šta mislite oće biti ?? :DD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-.-''
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
haha, nacekat cemo se, a mozda ga i ne vidimo
I ti si zbog ovakvog pitanja otvarao temu......
prica se da ce biti
Oni nisu nikad čuli za to, a ni ostatak svijeta, pogotovo gamera nije.
šta mislite oće biti ?? :DD
bistar kao napoj, ma jelda, a da naprave po svakoj maloj selendari od zemlje rat ? šta se rajcaš na to?
Kolko sam skužio , Black OPS obrađuje tematiku hladnog rata , pa po nekom redu (jedna igra u dvije godine) Balkan wars dolazi za cirka 4godine, ako ovu tematiku ne preskoče , a nadam se da nece ;)
pa bilo bi dobro da naprave domovinski rat.... Ali mislim da 97 posto ljudi u svijetu nije culo za DR. Ovih 3 posto su hrvati, srbi i bosanci.
Sumnjam, ima puno zanimljivijih i poznatijih konflikata za obradu od ovog naseg.
da, imas pravo. A cuo sam da ce biti neki COD vietnam u 2011 ili 2012.
Mislim da ce napravit igru s bar nekoliko misija vezanih uz Domovinski , zbog navodnog Američkog organiziranja Oluje , intervencije UN-a u BIH,bombardiranja Srbije , što je naravno vezano uz njih i pogodno za ovakvu vrstu igre .(znaci nije baš da nema nikakve veze s Amerima )
Što se pak tiče Vietnama,nije COD ali evo
.O ovome je već bilo rasprave.... a jbt čekajte možda i naprave nešto o tome iako sumnjam
pa battlefield vietnam vec postoji. A i nema im smisla radit opet vietnam, samo ovaj put kao nastavak bad companya 2. Jednostavno nema smisla. Najbolje bi bilo kada bi napravili Domovinski rat pa da vide ljudi kako nam je bilo.
Vietnam je daleko vazniji i poznatiji rat u svijetu nego Domovinski
ljudi ja bi rekao da to ce biti ali prije ce se sjetit ekipa Battlefield to napraviti nego COD i ljudi su culi za nas domovinski rat , pogotovo amerika , jel su nam oni i jedini stvarno pomogli kada su se svi pridružili srbiji
vraga su nam oni pomogli...
Evo zaposli se u produkciji COD8 pa ces saznat
http://www.sledgehammergames.com/games
Ekipa iz CoD-a radit će onaj rat u kojem su Amerikanci kao narod sudjelovali: Vijetnam, Koreja, Zaljevski rat...
Ipak ekipa puca na tržište cijelog svijeta a ne na 23 milijuna ljudi (bivša Jugoslavija).