Dali se Black Ops može nekako prodati bez da prodam steam account?
NE
Dali se Black Ops može nekako prodati bez da prodam steam account?
NE
LoL, ti se šališ? Pa samo mjesec dana sam je natjeravao da se pokrene.
Neoptimizacija? Pa znalo je biti oko 30 ponekad, što je sramota, čak i za CoD. Mislim da tokom cijele igre nisam imao više od 50-60 FPS-ova, ali od oka jer je trzakalo malo i vidi se da nije konstantno.
Ma nije to neoptimizacija. To su oni namjerno napravili da bude niski FPS. Pa da si ljudi koji još nisu kupili misle: "Gle kak je ovo zahtijevna igra. Mora da je grafika fenomenalna kad svima tako šteka."
Jbga nekako su morali pokušati prikriti da su teksture napravili u Paintu.
Kupio sam rusku verziju i moram je sam aktivirat može mi ko stavit link kak da to uradim mislim taj VPN i to da aktiviram igru na stemu
I sta onda saltas izmedu kad ti dojadi :D . Shvatam to :P, ali CoDovi (posebno ta 3) su mi ionako preslicni, radije onda na BO odem na Hardcore ili nesto slicno, a kad dojadi na BF BC2 :P
A jesi li imao problema sa BO? (neoptimizacija itd, sve sto dode u paketu...) - nije te to odbilo?
LoL, ti se šališ? Pa samo mjesec dana sam je natjeravao da se pokrene.
Neoptimizacija? Pa znalo je biti oko 30 ponekad, što je sramota, čak i za CoD. Mislim da tokom cijele igre nisam imao više od 50-60 FPS-ova, ali od oka jer je trzakalo malo i vidi se da nije konstantno.
OK, recimo to me cudi jer ja na ovoj staroj kanti imam ~70FPSa konstantno i nemam problema, tako da sam je pravo 'prigrlio' :D
Ljudi treba mi hitno odgovor namjeravam uzet BO preko BaseHosta i znam da se dobije ruska verzija i imam pitanje kad stavim englesku verziju umjesto ruske hoću ju morat mjenjat poslije svakog patcha mislim kad se patcha oce se to vratit nazad na ruski ili ostat na engleskom?
LJudi jel tko zna, kada ce izaci black ops mp alterops i kada??
Jel tko zna??
LJudi jel tko zna, kada ce izaci black ops mp alterops i kada??
Jel tko zna??
neznam kada ali kada bude bude!
ma ne zna se nista 100% glavni koder NTAuthority je napustio alteriwnet ali skupljaju druge kodere koji znaju programirat ideja postoji i ima se volje samo nema tko to napravit kvalitetno inace prije toga se nesto pricalo da ce bit do drugog mjeseca znaci veljace ali ovako kako je sad krenulo cisto sumnjam ako ce bit i ove godine daj im bog srece i zdravlje pa da nam daju besplatni DLC barem
Zna netko dal na kraju dolaze serverski fajlovi za MP s igrom ili ih samo Gameservers ima?
Zna netko dal na kraju dolaze serverski fajlovi za MP s igrom ili ih samo Gameservers ima?
Ma ne zna ni Treyarch, ni alter ekipa, ni mi, ni gameservers, ni sami server fajlovi koliko su precijenjeni i sve!
I kaj oni testiraju patch 10 dana čovječe dušu mu testiraju! I opet neće biti dobar, a ako ne bude dobar onda više ne palim Black Ops!
eee
Hvala ti na informacija, ai ja sam to vec pola toga znao, i cuo da ce doci u veljaci!!
Ali ja mislim da nema sanse do pocetka 4 mj, jle ti imas kave informacije koji je mj u planu da cemo moci igrait bespalnto??
I jel tebi lagga piratksa verzija malo na sp, kao cetek biti na mp online??
piratska verzija mi je stekala do bola otkad sam kupil igru single player sad dobro radi sa zadnjim patchem ali multiplayer zna mi freezat i stekat ponekad u igri ovisi kakve sam srece
imam dva pitanja:1- kako pozvati nekog prijatelja u igru?
2.-kada napravim private match dali se on onda pojavi među serverima ili što?
Meni neće prebacit sa ruskog na engleski :S
Sve uradim po instrukcijama i kad' pokrenem igru kaže EXE_Cannot find zone
imam dva pitanja:1- kako pozvati nekog prijatelja u igru?
2.-kada napravim private match dali se on onda pojavi među serverima ili što?
kad si na meniju Multyplayera, dolje desno imas mali kvadratic "friends" i unutra su ti izlistani frendovi i ako je netko u igri kliknes na njega i dolje na sredini ti pise "join".
napravis privite match, postaviš pravila i pokrenes, i onda ti se frendovi joinaju preko ovako kako sam ti gore objasnio, ali tek se mogu joinati kad ti se load-a mapa.
ja sam cito da ce nastavit razvijat alterops dalje tako da nema brige i dlc mape ce bit ukljucene u to iz prve ruke saznao a sad kad bu gotovo,gotovo bu jbg strpite se jos malo :))
ja sam cito da ce nastavit razvijat alterops dalje tako da nema brige i dlc mape ce bit ukljucene u to iz prve ruke saznao a sad kad bu gotovo,gotovo bu jbg strpite se jos malo :))
Da ali me zanima kolko su ti novi developeri sposobni da naprave alterOps...
Evo javljam se nakon prve odigrane partije
Nuketown
Brutalno mala mapa
Ne stigneš se ni okrenuti granata
Imao score 9:8
Dok sam se malo snašao :P
Uglavnom igra mi se sviđa
Ali zna nevjerovatno zalaggat, pogotovo pri velikim eksplozijama i sl.
Imam jedno pitanje
Kako da pronađem bug server?
Evo javljam se nakon prve odigrane partije
Nuketown
Brutalno mala mapa
Ne stigneš se ni okrenuti granata
Imao score 9:8
Dok sam se malo snašao :P
Uglavnom igra mi se sviđa
Ali zna nevjerovatno zalaggat, pogotovo pri velikim eksplozijama i sl.
Imam jedno pitanje
Kako da pronađem bug server?
upališ konzolu i upišeš: connect 195.122.135.122:3144
Da ali me zanima kolko su ti novi developeri sposobni da naprave alterOps...
Zato sam i pitao za serverske fajlove. Kolko sam ja shvatio za MW2 su imali serverske fajlove koji su došli s igrom, i onda su to "krekali". A ako nema serverski fajlova treba ih ili prvo ukrasti ili napraviti od nule. I sad ne kažem da ne će napraviti ali da je to tako jednostavno vjerujem da bi se već i BC2 odavno igrao na piratskim serverima.
Sad ne znam dal sam u krivu jer sam MW2 igrao samo orginal, ak jesam jbga ispravite me.
Evo me nakon par odigranih mapa, pa da napišem dojmove. Igra ima neke mane, ali isto toliko koliko ima mana, duplo više ima dobrih strana. Cijelo vrijeme dok sam ju igrao, uprkos laganom štekanju sam uživao i imao onaj CoD feeling. CoD stil je stil koji meni leži, brza napeta akcija puna adrenalina... Mape koliko sam vidio, nisu loše, bar meni... Igra ima par bugova, a jedan od njih su loši hitpointovi npr. pogodim lika u tijelo i bude headshot i sl. I pored toga, i pored laganog štekanja (kojeg će, nadam se, uskoro popraviti nekim patchem) igra je nevjerovatno zabavna. Da su ju malo doradili prije puštanja u prodaju, mogla bi biti ozbiljniji kandidat za igru godine, a ovako....
Da su ju malo doradili prije puštanja u prodaju, mogla bi biti ozbiljniji kandidat za igru godine, a ovako....
...kandidat za poluproizvod godine.
Da su ju malo doradili prije puštanja u prodaju, mogla bi biti ozbiljniji kandidat za igru godine, a ovako....
Daleko je ovo od poluproizvoda
Igra ima mana, ali ne toliko da se naziva poluproizvodom
Kao što rekoh, neka srede lagg i malkice bugove, i sve 5
Za mene je poluproizvod. Igra toliko očekivana izađe kao da nikada i nije izašla iz bete. Imaju oni puno više toga popraviti od "malkice" bugova i lagga.
Di su diskonektanja, trzanja, problemi sa zvukom, oružjima (gun jamm) i hrpom drugih stvari? Zasrali su, i to svi znaju, samo neki to ne žele prihvatiti.
kad srede(ako srede) daleko da ce i onda bit sve 5 mnogi su igraci ljuti i rashebani al sumnjam da ce to srtedit tako brzo !
Ma sljedeća igra slična ovoj za koju ću uopće razmišljati o kupnji bit će ona koju će napraviti Respawn, ak će ju uopće napraviti. I pod uvjetom da ima nešto novog sadržaja. Meni je već dosta tog CoD feelinga i konstantog copy/pejstanja. Hoću nešto novo igrati.
Za mene je poluproizvod. Igra toliko očekivana izađe kao da nikada i nije izašla iz bete. Imaju oni puno više toga popraviti od "malkice" bugova i lagga.
Di su diskonektanja, trzanja, problemi sa zvukom, oružjima (gun jamm) i hrpom drugih stvari? Zasrali su, i to svi znaju, samo neki to ne žele prihvatiti.
Onda se ispričavam, jer ja nikakva diskonektanja, probleme sa zvukom i oružjima nisam imao... bar za sad... Ja sam svoje dojmove izjasnio nakon par odigranih mapa pa možda i nije bilo vremena da iskusim sve probleme... vidjet ćemo...