Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam isto pre-order napravio za LE na Base Hostu, također nikakvu potvrdu još nisam dobio, a uplatio sam jučer. S tim da je moja uplata prošla bez onog broja narudžbe, samo ime znači tako da me to muči cijelo vrijeme... Možda da mu mail pošaljem?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 23:40 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ispricavam se sto se ovako ubacivam u razgovor i inace ne komentiram al sad se osjecam da bi morao jer nazalost, ne stignem odgovorit svima u roku 5 minuta na mail jer dolazi puno upita :)

Svi koji su narucili BF3 ce CD Key dobiti 25.10. i postoji velika mogucnost da ga dobijete i vecer prije izlaska. Ono sa Black Opsom je bila lekcija i od tog dana je dobavljac promijenjen i nije bilo nijednog problema sa CD Keyevima sto moze potvrditi puno ljudi ovdje.

Kad su predbiljezbe u pitanju, na mail se ne salje nikakva potvrda je uplata vidljiva vec se morate logirat na stranicu te pod "Moje narudzbe" Vam mora pisati status "Predbiljezba" sto znaci da je uplata proknjizena i da ste uspjesno obavili predbiljezbu i da sad samo morate cekati CD Key :)

10 0 hvala 10
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MarioKnez kaže...
...

Kad su predbiljezbe u pitanju, na mail se ne salje nikakva potvrda je uplata vidljiva vec se morate logirat na stranicu te pod "Moje narudzbe" Vam mora pisati status "Predbiljezba" sto znaci da je uplata proknjizena i da ste uspjesno obavili predbiljezbu i da sad samo morate cekati CD Key :)

E to majstore, to me zanimalo! Hvala!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 23:44 (Minoza).
16 godina
moderator
MarioKnez kaže...

Ispricavam se sto se ovako ubacivam u razgovor i inace ne komentiram al sad se osjecam da bi morao jer nazalost, ne stignem odgovorit svima u roku 5 minuta na mail jer dolazi puno upita :)

Svi koji su narucili BF3 ce CD Key dobiti 25.10. i postoji velika mogucnost da ga dobijete i vecer prije izlaska. Ono sa Black Opsom je bila lekcija i od tog dana je dobavljac promijenjen i nije bilo nijednog problema sa CD Keyevima sto moze potvrditi puno ljudi ovdje.

A onda ok,budem ti uplatio ovaj tjedan,samo nemoj da budu ruski ključevi :)

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Igra izgleda fenomenalno.

Inace, ja bi ovako DLCove.

Na početku imaš recimo 8 oružja svake klase i 12 mapa, i svakim dlc-om koji recimo košta $10 dobiješ 4 oružja, 3 mape, i 3 sitnice kao recimo camoi i to.

I da su SP Mission DLCovi odvojeni od "sadržajnih"

3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 19
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
MarioKnez kaže...

A onda ok,budem ti uplatio ovaj tjedan,samo nemoj da budu ruski ključevi :)

ili da netreba neki kineski ip za aktivirati igru :)

16 godina

Na base hostu bi pisalo da je key ruski ( kao što ima za black ops) ;)

16 godina
moderator
dreammaker kaže...

Na base hostu bi pisalo da je key ruski ( kao što ima za black ops) ;)

Ma znam samo sam skeptičan ;)

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U ovom slucaju CD keyevi nece imati regijsku zabranu i moci ce te ga normalno sami aktivirati na EA Download Manageru. Samo Call of Duty: Black Ops ima takvih problema sa aktivacijom.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ma nećete imati problema,ja skupa sa svojim frendovima sam kupio preko 20 igara i uvijek je došlo vrlo brzo i nikad problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MarioKnez kaže...

U ovom slucaju CD keyevi nece imati regijsku zabranu i moci ce te ga normalno sami aktivirati na EA Download Manageru. Samo Call of Duty: Black Ops ima takvih problema sa aktivacijom.

A dobro,sutra uplaćujem pa ćemo vidjet 25.10 :)

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
MarioKnez kaže...

A dobro,sutra uplaćujem pa ćemo vidjet 25.10 :)

ja se nadam da ćemo vidjet 24.10 {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja je razlika izmedju Limited i obicne? 

Jedna mapa? 

Da li ce biti omoguceno to sve iz limited verzije na obicnoj?

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zavvi is the way to go! To tamo narucujem i lijepo registriram key na originu jer ce se (navodno) svi EA keyevi moci registrirati na steam{#} origin.

Ovo je stvarno slucajno bilo{#}.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 8:35 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Koja je razlika izmedju Limited i obicne? 

Back to Karkand ekspanzija.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Battlefield 3
@Co7 Pa di ti zivis ? ;)
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

znaci vrijeme je za anketu!

22 Base Host je siguran!
1 Base host je nesiguran!
2 Dosadan si sa anketama
14 ne glasam:)
jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi bolje da se otvori tema o tom vražijem base hostu, nego da se ovdje spama, uvjek kad vidim ima novih poruka ponadam se kakav novi trailer o B3, navlažim se, kad tamo neki base host.

1 0 hvala 0
17 godina
Metallicaa kaže...

Bilo bi bolje da se otvori tema o tom vražijem base hostu, nego da se ovdje spama, uvjek kad vidim ima novih poruka ponadam se kakav novi trailer o B3, navlažim se, kad tamo neki base host.

ma ja se zajebavam! i ja bi rado trailer ili slicno ali kad nema n iceg vani.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li je LINK(game.co.uk) = LINK(Origin store) ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Zavvi is the way to go! To tamo narucujem i lijepo registriram key na originu jer ce se (navodno) svi EA keyevi moci registrirati na steam{#} origin.

Ovo je stvarno slucajno bilo{#}.

Da Origin omogućava sve ključeve u svim retail kutijama..

Npr. ME kupljen u Algoritmu, HR verzija sa priručnikom po 89kn sam uredno prijavio (malo popričao sa djelatnikom istina, ali prijavio)

16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ne, trenutno (!!) Origin nema physical warfare oružja..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
toTheCore kaže...

Ne, trenutno (!!) Origin nema physical warfare oružja..

Ma nije mi toliko do oruzja koliko do Back to Karkand mapa. Znaci Back to Karkand se ne dobije, i nema verzije igre koja to ima, za naruciti na game.co.uk ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 9:22 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ma nije mi toliko do oruzja koliko do Back to Karkand mapa. Znaci Back to Karkand se ne dobije, i nema verzije igre koja to ima, za naruciti na game.co.uk ?

Uz svaki Limited edition dobiš i BtoK. A s ovom verzijom na game.co.uk dobivaš i mape i oružja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 9:26 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Ja mislim da cu kupiti na game.co.uk iako je to box verzija, sto znaci da ce trebati tjedan dana da stigne ali nisam nestrpljiv i mogu pricekati {#}

16 godina
Battlefield 3

Izgleda da će kupci u Grčkoj će dobiti dogtag DLC, pet posebnih dogtagova koji će se moći mjenjati u igri. LINK{#}

A u švedskoj su neki našli spectact kit za BF3 sa 4 posebne oblekice Samo što sad nemogu nači link za dokaz, ali kad nađem stavljam odmah.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 12:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ne podržavam naplaćivanje "dodatnih sadržaja" ali mi je u neku ruku fora ideja da na primjer kupci sa područja Hrvatske dobe neki jedinstveni gun ili sitnicu po kojoj bi se razlikovali od drugih....da uđem malo i u utopiju bilo bi fora da taj gun ili sitnica po specifikacijama ne nosi nikakvu prednost nad drugima ili ima utjecaja na gamplay (roze uniforme npr.) ali kad se pojaviš na nekom serveru da ljudi ne znaju samo po nicku li tagu da su izgubili od "luđaka" iz Hrvatske.

{#}

Zero|d4d0
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Zero2 kaže...

Ne podržavam naplaćivanje "dodatnih sadržaja" ali mi je u neku ruku fora ideja da na primjer kupci sa područja Hrvatske dobe neki jedinstveni gun ili sitnicu po kojoj bi se razlikovali od drugih....da uđem malo i u utopiju bilo bi fora da taj gun ili sitnica po specifikacijama ne nosi nikakvu prednost nad drugima ili ima utjecaja na gamplay (roze uniforme npr.) ali kad se pojaviš na nekom serveru da ljudi ne znaju samo po nicku li tagu da su izgubili od "luđaka" iz Hrvatske.

{#}

Ja se potpuno ne slažem sa tim. Zašto bi igrač iz Švedske, Njemačke, Italije (itd.) mogao imati nešto, a da to npr. nemaju Englezi, Rusi, Hrvati (itd.) i obrnuto.  {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

{#}

To se zove modding, daš ljudima pristup teksturama da si naljepe kaj oće na oružje ili di već oće... {#}

3D dizajner
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice