Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.206.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Ako si netko želi stavit BF3 temu na svoj youtube channel skinite ju ovdje :)

"Know Your Soldiers"(Veća slika)

evo kak to izgleda :D

zakon,hvala pirat :D

https://www.youtube.com/user/lollik91?feature=mhsn

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:13 (lollik91).
16 godina
moderator
lollik91 kaže...

evo kak to izgleda :D

zakon,hvala pirat :D

https://www.youtube.com/user/lollik91?feature=mhsn

Odlično izgleda,ja si to sad malo preuređujem u photoshopiću da nemamo svi isto :)

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja jos igram b 2142

probao bc2 (sporo mi,glup nož i nema odahnuti po trbuške)

Inače igre igram zbog zabave a ne previše razmišljanja (na poslu imam i previše organizacije i taktiziranja)

Nadam se da će b3 donjeti i nešto iz b2142(npr kad mu skočim golom guz... (nožem)u lice

Pun mi k.. realnosti.

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 17:22 (toshak).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ja jos igram b 2142

Inače igre igram zbog zabave a ne previše razmišljanja (na poslu imam i previše organizacije i taktiziranja)

Nadam se da će b3 donjeti i nešto iz b2142(npr kad mu skočim golom guz... (nožem)u lice

Pun mi k.. realnosti.

zašto onda cod neigraš? prema tvom opisu to je prava igra za tebe...

0_o
14 godina
protjeran
toshak kaže...

Ja jos igram b 2142

Pun mi k.. realnosti.

realnost je ono sto u zadnje vrijeme developeri pokusavaju docarati u igrama. primjer su battlefield 3, svi cod-ovi (ok nije potuno sve realno, al normalno da nemoze bit kad je to igra), gran turismo, fifa/pes/nba, pa cak i ova dva nfs shift-a. sve se pokusava prenijeti iz stvarnog zivota, a ako ti nije do realnosti, kupi fear, bioshock, infamous, killzone, nfs hot pršut, dead space, saw, itd itd...

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
17 godina
neaktivan
minikdo kaže...

realnost je ono sto u zadnje vrijeme developeri pokusavaju docarati u igrama. primjer su battlefield 3,...

Nije baš istina. Ono što ovi iz DICEa i sami stalno naglašavaju je da hoće napraviti zabavnu igru, a ne realnu. Nema publike za realne igre, pogotovo ne za realne FPSove. Zato i poglupljuju BF3 u odnosu na BF2.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 0:28 (ZC_Someone).
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
minikdo kaže...

realnost je ono sto u zadnje vrijeme developeri pokusavaju docarati u igrama. primjer su battlefield 3,...

Nije baš istina. Ono što ovi iz DICEa i sami stalno naglašavaju je da hoće napraviti zabavnu igru, a ne realnu. Nema publike za realne igre, pogotovo ne za realne FPSove. Zato i poglupljuju BF3 u odnosu na BF2.

ma znam, pri toj realnosti nisam mislio na priču koja počinje npr u Žbljkistanu nego na pokrete prenesene iz stvarnosti i samu grafiku i zvuk. ali moras priznat da je battlefield 3 u odnosu na dead space i takve po meni poprilicno glupe igre puno realniji. pod izrazom glupe nisam mislio da igra ne valja nego zamisli, odjednom se pojavis u svemirskom brodu (koji realno nemoze postojati), ispred tebe nekog lika probode alien (wtf?), nakon toga moras trcat ko ludak da se maknes od tih aliena (i niko tebe sveca ne napada osim jednog aliena kojeg nakon sto 500 puta stisnes tipku E i pritom ga 2 puta boksnes ubijes, opet, wtf??)

tak da su po tome battlefield i cod realne igre. normalno da nece bit zabavno ako stave da nakon 1 primljenog metka iskrvaris i umres, ali ipak je dost realno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 1:26 (minikdo).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

{#} hihihih   

lol kriva tema {#}

Would you kindly STFU?
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 4:21 (Domi Zagreb).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
minikdo kaže...

ma znam, pri toj realnosti nisam mislio na priču koja počinje npr u Žbljkistanu nego na pokrete prenesene iz stvarnosti i samu grafiku i zvuk. ali moras priznat da je battlefield 3 u odnosu na dead space i takve po meni poprilicno glupe igre puno realniji. pod izrazom glupe nisam mislio da igra ne valja nego zamisli, odjednom se pojavis u svemirskom brodu (koji realno nemoze postojati), ispred tebe nekog lika probode alien (wtf?), nakon toga moras trcat ko ludak da se maknes od tih aliena (i niko tebe sveca ne napada osim jednog aliena kojeg nakon sto 500 puta stisnes tipku E i pritom ga 2 puta boksnes ubijes, opet, wtf??)

tak da su po tome battlefield i cod realne igre. normalno da nece bit zabavno ako stave da nakon 1 primljenog metka iskrvaris i umres, ali ipak je dost realno {#}

- Dead Space je odlična igra. Tebi je glupa jer je nerealna? OMG... Totalno si fulao poantu igre...

- Igre su realne ako imaju dobre animacije i zvuk? OK, možda djelomično ali zaboravio si puno drugih elemenata, jako puno...

- Ako tebi nije zabavano u igri krvariti nakon metka (što je realno) ne znači da nije ostalima. Pogledaj primjer AA ili Arme, metak uzrokuje krvarenje, a dužnost corpsmana je da liječi i drži vojnike živima (ili ko već naiđe jel...), dakle više posla za cijeli tim = više zabave za sve

Ne mogu se složiti sa tobom po većini ovih pitanja. Probaj neki combat simulator pa onda reci koliko je CoD realan... BF je moram priznati nešto bliže iako mu to čak niti nije cilj, već mu je cilj dobra zabava ali zanimljivo je da istovremeno simulira i dobar segment moderne bojišnice do neke mjere.

Budući da su BF i CoD zbog zvuka i grafike realni, onda je i Dead Space jer u njemu možeš umrijeti, kao i u stvarnosti, zar ne? (vođen tvojom logikom da definiram realnu igru)... a što se tiče animacija, danas više manje svaki studio korisit MOCAP za animiranje likova, jedino se DICE prvi sjetio ugledati na sportski serijal koji djeluje dosta uvjerljivo po pitanju kretanja likova.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 9:51 (Minoza).
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
minikdo kaže...

- Dead Space je odlična igra. Tebi je glupa jer je nerealna? OMG... Totalno si fulao poantu igre...

- Igre su realne ako imaju dobre animacije i zvuk? OK, možda djelomično ali zaboravio si puno drugih elemenata, jako puno...

- Ako tebi nije zabavano u igri krvariti nakon metka (što je realno) ne znači da nije ostalima. Pogledaj primjer AA ili Arme, metak uzrokuje krvarenje, a dužnost corpsmana je da liječi i drži vojnike živima (ili ko već naiđe jel...), dakle više posla za cijeli tim = više zabave za sve

Ne mogu se složiti sa tobom po većini ovih pitanja. Probaj neki combat simulator pa onda reci koliko je CoD realan... BF je moram priznati nešto bliže iako mu to čak niti nije cilj, već mu je cilj dobra zabava ali zanimljivo je da istovremeno simulira i dobar segment moderne bojišnice do neke mjere.

Budući da su BF i CoD zbog zvuka i grafike realni, onda je i Dead Space jer u njemu možeš umrijeti, kao i u stvarnosti, zar ne? (vođen tvojom logikom da definiram realnu igru)... a što se tiče animacija, danas više manje svaki studio korisit MOCAP za animiranje likova, jedino se DICE prvi sjetio ugledati na sportski serijal koji djeluje dosta uvjerljivo po pitanju kretanja likova.

ako je dead space realan jer u njemu mozes umrijeti, isto tak je i bf3 i cod realan, mozda vam je i wow realan? isto mozes umrijeti i respawnas se za 3 sekunde. al ti umres. znaci realna je? battlefield je realan i tocka

btw koje tebi igre onda nisu realne? virtua tennis? tamo ne mozes umrijeti

16 godina
moderator
Battlefield 3

PS3 magazin pisao o CO-OPu u BF3...LINK

Ukrtko:BF3 će imat 10 co-op misija,2 igraća i bit će ptpuno odvojen od priče.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
minikdo kaže...

ako je dead space realan jer u njemu mozes umrijeti, isto tak je i bf3 i cod realan, mozda vam je i wow realan? isto mozes umrijeti i respawnas se za 3 sekunde. al ti umres. znaci realna je? battlefield je realan i tocka

OFF smo i nisi shvatio poantu. Sve 5, ja sam ti samo htio ukazati da je DS zapravo odlična igra, te da BF i CoD realnima obično smatraju ljudi koji nisu niti probali combat-simove, jer oni koji jesu, njimu se ovakve izjave smiješne. Naravno, kao što sam i ranije rekao, BF3 iz viđenog zaista simulira dobar aspekt moderne bojišnice tako da si u neku ruku u pravu.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:04 (Minoza).
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
minikdo kaže...

OFF smo i nisi shvatio poantu. Sve 5, ja sam ti samo htio ukazati da je DS zapravo odlična igra, te da BF i CoD realnima obično smatraju ljudi koji nisu niti probali combat-simove, jer oni koji jesu, njimu se ovakve izjave smiješne. Naravno, kao što sam i ranije rekao, BF3 iz viđenog zaista simulira dobar aspekt moderne bojišnice tako da si u neku ruku u pravu.

pod combatima mislis tekken i soul calibur? to sam probao, imam ih doma, to nema veze s realnoscu, ali battlefield 3 ima ima ima ima i ima :D

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
minikdo kaže...

Ukratko on ti pokušava objasniti da probaš igrati Armu II pa ćeš onda znati što je na granici relnosti šta se tiče računalnih igara.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ukratko on ti pokušava objasniti da probaš igrati Armu II pa ćeš onda znati što je na granici relnosti šta se tiče računalnih igara.

Zapravo u idealnom slučaju Operation Arrowhead sa ACE modom. {#}

Ali tu su i America's Army, Operation Flashpoint, pa čak i Dragon Rising...

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ali tu su i America's Army, Operation Flashpoint, pa čak i Dragon Rising...

To više nemoraš pisati. Bohemia je otkupila prava i preimenovala prvi OFP u   ARMA: Cold War Assault naslov. Izlazi na ovo ljeto digitalni download, a bit ce free za vlasnike prvog OFP :D

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
16 godina
moderator
Battlefield 3

{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
37 0 hvala 5
16 godina
pirat kaže...

{#}

jedva čekam ovo! {#}

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

{#}

To ce biti DLC?

Cijena €15?{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
AA-d00d kaže...
pirat kaže...

{#}

To ce biti DLC?

Cijena €15?{#}

Sitnica za tako dobar DLC {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da igra bude savršena moraju još samo staviti neku referencu na:

''The cake is a lie.''

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Da igra bude savršena moraju još samo staviti neku referencu na:

''The cake is a lie.''

Ne, ne, ne, ne. Oni bas moraju imati cake!!{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

http://www.gamestation.co.uk/gs/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-131798?pageSize=20&categoryIdentifier=12604&attributeName1=Genre&attributeValue1=4294966328  

Ja mislim od tud narucit da dobijem one dodatne puške kaj mislite jel ce mi poslat cd key na mail il kak funkcionira kad narucijem iz U.K nekaj u CRO??

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ti nabavljas preorder? to ti je za preorder dan prije izlaska ti key dode na mail ofc

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3 Will Be At GamesCom In Full Force...link

Gamescom počinje od 17(18 za sve) -21.8.2011.

I saznat ćemo detalje o beti.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće li se DLC prodavati samo online ili će se ga moći kpiti kao npr. GTA Epizodes for Liberty City (standardno pakovanje)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za prijašnje Battlefielde se mogao kupiti u standardnom pakiranju, za BFBC2 samo digitalno.

Za BF3 vjerojatno također samo digitalno, nema smisla da rade korak nazad.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Battlefield 3
OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

PC (lijevo) vs PS3 (desno)

PS - isprika ako je ovo već postano.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 17:54 (aufhenger).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Domi Zagreb kaže...

http://www.gamestation.co.uk/gs/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-131798?pageSize=20&categoryIdentifier=12604&attributeName1=Genre&attributeValue1=4294966328  

Ja mislim od tud narucit da dobijem one dodatne puške kaj mislite jel ce mi poslat cd key na mail il kak funkcionira kad narucijem iz U.K nekaj u CRO??

znaci dobit cu ove dodatne puske makar sam iz hrvatske ak tam narucim?

Would you kindly STFU?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice