Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.253.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Stoja kaže...

E danas sam piratu uzeo dogtag na meni najbolji način: skočio mu kao rambo na njega i u zraku ka nožem u glavu, nije ni znao što ga je snašloBelji se

Da skočio si na mene ko životinja,nisam se ni snašao vec sam imao nož u glaviMršti se.Al zato želim revanšOsmijeh

17 godina
protjeran

to je tzv ''golom guzicom za vrat'' metoda Belji se

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pa bemu Stoja ja tebe nikako ubit. Ne padaš ni nakon 50 metaka :S

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sad smo se ja i naxeem malo vozali u helicu (helic se zove ''fail'') :D

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 14:36 (rebelsy).

3 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

evo sad smo se ja i naxeem malo vozali u helicu :D

onaj što smo ga ja i neki slovak oborili 4 puta iz našeg apachea? :D

15 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
rebelsy kaže...

e taj da ;)

i mi smo vas oborili .. eno dokaz gore .. naxeem popravlja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 14:32 (rebelsy).
17 godina
rebelsy kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
rebelsy kaže...

e taj da ;)

i mi smo vas oborili .. eno dokaz gore .. naxeem popravlja :)

ma to smo se spucali bili ;) , a prije toga jedva došepali do repaira sa 5 "healtha" od choppera, gusto skroz bilo lol

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina

decki moze jedno pitanje, jucer sam poceo igrati pa me zanima gdje vidim koliko imam healtha. Hvala!

15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

decki moze jedno pitanje, jucer sam poceo igrati pa me zanima gdje vidim koliko imam healtha. Hvala!

pa kolko sam ja gledao nemozes vidjet kolko imas healtha kad si ''covjek'' :P

kad si u nekom vozili vidis dolje u desnom kutu koliko imas healtha ...

16 godina
neaktivan

Posto volim igrati Engineer klasu (da, da ja sam jedan on onih sto trckaraju s bazukom po mapi i pucaju na sve zivo) napravio sam par testova kako najlakse unistiti tenk, i koliko ga se s kojim oruzjem osteti i na kojem mjestu. Kako sam dobivao razlicite rezultate za vrlo slicne pogotke prvo sam mislo da tenk ima jako puno razlicith tocaka u kojima se vrijednuje jakost pogotka, ali ispada da su samo dva glavna podrucja, prednji i gornji dio tenka, te sa strana i pozadi. A razliciti rezultati su ispadali zbog kuta pogotka.

Bazuka
Prednja strana (ne zavisi od kuta pogotka)                           pogodak oduzme najvise 28 jedinica.

Lijeva i desna strana, pozadi( zavisi od kuta pogotka)           <45° oduzme najvise 28 jedinic
                                                                                                45°-90° oduzme od 28 do 55 jedinica

Stacionarni bacac raketa
Prednja strana -          55-60 jedinica
Lijeva i desna strana, pozadi( zavisi od kuta pogotka) -  <45° oduzme od 55-6o jedinica
                                                                                            45°-90° vjerojatno unistava tenk

Tako ako gadjate tenk probajte ga gađati pod što pravijim kutom sa strane ili pozadi.

Tracer vrijedi 45 sekundi.

Mozda bi bilo zgodno otvoriti posebnu temu tips, tricks, and bugs (ili tako nesto)?

Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

zanimljivo

al sta radi veci damage rpg ili at4?

i normalno da tenk jace ostetis ako ga gađaš sa strane ili s boka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igrao sam na nekom serveru koji ima stari avatar od BUG-a,gore je multiplayer.co.uk, a dolje bug online forum, nezz koji mu je ip i nije mi ostao u history, ali samo da obavijestim Danny da zna, malo je glupo da neka ekipa strana igra a pise BUG ONLINE FORUM a nema veze sa nama.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 15:12 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Igrao sam na nekom serveru koji ima stari avatar od BUG-a,gore je multiplayer.co.uk, a dolje bug online forum, nezz koji mu je ip i nije mi ostao u history, ali samo da obvijestim Danny da zna, malo je glupo da neka ekipa strana igra a a pise BUG ONLINE FORUM a nema veze sa nama.

Ovo je bug. Ponekad igra zapamti detalje nekog drugog servera.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Tenk je najranjiviji od iza, znači gađao sam tenk s u stražnji kraj sa AT4 + ono za veći damage eksploziva, i tenku je bila snaga 30 ili ispod 30.

Najbolje za uništavanje tenka je AT4, pa je poslje njega rpg-7, a M3 Carl Gustavo je više za uništavanje zaklona i ubijanje ljudi.

M3 CG zato i ima najveći radius eksplozije i dosta je dobar za pješadiju, dok tenkovima radi mali damage.

A rpg 7 je balansiran on je malo za pješadiju malo za tenkove.

Inaće dobro bi bilo staviti onaj perk za veći damage eksplozivnih naprava jer uzima više snage.

I tenk je najviše ranjiv od iza, sastrane malo manje, a neprijed je najbolje zaštićen.

To je iz mojeg iskustva.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
D3ViL kaže...

Što se kickanja tiče:

- kada netko (kao croat-hunter danas) uruši vlastiti objective ([A] kuća na toj istoj mapi) - automatski će dobiti kick. Saboteri nam ne trebaju.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ja se ispričavam u ime svoga brata koji je mlađi od mene i kojem sam ja rekao za bug da s nožem srušiš kuću te je on to normalno morao isprobati...Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 15:41 (kejbl).
16 godina
protjeran

Samo da pitam. Ovaj petak vam se pridružujem navečer ali me zanima, kupio sam ključ i sad kao treba skinuti igru sa e download managerom Pošto doma još nemam flat da li ga ja sad smijem skinuti na laptopu u školi, prebaciti ga na komp i tamo instalirati?

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Samo da pitam. Ovaj petak vam se pridružujem navečer ali me zanima, kupio sam ključ i sad kao treba skinuti igru sa e download managerom Pošto doma još nemam flat da li ga ja sad smijem skinuti na laptopu u školi, prebaciti ga na komp i tamo instalirati?

neznam za to al mozes skinit gusarsku verziju prebacit je kuci i dok je instaliras upisat original cd key i eto Osmijeh

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...
APazinjan kaže...

neznam za to al mozes skinit gusarsku verziju prebacit je kuci i dok je instaliras upisat original cd key i eto Osmijeh

Da i o tome sam razmišljao ali bih ipak htio da to bude original a ne pirat :-)

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Jebasu123 kaže...
APazinjan kaže...

ti skines original igru samo dobijes crackan key i crackan exe file sto bude u mapi crack znaci samo instaliraj i nemoj nista kopirat iz mape crack lol i imas org igru :S

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

zanimljivo

al sta radi veci damage rpg ili at4?

i normalno da tenk jace ostetis ako ga gađaš sa strane ili s boka

Bad Company 2

Battlefield Bad company 2 Chart

Razni ostali linkovi vezani uz igru, popis domaćih servera i gdje kupiti igru na: http://bit.ly/cWvE9e

eNabava CEO; BC 2 Stats: http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
15 godina
neaktivan

Ej,dal ima tko register key za multiplayer zaje---- me več mjesec dana!Pošaljite mi!Mršti se

Razor1911
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

WTF?? evo šaljem ti dva keya za mp odma -.-'

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BestGamer kaže...

Ej,dal ima tko register key za multiplayer zaje---- me več mjesec dana!Pošaljite mi!Mršti se

N3R4-D1P1-R47S-K1MU-L71N-003

15 godina
protjeran
BestGamer kaže...

Are you on drugs? WTF is wrong with you? Da ti dam 210 kuna? De lud si...

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
APazinjan kaže...
Jebasu123 kaže...
APazinjan kaže...

Ma nema ti to veze, ja sam skinuo pirata odigrao single mision, kad sam vidio da je igra vrijedna kupovanja, kupio key, ponvo instal i puknuo key. I to je to,radi normala, samo prvo idi na onu ikonu update da ti nove patchve skine i moras napraviti acc na EA.com pita te da se logiras kad udes u igru.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
dekstroza kaže...
BestGamer kaže...

N3R4-D1P1-R47S-K1MU-L71N-003

LMAO za oba citata... Umro sam od smjeha hehe...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
15 godina
BestGamer kaže...

71-S1-M4LO-M4K4-J3L1-LOL

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 18:16 (Joe Cooker).
16 godina
neaktivan

Evo jedna recenzija, neznam jeli netko već postao, Yahtzee je zakon. Smijeh

No one gets left behind.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Što znači kad mi je server siv?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Što znači kad mi je server siv?

Problijedio je?

Zasivljeno = ne radi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 19:47 (naxeem).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice