ne kuzim vas ljudi ja imam intela i 5, grafu imam geforce, gts 250, 1gb palitova, imam lcd 27 in i sve igram na max
također i ja, sa ovim lapom sve na high bez ikakvih problema (moj pc)
igra pirat i lijepo bez problema ide...
ne kuzim vas ljudi ja imam intela i 5, grafu imam geforce, gts 250, 1gb palitova, imam lcd 27 in i sve igram na max
također i ja, sa ovim lapom sve na high bez ikakvih problema (moj pc)
igra pirat i lijepo bez problema ide...
To ti je Twitter od starog devlopera kojeg su izbacili (već sam prije pisao zbog čega). Sada imaju neke nove...Prema zadnjem update-u 1/3 je gotova. EDIT: Da Luxy. Sada su zaustavili razvoj alterOps-a i opet rade na MW 2 jer je pojavio veliki val ceatera.
To ti je Twitter od starog devlopera kojeg su izbacili (već sam prije pisao zbog čega). Sada imaju neke nove...Prema zadnjem update-u 1/3 je gotova.
na oko 32% su rekli su na 4lter1w.net su rekli
Kako grozno izgleda
emmm može malo razumljivije jer slabo kužim...
skužio sam da sve igre pokrećeš preko power iso i da uglavnom imaš skidrow verzije igara
pa što se mene tiće ja uvijek tražim igre preko ovoga
tu možeš nać skoro sve igre skidrow i dobri su torrneti, a opet ako skidaš da je skidrow verzija igre mora bit u torrentu negdje crack da igra može radit, ako nema onda pogledaj
i da nemoj više pisat tu da ne idemo u off toppic, i ovako sam već otišao al sam ti htio samo odgovorit...
ako te što zanima pukni pm ;)
ekipa oprostite na off topicu držimo se teme...
:)
emmm može malo razumljivije jer slabo kužim...
skužio sam da sve igre pokrećeš preko power iso i da uglavnom imaš skidrow verzije igara
pa što se mene tiće ja uvijek tražim igre preko ovoga
tu možeš nać skoro sve igre skidrow i dobri su torrneti, a opet ako skidaš da je skidrow verzija igre mora bit u torrentu negdje crack da igra može radit, ako nema onda pogledaj
i da nemoj više pisat tu da ne idemo u off toppic, i ovako sam već otišao al sam ti htio samo odgovorit...
ako te što zanima pukni pm ;)
ekipa oprostite na off topicu držimo se teme...
:) sve to znam gdije da skinem igrice ali me zanima ,sto s onim steaom koji ima u igri, jer dogada se to kad insaliram igru, zapravo
instaliram softver steam umjesto igrice tj insaliram online,a ja recimo zelim solo dali si me sad razumio i zanima me sto je to pukni pm ne kuzim?
Pozivaju se zainteresirani na njemački server lokacija Frankfurt CcT Black Ops ip:173.199.105.53:3274
Moja ekipa je uzela Ranked server 18 slotova za probu a poslije smo skužili da trebamo unranked radi matcheva.
S obzirom da je trenutno prazan a svi kojima se igra HQ Nuke Town radi dizanja levela dobrodošli.
Ako vas bude više i želite neki drugi mod ili mape javite da složim.
Pozivaju se zainteresirani na njemački server lokacija Frankfurt CcT Black Ops ip:173.199.105.53:3274
Moja ekipa je uzela Ranked server 18 slotova za probu a poslije smo skužili da trebamo unranked radi matcheva.
S obzirom da je trenutno prazan a svi kojima se igra HQ Nuke Town radi dizanja levela dobrodošli.
Ako vas bude više i želite neki drugi mod ili mape javite da složim.
E ti i tvoja ekipa ste bez beda mogli igrat na BUG serveru. tesko da cete napunit server jer ni BUG server nije popunjen stalno.. Premalo nas je jednostavno.. ali sretno naravno i ja cu navratit sigurno!!
Ako netko želi kupiti Black Ops. LINK
Iznenadilo me kako foxconn nije tužio activision zbog korištenja "blackops".
ajmo na server
Sta je taj Foxconn?
Sta je taj Foxconn?
Znam da kopira onog gradualreport.
Samo sam htio viditi reakcije na video.
btw. dosta ga loše kopira
a indie je njubcina koja kampira u kuci :D
Gameplay promjene 1.06 patcha(sad samo na ps3)