Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.207.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Genije kaže...
antimadridista kaže...
Jim Carrey kaže...

di je najjeftiniji preorder i sta tocno donosi limited verzija

najjeftiniji preorder je na Base Hostu,a Limited verzija donosi DLC Physical Warfare Pack...

Što je Physical Warfre Pack?

oprosti,ne dobiva se Physical Warfare Pack,nego DLC Back to Karkand,zabunio sam se...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Moze mi ko objasniti stvari oko Origina,znaci ode se na Origin napravi account,izabere igra koju zelim ukucam podatke kartice i skinem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SpyGi kaže...

Moze mi ko objasniti stvari oko Origina,znaci ode se na Origin napravi account,izabere igra koju zelim ukucam podatke kartice i skinem ?

da,ali ti je bolje uzeti na Base Hostu,dosta je jeftinije,a isto se aktivira preko Origina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Genije kaže...

Dodatak koji će uključivati "Back to Karkand" mape, te također će uključivati neka dodatna oružja, kao recimo: Type 88 Light machine gun with bipod, SKS Sniper Rifle koji će davati stealth sposobnosti za Recon vojnike, te "lethal armor-piercing flechette" oružje za DAO-12 Shotgun.

Physical Warfare Pack će dobiti svi vlasnici Limited Edition-a. Također će dobiti jednodnevni pristup DAO.

15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
SpyGi kaže...

da,ali ti je bolje uzeti na Base Hostu,dosta je jeftinije,a isto se aktivira preko Origina.

Nisam iz HR  da bi mogao kupiti na Basehostu :)

15 godina
protjeran

Što je DAO? I da li se može naknadno kupiti taj Physical warfre pack?

15 godina
Genije kaže...

Što je DAO? I da li se može naknadno kupiti taj Physical warfre pack?

dao-12 ti je poluautomatska pumperica,i da može se kupit posebno taj DLC

17 godina
SpyGi kaže...
antimadridista kaže...
SpyGi kaže...

Zašto moraš biti iz HR ako se plaća preko paypala, a na mail ti stigne key?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...
SpyGi kaže...
antimadridista kaže...
SpyGi kaže...

Zašto moraš biti iz HR ako se plaća preko paypala, a na mail ti stigne key?

Nemam paypal...

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Znam da to ponavljate 10000 puta ali moracete i 10001 jer ja ne znam o cemu je rijec,uz BF3 Limited Edition se dobije DLC Back to Karkand i sta on sadrzava i sta je Physical Warfare pack ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
moderator
Ranko Kukumar kaže...
Genije kaže...

Dodatak koji će uključivati "Back to Karkand" mape, te također će uključivati neka dodatna oružja, kao recimo: Type 88 Light machine gun with bipod, SKS Sniper Rifle koji će davati stealth sposobnosti za Recon vojnike, te "lethal armor-piercing flechette" oružje za DAO-12 Shotgun.

Physical Warfare Pack će dobiti svi vlasnici Limited Edition-a. Također će dobiti jednodnevni pristup DAO.

Physical Warfre Pack će samo uključivat:

Type 88 Light machine gun with bipod, SKS Sniper Rifle koji će davati stealth sposobnosti za Recon vojnike, te "lethal armor-piercing flechette" oružje za DAO-12 Shotgun.

A Back To Karkand će dobit svi koji kupe LE.

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
pirat kaže...
Ranko Kukumar kaže...
Genije kaže...

Physical Warfre Pack će samo uključivat:

Type 88 Light machine gun with bipod, SKS Sniper Rifle koji će davati stealth sposobnosti za Recon vojnike, te "lethal armor-piercing flechette" oružje za DAO-12 Shotgun.

A Back To Karkand će dobit svi koji kupe LE.

A sta se dobije u Back to Karkand ?

16 godina
moderator
SpyGi kaže...

A sta se dobije u Back to Karkand ?

Oružja,vozila i 4 mape iz BF2.

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Jos samo jedno pitanje,kad uradim preorder sa Origina oce mi key stici na mail ili..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SpyGi kaže...

Jos samo jedno pitanje,kad uradim preorder sa Origina oce mi key stici na mail ili..?

Normalno da na mail.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Nedolazi ti nikakav key, Origin radi na istom principu kao i Steam, dobiješ igru u popisu liste i pokreneš i igraš.

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
SpyGi kaže...

Nedolazi ti nikakav key, Origin radi na istom principu kao i Steam, dobiješ igru u popisu liste i pokreneš i igraš.

Tnx,znaci igra ce biti u listi i mocu je poceti downloadati kad se release-a ?

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Jim Carrey kaže...

di je najjeftiniji preorder i sta tocno donosi limited verzija

Dobro da ti nije to čovjek napisao u postu iznda tebe.

ohladi malo 

nemam volje citati od prve do zadnje stranice pogotovo ako je 99% gluposti napisano ako ti imas neka

hvala na odg

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Tnx,znaci igra ce biti u listi i mocu je poceti downloadati kad se release-a ?

Da, kao na primjer BC2.   Ovo je još stari EADM, ali je ista stvar, samo se od nedavno zove "Origin".

16 godina
moderator
Battlefield 3

{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Velikiii im je minus sto su povukli igre sa Steama...em ce biti u finansijskom gubitku em ce ih svijet zamrziti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
SpyGi kaže...

Velikiii im je minus sto su povukli igre sa Steama...em ce biti u finansijskom gubitku em ce ih svijet zamrziti.

pa tko je rekao da su povukli sve?

Samo su povukli crysis 2 jer ako malo pratiš alice madness returns je ovaj tjedan došao na steam, a izdavač je EA

17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Mogli bi biti samo u financijskom dobitku IMO.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Crysis 2 je povučen sa Steama zbog Crytekove želje/okolnosti u ugovoru sa Steamom. EA nema velike veze s tim, BF3 će biti najnormalnije dostupan na Steamu.

3 0 hvala 4
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
SpyGi kaže...

Mogli bi biti samo u financijskom dobitku IMO.

e danny oce nas sjebat ovi sad mi smo kupili moh i kaj ak sad povuku bf3 sa stema i nedaju nam betu?

Would you kindly STFU?
16 godina
moderator
Domi Zagreb kaže...

e danny oce nas sjebat ovi sad mi smo kupili moh i kaj ak sad povuku bf3 sa stema i nedaju nam betu?

Ma domi betu ćemo ionak igrat svi,to što ste vi platili da igrate betu možda 1-2 tjedan prije to je pušing.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 17:02 (pirat).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedva čekam betu nadam se da če biti dovoljno key-eva.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Domi Zagreb kaže...

Ma domi betu ćemo ionak igrat svi,to što ste vi platili da igrate betu možda 1-2 tjedan prije to je pušing.

snimit cu ti video da me gledas na youtubu kak igram ta 2 tjedna prije {#}

Would you kindly STFU?
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 17:09 (Domi Zagreb).
16 godina
moderator
Domi Zagreb kaže...

snimit cu ti video da me gledas na youtubu kak igram ta 2 tjedna prije {#}

Samo snimi ako dobiješ betu prije mene,vrlo rado ću pogledat :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 17:10 (pirat).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Što se Origina tiće....

Electronic Arts obavezuje igrače da ne smiju servis zapustiti na 24 mjeseca, odnosno dvije godine, jer će u protivnom njihov korisnički račun biti trajno blokiran za korištenje. U prijevodu, to znači da će vam vaše legalno kupljene igre biti trajno nedostupne za buduće korištenje.

LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 8
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice