Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.207.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Debili

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Razlog vise zasto ne kupiti na Originu.

Kakav je to debilizam? Ako nesto kupim onda je to moje zauvijek. Nab*jem EULU i njihovu politiku.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:03 (rebelsy).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Što se Origina tiće....

Electronic Arts obavezuje igrače da ne smiju servis zapustiti na 24 mjeseca, odnosno dvije godine, jer će u protivnom njihov korisnički račun biti trajno blokiran za korištenje. U prijevodu, to znači da će vam vaše legalno kupljene igre biti trajno nedostupne za buduće korištenje.

LINK

koje sranje

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-demistificirani-c-ebook/103607.aspx
16 godina

Danny je zapravo mućki provokator i lažljivac koji radi za Dice i neargumentirano im hvali igre, te ih na taj način promovira. Si to htio reć? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Rade novi servis. Zele poboljsanje, zele vise kupaca/korisnika njihovog servisa... s druge strane uvode takve mjere.

Mozda i ima neke logike (recimo da imas acc na kojem je BC2 i ne budes na njemu godinu dana...sigurno neces htjeti igrati igru staru 1-2 godine) ... ali svejedno nepotrebno.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:16 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sad samo čekam da Danny dođe i kaže nešto u stilu "pa kaj, pa to ti je tak, ak ne igraš, kaj će ti account, to je normalno, pih".

:D

Nešto sam slično rekao Dadi na MSN. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:25 (Danny_HR).

8 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

haha, znači barem jednom u dvije godine se moram ulogirat u taj origin. uuu kako strašno...

sumnjam da će ova odredba predstavljati ikome ikakav problem. 

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Recimo primjer BC2, da bi igrao ne moraš imati Origin niti pokrenut, nisam ga palio 6mj.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dipl, ni tvoj ljubljeni Valve nije pretjerano nevin po tom pitanju:

"Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time."

Dakle iz bilo kojeg razloga, pa čak i bez razloga Valve ima pravo ugasiti tvoj acc.

Sve te odredbe tu su čisto za svaki slučaj. Nit će EA gasiti accove koji nisu aktivni više od 24 mjeseca (jer tamo ionako piše samo da se to može desiti), nit će Valve random gasiti račune.

Edit: Uz to...

"VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S)."

sinister_axe kaže...

haha, znači barem jednom u dvije godine se moram ulogirat u taj origin. uuu kako strašno...

sumnjam da će ova odredba predstavljati ikome ikakav problem. 

Ne moraš ni to. Bitno je samo da koristiš EA account. A koristiš ga u svakoj EA igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:32 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Danny_HR kaže...

Dipl, ni tvoj ljubljeni Valve nije pretjerano nevin po tom pitanju:

"Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time."

Dakle iz bilo kojeg razloga, pa čak i bez razloga Valve ima pravo ugasiti tvoj acc.

Sve te odredbe tu su čisto za svaki slučaj. Nit će EA gasiti accove koji nisu aktivni više od 24 mjeseca (jer tamo ionako piše samo da se to može desiti), nit će Valve random gasiti račune.

Edit: Uz to...

"VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S)."

Da, samo Valve nikada nije niti ikada hoće ljudima tek tako ukidati accounte, a dao bih se kladiti da će EA uredno ukidati Origin accounte nakon dvije godine i preprodavati te rabljene keyeve. :)

Uostalom, neovisno o tome pričamo li o Valveovom Steamu ili EA-ovom Origini, ako sam kupio igru onda posjedujem tu igru i nema mi što netko ukida account. Platio sam i moje je!

Daj nemoj pricati gluposti.

(=XII=)SandMan_CRO....
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Da, samo Valve nikada nije niti ikada hoće ljudima tek tako ukidati accounte, a dao bih se kladiti da će EA uredno ukidati Origin accounte nakon dvije godine i preprodavati te rabljene keyeve. :)

Uostalom, neovisno o tome pričamo li o Valveovom Steamu ili EA-ovom Origini, ako sam kupio igru onda posjedujem tu igru i nema mi što netko ukida account. Platio sam i moje je!

Nisi na Steamu ni na jednom sličnom servisu kupio igru nego unajmio prava da ju igraš, pročitaj što zapravo plaćaš na Steamu, Originu i ostalima.

Ako želiš kupiti igru kupiš ju u dućanu, na GOG-u i sl.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nisi na Steamu ni na jednom sličnom servisu kupio igru nego unajmio prava da ju igraš, pročitaj što zapravo plaćaš na Steamu, Originu i ostalima.

Ako želiš kupiti igru kupiš ju u dućanu, na GOG-u i sl.

Da ali ja mislim da ni u tom slučaju ti nisi vlasnik već si samo iznajmio igru jer nemaš pravo da radiš s igrom što te je volja.

Nisam siguran ali mislim da više nigdje ne možeš kupiti igru da je baš tvoja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
16 godina
Battlefield 3
Zar na steamu igre nemaju neki "vijek trajanja", da steam nema doživotne licence?
Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

pa tko je to nama otišao u {#}{#}  {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 23:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

PS3 30 FPS/720p Vs PC 60 FPS 1080p

Battlefield 3 on Console Will Run At Half PC Frame Rate...link

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 23:40 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Genije kaže...

Kod mene u Dubravi je očito ja ima kažem za BF oni ma šuti COD je najbloji još se oče kladit s tobom da je COD bolji. A svi oni nemaju pojma o kompjuterima ni o ničemu svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu i kad preneseš sve komponente u novo kučište. Jedanput mi se mali smijao jer nemam 500 sati na niti jedom COD-u nego više sati na BF a ja mu kažem ja barem prolazim sa 5 a ti padaš sa 1.{#}

I ovdje na obali zagrebačka Dubrava slovi k'o leglo propaliteta...

bome ja radim u Dubravi i ne mogu, a da ne primjetim da tamo nema baš puno bistrih ljudi

potvrđuje se pravilo, samo ono u sredini valja, a na krajevima je ološ

na jednom kraju vrapče, a na drugom dubrava, u sredini se nađe pametnih

BC2 nick: maxsisac_CRO
15 godina
pirat kaže...

PS3 30 FPS/720p Vs PC 60 FPS 1080p

Battlefield 3 on Console Will Run At Half PC Frame Rate...link

PC rules {#}

ali i na PS3 igra izgleda sasvim dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran

Je li ovo viđeno ? Malo uništavanje zgrada i njezino predivno rušenje{#}.

Nadam se da sam prvi stavio

17 godina
neaktivan

Ja bih kupio i odmah igrao ovu igru. Jel' mogu platit' duplo da je igram SAD?! {#}

14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Razlog vise zasto ne kupiti na Originu.

Kakav je to debilizam? Ako nesto kupim onda je to moje zauvijek. Nab*jem EULU i njihovu politiku.

Stvar je u tome što ćeš od sada svaku EA igru morati aktivirati na Origin servisu. Tako da, ako svejedno nekoristiš, gubiš igru ionako nakon 2 godine neaktivnosti.

15 godina
protjeran
17 godina
neaktivan
Logično jer će biti i manje igrača.
I na BF2 su postojale 3 različite veličine mapa ovisno o broju igrača koje postaviš na server.
15 godina
protjeran

To je malo loša vijest za igrače na konzolama{#}

17 godina
neaktivan
Nije, jer je bilo očekivano.
15 godina
Genije kaže...

To je malo loša vijest za igrače na konzolama{#}

normalno da moraju biti manje mape kad će igrati samo 24 igrača.

ali svejedno vijest je depresivna:)

16 godina
moderator
Ezio kaže...

ali svejedno vijest je depresivna:)

Kako kome{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I šta treba više od 24 igrača!

BTW Ranko Kukumar jesi ti možda Weky ?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 11:34 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

vise guzica za rasturit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Daj ne govori gluposti,pa cod će imat više igraća na onim malim mapama.

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran

Pa je više ljudi više killova jedva čekam da se pokrene BUG BF3 server onda ćemo svi na 64 igrača (ako će biti takva mapa) .<

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice