Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.349
|
čitano: 319.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 6
mostsexy kaže...

Vidim da vas je puno preko vpn-a prednaručilo. Može li se na steamu prednaručit na taj način ili je preriskantno? Nisam nikad dosad kupova priko vpn-a pa ne znam. Ne želim popit ban, a igranje na ea playu me ne interesira.

Preko Steam ti ne bi preporučio da se igraš s vpn, jer su jako strogi.

Ako želiš naručiti preko VPN onda rađe idi preko EA paly.

fluffy_inside
12 godina
Battlefield 6

Nemoj prek steama to radit da to nebi komplet acc zakljucali, mislim, i na ea je to moguce ali njih briga, glavno da lova ide... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Pridružujem se sugestijama kolega. Steam je ozbiljna priča, ea play je kao steam sa temua, pa tamo ide. 

Sve bf-ove sam kupio na sivom tržištu preko vpn i nema frke kod njih, i može se jezik odabrat nema više locka tako da se ne sekirajte.

mene je žena počastila, a kaže u petak u 16.00 uzima djecu i idu, veli imaš luft uživaj, tako da ću ako nađem  uzet bijeli monster, ko u dobra stara vremena skupti će se ekipica i krećemo u 17:00.

Nikad nisam bio baš kad je i jedan bf izlazio, baš točno u minutu, tak da je ovo baš eto, poseban feeling 

sačuvaj me Bože kako je blops loš da svi codovci isto kupuju bf...al dobro valjda budu naučili reviveat 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

Pridružujem se sugestijama kolega. Steam je ozbiljna priča, ea play je kao steam sa temua, pa tamo ide. 

Sve bf-ove sam kupio na sivom tržištu preko vpn i nema frke kod njih, i može se jezik odabrat nema više locka tako da se ne sekirajte.

mene je žena počastila, a kaže u petak u 16.00 uzima djecu i idu, veli imaš luft uživaj, tako da ću ako nađem  uzet bijeli monster, ko u dobra stara vremena skupti će se ekipica i krećemo u 17:00.

Nikad nisam bio baš kad je i jedan bf izlazio, baš točno u minutu, tak da je ovo baš eto, poseban feeling 

sačuvaj me Bože kako je blops loš da svi codovci isto kupuju bf...al dobro valjda budu naučili reviveat 

I meni je isto tako.

Ja sam uzeo godišnji za petak i onda ovi objave da za nas izlazi 10.10.2025. u 17:00 CEST i propade mi godišnji ffs.

Ali jedva čekam 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
sudy_freak kaže...

I meni je isto tako.

Ja sam uzeo godišnji za petak i onda ovi objave da za nas izlazi 10.10.2025. u 17:00 CEST i propade mi godišnji ffs.

Ali jedva čekam 

Meni se potrefilo da mi treba taj petak privatno baš radi klinaca, ali popodne smo doma, a sub mi slobodna isto, a ned se možda i razbolim od tolikog igranja....

toliki hype, ali ovaj put imam dojam da je opravdan, iako sam sumnjičav do zadnjeg, no beta mi se dopala strašno, vratio mi se onaj feeling kad kao tim napravimo razliku.

full gejm mora biti samo bolji, jedino da serveri ne pokleknu, navodno pričamo o skoro 2 mil preordera, i barem 5 mil u prvom tjednu. Fantastične brojke koje pokazuju da su ljudi željni pravog battlefielda

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina
Battlefield 6

Ako kupim nove komponente kompa, a nešto ne bude valjalo, prodajem sve, i komp i EA i Steam pa nek ide u PM sve.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Ja taman samo vikend slobodan,i onda pon i utorak.Od srijede me nema mjesec dana skoro,do onda ce popraviti neke bugove kojih ce sigurno biti na launchu.

U petak se niti ne nadam igrati jer ce bit tolka navala a poznavajuci ea serveri ce pasti i nece raditi jedno vrijeme.

ORIGIN: LtMoNkK
13 godina
Battlefield 6

Vjerojatno je već bilo napisano kako se kupuje ovo preko VPNa ali ne da mi se tražiti 

Ako se nekome da da napiše  kratki tutorial ili barem link na uptstvo

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Za bf spreman i podmazuje se nabrijava novi stroj:

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Vjerojatno je već bilo napisano kako se kupuje ovo preko VPNa ali ne da mi se tražiti 

Samo daš pare i to je to 

13 godina
Battlefield 6

Meni je komp krepao dan kad je izašla beta. 

Kupio sam 7800x3d i 5070ti. Rekoh ko mu j mater idem vidit jel mogu vratit feeling iz 2005 kad se igrao bf2!

Ako ima starije ekipe volio bi baciti koju partiju s vama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Na steamu je igra broj 1 po prodaji trenutno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wolf88 kaže...

Netko se odlučio malo rugati COD

Evo Behind Scenes kako su snimali

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
Battlefield 6

dobra nevista

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

UA i Indija provjereno rade preko VPN-a. Ali kupujte iskljucivo putem web stranice a ne aplikacije. 
Ni slučajno koristiti vpn za kupovinu preko steama oni su dosta stroži po tome pitanju.

VPN - Edge browser - Revolut kartica i voila. 

Ukoliko vam javi da vam kartica ne prolazi, stavite regiju kartice Croatia i proci ce vam. Prije toga obavezno imajte upaljen VPN da vam da UA ili IND cijenu.

P.S. Nadam se da će igra vrijediti punu cijenu jer ionako planiram nabiti 1000h na njoj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

1. upali VPN na Ukrajinu (najjeftinija je Ukrajina cca 35 eura)

2. novi privatni prozor i otvori link https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/buy/checkout?platform=EA-APP&edition=standard

3. ulogiraj se i plati najnormalnije kao što plaćaš bilo što drugo, jedino pod država pusti Ukrajina, nemoj stavljati Hrvatsku

4. zatvori privatni prozor i isključi VPN

5. upali EA App (bez VPN-a, naravno) i igra je spremna za preload

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:39 (cinco44).
13 godina
cinco44 kaže...
MRSKI kaže...

2. novi privatni prozor i otvori link https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/buy/checkout?platform=EA-APP&edition=standard

3. ulogiraj se i plati najnormalnije kao što plaćaš bilo što drugo, jedino pod država pusti Ukrajina, nemoj stavljati Hrvatsku

Ukoliko nikad nije kupovao preko EA sa revolutom nece mu proci geolokacija ukrajinska jer revolut trazi jednokratnu autorizaciju. 
Probaj jedno i drugo. U slucaju da ne prođe sekund prije nego kliknes da ces platiti ugasi VPN pa probaj i tako jer nekad verifikacija zna zezati.

17 godina

Nemam Revolut.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
cinco44 kaže...

Nemam Revolut.

ok.png

16 godina
MRSKI kaže...

Cicije

15 godina
Battlefield 6

Novi BO7 je bezveze,mogao bi BF6 biti najbolji ikad😏

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...
MRSKI kaže...

Cicije

Ma pusti ovog pandura... 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Battlefield 6

Wow, wow, wow!

New Battlefield 6 Update Suggests Naval Combat, Platoons, & Little Bird Are Planned

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Wow, wow, wow!

New Battlefield 6 Update Suggests Naval Combat, Platoons, & Little Bird Are Planned

calm down 

calm down everyone

FUARK LET'S GOOOO!

13 godina
Battlefield 6

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Prvi put nakon BF4 pao opet preorder

Acco - Specializing in online warfare since 1942

1 0 hvala 0
15 godina
Bombilakus kaže...
cinco44 kaže...
MRSKI kaže...

Ukoliko nikad nije kupovao preko EA sa revolutom nece mu proci geolokacija ukrajinska jer revolut trazi jednokratnu autorizaciju. 
Probaj jedno i drugo. U slucaju da ne prođe sekund prije nego kliknes da ces platiti ugasi VPN pa probaj i tako jer nekad verifikacija zna zezati.

a kako ovo zaobici? da kupim nesto prije toga za 1€ normalno iz hrvatske, jel bi onda islo? zapnem na dijelu gdje upisujem karticu, pise da ne mogu verificirati karticu

13 godina

Stavi da ti je država kartice Croatia jer revolut ima geozaštitu. Nekada ti payment server neda da platis dok ti je VPN upaljen pa ga moraš ugasiti trenutak prije nego klikneš pay. 

16 godina
Battlefield 6

Koliko je to kupovanje preko VPNa sigurno? Jer čitao sam da EA i Steam prate takve transakcije i posljedično suspendiraju ili brišu račune. Da čujem iskustva...

2 Kupovao više puta, sigurno je
0 Nije baš sigurno
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice