Kad stisneš Vietnam na izborniku,upišeš kod sa onim crticama(-).
Ma jesam pa opet ne želi, nonstop could not verify... A updateao sam odmah Punkbuster i pustio mu procese u firewallu i public. Nevjerovatno, ne gine mi novi key bezveze izgleda.
Kad stisneš Vietnam na izborniku,upišeš kod sa onim crticama(-).
Ma jesam pa opet ne želi, nonstop could not verify... A updateao sam odmah Punkbuster i pustio mu procese u firewallu i public. Nevjerovatno, ne gine mi novi key bezveze izgleda.
Kontaktiraj EA support.
Kontaktiraj EA support.
Ma kada je to kome pomoglo, neće mi dati novi key ni za što na svijetu. I još moram čekati u redu ko majmun...
Ne to,nego reci da si kupio key i da ga ne želi prihvatiti.Kad im ga pokažeš vidjet će da vrijedi.
Daj probaj još jednom upisati,ali pripazi na brojeve i znakove(na nule i slovo O)...
Evo upravo ''chatam'' s EA Supportom, valjda će pomoći 
meni su dali novi key.
Kontaktiraj EA support.
Ma kada je to kome pomoglo, neće mi dati novi key ni za što na svijetu. I još moram čekati u redu ko majmun...
Meni su dali novi key ^^
Meni su sada rekli da mi je krivi key poslan jer treba imati 16 znamenki, a ovaj poslan meni ima 20 tako da mi ne žele poslati novi nažalost 
Pouzdrav ekipi .Jedno pitanje nikako mi ne zeli pronaci bug server imao sam dva u favoritima ali ne rade ili se sada nekako drugacije zove poz hvala
Evo na kraju ispalo da stvarno jesu oba keya za BC2 tako da imam jedan viška za koji sam dao riječ gosp. Mariju da ga neći iskoristi ili prepodati. Sutra bi trebao dobiti novi key za Vietnam. Eto valjda će to riješiti problem.
Pouzdrav ekipi .Jedno pitanje nikako mi ne zeli pronaci bug server imao sam dva u favoritima ali ne rade ili se sada nekako drugacije zove poz hvala
Server je trenutno na Vietnamu, možda zato.
E ljudi jer netko od vas primjetio na mapi Operation hastings kod prve zastave kod amera 3 surferske daske iste kao što je imao Bill Kilgore u Apocalypse now!(jedino nemaju onaj znak)
miceki znam da je nekoliko vas nedavno uzelo BF2
jel može netko reć dal to šljaka na 7-ci bez problema
miceki znam da je nekoliko vas nedavno uzelo BF2
jel može netko reć dal to šljaka na 7-ci bez problema
yep..
da,bf2 radi bez problema...ali ovo nije tema za bf2
Prodajem BC2 Key. Cijena 100 kn. Hitno !!!!
Molim pomoc decki. Pokusavam uzet onu insighniu get all weapons bronze star. I sve sam skupio ukljucujuci i m1 i spectat oruzja ali nista. Zna li tko dali je to bug ili moram i sa repair toolom ubit 25?
Za sva oruzja imam broncu ali nista od insignie. Ne znam u cemu je stvar.
Jeli zna itko kako riješiti problem kada mi se sa Medicom uopće ne spremaju oružja koja stavim?
Svi perkovi i oružja mi se resetaju kad se mapa promijeni...
Sa ostalim klasama je sve spremljeno.
Daj link na BC2 profil. Pa da vidimo dal što fali.
Jeli normalno da ti na onim snježnim mapa snajper kad zumiraš onako poblijedi/pobijeli? Baš je teško ciljati, a poslije nekih 150m ništa niti ne vidim...
Daj link na BC2 profil. Pa da vidimo dal što fali.
Server overloaded. Ne mogu otic na stats. Kad ce to vise popravit?
Jel imas za vozila?
Nemam ali to nebi trebao biti problem??
.....get all weapons bronze star
Tenkovi, apc, cobra....
zar to nije wehicle bronze?
zar to nije wehicle bronze?
Dali si rijesio one 40mm shotgun, AT mine, c4..itd?
Sve rijeseno. Dali je moguce da je zbog problema sa statsima?
Tesko, onda ces morat vozila sredit...