u nebesa.

Recimo da 20% pc korisnika ima ove probleme opet bi pretjerivali jer je to ogroman broj korisnika..

Da, malo pretjeruju, ali opet nesto nije u redu s igrom. Moj prijatelj ima isti PC kao ja, znaci sve totalno isto osim proca koji je E8600, isti dan kupljen, isti Windowsi na njemu - i meni je sve u redu skoro pa od day 1, a on ni dan danas ne moze igrati.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina

Mogu dobit malo informacija o ovim novim mapama ne kužim kada to dolazi jel se naplaćuje jel ih moram kupit

šta s njima šta moram napravit na bi igrao na njima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moraš keširati 15 jura na stimu,to ti je deelce.to ti je ektivižn ...i mw2 je tako imao 2 deelcea.
get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E narode jel ima kakvih vijesti kad dolazi DLC za PC?

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

valda za nekih mesec dana..15 eura za dlc..strasno hebote..iovako ga ne igram posto mi treba 20 min da mi ucita servere..bacio pare bezveze

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
GameExplorer kaže...

Kolika je cijena igre . Ako nije problem da u KM valuti ?

imas u oglasniku (BUG), podosta Black ops steam acc-ova za prodaju

LoL Nick: hRay
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
puls4R kaže...

Da, malo pretjeruju, ali opet nesto nije u redu s igrom. Moj prijatelj ima isti PC kao ja, znaci sve totalno isto osim proca koji je E8600, isti dan kupljen, isti Windowsi na njemu - i meni je sve u redu skoro pa od day 1, a on ni dan danas ne moze igrati.

Upravu si. Ja sam promjenio graficku ram maticnu i procespor i opet isti lagg . -.-

Game is my Life
17 godina
protjeran

U igri ima više problema, nego gladi u Africi.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
u mene nijedan problemcic.. a igru sam kupio naslijepo, nisam ni sp igrao tako da sam sretnik sto se tice fluidnosti igre jer klizi kao podmazano.

al eto bar imaju servere a ne da mi host bude lik iz tadjikistana kao u mw2. valjda ce se opametit i izdat patch koji ce rijesit te laggove.
IGN: weirdek (EU)
15 godina

Najava novog patcha :

http://twitter.com/pcdev

Treba pripaziti na ovo ko misli kupiti dlc ako bude i za pc kao i za xbox :

http://www.bug.hr/master/vijesti/black-ops-dlc-regionaliziran/106512.aspx

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 10:06 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kada će doč taj patch

15 godina

Gamereport kaže:

Treyarch: "Igrači, vi ste krivi što je igra loša!"

LoL Nick: hRay
Moj PC  
8 1 hvala 2
14 godina
null kaže...

Gamereport kaže:

Treyarch: "Igrači, vi ste krivi što je igra loša!"

Ja jednostavno nemam riječi...Fasciniraju me njihove izjave.
15 godina
neaktivan

"Osobno mislim da se socijalna kultura video igara sve više kreće u negativnom smjeru usprkos velikom tehnološkom napretku. Umjesto da igrači prate taj razvoj, oni se od njega sve više udaljavaju. Čini se da sve više i više igrača zaboravlja zbog čega postoji ova industrija.

Industrija video igara je kreativna industrija – radi se o najkreativnijij formi zabave koja postoji. Previše razvojnih studija koji pokušavaju nove stvari od njih odustaju zbog ljutih obožavatelja koji su negativno nastrojeni prema igrama samo zbog toga da budu protiv nečega. Na taj način igrači ograničavaju kreativnost razvojnih studija što ne bi želio ni jedan normalan igrač koji se želi zabaviti." - Josh Olin

Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje se slažem sa ovim likom

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

"Osobno mislim da se socijalna kultura video igara sve više kreće u negativnom smjeru usprkos velikom tehnološkom napretku. Umjesto da igrači prate taj razvoj, oni se od njega sve više udaljavaju. Čini se da sve više i više igrača zaboravlja zbog čega postoji ova industrija.

Industrija video igara je kreativna industrija – radi se o najkreativnijij formi zabave koja postoji. Previše razvojnih studija koji pokušavaju nove stvari od njih odustaju zbog ljutih obožavatelja koji su negativno nastrojeni prema igrama samo zbog toga da budu protiv nečega. Na taj način igrači ograničavaju kreativnost razvojnih studija što ne bi želio ni jedan normalan igrač koji se želi zabaviti." - Josh Olin

Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje se slažem sa ovim likom

Da,i ja se slažem,mrzim na te koji se žale kad im igra ne radi.Pa to je CoD,moras biti junkie kao svi ostali i igrati unatoč svim problemima.

15 godina

meni brat pi*da neće poslat key da probam preko njegovog acounta igrat na lapu da vidim kak mi ide mp...
budem morao ukrast kad dođem doma {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

meni brat pi*da neće poslat key da probam preko njegovog acounta igrat na lapu da vidim kak mi ide mp...
budem morao ukrast kad dođem doma {#}

pa ne treba ti key treba ti user name i pass od njegovog acc na steamu 

15 godina
ahahahahahahhaha
odlično
:D
to znam, neki dan sam gledao koja bi mu mogla bit šifra i pogodio sam :D
sad me samo trta da ne bude kakvih problema sa tim ako budem igrao na lapu...
nadam se da ne
17 godina
neaktivan
Ma dijelom se moram složiti s Olinom. Pri izradi Black Opsa vjerojatno nisu ni smjeli pomisliti da naprave nešto kreativno i novo. Svi mi koji smo pridonjeli tako visokim prodajnim rezultatima smo dijelom krivi jer svojom glupošću dozvoljavamo Activisionu da na nama zarađuje prodajući nam isti drek u novom pakiranju. I upravo zbog toga je Trayarc od Activisionak dobio jako malo prostora za kreativan rad. Zbog politike sigurne zarade vjerojatno im je striktno naređeno da većinu toga ne smiju mjenjati. Pa su morali raditi na bazi prastare tehnologije i igre da bi zarada bila zagarantirana. To i još neki faktori rezultirali ovim što smo na kraju dobili.

Ali zapita se čovjek što bi bilo da nismo takvi zombiji i da smo tražili nešto novo. Možda bi ljudi dobili dopuštenje da naprave nešto kreativno, dobro i nešto što bi radilo.

A i kao da Activision nije znao u kakvom stanju izdaje igru. Krajnja krivica je njihova.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
ZC_Someone kaže...
Ma dijelom se moram složiti s Olinom. Pri izradi Black Opsa vjerojatno nisu ni smjeli pomisliti da naprave nešto kreativno i novo. Svi mi koji smo pridonjeli tako visokim prodajnim rezultatima smo dijelom krivi jer svojom glupošću dozvoljavamo Activisionu da na nama zarađuje prodajući nam isti drek u novom pakiranju. I upravo zbog toga je Trayarc od Activisionak dobio jako malo prostora za kreativan rad. Zbog politike sigurne zarade vjerojatno im je striktno naređeno da većinu toga ne smiju mjenjati. Pa su morali raditi na bazi prastare tehnologije i igre da bi zarada bila zagarantirana. To i još neki faktori rezultirali ovim što smo na kraju dobili.

Ali zapita se čovjek što bi bilo da nismo takvi zombiji i da smo tražili nešto novo. Možda bi ljudi dobili dopuštenje da naprave nešto kreativno, dobro i nešto što bi radilo.

A i kao da Activision nije znao u kakvom stanju izdaje igru. Krajnja krivica je njihova.

Al opet da igra radi kak spada i to staro bi bilo dobro. Nitko trayarch/ black ops ne osuđuje bezveze jer da igra radi kako spada svi bi bili sretni i zadovoljni pa makar bila igra. U tome je fora igra je neigriva ne radi toga jer je to sve isto nego radi toga jer ne popravljaju, a niti se trude popraviti ono što ne radi.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
15 godina

pitanje

dakle ako bi išao skidat preko steama BO on ga meni stavlja na c disk, a htio bi na d

sad me zanima dal ja mogu nekako promijenit direktorij kud da mi igru instalira prije skidanja igre sa steama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoji dijelom to što kažeš ali mislim da Olin nije mislio na tehničke probleme već najviše na kritike da novi CoD nije na razini ostalih novih igara.
Meni osobno igra radi ali svejedno u zadnja dva tjedna imam manje od jednog rata igre. Čisto jer mi je BO dosadna i repetativna igra za koju imam osjećaj da sam ju već igrao bar tri puta.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
protjeran
matija656 kaže...

pitanje

dakle ako bi išao skidat preko steama BO on ga meni stavlja na c disk, a htio bi na d

sad me zanima dal ja mogu nekako promijenit direktorij kud da mi igru instalira prije skidanja igre sa steama??

instaliraj steam na D

CyberPunk Protocol 7
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

instaliraj steam na D

ok budem probao...

al ne mogu sad provjerit jer brat je sigurno doma i igra tako da neću da nebi skužio, jer tražio sam ga 3 puta da mi napiše podatke da mogu u njegov steam al mi nije dao

morat ću sutra kad ode na poso, a ja saznao njemu šifru za steam

15 godina

evo stavio setam na d disk i sad skidam BO preko bratovog accounta... {#}

480 kbs, kolko dugo bi moglo skidat, jer mi ne piše veličina igre na steamu...

jer ne mogu skidat iz offline moda pa me zanima koliko bude trebalo

edit: našo sam kolko treba da skine

edit 2: skino sam igru i probao pokrenut na lapu i ide, samo sam ušo u server, napravio par koraka i izašo van da vidim dal ide...

nadam se da neće brat imat sad kakvih problema doma sa igranjem

:|

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 17:40 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice