Pa je više ljudi više killova jedva čekam da se pokrene BUG BF3 server onda ćemo svi na 64 igrača (ako će biti takva mapa) .<
Pa sve CQ mape će bit za 64 igraća u BF3.
Pa je više ljudi više killova jedva čekam da se pokrene BUG BF3 server onda ćemo svi na 64 igrača (ako će biti takva mapa) .<
Pa sve CQ mape će bit za 64 igraća u BF3.
A dobro onda sam miran
Baš sinoć sam igrao za promjenu malo squad deathmatch u bc2 i to na slabo popunjenoj mapi. Uglavnom sam bio sam u squadu a ostalih je bilo od 3 do 8. Mape cold war i harvest day. Dva meča po sat vremena i rasturao sam ko veliki:)
Hoću reći da se da uživati i sa malo igrača na velikoj mapi ali je to samo za one strpljive koji vole hide and seek. I napeto u 3pm:)
naravno, radije bih da i na ps3 verziju mogu 64 igrača ali kaj se može.
Zivcira me sta sad ima 50 filmica a svi imaju iste klipove. Nadam se da ce sto prije izac neki gameplay kratki,da vidimo ostatak..
Dali će se DLC-ovi prodavati putem steama ili kao box izdanje (kao što izađe igra) ili nešto treće?
da bar igra izlazi sad preko ljeta, da je se možemo odma naigrati, a ne kad poćne škola
Mislim da ce bit punooooo neprospavanih noci. :) :)
da bar igra izlazi sad preko ljeta, da je se možemo odma naigrati, a ne kad poćne škola
Ma neeee, prevruće je sad za igrat.. Preko zime je bolje, mrak padne u 5
Ma neeee, prevruće je sad za igrat.. Preko zime je bolje, mrak padne u 5
Da se kompovi ne pregrijavaju na +35 vani hahaahahaha
The hit detection was fine for the most part, but I swear I shot a guy in the head with the sniper and he lived, though... I saw blood. He was sprinting.
To je napisao jedan lik koji je probao ovu Pre-Alpha ver.
Pa moguće je da čovijek još tetura i kad je pogođen u glavu.
Hahahahahahahahahahaha nek jeeeee suck it konzole na PCu izgleda osjetno bolje !!! Konzole drage kocite nas,paraziti ste,zaostali ste,slabi ste,glupe ste da vas nema grafika u igrama bi izgledala realno skoro kao u stvarno zivotu ali zbog vasih 256mb rama i portova PC mora ispastati e pa ovdje to nije tako ova igra je revolucionarna !!!
SMRT KONZOLAMA !!!!!!! ZIVIO PC !!!!!!!!!
Isuse kak retardiranih ljudi ovdje ima,daj nemojte spamati bezveze ovu temu.
Hahahahahahahahahahaha nek jeeeee suck it konzole na PCu izgleda osjetno bolje !!! Konzole drage kocite nas,paraziti ste,zaostali ste,slabi ste,glupe ste da vas nema grafika u igrama bi izgledala realno skoro kao u stvarno zivotu ali zbog vasih 256mb rama i portova PC mora ispastati e pa ovdje to nije tako ova igra je revolucionarna !!!
je li ovo zbilja bilo potrebno??
Daj popij jedan praxiten i malo odspavaj...
hahahaha nekak je nabrijan lik :D
btw jel ce moci to 6970 2 gb tjerat na sve max? imate ustvari konfu pod moj pc
Hmmm neznam baš,možda da dodaš još 2-3 grafičke i 6 gb rama.
Evo da i tebi kazem,slaba konfa prodaj i kupi drugu.
znaci bude? nemojte me zezat jer ko zna koje ce komponente izaci kroz 3 mjeseca
Ma neće to bit tako zahtijevno,već su rekli da će bit sve isto(i bolje optimizirano od bc2),jedino će doda lvl više u grafici.
Imas pravo. Kupi ps3 i nebu ti trzalo.
imam ps3, al necu davat 150 kn ili vise vise za igru kad cu na game.co.uk narucit na pc za 250 kn, a u algoritmu ce sigurno bit 550 kn za ps3. a i vidis malo gore post da ce pc to tjerat buno brze naspram ps3
Daj popij jedan praxiten i malo odspavaj...
Hmm ja samo jednu stvar ne kontam,ja imam ogormno znanje uvezi video igara i u toku sam,ali zasto ne tolerirati ovakve kako da se izrazim neozbiljnije poruke. Ako su stvari u postu gore tacno zasto TD. OK no problemo bicu ja ozbiljan.
uzmi si još 2 gb rama, nećeš požaliti.
a imam ogormno znanje uvezi video igara
Zbog ovoga TD, jer se jednostavno neslažem s ovim djelom rečenice.
lijepe vijesti zadnjih dana za PC igrače,ovakav Battlefield 3,a danas su i iz EA Sportsa objavili da će FIFA 12 na PC-u biti potpuno ista kao i na konzolama.
SpyGi banaj se