Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.281
|
čitano: 303.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 6
Azmo kaže...
Onda je valjda najbolje kupit preko EA zar ne?

Ako ne kupuješ preko vpna za manje pare onda je bolje steam jer momentalno ulaziš u igru čim klikneš play, ovo teško smeće od ea aplikacije radi još na carnetu pa dok ti se samo ta aplikacija upali pa klikneš play pa učitavanje. Ugl teški šrot, steam je tata mata za pc gaming i to je to. A što se tiče ovo da ti treba ea acc njega već imaš to se jednom moraš samo logirat kad udjes u igru i to je to, ea app možeš delitat zauvijek sa kompa. 

16 godina
Battlefield 6

Pošto je ea igra po meni je bolje imati je na ea app. Ne vidim razliku isto brzo radi ea ili steam.Ok steam otvara 2sec brže pa eto kome su te dvije sec presudne u životu ok.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2025 11:42 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ako ti steam ne diže sa pc isto traje realno.

Ea app je sporijili ali možeš otvarati igre dvoklikom na ikonu.

Ista kifla. Ja sam uzeo na ea radi vpn, ali i jer imam sve bf tamo, pa eto čisto radi toga.

steam je institutacija ali ima svojih muha, a ionako moramo imati 505050 launchera tih igara pa ti ista kifla na kraju dana.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

.. ako nekog zanima ..

... there is no spoon ...
Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina

Netko se odlučio malo rugati COD

fluffy_inside
16 godina
Wolf88 kaže...

Netko se odlučio malo rugati COD

Kakva je ovo zajebancija.Bolje bi se porugali da su napravili trailer od naj isječaka što su ljudi in game snimili, a bome je bilo svega boljeg od ijednog njihovog isceniranog trailera.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2025 18:01 (dery).
14 godina
e9droid kaže...
Azmo kaže...
Gdje je bolje kupit? Steam ili EA?

ea ukrajina/indija

Može neki kratki tutorial? Spojio sam se sa UA VPN, ali mi kaže da pokušam ponovno kada pokrenem plaćanje. Kartica je revolut

6 godina
Battlefield 6

Gdje je najjeftinije za uzeti?
jbt 70€ nedam iako sam fan

AJ

0 2 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
nanek kaže...
e9droid kaže...
Azmo kaže...
Gdje je bolje kupit? Steam ili EA?

ea ukrajina/indija

Može neki kratki tutorial? Spojio sam se sa UA VPN, ali mi kaže da pokušam ponovno kada pokrenem plaćanje. Kartica je revolut

32€ platio jer imam Game pass I 10% popusta. Stavio sam regiju na accountu da je Ukraine i pod metodu plaćanja revolut i da je država Ukrajina.

12 godina
Battlefield 6

Meni davnih dana uopce neda prek revoluta, svaki put mi izbaci "Were unable to process your order at this time due to an issue with your provided payment method, blablabla". Na revolutu imam 36€ s tim da jos nisam nikad nista kupio prek njega, da nije to problem ?

Edit: i EA mi prepozna karticu kao mastercard, tak mora ili ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 22:24 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

Meni davnih dana uopce neda prek revoluta, svaki put mi izbaci "Were unable to process your order at this time due to an issue with your provided payment method, blablabla". Na revolutu imam 36€ s tim da jos nisam nikad nista kupio prek njega, da nije to problem ?

Edit: i EA mi prepozna karticu kao mastercard, tak mora ili ?

Meni virtualni revolut master nije prolazio, ali mi je fizička visa revolut odmah prošla, uz napomenu da sam stavio da je payment method Ukraine i account region Ukraine. Ja sam stavio 40 EUR na račun za svaki slučaj. 

14 godina
Ja sam više puta probao preko Ukrajine uzeti i nema šanse, Revolut nikako nije prolazio.
Indija je prolazila ona inicijalna verifikacija ali ne i plaćanje.

Na kraju sam popizdio i uzeo kod nas
robimarko@gmail.com
12 godina
Šta se grebe te za svaki eur? Ako je igra tak dobra a izgleda da je onda podrzite i mrski EA i kupite igru kak se spada. Ak je baš takva frka čekaj pol godine i 50% popusta. Ne treba se odmah igrat.
Moj PC  
6 1 hvala 1
17 godina
Battlefield 6

Revolut ukrajina prolazi samo ako se ide sa preglednikom na ea-play sa vpnom.

Koristio sam privremenu revolut karticu i stavio da sam iz Ukraine.

Preko EA play aplikacije ne prolazi...

Osobno sam uze ea play pro pretplatu na godinu dana za 60 eur jer me zanima više igara osim BF6.

1 0 hvala 1
17 godina
Više nema 1mj za 1€?
Kolko ja vidim 5 ili 6 je, a popust na igru 10€.
Ne isplati se davati sve podatke šeicima.
12 godina
Azmo kaže...
Šta se grebe te za svaki eur? Ako je igra tak dobra a izgleda da je onda podrzite i mrski EA i kupite igru kak se spada. Ak je baš takva frka čekaj pol godine i 50% popusta. Ne treba se odmah igrat.

S obzirom da smo zajebani od izlaska bf2042, mislim da je u redu da uzmemo bf6 na 50% odmah, tek sljedeci bf ak im bude dobar mogu dat 70e.

10 godina
Battlefield 6

2042 je sad top, iwo jima, modovi oruzja i vozila od bf1, bf5, bf3, show

gun master bio za vikend s puno oruzja iz svih bf-ova

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:23 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
digitall kaže...

2042 je sad top, iwo jima, modovi oruzja i vozila od bf1, bf5, bf3, show

gun master bio za vikend s puno oruzja iz svih bf-ova

Ja ga igram kao i skoro svaki koji je do sad izašao. I ako mi pruža zabavu kroz dvije tri godine po preko tisuću sati kupim ga i zaboravin tih nešto eura za igru.

BF 6 kupljen da bude post u temi.

(Gcro)K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:49 (Kendo).
15 godina
Azmo kaže...

MA slažem se. Isto tako me živcira kad se žale da su skupe trgovine,usluge da nam je skupa država.

Pa ne trebaju ti jaja svaki dan, ne treba ti jogurt, ne treba ti ulje ni salama. Bez toga se može. Uštedi, vrati boce pa kupi.

Uvijek neke moralne vertikale, ja sam siguran da je kod takvih sve po ps-u, i uvijek sve plaćaju punom cijenom, nikad se nigdje nisu ''ogrebali'' ili da im je netko pustio ili progledao kroz prste.

daj molim te, pusti ljude da se jebu za 20centi ako hoće. Tu smo da se pomogne jedni drugima, ako netko želi preuzet rizik kupvne preko vpn- nek to i odradi.

cijeli forum je kupovao preko argentine, brazila, indije, rusije...bili tutoriali, ljudi jedni drugima pomagali. Šteta da tad nisi bio tu da nam povučeš moralnu crtu 

ontopic:

28.10. sezona jedan kreće, + royale.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
Battlefield 6

Na Redditu ljudi javljaju da je počeo preload. Nekima radi, nekima ne, vjerojatno ovisi o platformi.

Tko je kupio, neka proba.

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice