Ferivi Sport

poruka: 7
|
čitano: 6.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Ferivi Sport

pozdrav evo ovako zanima me dali je itko kupovao sa ove stranice npr. tenisice nasao sam jedne koje su 200 kn jeftinije nego u shoosteru,malo sam googlao i vidim da ljudi pisu da imaju fejk robu itd.

Malo mi je to cudo,a imaju outlet u Osijeku.Ako netko imas iskustva slobodno napise

http://www.ferivisport.hr

14 godina
Re: Ferivi Sport
Ferivi nije fake,pa imaju lanac trgovinu po Slavoniji.
Nisu oni baš inače jeftini,a bome ni taj outlet.

No neće te prevariti ili slično,kupovao sam puno puta u njihovim trgovinama
robimarko@gmail.com
12 godina
robimarko kaže...
Ferivi nije fake,pa imaju lanac trgovinu po Slavoniji.
Nisu oni baš inače jeftini,a bome ni taj outlet.

No neće te prevariti ili slično,kupovao sam puno puta u njihovim trgovinama

ma pitam jer sam isao googlat i vidim da se rulja nesto zali po ostalim forumima,nije mi bilo jasno..

3 tjedna
Ja sam kupio tenisice na crni petak I totalno razocaran, jedne tenisice stigle Bez etiketa bez ikakve zastite u kutiji sa uprljanim đonovima , vjerojatno izložbeni primjerak ili vracena roba, dok su druge imale neki feler, na prednjem dijelu jedan dio je bio recimo premazan kao sa korektorom, sta je ispod toga ne znam jer to se neda odstraniti.. zvao sam ih i ponudili su da vratim ali moja djeca su vec uzela tenisice pa nisam ništa vraćao, ali uglavnom sam im napomenuo da se takve stvari moraju napomenuti jer to nema veze sa crnim petkom, oni se rješavaju vracenih tenisica ili robe s greškom na crni petak!
Ne preporučujem

Eto toliko
9 godina
Ferivi Sport

Bio puno puta u Outletu koji se nalazi na ulazu u Tenji. Sve legit, kupuje se svakodnevno. E sada o kvaliteti robe i ostalom ne mogu suditi jer nisam nikada imao dostavu. U trgovini je sve uredno, izlozene patike nove, pretpostavljam da su original iako su izgubili zastupnistvo Nike-a prije par godina. Imas i Adidas shop u Portanovi koji je isto legit. Ako te jos nesto zanima javi.

14 godina
Ferivi Sport

Više puta kupovao, nikad nikakvih problema. Već to što su zastupnik za adidas ti govori da je sve legit.

Dođi sebi dok još imaš kome
14 godina
Ferivi Sport

Ja sam bio kupio u Ferivi-u prije kakvih 5-6 godina Nike Air Max Tavas tene , stigle uredno i još uvijek ih imam .

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice