Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.033.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

First Strike Trailer ne ono sto je vec bilo di developeri pricaju o mapama..

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Jebasu123 kaže...

..ti se salis ili??..pa da sam stavio trailer pet stranica nazad pa aj nisi vidio,al 3-4 posta..heheh..

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 20:37 (_CR7_).
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Jebasu123 kaže...

..ti se salis ili??..pa da sam stavio trailer pet stranica nazad pa aj nisi vidio,al 3-4 posta..heheh..

OMG ti se salis ili? ti si stavio PREVIEW u kojem su developeri i pricaju o mapama.Ovo je trailer izasao prije nekoliko sati.{#}

ovo si ti stavio

14 godina
neaktivan

daj vise prestanite usporedivat black ops i bad company...

oba dvije igre su dobre i zarazne za igrat...

samo nesta serete bez veze...

smc
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
besi kaže...

Kome se obracas?{#}

15 godina
neaktivan
besi kaže...

hahahaha..ladno reko sta misli i je*e ga on..svasta..:))

14 godina
neaktivan

ma cito sam malo par stranica od ovih 280 i ono samo se prepucavaju i pljuju jedni po drugima..

smc
15 godina
a oprostit ćemo mu, samo je 13 dana ovdje pa nije u toku događaja
:D
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
Jebasu123 kaže...
_CR7_ kaže...
Jebasu123 kaže...

OMG ti se salis ili? ti si stavio PREVIEW u kojem su developeri i pricaju o mapama.Ovo je trailer izasao prije nekoliko sati.{#}

ovo si ti stavio

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:03 (CoKsA).
15 godina
neaktivan
besi kaže...

ma cito sam malo par stranica od ovih 280 i ono samo se prepucavaju i pljuju jedni po drugima..

..mozda da si svih 280 stranica procito, mislim da bi ti bilo jasnije..{#}

14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
besi kaže...

..mozda da si svih 280 stranica procito, mislim da bi ti bilo jasnije..{#}

zgadilo mi se nakon tri stranice..:)

smc
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:08 (besi).
16 godina
neaktivan

Ok daj mi link na baš taj trailer i reci mi kako je moguce da su ga onda sve vece stranice poput Machinime,IGN-a,Gamespota izbacile baš sada?

BTW:Obracam se Coksi da nedođe do zabune.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:18 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ekipa može hitno pomoć sorry zbog ovog hitno,radi se o tome da sam našao kupca za black ops koji bi kupio steam acc ali hoće da uđe steam prije nego plati e  sad pitanje dali mi može što  shebati tipa promjeniti pass i kontakt mail.j<a mislim da ne može ali svejedno želim mišljenje drugi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

e ekipa može hitno pomoć sorry zbog ovog hitno,radi se o tome da sam našao kupca za black ops koji bi kupio steam acc ali hoće da uđe steam prije nego plati e  sad pitanje dali mi može što  shebati tipa promjeniti pass i kontakt mail.j<a mislim da ne može ali svejedno želim mišljenje drugi 

Mislim da ti ne može promjeniti mail ako nezna šifru od ovog maila na kojem je registriran steam.Neznam ja bi mu dao ali jedino ako je siguran kupac.{#}

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
CANABIS kaže...

Mislim da ti ne može promjeniti mail ako nezna šifru od ovog maila na kojem je registriran steam.Neznam ja bi mu dao ali jedino ako je siguran kupac.{#}

a neki je prestrašen sav ništa mi ne vjeruje misli da je zaheb pa hoće da proba i te šeme 

16 godina
neaktivan

moze ti promjeniti pass.. ali mislim da bi ti kasnije mogao vratiti acc pomocu maila i sigurnosnih pitanja koje on ne zna.. nego instalirajte Team Viewer udji mu u komp ukucaj pass itd nek vidi da radi odloguj se i nek salje pare ako oce steam acc...

16 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

moze ti promjeniti pass.. ali mislim da bi ti kasnije mogao vratiti acc pomocu maila i sigurnosnih pitanja koje on ne zna.. nego instalirajte Team Viewer udji mu u komp ukucaj pass itd nek vidi da radi odloguj se i nek salje pare ako oce steam acc...

kako može promjeniti pass  kad ti steam šalje na tvoj mail sigurnosni kod kad mijenjaš pass{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:31 (CANABIS).
16 godina
neaktivan

mislim da ti salje kod kad mjenjas jedino contact mail ! a za sifru ne vjerujem nego ukucas staru dva puta novu i gotovo .. zaboravio sam .. davno sam se zajebavo sa tim jbg.. probaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako ti mijenja pasword pošalje ti neš na e-mail tipa u kojem gradu živiš ili tak neš kaj ti je nariktano i još ti pošalju na e-mail neki kod prije promjene pasworda tako da mu daj

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:35 (oo7).
16 godina
neaktivan

dao sam mu pa šta bude, dao sam do sutra ujutro nek proba igru ako mu paše lovu na sunce {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U najgorem slučaju može ti UNIŠTITI igru, recimo da upali Haxove 8Wallhack, Aimboot...) i VAC ti ga bana.

Eto to ti može najgore biti!!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
17 godina
neaktivan
besi kaže...

U globalu ih ne treba uspoređivati, ali kad su cijene i količina sadržaja DLCa u pitanji imamo svako pravo uspoređivati i pljuvati i blatiti po CoDu (tj. Activisionu).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
Da su Treyarch i Activision pravi ovaj DLC bi bio besplatan da se iskupe za sve laggove,freezanja,crashanja
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Da su Treyarch i Activision pravi ovaj DLC bi bio besplatan da se iskupe za sve laggove,freezanja,crashanja

Mene i dalje zanima na koji će način funkcionirati implementacija/naplaćivanje DLC-a za PC. Recimo da će biti na plaćanje, i BUG server ga kupi tj. admin, znači onda mi koji ga npr. nećemo imati nećemo više moći pristupiti? Uopće ne razumijem kako će to napraviti..

nick mother*ucking diaz
16 godina
neaktivan

napravice tako da kad treba poceti nova mapa tebe ce izbaciti i pisati buy DLC i onda ti fino otvoris mail od activisiona i treyarcha i napises kupicu kur*ac ,sisajte ga.. i et !

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdravljam. Instaliorao sam Call Of Duty Blac Ops na pc . Pokrenuo sam i primjetio lag u igri. Mislim da imam dovoljno dobar pc da mogu igrat Call of Duty Blac Ops Bez problema. Lag se pojavljauje svakig 2-3 sekunde u igri. Nebitno na kojim grafickim detaljima igram ili rezoluciji
(sve sam isprobao) govorili su mi na ostalim forumima da trebam patch instalirat, ali ocigledno da jos nije izasao ? MOzeli mi iko pomoc

Game is my Life

0 0 hvala 0
15 godina
dosta ljudi ima problema sa lagom, pogotovo u multiplayeru...
ja sam igrao sp na svom lapu i ide mi glatko (moj pc detaljnije)
a kad sam bio doma na praznicima sam na bratovom igro mp, dovoljno jak da može sve na high i bilo je laga u mp do patcha koji je izdan u 12. mj.
nakon njega više nije bilo laga al je znalo bit sound loopinga i smrzavanja igre...
tako da taj lag je krivica developera igre što su igru pustili van neispoliranu...
jbg
17 godina
neaktivan
GameExplorer kaže...

Pozdravljam. Instaliorao sam Call Of Duty Blac Ops na pc . Pokrenuo sam i primjetio lag u igri. Mislim da imam dovoljno dobar pc da mogu igrat Call of Duty Blac Ops Bez problema. Lag se pojavljauje svakig 2-3 sekunde u igri. Nebitno na kojim grafickim detaljima igram ili rezoluciji
(sve sam isprobao) govorili su mi na ostalim forumima da trebam patch instalirat, ali ocigledno da jos nije izasao ? MOzeli mi iko pomoc

Izašla su već dva tri. I ak nemaš pirata onda su ti već instalirani.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
GameExplorer kaže...

Izašla su već dva tri. I ak nemaš pirata onda su ti već instalirani.

ako ti nije problem mozes li mi link postaviti . Jer mi je pirat :(((

Game is my Life
15 godina

ja sam tražio na netu al nisam našo te pathcheve....
ako ih ZC_somename nađe super
al neznam dal će oni to popravit toliko jer neki ljudi su imali lag i nakon njih, zapravo više njih
ja lag u sp nisam nikad imo, sve glatko ide...
valjda imam sreće pa mi igra ne zahebava, inaće pirat je bez ijednog patcha gore

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 23:56 (matija656).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice