Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.031.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
fight kaže...

ne kuzim vas ljudi ja imam intela i 5, grafu imam geforce, gts 250, 1gb palitova, imam lcd 27 in i sve igram na max

također i ja, sa ovim lapom sve na high bez ikakvih problema (moj pc)

igra pirat i lijepo bez problema ide...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
16 godina
Zato jer imate srece. Igra generalno je stvarno lose napravljena. Ubiva procesore i ne koristi graficku kako treba. Ovo je prastar engine, igra izgleda kao i cod4 sa malo lipsim texturama, ali nista revolucionarno nema u grafickom smislu. Nema fizike, destructable enviromenta nema, nema nista nego ovi jadni dx9, high/low postavke na 90% racunala ne radi razliku. Gameserveri drze sv_fps na 20 sta je nevjerovatno za 2010/2011 godinu i zato su i pingovi veliki i nacelno je hitreg los. Igra je cisti poluproizvod i beta.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
što se mene tiće
ja sam prezadovoljan što mi tako ide igra na lapu i što je tako grafika, jer laptop mi mora duže vozit tako da mi je ovo super :D
a sad kak bi mi išo mp neznam jer nisam igro nejga na lapu, čekam crack pa ćemo onda probat
ali za ovo kako mi ide na lapu ja prezadovoljan, sve što se može ni high i lijepo lagano ga vozi, bez problema
^^
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Kako čitam na Twitteru ne napreduju baš najbolje sa AlterOpsom...

To ti je Twitter od starog devlopera kojeg su izbacili (već sam prije pisao zbog čega). Sada imaju neke nove...Prema zadnjem update-u 1/3 je gotova. EDIT: Da Luxy. Sada su zaustavili razvoj alterOps-a i opet rade na MW 2 jer je pojavio veliki val ceatera.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 20:27 (Promster).
16 godina
neaktivan
Promster kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
Kako čitam na Twitteru ne napreduju baš najbolje sa AlterOpsom...

To ti je Twitter od starog devlopera kojeg su izbacili (već sam prije pisao zbog čega). Sada imaju neke nove...Prema zadnjem update-u 1/3 je gotova.

na oko 32% su rekli su na 4lter1w.net su rekli 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

O daa... Oooo da.. Ooo daa {#}

Još bi bilo super kada bi bila moja.. Ali jednom..

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako grozno izgleda

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
slika je u banani totalnoj :D
il je kvaliteta nikakva il su podešenja igrena sve na low
:D
15 godina
matija656 kaže...
što se mene tiće
ja sam prezadovoljan što mi tako ide igra na lapu i što je tako grafika, jer laptop mi mora duže vozit tako da mi je ovo super :D
a sad kak bi mi išo mp neznam jer nisam igro nejga na lapu, čekam crack pa ćemo onda probat
ali za ovo kako mi ide na lapu ja prezadovoljan, sve što se može ni high i lijepo lagano ga vozi, bez problema
^^
prijatelju da te nekaj pitam, neradi se o ovoj igri zanimame just caus 2, ovako sve igre pokrecem preko
power iso ili budu u razoru ili u skidrov kas se to vec kaze meduti sam se vec naskidao causa i metroa i koji kod skinem montiram sve su za onli
gdje da skinem ono pravo a da nije steam ili mora on bit pa se drugacije pokrece molim pomoc ako ikako moze?{#}

15 godina
fight kaže...
prijatelju da te nekaj pitam, neradi se o ovoj igri zanimame just caus 2, ovako sve igre pokrecem preko
power iso ili budu u razoru ili u skidrov kas se to vec kaze meduti sam se vec naskidao causa i metroa i koji kod skinem montiram sve su za onli
gdje da skinem ono pravo a da nije steam ili mora on bit pa se drugacije pokrece molim pomoc ako ikako moze?{#}

emmm može malo razumljivije jer slabo kužim...

skužio sam da sve igre pokrećeš preko power iso i da uglavnom imaš skidrow verzije igara

pa što se mene tiće ja uvijek tražim igre preko ovoga

tu možeš nać skoro sve igre skidrow i dobri su torrneti, a opet ako skidaš da je skidrow verzija igre mora bit u torrentu negdje crack  da igra može radit, ako nema onda pogledaj

i da nemoj više pisat tu da ne idemo u off toppic, i ovako sam već otišao al sam ti htio samo odgovorit...

ako te što zanima pukni pm ;)

ekipa oprostite na off topicu držimo se teme...

:)

14 godina
protjeran

Please Dont Care About What I Say
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
dobar dubstep :D
15 godina
matija656 kaže...
fight kaže...

emmm može malo razumljivije jer slabo kužim...

skužio sam da sve igre pokrećeš preko power iso i da uglavnom imaš skidrow verzije igara

pa što se mene tiće ja uvijek tražim igre preko ovoga

tu možeš nać skoro sve igre skidrow i dobri su torrneti, a opet ako skidaš da je skidrow verzija igre mora bit u torrentu negdje crack  da igra može radit, ako nema onda pogledaj

i da nemoj više pisat tu da ne idemo u off toppic, i ovako sam već otišao al sam ti htio samo odgovorit...

ako te što zanima pukni pm ;)

ekipa oprostite na off topicu držimo se teme...

:) sve  to znam gdije da skinem igrice ali me zanima  ,sto s onim steaom koji ima u igri, jer dogada se to kad insaliram igru, zapravo

instaliram softver steam umjesto igrice  tj insaliram online,a ja recimo zelim solo dali si me sad razumio i zanima me sto je to pukni pm ne kuzim?

15 godina

Pozivaju se zainteresirani na njemački server lokacija Frankfurt CcT Black Ops ip:173.199.105.53:3274

Moja ekipa je uzela Ranked server  18 slotova za probu a poslije smo skužili da trebamo unranked radi matcheva.

S obzirom da je trenutno prazan a svi kojima se igra HQ Nuke Town radi dizanja levela dobrodošli.

Ako vas bude više i želite neki drugi mod ili mape javite da složim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxis kaže...

Pozivaju se zainteresirani na njemački server lokacija Frankfurt CcT Black Ops ip:173.199.105.53:3274

Moja ekipa je uzela Ranked server  18 slotova za probu a poslije smo skužili da trebamo unranked radi matcheva.

S obzirom da je trenutno prazan a svi kojima se igra HQ Nuke Town radi dizanja levela dobrodošli.

Ako vas bude više i želite neki drugi mod ili mape javite da složim.

E ti i tvoja ekipa ste bez beda mogli igrat na BUG serveru. tesko da cete napunit server jer ni BUG server nije popunjen stalno.. Premalo nas je jednostavno.. ali sretno naravno i ja cu navratit sigurno!!

jokaCRO ingame
16 godina

Ako netko želi kupiti Black Ops. LINK {#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sve je na high, nego uploader nešto zezne sliku.
14 godina
neaktivan

Iznenadilo me kako foxconn nije tužio activision zbog korištenja "blackops".

1 0 hvala 0
16 godina

ajmo na server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fastDraw kaže...

Sta je taj Foxconn?

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
fastDraw kaže...

Sta je taj Foxconn?

http://www.bug.hr/bug/tekst/foxconn-black-ops/90237.aspx

16 godina

Black Ops Sebian Lesson 2{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Soo not funny...i neznam kome je, lik kopira onog amera.

nick mother*ucking diaz
16 godina

Znam da kopira onog gradualreport.

Samo sam htio viditi reakcije na video.

btw. dosta ga loše kopira

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 18:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Mene Nuketown jako podsjeća na ovu scenu. {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a indie je njubcina koja kampira u kuci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

First strike trailer..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

hahahhahaha ja sam se odvalio .. kerovi ceraju samo macke... kako su glupavi... jaooo komedija 

16 godina
protjeran
Darko999 kaže...
Jack Sparrow kaže...

hahahhahaha ja sam se odvalio .. kerovi ceraju samo macke... kako su glupavi... jaooo komedija 

Bahahaha teabag stavis mu caj na glavu xD

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
neaktivan

Gameplay promjene 1.06 patcha(sad samo na ps3)

• • Second Chance – players that put an enemy into Second Chance are now credited for a full kill once that enemy dies. If another player kills the enemy while the enemy is in Second Chance, they will get assist credit.(osim toga,spriječili su i mogućnost korištenja primary oružja tokom neranjive tranzicijske faze)
  • • Adjustments to the PSG1 with attachments.(napravili su fail kao kod bling 1887ica u MW2-PSG1 je kao M21,ali sa damageom od R700 iz cod4)
  • • AK74U adjustments.
  • • RCXD adjustments.
  • • Silenced sniper rifle adjustments.(zaboravili na multiple attachments snajpere)
  • • Removed hit markers when shooting friendly equipment.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice