Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.454.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dolazite na server!

aka ReaverTVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi kakva su vam iskustva sa M21 u Vietnamu (M14 sa scopeom).Meni je to najgora puska.Jedva da nekog mogu s njom ubiti.

SVD i M40 su zakon ali ovo sranje me ubija...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ajmo na server, dosta nas se skupilo

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2

aj na server ljudi.. ima nas..

One shot one kill, no cheat just skill :D
18 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ljudi kakva su vam iskustva sa M21 u Vietnamu (M14 sa scopeom).Meni je to najgora puska.Jedva da nekog mogu s njom ubiti.

SVD i M40 su zakon ali ovo sranje me ubija...

Istina, i kod mene ista situacija. Jednostavno mi ne leži M21. M40 je definitivno najbolji sniper u Vietnamu, a u obicnom mi je najbolje lezao GOL Sniper.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
protjeran

Jeli se i vam igra ruši bezveze? Evo ne mogu čak niti završiti sp (taman kada se trebaju na avion popeti, prilikom loadinga se sada svaki put sruši). Negdje sam našao da treba upaliti hardware acceleration, ali to je samo na XP-u.

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li se ući na BC 2 bugov server sa piratskom verzijom igre ?  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

AJMO SVI NA SERRVERcic!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Može li se ući na BC 2 bugov server sa piratskom verzijom igre ? {#}

naravno

da ne

malada
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:12 (malada).
18 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Može samo si moraš prije toga cijelu bocu kečapa na glavu istrest.

15 godina
neaktivan
malada kaže...
ulinsky kaže...

Može li se ući na BC 2 bugov server sa piratskom verzijom igre ?  {#}

naravno

da ne

Pitaj Chuck Norrisa jer se ne moze uc  {#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
ulinsky kaže...

Mozes ako imas original kljuc.

aka ReaverTVZ
15 godina
neaktivan

Jbg nemogu da udem. Kupio sam BC2 + Vietnam na akciji i sad sam prvi put upalio, kad palim SP zastopa nakon ~15 sek, a MP kod loadinga. Zar je moguce da je nemogu igrati na 1280 rezoluciji + low settings? -.-

Mislim, presao sam crackanu verziju jedno 3 puta davnih dana dok sam cekao akciju .{#}

Probao bi je RR, ali nemam flat :|

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jbt ima li i u vas buga on line ovih zadnjih dana,ja ne mogu da igarm normalno koliko lagira

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad sam igro nakon dugo vremena i igro sam na bug serveru. ljepo se je snajpalo

iznenadile su me nove mape. neke su po mom ukusu prevelike

jel mogu kupit vietnam prek steama ak nemam bad company 2 registriran na steamu ili u tom slucaju moram kupit prek ea stora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:23 (1_six).

0 0 hvala 0
17 godina
1_six kaže...

jel mogu kupit vietnam prek steama ak nemam bad company 2 registriran na steamu ili u tom slucaju moram kupit prek ea stora?

Odgovoreno već par puta ali pošto brzo padne par stranica iza evo opet: Ne, ako je BC2 na Steamu mora i Vietnam, ako je box, EA store ili gdje već kupljano onda može samo preko EA store-a.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
15 godina
neaktivan

Ako je BC2 kupljen na Steamu zar ne mozes Vietnam na EA store pa unijeti key, netko je postao one sve primjere sto je dobio od supporta par stranica iza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A tko zna možda bi, nisam probavao, ali najsigurnije mi se čini onako kako sam već napisao, ne zahtjeva nikakvo zezanje ni s jednim supportom.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 22:24 (Rhox).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Poz Daily_Task, ja sam isto jedan od admina na CBC serveru, imamo to pravilo da nema baserape-a ako si defender, baserape je najcesce kad attackeri osvoje bazu a defenderi se ne povlace u drugu (iako se na ekranu ispise poruka da je baza osvojena i da krenu dalje) nego ostanu u istoj, sakriju se negdje i cekaju da se attackeri spawnaju i tako ih s leđa ubijaju. To govorim za Rush mod koji mi vrtimo, za conquest je malo drugacije. Nekima baserape ne smeta, na BUG-u nema tog pravila, dok drugima smeta, a tako i nama.

A sto se tice Angela kojeg si priklao na UAV-u, hebiga, nije mogao znati odakle dolazis, vjerovatno je pretpostavio da si se sakrio negdje i cekao da on sjedne na UAV da ga zakoljes, pa te zato opomenuo. Al nebi te on banirao sigurno, vidim da ste vec skompali, dva dalmatinca {#}

Hvala na odgovoru. Nisam dosao blatiti server for the records. To pravilo ima smisla u HC modu jer nema kill cam i onda kamper moze sjedit 2 sata i skidat skalpove iz neke rupe s ledja. To razumijem. Samo me zanimalo kad je neko na uav, aa gun, ili puca iz svoje baze jel taj onda fair game ili ne? Mislim onda taj isti moze sjediti 2 sata u svojoj bazi i ubijat a ti se ne smijes vratitit nazad i napasti ga jer je on u svojoj bazi ili smijes?  Znaci ne kampirati spawn nego vratiti se i napasti kad te ovaj vec ubija iz svoje baze.  

17 godina
Jučer mi se igra par puta CTD. Nisam po kompu nista brljavio. Dosada mi se nije crashala,tu i tamo kick zbog pinga ili izgubljena konekcija. Jesu li ovi iz EA nesto brljavili po igri ili sam i ja dosao na red za crni kruh?
16 godina
protjeran
Arabarran kaže...
Jučer mi se igra par puta CTD. Nisam po kompu nista brljavio. Dosada mi se nije crashala,tu i tamo kick zbog pinga ili izgubljena konekcija. Jesu li ovi iz EA nesto brljavili po igri ili sam i ja dosao na red za crni kruh?

Meni isto svakih pola sata, nekad sat ako imam sreće. Našao sam da ima veze sa hardware acceleration, ali Windowsi od Viste to ne podržavaju tako da... Ali nikakvu grešku ne izbaci, baš ništa - skroz čudno.

Meine Ehre heiSSt Treue
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

to te je mato haxao... preko teletexta... pa ga ti zeyebavaj! :P

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Nemos' uteć od Mate nikako :-D
Meni isto ne izbacuje nikakvu grešku,samo se zamrzne i pljas!!
17 godina

Evo probajte utipkati key makar mislim da je već netko utipkao.

Free vietnam key LINK

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E onaj gadget što je u istoj kategoriji kao i magnum ammo, a što povečava explosive damage. Na šta se on odnosi? Samo na rakete i granate ili i na projektile ispaljeni iz vozila?

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 14:54 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na GL, rakete, rucne bombe, AT mine, C4... Mislim da je to to.

Za povecavanje damagea iz vozila ima dodatak koji izgleda kao stisnuta saka.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 15:01 (agent_00klc).
16 godina
protjeran

Zašto ne mogu koristiti u Vietnamu mortar strike, a otključan je? Jučer sve bilo normalno, a danas ga niti nema u meniju kada nađeš server (a ima ga u glavnom meniju pod gadgets omg)? U vanilli sve ok radi pa mi je zato još čudnije. I npr. mogu koristiti torch kao engineer iako piše progres 856/1000. A i M1911 mogu iako je neotključan. Koji čudni bugovi ili što su već {#}

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Zašto ne mogu koristiti u Vietnamu mortar strike, a otključan je? Jučer sve bilo normalno, a danas ga niti nema u meniju kada nađeš server (a ima ga u glavnom meniju pod gadgets omg)? U vanilli sve ok radi pa mi je zato još čudnije. I npr. mogu koristiti torch kao engineer iako piše progres 856/1000. A i M1911 mogu iako je neotključan. Koji čudni bugovi ili što su već {#}

U vietnamu imaš i mortar i c4, mortar ti je na 4 umjesto motion mine

16 godina
protjeran
Ige kaže...
Silence1488 kaže...

U vietnamu imaš i mortar i c4, mortar ti je na 4 umjesto motion mine

Skužio sam... Koja glupost što nemožeš scrollom doći do mortara nego baš moraš 4 stisnut. I brzo mi došao i BSOD tako da mi se ni neda više igrati.

Meine Ehre heiSSt Treue
15 godina
neaktivan

Ne moras 4 stisnut, evo bas sam sad probao i ima Mortar narctan ono dolje desno kad scrollas i izaberes.

EDIT: Mortar, ne Mortat :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:45 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice