Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Hambrle kaže...

Znam... padobranac sam

Neda mi se čitati ovoliki broj stranica, pa da direktno pitam:

Je li se CoD: BO popravio što se tiće lagga i bugova?

Je li se sada isplati nabaviti?

Pitam čisto onako informativno :)

od kad je izasao zadnji patch, meni zalaga 2 sec na pcoetku kad dodjem u server i to je to. Prije toga je bilo KATASTROFA. Bugova uvijek ima, i imati će ih. Sniper je totalno s*eban jer em je trom em ima neki cudni hitbox, lika pogodim u leđa a registrira mi headshot, + k tome mape baš nisu jako naklonjene snajperu, jer nema Qscopinga, pa se mora kempat s njim, a opet nema nekih veceg prostora da ti stavis na scope i naciljaš, i jos k tome je scope tako MALI da moras prvo ovako nekog vidjeti pa onda stavljat na scope. Igra je ok, jednim djelom nisam pozalio a jednim dijelom sam pozalio sto sam ju kupio. Zvuk mi je dosta katastrofa.

spužva bob skockani
15 godina
neaktivan
Respect! Vau, vidim da imam ja još puno posla ako ti je trebalo 11 dana.
15 godina
neaktivan

..Ljudi dali vam se ikad  desilo ovo..dojdem do 11 killova i derem s gunshipom,kad zavrsim s njim na redu je chopper gunner i stisnem tipku da iz choppera pucam, a ono chopper sam leti po mapi bez mene i normalno ne puca jel nema nikog u heliju i tako leti sve dok mapa ne zavrsi,a drugi nemogu nis slat jel on i dalje leti..desilo mi se to 3-4 puta!?..{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li tko da prodaje key od Black Ops ili steam account možda?

0 0 hvala 0
15 godina
marko227 kaže...

Ima li tko da prodaje key od Black Ops ili steam account možda?

imas na njuskalu :)

spužva bob skockani
16 godina
protjeran
_CR7_ kaže...

..Ljudi dali vam se ikad  desilo ovo..dojdem do 11 killova i derem s gunshipom,kad zavrsim s njim na redu je chopper gunner i stisnem tipku da iz choppera pucam, a ono chopper sam leti po mapi bez mene i normalno ne puca jel nema nikog u heliju i tako leti sve dok mapa ne zavrsi,a drugi nemogu nis slat jel on i dalje leti..desilo mi se to 3-4 puta!?..{#}

LOOOL to mi nikad nije doslo

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina

Di je najjeftiniji key za BO,može ko da mi stavi koji link???

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

ponavljam..Base Host kupiš ruski za 150 i oni ti aktiviraju,te zamjenis ruske fajlove s engleskim i kao da si kupio eng key..a uštedio si 150 kn..a i mogučnst da te bannaju al jako mala vjerojatnost..tako da..:D

16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

evo jedan... manje od 300 kn

http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/COD:-Black-Ops-1994-38.html

16 godina
moderator
dejan1471 kaže...

Kod mene,za 300kn dobiješ BO(eng verzija) i još dosta igrica...ako ti je preskupo,napisi kolko bi dao pa ću razmislit...

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
dejan1471 kaže...

Kod mene,za 300kn dobiješ BO(eng verzija) i još dosta igrica...ako ti je preskupo,napisi kolko bi dao pa ću razmislit...

Ja ne bi dao taj account ispod 400kn, minimum 375kn. Jedino ak su CoD-ovi ruske verzije, a mislim da nisu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
pirat kaže...
dejan1471 kaže...

Dam ti 45$ na poker stars ili na moneybokers

dejanceeeeeeeeee
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Ja ne bi dao taj account ispod 400kn, minimum 375kn. Jedino ak su CoD-ovi ruske verzije, a mislim da nisu.

Nisu ruski,sve eng.

Ma ja ga dajem za 300 jer imam novi steam,a ovog se želim ćim prije riješiti.

dejan1471 kaže...

Ajd reci da nisi ozbiljan.

I ako te zanima piši u ovoj temi.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 15:50 (pirat).
15 godina
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Nisu ruski,sve eng.

Ma ja ga dajem za 300 jer imam novi steam,a ovog se želim ćim prije riješiti.

dejan1471 kaže...

Ajd reci da nisi ozbiljan.

lol,toliko mi je trenutno stanje na pokeru(imao 1Povlačenje love),strpi se još koji dan pa ga ja kupim kad se malo dignem(ako primaš uplatu na moneybookers)

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 15:50 (dejan1471).
17 godina
neaktivan

Evo, danas nakon par partija u MPu kod frenda MW2 pobjeđuje BO kod mene.

Ne znam, ali MP mi se čini nekako mlak, ne mogu objasniti, baš se vidi da nije radio IW. Hitpointovi su katastrofa, pogodim lika sa L96 u nogu i igra "Boom, Headshoot!".WTF?

Kampanja je OK, ali ipak, one cutscene su kasnije baš dosadne i tvore petinu igre(znam, znam, mogu se preskočiti, ali sve su na isti kalup, kao nekakvi brojevi i te gluposti).

Zombiji i botovi u MP su pun pogodak i to moram pohvaliti, a i originalnost nekih misija.

Igrat ću i dalje, ali ne tako često koliko Cod 4 i MW2.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako vam se da igrati 3 CoDa u isto vrijeme

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Pa lako. Svaki ima svoje mane i dobre strane.

Recimo CoD4 ima najčišći MP od sva 3 i hajmo reći, treba ti najveći skill od njih 3.Ali mu fale neke stvari(više oružja, novi killstreakovi, perkovi itd.).

MW2 je isto OK, ali prejako je izražena nebalansiranost MPa u nekim slučajevima. Recimo frajer sa Commando Pro, Lightweight pro i tim glupostima za quick knifing poubija pola mape jer te ubije naravno sa 3 metra i opet utekne negdje i ubije drugog. Tako i recimo ono "infinite munition", imaš perk Danger Close i Scavengera i samo deri Thumperom ili M203 launcherom i top 3 si.

A BO, ne znam, nit smrdi, nit miriše. Par stvari mi se sviđa, naravno, ali sve ostale stvari, esencija MPa su bolje izvedene u 4 i MW2. Ali tu su zombiji koji puno produžavaju vijek igre.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
16 godina

Dečki, nabavio sam Black Ops, ruski cd key. Zanima me postupak, dakle... Da li ja trebam promijenit language igre na Russian i onda skinuti igru? I kako stoji ova Russsian verzija sa updateovima? Zanima me jel bi trebao stavit da mi steam automatski downloaduje update-ove ili da ne downloaduje? Molim što brži odgovor, ako nisam bio dovoljno jasan pitajte da objasnim :) 

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge

0 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

Dečki, nabavio sam Black Ops, ruski cd key. Zanima me postupak, dakle... Da li ja trebam promijenit language igre na Russian i onda skinuti igru? I kako stoji ova Russsian verzija sa updateovima? Zanima me jel bi trebao stavit da mi steam automatski downloaduje update-ove ili da ne downloaduje? Molim što brži odgovor, ako nisam bio dovoljno jasan pitajte da objasnim :) 

Jesi ga ti aktivirao(key)ili onipošto i ja mislim sad kupit BO

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Pa lako. Svaki ima svoje mane i dobre strane.

......

I sta onda saltas izmedu kad ti dojadi :D . Shvatam to :P, ali CoDovi (posebno ta 3) su mi ionako preslicni, radije onda na BO odem na Hardcore ili nesto slicno, a kad dojadi na BF BC2 :P

A jesi li imao problema sa BO? (neoptimizacija itd, sve sto dode u paketu...) - nije te to odbilo?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 21:33 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan

@pirat ak ga nudiš za 300  dogovorit ćemo se  makar mi netrebaju ostale igre osim BO ili MW2(ali ak je i malo više neće bit bed)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 21:36 (entertainer).
16 godina
dejan1471 kaže...
Hambrle kaže...

Kupil sam account na kojem je Black Ops ruski

Sad me  zanima jel trebam promijeniti language prije downloadanja na ruski ili mogu ostavit na engleskom

I zanima me jel trebam staviti da mi steam downloada sam updateove ili da stavim da ne skida automatski?

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
dejan1471 kaže...
Hambrle kaže...

Sad me  zanima jel trebam promijeniti language prije downloadanja na ruski ili mogu ostavit na engleskom

I zanima me jel trebam staviti da mi steam downloada sam updateove ili da stavim da ne skida automatski?

netrebaš..instaliraj i zamjeni ako imaš upute..ako nemaš poslat cu ti na PP..i to je to

16 godina
Tommy_123 kaže...
Hambrle kaže...
dejan1471 kaže...
Hambrle kaže...

netrebaš..instaliraj i zamjeni ako imaš upute..ako nemaš poslat cu ti na PP..i to je to

Znači skinem igru na ruskom i ostavim da se može automatski updateovat, jel tako? :)

Ako je šalji upute na PP

17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

I sta onda saltas izmedu kad ti dojadi :D . Shvatam to :P, ali CoDovi (posebno ta 3) su mi ionako preslicni, radije onda na BO odem na Hardcore ili nesto slicno, a kad dojadi na BF BC2 :P

A jesi li imao problema sa BO? (neoptimizacija itd, sve sto dode u paketu...) - nije te to odbilo?

LoL, ti se šališ? Pa samo mjesec dana sam je natjeravao da se pokrene.

Neoptimizacija? Pa znalo je biti oko 30 ponekad, što je sramota, čak i za CoD. Mislim da tokom cijele igre nisam imao više od 50-60 FPS-ova, ali od oka jer je trzakalo malo i vidi se da nije konstantno.

15 godina

Hahahha oko čega on digne uzbunu. Pa to sam napisao iz zaj***cije, a to što ti ne shvaćaš šalu (ako to možemo nazvati šalom) to je tvoj problem. BONA!!!!

17 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Hahahha oko čega on digne uzbunu. Pa to sam napisao iz zaj***cije, a to što ti ne shvaćaš šalu (ako to možemo nazvati šalom) to je tvoj problem. BONA!!!!

Samo da znaš, bona se inače kaže ženskoj osobi, dok se "bolan" kaže muškoj.

Kontaš, bolan?

15 godina

Bolan, bona ne znam što se što kome kaže al eto neka i to sad znam xD...

15 godina

Eee kao ono malo smo OffTopic!!! Pa da se vratimo na temu...

16 godina
neaktivan

Dali se Black Ops može nekako prodati bez da prodam steam account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice