3. mjesto su osvojili na infantry 5on5.
Al mogu oni i squadrush i SDM samo reci ...
3. mjesto su osvojili na infantry 5on5.
Al mogu oni i squadrush i SDM samo reci ...
Na kojem serveru se to igra?
Danas u 19h na server? Ajmo malo pjacati promet!
ok!!!!ja dolazim u šest i pol
Ima ikog da sad odma bacimo koju?
Na kojem serveru se to igra?
Svaki tim koji se natječe ima svoj nerankirani privatni server. (Znači nije public)
Pa tako i Hrvatska repka ima svoj Team Croatia server na kojem trenira i ima mečeve.
:( igrao sam prije Counter Strike dosta i to.. ali ovo sam tek poceo prije par dana pa mi treba neki ranked server za sada, posto sam tek level 3 ...
ajde ja cu!!!vidio sam da server još nije prjemješten na vietnam.!!!ajmo sad zaigrat
ajde ja cu!!!vidio sam da server još nije prjemješten na vietnam.!!!ajmo sad zaigrat
kad smo vec kod vietnama, dali se to isplati odmah kupiti ili jos malo sacekati? thx
par dana pa mi treba neki ranked server za sada, posto sam tek level 3 ...
kad smo vec kod vietnama, dali se to isplati odmah kupiti ili jos malo sacekati? thx
Obavezno kupi
odmah!!!!!!!!!!kupi sto prije možeš!!!!evo ti lauševa recenzija vietnama pa vidi
da dođe prvi put u igru mrtav. vi ste na 50 levelu ,a on na 3.
da dođe prvi put u igru mrtav. vi ste na 50 levelu ,a on na 3.
Bit ćemo nježni
odmah!!!!!!!!!!kupi sto prije možeš!!!!evo ti lauševa recenzija vietnama pa vidi
Jedina mu je mana gomileeeeeeeeeeeeeee chitera,puno više ih ima na Vietnamu nego na BBC2
2
Haha, doci cu ja... nije bitno :)
Ja sam 10. lvl i dobro sam se drzao jucer na BUG serveru. Igrali smo Heavy Metal i bio sam 5. na ljestvici.
:( igrao sam prije Counter Strike dosta i to.. ali ovo sam tek poceo prije par dana pa mi treba neki ranked server za sada, posto sam tek level 3 ...
Ovakav mi treba, jel ti teze igrati bc2 ili cs?
Kak da nađem vaš server imam ip ali gdje ga upišem
I ajmo onda danas u 19h igrat
http://www.nicijazemlja.net/portal/components/com_video/film-prevedenook/platoon-video_762a7114a.html
Evo 1 film za sve fanove Vietnama
more odgovor
Resetiraš postavke ukcaš velikim slovima BUG i stisneš SEARCH
moze mi neko rec kako aktivirati igru na steam !!
naime aktiviro sam bio igru na ea tj u igri kad sam radil profil ima li nacina da ju sad aktiviram na steamu?
naime aktiviro sam bio igru na ea tj u igri kad sam radil profil ima li nacina da ju sad aktiviram na steamu?
Jedino da je kupiš na Stemu
Nemožeš aktivirat na Steamu, ako igra nije kupljena na Steamu.
Koristi EADM umjesto Steama.
Ako ima tu koji Vietnamac nek dođe na bug
Ma to su ja mislim on i čini mi se Sandman bili u heliću nekih 10 min.
To s helićem je bilo na Port Valdez rushu. Ovaj SS s 61/16 je s counqesta na Oasisu.
Nije to score na Oasisu jer vidis da i tamo pise join,to je tek učitao Oasisi poslije Port Valdeza.
Ako ima tu koji Vietnamac nek dođe na bug
Evo ja bi došao samo nema nikoga tamo 
Jel zna ko zbog čega bi mogao ne raditi originalni Vietnam CD key? Kupio sam ga od base-hosta i radi BC2 ali ne mogu aktivirati Vietnam nikako.
Kad stisneš Vietnam na izborniku,upišeš kod sa onim crticama(-).