Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Di je nestao bug server....

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Ige kaže...

Što znači kad mi je server siv?

kejbl kaže...

Di je nestao bug server....

LINK

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
16 godina
naxeem kaže...

Pa bemu Stoja ja tebe nikako ubit. Ne padaš ni nakon 50 metaka :S

To znači da moj leet hack radiBelji se Hehe, a ćuj sigurno godine iskustva u crysisu je pridonjelo da i u BC2 imam nanosuit ispod odore sa maximum armorom, pa normalno da nemogu samo tako pasti, osim u glavu ako gađaš tamo nemam nano šljem jer bi ga svi vidjeli pa  bi Dice htio otkupiti nanosuit i naplaćivati ga kao DLCŠutim 

15 godina
neaktivan

dali cu moc pokrenut bf2 na ovoj confi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jevnik kaže...

Barem mislim da da... Ljudi imao sam jedan problem u BETA-i a to je bilo kada ubijem igraća to se onako sitno sitno pojavi dolje moraš donjet povećalo da bi pročito šta piše.. Jel to popravljeno? Igrao sam na rezoluciji 1360×768

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
protjeran
jevnik kaže...

BF2 bez problema, a za BF:BC2 neznam :-(

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina

jel zna netko neki datum do završetka updatanja battlefield veterans ?

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

jel zna netko neki datum do završetka updatanja battlefield veterans ?

Loginaj se na njihovu stranicu, i onda če ti se pojaviti opcija veterans.

I tamo radi, tamo možeš napraviti sve što želiš.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
17 godina
neaktivan
BestGamer kaže...

Ej,dal ima tko register key za multiplayer zaje---- me več mjesec dana!Pošaljite mi!Mršti se

Žali se ovom liku u tvom potpisu!Cool

17 godina
neaktivan

Večeras nije moja noć za BC2, igra mi se dvaput crashala na desktop(jednom prilikom spajanja na server, jednom usred igre) bez pardona i bez ikakve obavjesti i još sam dvaput  ispao sa servera sa "Connection to server lost, please check your connection" iako je s mojom vezom sve u redu. Jel to EA samo večeras luduje ili su to neki problemi koje mogu učestalije očekivati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam samo jednom (jučer) to iskusio.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 0:14 (naxeem).
17 godina
Evo mene sada izbaci, joj koliko bugova, svako malo nisan mi zafali, kako sam se nazivcirao, nece mini map da mi radi, ne oznacava mi protivnike, mislim kaze mi da ga je vidio, ali nema one tocke iznad njega
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Evo mene sada izbaci, joj koliko bugova, svako malo nisan mi zafali, kako sam se nazivcirao, nece mini map da mi radi, ne oznacava mi protivnike, mislim kaze mi da ga je vidio, ali nema one tocke iznad njega

To se i meni nekad dogodi, igraš li hardcore ili normalni?

No one gets left behind.
17 godina
goodye kaže...

da nisi slučajno upao u hardcore mode? jer si ga upravo opisao  biti

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina
moderator
goodye kaže...

Ja mislim da si ti sad bio na T.A.T.E serveru,to ti je HARDCORE server.

I moram reći da mi se sviđa na neki način taj HC,jedino malo smeta što nemožeš spotat protivnika.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
goodye kaže...

Ja mislim da si ti sad bio na T.A.T.E serveru,to ti je HARDCORE server.

I moram reći da mi se sviđa na neki način taj HC,jedino malo smeta što nemožeš spotat protivnika.

Meni je glavno da sniper ruši iz prve, mada se osjeti izustvo minimape i spotanja.

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 0:40 (thuglife).
16 godina
moderator

A da zaboravio sam spomenuti iako je HC bilo bi dobro da piše kolko ljudi imaš u heliju i dali uopce imaš nekog u heliju.

Ali damage je ono na što sam svršio,nije prevelik al nije ni premali što je dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Oni nikad nisu online, pošalji im mail, do podne će ti odgovoriti.

Glede samog problema ti nažalost ne mogu pomoći, jer pojma nemam što bi moglo biti.

No one gets left behind.
16 godina
protjeran

Evo sad idem u live chat na ea stranici. 2 u redu čekanja.

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Evo sad idem u live chat na ea stranici. 2 u redu čekanja.

Javi kako je prošlo, vjerojatno još netko ima sličan problem.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
goodye kaže...

Točke ima, ali na mapi.

Inače, da, HC mod je bolji - realniji iako zna biti naporan kad igraš s lošijom ekipom (ekstra lošom koja se zabija, izvodi gluposti itd.). Mnogi se izgube sami sa sobom bez minimape i nišana jer očekuju CoD.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran

Kvragu. Ženska mi je rekla da moram kontaktirati dobavljača koji mi mora dati drugi ključ. Ništa, šaljem mail enabavi... Javim kako je prošlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Kvragu. Ženska mi je rekla da moram kontaktirati dobavljača koji mi mora dati drugi ključ. Ništa, šaljem mail enabavi... Javim kako je prošlo.

Ne brini, poslao sam reklamaciju prodavaču pa javim čim riješe problem odnosno pošalju novi aktivacijski ključ.

eNabava CEO; BC 2 Stats: http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
17 godina
naxeem kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
goodye kaže...

Točke ima, ali na mapi.

Inače, da, HC mod je bolji - realniji iako zna biti naporan kad igraš s lošijom ekipom (ekstra lošom koja se zabija, izvodi gluposti itd.). Mnogi se izgube sami sa sobom bez minimape i nišana jer očekuju CoD.

Da, bio je to hardcore. jbt jesam noob, moram jos puno uciti :D

@naxeem ne znam sta mislis pod tim da je HC bolji, kako je bolji kad nemozes ciljati? pogotovo iz helia? to mi je bezze.

Za snipe, neko je rekao da u HC ubiaj iz prve, nisam ja tako to iskusio. :D par puta mi se desilo da upucam nekog, ali ge ne ubije.

I to sto kazes s losom ekipom igrati. Sinoc kad sam igrao, 5 ih se nabilo u onaj svjetionik, a nas dole par ginemo ko ptice. kako ne volim kad je neko sebican u igri.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

I to sto kazes s losom ekipom igrati. Sinoc kad sam igrao, 5 ih se nabilo u onaj svjetionik, a nas dole par ginemo ko ptice. kako ne volim kad je neko sebican u igri.

Nisu oni sebični, nego su to idioti koji ne kuže princip BF-a.

17 godina

Mislim da nebi bilo lose da se otvori tema u kojoj bi se mogli skupljati squadovi, da se nadu ozbiljni igraci i da zajedno igraju.

Npr, kad igram recon, uvjek mi treba netko da mi cuva leda, a kad se tako igra, to je ubitacna situacija, sinoc sam na nekom njemackom serveru igrao, u jednoj kuci sam stao na prozor, a neki lik koji je slucajno bio samnom u squadu, stane iza mene na ulaz u kucu i roka sve sto proba uci u kucu, a ja tucem sa prozora, u 5 min skupili po 10 killova, jos mozes zamisliti da smo se dogovarali, ili da nas je vise. Sve mi se cini da nema dosta ozbiljnih igraca, sve su neki balavci.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

HC mod je više COD fora nego što je to BF. Baš zato ga i ne volim.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 2 hvala 0
17 godina
HC mod daje dozu realnosti za razliku od običnog moda gdi moraš ispraznit okvir u čovjeka da bi ga ubio.
16 godina
neaktivan

Sada kad sam upoznao igricu, moram reci da se slazem da je HC mod los u ovoj igri. Na pocetku sam ga dosta igrao, ali sada kada sam pohvatao konce vidim da nema smisla.

Prvo pola klasa gube na svojoj funkciji, odnosno nemaju  smisla.

Da ne nabrajam sve, evo samo za medika....

Health pack nema nikakvog smisla, jer jedan, ili dva metka i mrtav si.

A igra nije dovoljno dinamicna ili brza da bi to prolazilo, oruzija su dosta neprecizna (osim snipa) na daljinu, sto je vise manje realno tako da se gubi njihov smisao (odnosno klase kao medik i engineer)... Znaci najlogicniji izbor su recon i assault (cak je recon jos logicniji) Ugl, bolje da se sa ovom igrom ne igra HC mod(svatko nesto voli, ali onda ova igra gubi veliki dio svojih pluseva).

Sto se tice squdova, potpuno se slazem.

I prijavljujem se kao medik i/ili engineer.

(bilo bi idealno, po mom misljenju)

medik,assault x2, engineer,

(recon nije toliko bitno da bude u istom teamu, za taj tim bi bilo dobro medik, recon x2, engineer ili cak medik i recon x3)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice