Dolazite na server!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi kakva su vam iskustva sa M21 u Vietnamu (M14 sa scopeom).Meni je to najgora puska.Jedva da nekog mogu s njom ubiti.
SVD i M40 su zakon ali ovo sranje me ubija...
Ajmo na server, dosta nas se skupilo
aj na server ljudi.. ima nas..
Ljudi kakva su vam iskustva sa M21 u Vietnamu (M14 sa scopeom).Meni je to najgora puska.Jedva da nekog mogu s njom ubiti.
SVD i M40 su zakon ali ovo sranje me ubija...
Istina, i kod mene ista situacija. Jednostavno mi ne leži M21. M40 je definitivno najbolji sniper u Vietnamu, a u obicnom mi je najbolje lezao GOL Sniper.
Jeli se i vam igra ruši bezveze? Evo ne mogu čak niti završiti sp (taman kada se trebaju na avion popeti, prilikom loadinga se sada svaki put sruši). Negdje sam našao da treba upaliti hardware acceleration, ali to je samo na XP-u.
Može li se ući na BC 2 bugov server sa piratskom verzijom igre ? 
AJMO SVI NA SERRVERcic!
naravno
da ne
Može samo si moraš prije toga cijelu bocu kečapa na glavu istrest.
naravno
da ne
Pitaj Chuck Norrisa jer se ne moze uc 
Mozes ako imas original kljuc.
Jbg nemogu da udem. Kupio sam BC2 + Vietnam na akciji i sad sam prvi put upalio, kad palim SP zastopa nakon ~15 sek, a MP kod loadinga. Zar je moguce da je nemogu igrati na 1280 rezoluciji + low settings? -.-
Mislim, presao sam crackanu verziju jedno 3 puta davnih dana dok sam cekao akciju .
Probao bi je RR, ali nemam flat :|
Jbt ima li i u vas buga on line ovih zadnjih dana,ja ne mogu da igarm normalno koliko lagira
sad sam igro nakon dugo vremena i igro sam na bug serveru. ljepo se je snajpalo
iznenadile su me nove mape. neke su po mom ukusu prevelike
jel mogu kupit vietnam prek steama ak nemam bad company 2 registriran na steamu ili u tom slucaju moram kupit prek ea stora?
jel mogu kupit vietnam prek steama ak nemam bad company 2 registriran na steamu ili u tom slucaju moram kupit prek ea stora?
Odgovoreno već par puta ali pošto brzo padne par stranica iza evo opet: Ne, ako je BC2 na Steamu mora i Vietnam, ako je box, EA store ili gdje već kupljano onda može samo preko EA store-a.
Ako je BC2 kupljen na Steamu zar ne mozes Vietnam na EA store pa unijeti key, netko je postao one sve primjere sto je dobio od supporta par stranica iza?
A tko zna možda bi, nisam probavao, ali najsigurnije mi se čini onako kako sam već napisao, ne zahtjeva nikakvo zezanje ni s jednim supportom.
Poz Daily_Task, ja sam isto jedan od admina na CBC serveru, imamo to pravilo da nema baserape-a ako si defender, baserape je najcesce kad attackeri osvoje bazu a defenderi se ne povlace u drugu (iako se na ekranu ispise poruka da je baza osvojena i da krenu dalje) nego ostanu u istoj, sakriju se negdje i cekaju da se attackeri spawnaju i tako ih s leđa ubijaju. To govorim za Rush mod koji mi vrtimo, za conquest je malo drugacije. Nekima baserape ne smeta, na BUG-u nema tog pravila, dok drugima smeta, a tako i nama.
A sto se tice Angela kojeg si priklao na UAV-u, hebiga, nije mogao znati odakle dolazis, vjerovatno je pretpostavio da si se sakrio negdje i cekao da on sjedne na UAV da ga zakoljes, pa te zato opomenuo. Al nebi te on banirao sigurno, vidim da ste vec skompali, dva dalmatinca 
Hvala na odgovoru. Nisam dosao blatiti server for the records. To pravilo ima smisla u HC modu jer nema kill cam i onda kamper moze sjedit 2 sata i skidat skalpove iz neke rupe s ledja. To razumijem. Samo me zanimalo kad je neko na uav, aa gun, ili puca iz svoje baze jel taj onda fair game ili ne? Mislim onda taj isti moze sjediti 2 sata u svojoj bazi i ubijat a ti se ne smijes vratitit nazad i napasti ga jer je on u svojoj bazi ili smijes? Znaci ne kampirati spawn nego vratiti se i napasti kad te ovaj vec ubija iz svoje baze.
Meni isto svakih pola sata, nekad sat ako imam sreće. Našao sam da ima veze sa hardware acceleration, ali Windowsi od Viste to ne podržavaju tako da... Ali nikakvu grešku ne izbaci, baš ništa - skroz čudno.
to te je mato haxao... preko teletexta... pa ga ti zeyebavaj! :P
Meni isto ne izbacuje nikakvu grešku,samo se zamrzne i pljas!!
Evo probajte utipkati key makar mislim da je već netko utipkao.
Free vietnam key LINK
E onaj gadget što je u istoj kategoriji kao i magnum ammo, a što povečava explosive damage. Na šta se on odnosi? Samo na rakete i granate ili i na projektile ispaljeni iz vozila?
Na GL, rakete, rucne bombe, AT mine, C4... Mislim da je to to.
Za povecavanje damagea iz vozila ima dodatak koji izgleda kao stisnuta saka.
Zašto ne mogu koristiti u Vietnamu mortar strike, a otključan je? Jučer sve bilo normalno, a danas ga niti nema u meniju kada nađeš server (a ima ga u glavnom meniju pod gadgets omg)? U vanilli sve ok radi pa mi je zato još čudnije. I npr. mogu koristiti torch kao engineer iako piše progres 856/1000. A i M1911 mogu iako je neotključan. Koji čudni bugovi ili što su već 
Zašto ne mogu koristiti u Vietnamu mortar strike, a otključan je? Jučer sve bilo normalno, a danas ga niti nema u meniju kada nađeš server (a ima ga u glavnom meniju pod gadgets omg)? U vanilli sve ok radi pa mi je zato još čudnije. I npr. mogu koristiti torch kao engineer iako piše progres 856/1000. A i M1911 mogu iako je neotključan. Koji čudni bugovi ili što su već 
U vietnamu imaš i mortar i c4, mortar ti je na 4 umjesto motion mine
U vietnamu imaš i mortar i c4, mortar ti je na 4 umjesto motion mine
Skužio sam... Koja glupost što nemožeš scrollom doći do mortara nego baš moraš 4 stisnut. I brzo mi došao i BSOD tako da mi se ni neda više igrati.
Ne moras 4 stisnut, evo bas sam sad probao i ima Mortar narctan ono dolje desno kad scrollas i izaberes.
EDIT: Mortar, ne Mortat :p