- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a sta je red river?
Ma sljedeća igra slična ovoj za koju ću uopće razmišljati o kupnji bit će ona koju će napraviti Respawn, ak će ju uopće napraviti. I pod uvjetom da ima nešto novog sadržaja. Meni je već dosta tog CoD feelinga i konstantog copy/pejstanja. Hoću nešto novo igrati.
ja se zato prebacujem na battlefield.
Ma sljedeća igra slična ovoj za koju ću uopće razmišljati o kupnji bit će ona koju će napraviti Respawn, ak će ju uopće napraviti. I pod uvjetom da ima nešto novog sadržaja. Meni je već dosta tog CoD feelinga i konstantog copy/pejstanja. Hoću nešto novo igrati.
ja se zato prebacujem na battlefield.
Već sam tamo . Ali ne bi imao ništa protiv da imam nešto zanimljivo slično CoDu da tu i tamo malo razbije monotoniju.
..aj ne kakajte vise po OPS-u..igra je odlicna,a Bad Company je po mom misljenju uzasna igra puno mi je ljepsa grafa u COD-u i puno ljepse za igrat..
jel istina da izlazi novi battlefield ubrzo??
..aj ne kakajte vise po OPS-u..igra je odlicna,a Bad Company je po mom misljenju uzasna igra puno mi je ljepsa grafa u COD-u i puno ljepse za igrat..
Je*emu, pa Red Faction 1 ima grafiku koja parira BO. Kak možeš uopće uspoređivat grafiku sa BC2, pa to je sigurno jedna od najljepših grafika koje sam vidio uz Crysis.
Ako hoćeš pravi CoD, igraj 2. Jer ovaj je smeće koje mu nije ni do koljena.
Edit:Dobro aj nije baš smeće ali nije daleko od toga.
Svak igra sta voli i to je to. COD je brza igra, pravi Quake stil pucacine, dok je BF ipak BF, puno sporiji, puno takticniji i tamo tplay dolazi neusporedivo vise do izrazaja, no opet, tko sta voli neka igra. Ja igram obje igre i svaka ima ono svoje.
Graficki gledano, COD:BO je ipak prastari engine koji nista novo ne nudi i igra (graficki gledano) za danasnje pojmove izgleda lose, a pogotovo naspram BF:BC2. A ako dodamo da BF:BC2 mozes igrat u DX9/10/11, onda se nema sta govorit uopce o kvaliteti grafike u COD:BO i BF:BC2, gdje je grafika uz to i fotorealisticna ...
Svak igra sta voli i to je to. COD je brza igra, pravi Quake stil pucacine, dok je BF ipak BF, puno sporiji, puno takticniji i tamo tplay dolazi neusporedivo vise do izrazaja, no opet, tko sta voli neka igra. Ja igram obje igre i svaka ima ono svoje.
Graficki gledano, COD:BO je ipak prastari engine koji nista novo ne nudi i igra (graficki gledano) za danasnje pojmove izgleda lose, a pogotovo naspram BF:BC2. A ako dodamo da BF:BC2 mozes igrat u DX9/10/11, onda se nema sta govorit uopce o kvaliteti grafike u COD:BO i BF:BC2, gdje je grafika uz to i fotorealisticna ...
ako si imas naviku igrat quake kao ja, onda ces vidjet da je bilo koji cod drveni cesalj prema quakeu sto se tice brzine.

jel istina da izlazi novi battlefield ubrzo??
krajem godine je beta, sljedeće godine oko proljeća će izaći..
samo upiši u google battlefield 3 i na prvom linku bi trebao bit izvor informacija.
samo upiši u google battlefield 3 i na prvom linku bi trebao bit izvor informacija.
Krajem godine izlazi bf3(ove godine)
LOL ovo ce biti dobro
CoD Modern Warfare 3 vs Battlefield 3
CoD Modern Warfare 3 vs Battlefield 3
CoD Modern Warfare 3 < Battlefield 3(malo sam te ispravio)
Mozda a mozda i ne ipak su igre razlicite
, uspoređivat tweekani BO i igru s DX11 grafikom na forstbite 2.0 engineu u kojoj možeš letjeti s avionima. Kao usporedba Yugo vs 458.
Odakle vam informacija da ce novi cod biti opet na istom enginu?
Logika. Prvo i najvažnije to bi bilo preskupo pa Kotick to ne bi dopustio. Prevelik je rizik za tako uspješni serijal da u samo 2 godine pokušaju napraviti novi engine i novu igru bez da zaje** nešto, a ne treba ni spominjati da IWu fale glavni ljudi. Uostalom do sad bi se sigurno nešto saznalo jer igra izlazi za manje od godinu dana. Svaka im čast ak to naprave, ali mislim da kad je MW3 u pitanju nema šanse.
Možda bude novi engine za onaj CoD u svemiru.
Ma dobro meni nije bitno toliko grafika koliko igrivost...samo da nebude sranja kao sa ovim black opsom onda uredu...inace imam COd waw na kompu sa svim patchevim znaci onaj koji je 3arch pravio patchevi skupa zauzimaju 3.60gb naravno treba uzeti u obzir da su mape u njima ali opet nekako puno...
Logika. Prvo i najvažnije to bi bilo preskupo pa Kotick to ne bi dopustio. Prevelik je rizik za tako uspješni serijal da u samo 2 godine pokušaju napraviti novi engine i novu igru bez da zaje** nešto, a ne treba ni spominjati da IWu fale glavni ljudi. Uostalom do sad bi se sigurno nešto saznalo jer igra izlazi za manje od godinu dana. Svaka im čast ak to naprave, ali mislim da kad je MW3 u pitanju nema šanse.
ja osobno mislim da nema sanse da mi bilo koji cod prismrdi bf3, jer ovo sto su nam opet prodali je kriminal.. jednu od ove dvije igre cu ove godine kupit a to nece bit modern warfare 3 sigurno hehe
da i mene to isto zanima ako netko zna... oce li se isprsit activision za itech5 engine... jer ovaj je već izmuzen do maximuma. a opet kad pogledaš konzole će ga zakočit jer im gpu-i baš nisu za dx 10/11...
da i mene to isto zanima ako netko zna... oce li se isprsit activision za itech5 engine... jer ovaj je već izmuzen do maximuma. a opet kad pogledaš konzole će ga zakočit jer im gpu-i baš nisu za dx 10/11...
A kako onda pokreću BC2???
A kako onda pokreću BC2???
evo za id tech 5 za xbox i ps3 "...It will be based on OpenGL and DirectX 9 technology, eliminating the need for DirectX 10 and Windows Vista...". ali to je dosta stara izjava. a za PC piše da će bit dorađen... nadam se.
ja sam vidio da piše proljeće 2012.
Odlično što će koristi IW4.0 od MW2,ovaj IW3.0 od MW1 koji je korišten u BO znamo što je vama donio na PC-u hehe