E danas sam piratu uzeo dogtag na meni najbolji način: skočio mu kao rambo na njega i u zraku ka nožem u glavu, nije ni znao što ga je snašlo
Da skočio si na mene ko životinja,nisam se ni snašao vec sam imao nož u glavi
.Al zato želim revanš
E danas sam piratu uzeo dogtag na meni najbolji način: skočio mu kao rambo na njega i u zraku ka nožem u glavu, nije ni znao što ga je snašlo
Da skočio si na mene ko životinja,nisam se ni snašao vec sam imao nož u glavi
.Al zato želim revanš
to je tzv ''golom guzicom za vrat'' metoda 
Pa bemu Stoja ja tebe nikako ubit. Ne padaš ni nakon 50 metaka :S
evo sad smo se ja i naxeem malo vozali u helicu :D
onaj što smo ga ja i neki slovak oborili 4 puta iz našeg apachea? :D
e taj da ;)
i mi smo vas oborili .. eno dokaz gore .. naxeem popravlja :)
e taj da ;)
i mi smo vas oborili .. eno dokaz gore .. naxeem popravlja :)
ma to smo se spucali bili ;) , a prije toga jedva došepali do repaira sa 5 "healtha" od choppera, gusto skroz bilo lol
decki moze jedno pitanje, jucer sam poceo igrati pa me zanima gdje vidim koliko imam healtha. Hvala!
decki moze jedno pitanje, jucer sam poceo igrati pa me zanima gdje vidim koliko imam healtha. Hvala!
pa kolko sam ja gledao nemozes vidjet kolko imas healtha kad si ''covjek'' :P
kad si u nekom vozili vidis dolje u desnom kutu koliko imas healtha ...
Posto volim igrati Engineer klasu (da, da ja sam jedan on onih sto trckaraju s bazukom po mapi i pucaju na sve zivo) napravio sam par testova kako najlakse unistiti tenk, i koliko ga se s kojim oruzjem osteti i na kojem mjestu. Kako sam dobivao razlicite rezultate za vrlo slicne pogotke prvo sam mislo da tenk ima jako puno razlicith tocaka u kojima se vrijednuje jakost pogotka, ali ispada da su samo dva glavna podrucja, prednji i gornji dio tenka, te sa strana i pozadi. A razliciti rezultati su ispadali zbog kuta pogotka.
Bazuka
Prednja strana (ne zavisi od kuta pogotka) pogodak oduzme najvise 28 jedinica.
Lijeva i desna strana, pozadi( zavisi od kuta pogotka) <45° oduzme najvise 28 jedinic
45°-90° oduzme od 28 do 55 jedinica
Stacionarni bacac raketa
Prednja strana - 55-60 jedinica
Lijeva i desna strana, pozadi( zavisi od kuta pogotka) - <45° oduzme od 55-6o jedinica
45°-90° vjerojatno unistava tenk
Tako ako gadjate tenk probajte ga gađati pod što pravijim kutom sa strane ili pozadi.
Tracer vrijedi 45 sekundi.
Mozda bi bilo zgodno otvoriti posebnu temu tips, tricks, and bugs (ili tako nesto)?
zanimljivo
al sta radi veci damage rpg ili at4?
i normalno da tenk jace ostetis ako ga gađaš sa strane ili s boka
Igrao sam na nekom serveru koji ima stari avatar od BUG-a,gore je multiplayer.co.uk, a dolje bug online forum, nezz koji mu je ip i nije mi ostao u history, ali samo da obavijestim Danny da zna, malo je glupo da neka ekipa strana igra a pise BUG ONLINE FORUM a nema veze sa nama.
Igrao sam na nekom serveru koji ima stari avatar od BUG-a,gore je multiplayer.co.uk, a dolje bug online forum, nezz koji mu je ip i nije mi ostao u history, ali samo da obvijestim Danny da zna, malo je glupo da neka ekipa strana igra a a pise BUG ONLINE FORUM a nema veze sa nama.
Ovo je bug. Ponekad igra zapamti detalje nekog drugog servera.
Tenk je najranjiviji od iza, znači gađao sam tenk s u stražnji kraj sa AT4 + ono za veći damage eksploziva, i tenku je bila snaga 30 ili ispod 30.
Najbolje za uništavanje tenka je AT4, pa je poslje njega rpg-7, a M3 Carl Gustavo je više za uništavanje zaklona i ubijanje ljudi.
M3 CG zato i ima najveći radius eksplozije i dosta je dobar za pješadiju, dok tenkovima radi mali damage.
A rpg 7 je balansiran on je malo za pješadiju malo za tenkove.
Inaće dobro bi bilo staviti onaj perk za veći damage eksplozivnih naprava jer uzima više snage.
I tenk je najviše ranjiv od iza, sastrane malo manje, a neprijed je najbolje zaštićen.
To je iz mojeg iskustva.
Što se kickanja tiče:
- kada netko (kao croat-hunter danas) uruši vlastiti objective ([A] kuća na toj istoj mapi) - automatski će dobiti kick. Saboteri nam ne trebaju.
Ja se ispričavam u ime svoga brata koji je mlađi od mene i kojem sam ja rekao za bug da s nožem srušiš kuću te je on to normalno morao isprobati...
Samo da pitam. Ovaj petak vam se pridružujem navečer ali me zanima, kupio sam ključ i sad kao treba skinuti igru sa e download managerom Pošto doma još nemam flat da li ga ja sad smijem skinuti na laptopu u školi, prebaciti ga na komp i tamo instalirati?
Samo da pitam. Ovaj petak vam se pridružujem navečer ali me zanima, kupio sam ključ i sad kao treba skinuti igru sa e download managerom Pošto doma još nemam flat da li ga ja sad smijem skinuti na laptopu u školi, prebaciti ga na komp i tamo instalirati?
neznam za to al mozes skinit gusarsku verziju prebacit je kuci i dok je instaliras upisat original cd key i eto 
neznam za to al mozes skinit gusarsku verziju prebacit je kuci i dok je instaliras upisat original cd key i eto 
Da i o tome sam razmišljao ali bih ipak htio da to bude original a ne pirat :-)
ti skines original igru samo dobijes crackan key i crackan exe file sto bude u mapi crack znaci samo instaliraj i nemoj nista kopirat iz mape crack lol i imas org igru :S
zanimljivo
al sta radi veci damage rpg ili at4?
i normalno da tenk jace ostetis ako ga gađaš sa strane ili s boka
Battlefield Bad company 2 Chart
Razni ostali linkovi vezani uz igru, popis domaćih servera i gdje kupiti igru na: http://bit.ly/cWvE9e
Ej,dal ima tko register key za multiplayer zaje---- me več mjesec dana!Pošaljite mi!
WTF?? evo šaljem ti dva keya za mp odma -.-'
Ej,dal ima tko register key za multiplayer zaje---- me več mjesec dana!Pošaljite mi!
N3R4-D1P1-R47S-K1MU-L71N-003
Are you on drugs? WTF is wrong with you? Da ti dam 210 kuna? De lud si...
Ma nema ti to veze, ja sam skinuo pirata odigrao single mision, kad sam vidio da je igra vrijedna kupovanja, kupio key, ponvo instal i puknuo key. I to je to,radi normala, samo prvo idi na onu ikonu update da ti nove patchve skine i moras napraviti acc na EA.com pita te da se logiras kad udes u igru.
N3R4-D1P1-R47S-K1MU-L71N-003
LMAO za oba citata... Umro sam od smjeha hehe...
71-S1-M4LO-M4K4-J3L1-LOL
Evo jedna recenzija, neznam jeli netko već postao, Yahtzee je zakon. 
Što znači kad mi je server siv?
Što znači kad mi je server siv?
Problijedio je?
Zasivljeno = ne radi.