Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Co7 kaže...

Netocno, nikako nije isto sranje kada te jedan metak ubije! A ti njega prakticki sa nicim ne mozes  ubiti(mozes, kao sto mozes naci 5 kn na podu, a cim zapucas netko od njegovih frendova sa brda popravi svoj K/D ratio) osim ako si recon. (izuzev vozila

Ali zato ti neigras sam, imas iste te "frendove" da poprave K/D ratio (koji je u ovoj igri najmanje bitan) imas isti izbor oruzja, dodataka i efikasnosti ubijanja.

Kad neko ovo procita moze da stekne dojam kao da je "netko" ukljucio GOD mod i ti mu nemozes nista. Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

sto se mene tice hc mode mi je bolji u codu ovdje mi jednostavno ne pase

jedina dobra stvar po mom ukusu u hc modu je damage

al drago mi je sto su ga i u bc2 ubacili jer time svatko moze nesto naci za sebe

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

@Co7
Prvo i osnovno se nauči odgovarat na tuđe postove jer mi se više sere od tvojih tekstova.

Znači ako nije 100% simulacija onda bolje da je totalna arkada? Ma nemoj.

Neću igrat MW2 jer sam kupil BC2.

Kaj se to sa HC gubi? Sa HC se baš dobiva na igrivosti.
Nas vesele različite stvari tak da ova diskusija nikud ne vodi.

Btw HC ili ne HC igral bi igru i to samo zato jer ekipa s kojom sam prije pet godina bil u klanu opet igra a to je ono kaj me najviše veseli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 13:46 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ovo!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

U ovoj igri me smeta što ti se smrt računa iako te medic oživi što je glupo.

U beti je bilo još kao u BF2, ali to su sad u full verziji promjenili.

Ne kužim ako si ranjen i krvariš onda ako te medic zalječi ti si živ, a ne igra to pribrojava kao smrt.

I onda se ponekad dogodi ta te medic digne ispred tenko i onda pobereš još jednu smrt, jedanput me čak neko dizao da sam dobio 3 smrti za redom, i jedan nož.

Niti me smeta što su uzeli prone van, ali ovo mi smeta.

I da smeta me kad neko uporo spama gl ili bazukom, neki dan me tako lika raživcirao prvo je dva puta roknuo gl-om onda tek išao gađat sa mecima.

Čak mi se taj isti lik se leđa šuljao i nije me gađao puško nego me gl-om rokao, mene je u toj mapi ubio gl-om svega 3 puta, ali kad sam vidio da stalo od njega leti gl, baci si ammo box i samo ih baca kao iz strojnice, e onda sam poludio.

Još sam ga ljepo zamolio da prestane stalno spamati sa gl-om, ali nije me htio čuti.

Onda sam si morao ja uzeti Carl Gustavo, pa je oko 5 puta za redom osjetio moć.

Već se par puta dogodilo na serveru da se tako spamaju gl i bazuke, i onda se dogodi da počnu svi gađati sa time, mislim oba tima jer najljepše je napraviti instant kill sa jednim hicem.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 14:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

I da smeta me kad neko uporo spama gl ili bazukom, 

pa zašto se nebi računalo, ipak se netko potrudio da te ubije, dakle ubijen si, kako da se to ne računa sad

onda bi netko mogao stalno imat medica sa sobom i ostvarit 50/0 K/D (ili možda protivniku ne računat kill)

na oživljavanje treba gledat kao na respawnanje, uz tu pomoć da si odmah na frontu

jedino u rushu, kada te ožive, attackeri dobiju jedan onaj "kredit" natrag

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina

Ne kužiš u BF2 ako te neko ubio uzmimo za primjer danny-a.

Ako mene danny ubije njemu se računa kill, ali meni ako me medik oživi se ne računa smrt.

I to je glupo zato jer ako te medic revive-ao, onda ti više nisi mrtav, nego te zakrpao.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Uh mana ovo mana ovo, znate onu:
Zaboravi mane, uvjek gledaj vrline.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Uh mana ovo mana ovo, znate onu:
Zaboravi mane, uvjek gledaj vrline.

he onda bi sve igre bile savršene

17 godina
protjeran

BF:BC2 je samo još jedan FPS na tržištu...ne vidim čemu ovolika galama oko igre. Igra je čist OK, nikaj revolucionarno ni pametno. Dovoljno je igriva i zabavna da te zadrži pokoje dosadno poslijepodne i to je sve. Igrao sam samo betu, al koliko vidim još ima hrpa bugova. Da sam željan realizma uz bugove, igrao bi Arma2, da mi je do taktiziranja igrao bi besplatni AA3 koji sma probao neki dan opet, i mogu reć da se broj bugova smanjio drastično, i čist je ugodna za igranje, a za zabavu imamo CoD franšizu, bilo koji dio, male mape i napucavaj se do mile volje. Ak ti je do filozofiranja igraš CS:S. Ak ti je do vozila igraš BF2 koji je po meni daleko ispred BC2. Jednostavno NIŠTA ne nudi a da već nemamo. BF3 će biti totalno druga priča (nadam se). Nama je potrebno nekaj NOVO, a ovo je sve već viđeno. A i sama igrivost, ponašanje lika i oružja je pre...neznam kak da se izrazim...preloše ukratko.

Stoga nema mjesta filozofiranju, spamanju, trolanju i sličnome....ovo je samo JOŠ JEDAN mrežni FPS.

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Iako ti se računa smrt ne gubiš xp ili ništa važno, jedino na što utječe je k/d ratio(i to minimalno), a zašto se ljudi zamaraju s tim meni nikad nije bilo jasno.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Jack Sparrow kaže...

Iako ti se računa smrt ne gubiš xp ili ništa važno, jedino na što utječe je k/d ratio(i to minimalno), a zašto se ljudi zamaraju s tim meni nikad nije bilo jasno.

apsolutno se slazem

koga boli za k/d u ovoj igri to ionako nije bitno niti te ne cini boljim TIMSKIM igracem

problem je jedino ako te medic konstatno reviewa pred neprijateljima i onda umires bezveze

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

problem je jedino ako te medic konstatno reviewa pred neprijateljima i onda umires bezveze

Baš se nešto sjećam od prekjučer, neki me Kućište oživio 3 put pred protivničkim tenkom. ;)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

@Co7
Prvo i osnovno se nauči odgovarat na tuđe postove jer mi se više sere od tvojih tekstova.

Znači ako nije 100% simulacija onda bolje da je totalna arkada? Ma nemoj.

Neću igrat MW2 jer sam kupil BC2.

Kaj se to sa HC gubi? Sa HC se baš dobiva na igrivosti.

Btw HC ili ne HC igral bi igru i to samo zato jer ekipa s kojom sam prije pet godina bil u klanu opet igra a to je ono kaj me najviše veseli.

Prvo i osnovno nauci se kulturi!

A to sto sam ljen, i neda mi se prepravljati cijeli tekst pa sam ubacio samo dio(kad sam vidio da sam zaboravio), to je moja greska!

Pun mi te klinac, pa evo da te poucim necem:

Ili je simulacija ili nije! A nema 50% ili 75% simulacije!

Drug, kad sam ja rekao da treba biti arkada?!? 

Na ovo o mw2 i BC2 necu ni odgovoriti, jer nema smisla kao i druge stvari u tvom postu!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ne kužiš u BF2 ako te neko ubio uzmimo za primjer danny-a.

Ako mene danny ubije njemu se računa kill, ali meni ako me medik oživi se ne računa smrt.

I to je glupo zato jer ako te medic revive-ao, onda ti više nisi mrtav, nego te zakrpao.

pa kužim, skužio sam i prvi put, nemoraš mi crtat, igrao sam i ja bf2

moje mišljenje je ako si ubijen, dobiješ death i gotovo, zašto bi se brisao death ako je naišao medic i oživio te? revive je samo respawn na drugom mjestu

17 godina
doxy kaže...

BF:BC2 je samo još jedan FPS na tržištu...ne vidim čemu ovolika galama oko igre. Igra je čist OK, nikaj revolucionarno ni pametno. Dovoljno je igriva i zabavna da te zadrži pokoje dosadno poslijepodne i to je sve. Igrao sam samo betu, al koliko vidim još ima hrpa bugova. Da sam željan realizma uz bugove, igrao bi Arma2, da mi je do taktiziranja igrao bi besplatni AA3 koji sma probao neki dan opet, i mogu reć da se broj bugova smanjio drastično, i čist je ugodna za igranje, a za zabavu imamo CoD franšizu, bilo koji dio, male mape i napucavaj se do mile volje. Ak ti je do filozofiranja igraš CS:S. Ak ti je do vozila igraš BF2 koji je po meni daleko ispred BC2. Jednostavno NIŠTA ne nudi a da već nemamo. BF3 će biti totalno druga priča (nadam se). Nama je potrebno nekaj NOVO, a ovo je sve već viđeno. A i sama igrivost, ponašanje lika i oružja je pre...neznam kak da se izrazim...preloše ukratko.

Stoga nema mjesta filozofiranju, spamanju, trolanju i sličnome....ovo je samo JOŠ JEDAN mrežni FPS.

Svaki mrezni FPS oko sebe okupi bazu fanova kojima se bas taj mix svega vidjenog svidja. A unatoc bugovim, razlika izmedju bete i gotove verzije je povelika.

I zasto bih ja igrao 4 igre koje si ti nabrojao, ako mogu igrati jednu koja je po meni jako dobar mix svega navedenog?

Frostbite engine je prilicno revolucionalan. . ., naravno bilo je i drugih igara s unistivim okolisem, ali niti jedna nije bila ovako zabavna i urnebesna. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 14:44 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Da sam željan realizma uz bugove, igrao bi Arma2, da mi je do taktiziranja igrao bi besplatni AA3 koji sma probao neki dan opet, i mogu reć da se broj bugova smanjio drastično, i čist je ugodna za igranje, a za zabavu imamo CoD franšizu, bilo koji dio, male mape i napucavaj se do mile volje. Ak ti je do filozofiranja igraš CS:S. Ak ti je do vozila igraš BF2 koji je po meni daleko ispred BC2. Jednostavno NIŠTA ne nudi a da već nemamo. Nama je potrebno nekaj NOVO, a ovo je sve već viđeno.

Meni je BC2 upravo odličan jer nudi jednu užasno zabavnu kombinaciju svega toga što si naveo.

Uostlom, ne znam što novo ti očekuješ od shootera temeljnog na modernom ratovanju...

17 godina
neaktivan

Meni je HC mod isto ok u ovoj igri. Inace snajper u HC modu ubija ajmo rec u 95% slucajeva ali moguce je prezivjeti snajper hitac, ovisno iz kojeg snajpera puca, sa koje udaljenosti i u koji dio tijela.

BF2 sam igrao rekreativno, tako da nazalost nisam isprobavao modove. Netko je spomenuo krvarenje ? To mi je jedan od najboljih modela ranjavanja jos iz AA i zao mi je da vise igri ne upotrebljava taj model. Medic klasa tad stvarno postaje jako vazna ali valjda vecini to "ubije" zabavu pa to nikada nije bas zazivjelo u igrama.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 14:54 (toTheCore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

pa kužim, skužio sam i prvi put, nemoraš mi crtat, igrao sam i ja bf2

moje mišljenje je ako si ubijen, dobiješ death i gotovo, zašto bi se brisao death ako je naišao medic i oživio te? revive je samo respawn na drugom mjestu

Pa revive znači oživjeti po engleskim. To znači da te oživio, bio si mrtav ali to oživio. Nije respawn isto što i revive.

U još u beti je bio taj princip kao u bf2 i onda su ga uzeli van.

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
naxeem kaže...
Zašto ne citiraš kako treba, ovo me ubija.

Pričaš besmislice: medic ima smisla, naravno, jer te healthkitovi liječe i jedan metak na HC-u(a iz strojnice svi pucaju metak po metak (dodao CO7) nije dovoljan za kill, osim snipera, ali to je ionako za očekivati.

Tako je, i zato je jako veliki broj recon igraca na hc serverima, i zato nemaju smisla healkitovu(dodaj mo tu i 40mm granate i masu drugih stvari)

Rekoj zašto imaju: dizanje mrtvih, geleri, tlak... sve to ne ubija nužno odmah.

Boostani healthkit na tlu u grupi po kojoj se puca može spasiti život i od metaka, odbijenih metaka (tj. onih koji prođu kroz drvo npr.) i od eksplozija, što je vrlo bitno, kao što medic može oživljavati mrtve, što je još bitnije na HC-u jer je puno lakše umrijeti, a držanje linije bojišnice je od kritičnog značaja za Battlefield, a na HC-u dolazi do izražaja još više .

(netko te takne iz helica sa strojnicom, mrtav si! O tenkovim da i ne govori, moratar isto tako , recon isto tako itd...)

Pa to je i normalno. Nađi na youtubeu kako djeluje stvarni minigun iz helija.

To što su oružja neprecizna na daljinu u pucnjavi bez nišanjenja ionako nema nikakve veze, jer nitko normalan tako ne puca niti uopće tako možeš nešto pogoditi. S nišanjenjem su oružja jednako precizna kao i inače.

A gdje sam ja rekao ista suprotno ovome? Ja sam samo konstatirao da ces JAKO tesko pogoditi nekog sa "obicnim" oruzijem ako netko "snipa", i ako te njegov jedan metak ubije!

Tako je i u stvarnosti, samo zaboravljaš ranjivost snajpera i sporost snajpera.

Svrha engineera nije da trčkara kao idiot (CoD igrač) uokolo sa SMG-om i zabija se u ekipu ubijajući ih brzo zbog velikog RoF-a, već da je skriven i da priprema zamke za vozila ili im prilazi s boka, te popravlja prijateljska. Primarno oružje inženjera nije njegova puška, nego ATW/APW/Mina.

Slazem se, ali koliko je lakse unistit neko vozilo u HC modu? Koliko se meni cini, a mozda grijesim... Jedna pogodak tenkom u tenk i on je gotov.

Znaci tesko i dva inzinjera mogu popraviti stetu koja se nanosi tenku.

Pa i inače je to tako. Pogodak u bok tenk-tenk je u 90% slučajeva kritičan. Ne ubije nužno posadu (iako uglavnom da), ali tako je to. Inžinjeri mogu popraviti pogodak tenka RPG-om.

Svoje apsolutno neznanje o igri pokazuješ i izjavom da izviđač (recon) ne treba biti u istom timu. Mine s detekcijom pokreta su još bitnije u HC modu jer nema minimape, a zvuk mina kada detektiraju pokret je tada kritičan, kao što je i iznimno važan reconu rearm da mu ne ponestaje mina.

Nisi u pravu, po meni je bitnija specijalizacija odredjenog tima koji napredjuje, i mogucnost obrane tog tima od oklopnih vozila nego mix svega.

Po meni dva assaulta imaju vrlo dobru vatrenu moc, medick ih krpa i ozivljava, tu uskace i inzinjer, skupa sa medikom kao potpora, a drugi tim (sa recon X2 ili X3) ih stiti sa ledja od drugih "snipera" i navale neprijatelja! Ako je samo jedan assault onda to nije to, mix svega opcenito je losiji od specijalizacije!!

Naravno da sam u pravu. Tebi nije jasna uloga snajpera. To NIJE SNAJPER, NEGO RECON! - Jasna razlika? - Dakle, RECON - izvidnica, izviđač, prethodnica - naoružani su snajperom zato što im to daje mogućnost djelovanja duboko iza linija, skriveni.

Slijepi tim je slijepi tim i suludo je u HC-u ići "na pamet". Pa s tim tvojim taktikama, nije ni čudo da te igra frustrira.

Da, HC mod jest teži jer zahtijeva odličnu koordinaciju timova, znanje igranja s klasom, ne-djecu i ne-likove-koji-trče-za-frag-countom (CoD igrači), i zahtijeva toleranciju na realizam koji igra zahtijeva te, konačno, igranje igre kao BF-a, a ne TDM CoD-a.

Stalno taj realizam, koliko je ova igra realna??? Jako malo, i treba prestati furati se na taj realizam kada ga u igri nema (da li su vampiri realni? Hodaju kao ljudi, nose odjecu, pricaju itd... ali imaju neke jako neralne karakteristike.... isto kao i BF!)

Ti si tako... banalan... simple-minded. Jel' ti znaš što znači riječ "aproksimacija" ili termin "maksimalnih mogućih uvjeta"?

HC nije za PUG partije gdje ne znaš tko kome glavu nosi i gdje imaš 31/32 snajpera na brdašcu.

Vecinom je...

Većinom. Većina populacije je i prosječna, većina ljudi nema pojma i većini toga. Kontekst prosječnosti nije opravdanje za oglupljivanje i pojednostavljivanje.

I HC mod nema apsolutno nikakve veze s CoD-om jer je CoD u HC-u i dalje arkada s povećanim dmg-om kao rajem za sprayere, a HC mod na BC2 je mod koji itekako istakne najbitnije karakterisitke BF-a: timski rad, realizam, cilj misije umjesto broja ubojstava.

A sprejanje u BC2(HC) ne radi zato sto?

Kako COD mozes nazvati arkadom... molim te?

Pretanite stalno prepucavati se sa cod-om. Moja cura ima najvece sise

Po meni je BC2 puno bolji bez HC moda.

U BC2 sprejanje je NEMOGUĆE. Baš me zanima koga ćeš ubit sprejanjem. Probao si? I nišanjenjem je teško pogoditi, a kamoli besmislenim sipanjem vrlo ograničene municije.

Da, CoD je arkada. Apsolutno arkadna igra s vrlo primitivnom fizikom kretanja i animacije, nepostojećom balistikom itd. To nema veze s vimenom tvoje cure.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Co7 kaže...

Prvo i osnovno nauci se kulturi!

A to sto sam ljen, i neda mi se prepravljati cijeli tekst pa sam ubacio samo dio(kad sam vidio da sam zaboravio), to je moja greska!

Pun mi te klinac, pa evo da te poucim necem:

Ili je simulacija ili nije! A nema 50% ili 75% simulacije!

Drug, kad sam ja rekao da treba biti arkada?!? 

Na ovo o mw2 i BC2 necu ni odgovoriti, jer nema smisla kao i druge stvari u tvom postu!

Kaj to je neko nepisano pravilo? Nema 50% ili 75%, može samo 100% ili ništa?

Probali su igru približit ljudima kojima je draži "realniji" pristup npr. meni i drugim igračima npr. AA.

Mislim da su uspjeli pošto desetak ljudi s kojima sam peglal AA ide na BC2.

Sa HC modom je postignut recimo kompromis između full arkade i simulacije.

Znači postoji respawn, lječenje ljudi, dizanje iz mrtvih itd. ali mogu ubit troje ljudi s jednim okvirom, kad ti padne granata od minobacača na glavu onda si mrtav i nemaš vremena spasit se i još masu toga.

Uglavnom HC mi je ok i da podebljaju HC opće me nebi smetalo.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa revive znači oživjeti po engleskim. To znači da te oživio, bio si mrtav ali to oživio. Nije respawn isto što i revive.

U još u beti je bio taj princip kao u bf2 i onda su ga uzeli van.

da, rekao sam da je to moje mišljenje, dakle ja se slažem sa stanjem kakvo je sada u igri

pod ovime sam mislio da se na revive treba gledati kao na respawn po mome mišljenju (znam da nije isto)

općenito moje mišljenje je: AKO JE S JEDNE STRANE NAPRAVLJEN KILL, POSLJEDICA TOGA JE DEATH NA SUPROTNOJ STRANI

i da, znam šta znači revive, nemora mi netko to isticati i objašnjavati

bio si mrtav, dakle ubijen si => računa ti se death

netko spuca 10 metaka u tebe => računa ti se death

snajper te pogodi u glavu => računa ti se death

naletiš na bombu => računa ti se death

tenk te pogodi u stomak => računa ti se death

zaboraviš otvorit padobran => računa ti se death

itd itd

po meni je ovaj sistem dobar jer inače bi jedan squad recimo sa 2 medica i 2 ostala mogao imati K/D beskonačno velik, sa konstantnim oživljavanjima

ili ajmo imat 15 snajpera i 1 medica u ekipi, a svi će sniperi imati 0 deatha cijelu partiju jer ih se stalno oživljava

neznam jeli ti baš toliko bitan K/D, ali po meni brisanje deatha kod oživljavanja bi dovelo do nerealnih K/D omjera

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 15:42 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
moderator
Sir Vidara the XVII kaže...

općenito moje mišljenje je: AKO JE S JEDNE STRANE NAPRAVLJEN KILL, POSLJEDICA TOGA JE DEATH NA SUPROTNOJ STRANI

i da, znam šta znači revive, nemora mi netko to isticati i objašnjavati

Ne, možeš biti i critically wounded, tad je revive moguć, a ako su stvarno promijenili to da ti zaračuna death dok ležiš wounded i dozivaš pomoć (kao u prijašnjim nastavcima), to je minus (isto kao i apache bez hellfire navođenih raketa).

Naravno, kad te zvizne tenk, ili neko drugo vozilo ili jači kalibar, budeš dead, tad ni revive nije moguć.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
protjeran

Evo dobio sam novi ključ, oni mi aktivirali igru, podrška enabave odlična, puno hvala.

Vidimo se večeras :-)

Nick je APazinjan993

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
DrNasty kaže...

Ne, možeš biti i critically wounded, tad je revive moguć, a ako su stvarno promijenili to da ti zaračuna death dok ležiš wounded i dozivaš pomoć (kao u prijašnjim nastavcima), to je minus (isto kao i apache bez hellfire navođenih raketa).

Naravno, kad te zvizne tenk, ili neko drugo vozilo ili jači kalibar, budeš dead, tad ni revive nije moguć.

znam da možeš biti critically wounded, mislim da je to u AmericasArmy dobro rješeno inače, valjda budeš ili crit. wounded ili dead (incapacitated), nema revive, samo moguć medical help kad si wounded

a u BC2 mislim da ne možeš zvati u pomoć kad si dead, ispravite me ako griješim

nisam htio raspravljati dali možeš biti teško ranjen ili mrtav, moje mišljenje je ako si FRAGGAN onda si fraggan, nema brisanja, eto da se drugačije izrazim

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:40 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan

xD Evo opet njubovi o HC ili ne HC...nije bitno, isto tebi treba da ubiješ protivnika ko i njemu da tebe skine. Podrazumijeva se da je HC više pr0, jer ipak je hardcore hardcore ;) ipak je realniji, to nitko ne može poreć

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opet 2 slucajna tk na serveru a mislit ce ljudi da je namjerno

al nema veze admin me moze bannat ako hoce ja znam istinu

ustvari ucinit cu uslugu sebi i vama i otici na server di team damage nije on...

ispricavam se jos jednom nisam namjerno makar izgleda tako

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 17:37 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

xD Evo opet njubovi o HC ili ne HC...nije bitno, isto tebi treba da ubiješ protivnika ko i njemu da tebe skine. Podrazumijeva se da je HC više pr0, jer ipak je hardcore hardcore ;) ipak je realniji, to nitko ne može poreć

realno bi bilo da kad te ja skinem u desnu ruku pa da ti vise ne mozes dignut pusku, ili ako te skinem u nogu da nema vise hodanja. I realno bi bilo da nisu oruzja "balansirana" nego da je jače oružje jednostavno "JAČE"... ali kad bi tako bilo svi bi koristili najjača oružja u igri, ostala bi zanemarili...

16 godina
moderator
TopForumaš kaže...

opet 2 slucajna tk na serveru a mislit ce ljudi da je namjerno

al nema veze admin me moze bannat ako hoce ja znam istinu

ustvari ucinit cu uslugu sebi i vama i otici na server di team damage nije on...

ispricavam se jos jednom nisam namjerno makar izgleda tako

Ma događa se boli te k****,nitko te nece banat zbog 2 TK.

Osim ako nije onakav TK kako si mene teamkillao,znas ono kad si mi srusio heli a onda sam ti ja J*** Ti B*** M**** Idio*(nezz ak se sijecas)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Co7 kaže...
naxeem kaže...

Boostani healthkit na tlu u grupi po kojoj se puca može spasiti život i od metaka, odbijenih metaka (tj. onih koji prođu kroz drvo npr.) i od eksplozija, što je vrlo bitno, kao što medic može oživljavati mrtve, što je još bitnije na HC-u jer je puno lakše umrijeti, a držanje linije bojišnice je od kritičnog značaja za Battlefield, a na HC-u dolazi do izražaja još više .

(netko te takne iz helica sa strojnicom, mrtav si! O tenkovim da i ne govori, moratar isto tako , recon isto tako itd...)

Pa to je i normalno. Nađi na youtubeu kako djeluje stvarni minigun iz helija.

Pa je, hocu reci jako lagano pogines, sto i treba biti tako , ali osim revivea onda ce ti rijetko medik moci pomoci sa health pakovima.

To što su oružja neprecizna na daljinu u pucnjavi bez nišanjenja ionako nema nikakve veze, jer nitko normalan tako ne puca niti uopće tako možeš nešto pogoditi. S nišanjenjem su oružja jednako precizna kao i inače.

A gdje sam ja rekao ista suprotno ovome? Ja sam samo konstatirao da ces JAKO tesko pogoditi nekog sa "obicnim" oruzijem ako netko "snipa", i ako te njegov jedan metak ubije!

Tako je i u stvarnosti, samo zaboravljaš ranjivost snajpera i sporost snajpera.

Pa ako ih je puno, onda tu nema te sporosti i ranjivosti. jedan od 5 ce te vrlovjerovatno ubiti.

Svrha engineera nije da trčkara kao idiot (CoD igrač) uokolo sa SMG-om i zabija se u ekipu ubijajući ih brzo zbog velikog RoF-a, već da je skriven i da priprema zamke za vozila ili im prilazi s boka, te popravlja prijateljska. Primarno oružje inženjera nije njegova puška, nego ATW/APW/Mina.

Slazem se, ali koliko je lakse unistit neko vozilo u HC modu? Koliko se meni cini, a mozda grijesim... Jedna pogodak tenkom u tenk i on je gotov.

Znaci tesko i dva inzinjera mogu popraviti stetu koja se nanosi tenku.

Pa i inače je to tako. Pogodak u bok tenk-tenk je u 90% slučajeva kritičan. Ne ubije nužno posadu (iako uglavnom da), ali tako je to. Inžinjeri mogu popraviti pogodak tenka RPG-om.

Mogu, ali tenk je "prelako" unistit (prelako se odnosi na to da ga vecinom nece stici inzenjer porpaviti, i onda opet nema one uloge pomaganja, odnosno smanjena je)

Svoje apsolutno neznanje o igri pokazuješ i izjavom da izviđač (recon) ne treba biti u istom timu. Mine s detekcijom pokreta su još bitnije u HC modu jer nema minimape, a zvuk mina kada detektiraju pokret je tada kritičan, kao što je i iznimno važan reconu rearm da mu ne ponestaje mina.

Nisi u pravu, po meni je bitnija specijalizacija odredjenog tima koji napredjuje, i mogucnost obrane tog tima od oklopnih vozila nego mix svega.

Po meni dva assaulta imaju vrlo dobru vatrenu moc, medick ih krpa i ozivljava, tu uskace i inzinjer, skupa sa medikom kao potpora, a drugi tim (sa recon X2 ili X3) ih stiti sa ledja od drugih "snipera" i navale neprijatelja! Ako je samo jedan assault onda to nije to, mix svega opcenito je losiji od specijalizacije!!

Naravno da sam u pravu. Tebi nije jasna uloga snajpera. To NIJE SNAJPER, NEGO RECON! - Jasna razlika? - Dakle, RECON - izvidnica, izviđač, prethodnica - naoružani su snajperom zato što im to daje mogućnost djelovanja duboko iza linija, skriveni.

Slijepi tim je slijepi tim i suludo je u HC-u ići "na pamet". Pa s tim tvojim taktikama, nije ni čudo da te igra frustrira.

Ja i ti se nismo razumili, ja kad sam govorio o timovima (pogledaj post), ja sam mislio na noramlnu verziju igre, gdje ti vidis spootanog neprijatelja iako nije od tvog tima!

A tim je jaci ako je vise ljudi spremno za blisku borbu, a imaju medika da ih dize.

Da, HC mod jest teži jer zahtijeva odličnu koordinaciju timova, znanje igranja s klasom, ne-djecu i ne-likove-koji-trče-za-frag-countom (CoD igrači), i zahtijeva toleranciju na realizam koji igra zahtijeva te, konačno, igranje igre kao BF-a, a ne TDM CoD-a.

Stalno taj realizam, koliko je ova igra realna??? Jako malo, i treba prestati furati se na taj realizam kada ga u igri nema (da li su vampiri realni? Hodaju kao ljudi, nose odjecu, pricaju itd... ali imaju neke jako neralne karakteristike.... isto kao i BF!)

Ti si tako... banalan... simple-minded. Jel' ti znaš što znači riječ "aproksimacija" ili termin "maksimalnih mogućih uvjeta"?

Ma kakva aproksimacija, ili maksimalni moguci uvijeti????

Molim te... to bi znacilo da su oni uzeli neku igru (recimo bf2), i ucinili ju sto je moguce realnijom. Ali ne, oni su napravili igru gdje ne mozes leci,  gdje se padobran otvori na 3 metra(mislim da nakon 80 metara, ili 50(zaboravio sam)nema dovoljno vremena da se otvori) i tako masu stvari koje su ubacili u igru! I kako onda mozes korititi termin "maksimalni moguci uvjeti"?

I HC mod nema apsolutno nikakve veze s CoD-om jer je CoD u HC-u i dalje arkada s povećanim dmg-om kao rajem za sprayere, a HC mod na BC2 je mod koji itekako istakne najbitnije karakterisitke BF-a: timski rad, realizam, cilj misije umjesto broja ubojstava.

A sprejanje u BC2(HC) ne radi zato sto?

Kako COD mozes nazvati arkadom... molim te?

Pretanite stalno prepucavati se sa cod-om. Moja cura ima najvece sise

Po meni je BC2 puno bolji bez HC moda.

U BC2 sprejanje je NEMOGUĆE. Baš me zanima koga ćeš ubit sprejanjem. Probao si? I nišanjenjem je teško pogoditi, a kamoli besmislenim sipanjem vrlo ograničene municije.

Da, CoD je arkada. Apsolutno arkadna igra s vrlo primitivnom fizikom kretanja i animacije, nepostojećom balistikom itd. To nema veze s vimenom tvoje cure.

Ovisi sa cime sprejas, slazem se da je i nisanjenjem tesko pogoditi (sto je jos jedna velika nelogicnost), a da je ovo realna iggrica sprejanjem bi se moglo ubiti jako puno ljudi,a ne da na metar masis!!!

A ovo sto se tice CoD arkade nisi u pravu! To ti ni nemoram pojasnjavati jer si i sam toga svjestan!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 18:35 (Co7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice