Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...

Pff... car. Malo ti vrijedi riječ čovjeka koji igra HC i koji je još k tome već bio kažnjen zbog hacka.

slazem se sa tobom samo u vezi ovih kaj igraju sa hackom njih treba ban for life... al HC je majka {#}

Would you kindly STFU?
15 godina
Domi Zagreb kaže...
ZC_Someone kaže...

Pff... car. Malo ti vrijedi riječ čovjeka koji igra HC i koji je još k tome već bio kažnjen zbog hacka.

slazem se sa tobom samo u vezi ovih kaj igraju sa hackom njih treba ban for life... al HC je majka {#}

Slažeš se da si već bio kažnjen za hackanje?

16 godina
Battlefield 3

Domi nije bio kažnjen radi hackanja ili sumnje da ima hax, on je bio kažnjen zbog nekulturnosti i vrijeđanja drugih igrača.{#}

NHF

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi dajem glavu ako COD bude imao vise prodaja od BF-a.

Skidam im kapu, i cestitam im unaprijed, COD necu kupiti, prvi put nakon 2004., a BF cu 100% kupiti, prvi put.COD mi se zgadio, kako ih nije sram reciklirati MW2, staviti novu pricu i (citirati cu velikog filozofa, Mamica) AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO.50 ojerića na sunce.Neće ići.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Granny kaže...

Ljudi dajem glavu ako COD bude imao vise prodaja od BF-a.

Skidam im kapu, i cestitam im unaprijed, COD necu kupiti, prvi put nakon 2004., a BF cu 100% kupiti, prvi put.COD mi se zgadio, kako ih nije sram reciklirati MW2, staviti novu pricu i (citirati cu velikog filozofa, Mamica) AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO.50 ojerića na sunce.Neće ići.

Tocno to kako ih nije sram ... mada si moga i bez Mamića taj mi se lik gadi .... BTW 

Hajduk zivi vjecno! {#}

MasterOdisasteR
16 godina
Ja mislim da je COD 60 ojrića :)
HTC Desire Android
15 godina
protjeran

Pa i ja ću kupit BF3. COD sam prestao kupovat od MW1 jer je bio zakon a sada COD je kao internet igre koje možete naći na npr. IGRE IGRICE jer tako je sada napravljen istina da je COD držao kao zabetoniran tron jer COD 2, COD4 su bile zakon a sada COD je otišo u vjetar kao list a BF je zauzeo tron i ne da ga se ničim skinut.{#}

15 godina
protjeran

Pa i ja ću kupit BF3. COD sam prestao kupovat od MW1 jer je bio zakon a sada COD je kao internet igre koje možete naći na npr. IGRE IGRICE jer tako je sada napravljen istina da je COD držao kao zabetoniran tron jer COD 2, COD4 su bile zakon a sada COD je otišo u vjetar kao list a BF je zauzeo tron i ne da ga se ničim skinut.{#}

16 godina
Genije kaže...

uvjeren sam da si ti fakat nešto smisleno htio reći ovim postom. nekako se nadam tome?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ipak je genije

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT kaže...

ipak je genije

a šta sad čovjek malo čudno piše... ne brine ga gramatika previše...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Let's eat,grandpa.

Let's eat grandpa.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uplatio sam novac na račun za LE na Base Hostu,jer bi trebao dobiti neku potvrdu?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Uplatio sam novac na račun za LE na Base Hostu,jer bi trebao dobiti neku potvrdu?

Ma ne jebe njega,i ja sam mu poslao par pitanja još prije 3 dana al izgleda da ga boli kita.

Ja još nisam platio,a naručio prije tjedan dana :)

Još se premišljam,dal da idem na sigurno(origin) ili kod base-hosta.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ma ne jebe njega,i ja sam mu poslao par pitanja još prije 3 dana al izgleda da ga boli kita.

Ja još nisam platio,a naručio prije tjedan dana :)

Još se premišljam,dal da idem na sigurno(origin) ili kod base-hosta.

ja sam uzeo kod base hosta i nekako ne vjerujem da ce s*ebat ovaj put jer je na Black Opsu nekako naučio lekciju ;)

16 godina
moderator
dreammaker kaže...

ja sam uzeo kod base hosta i nekako ne vjerujem da ce s*ebat ovaj put jer je na Black Opsu nekako naučio lekciju ;)

I ja sam naučio lekciju,preordao kod onog ekupi(black ops) i sve ok i onda mi na dan izlaska igre govori kako je kljuć ruski i da ću trebat svakakve piz*darije da to aktiviram.

Al sam ga ja odjebaus i morao mi je vratit lovu,al onda opet negdje drugdje kupovat,ma ne želim da mi se to ponovi.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:30 (pirat).
17 godina
neaktivan
Nabijem ti base host u dupe.
Kupi fino ko čoek na Oriđinu. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Pa zato još nisam platio,premišljam.

A i dado je naručio na base-hostiću a na kraju ćemo svi 4 uzet na originu hahaha

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Kad Dado nekaj napravi siguran si samo da je ispravno ono drugo.
15 godina
Battlefield 3

ja sam uzeo dosad 3 igre na Base Hostu i nikad problema,uvijek me key dođe u roku pola sata.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Da nebi bilo da samo b-hostić ima problema sa suportom i EA ima tih problema trenutno...LINK

Nemaju svi taj problem na ea,al na žalost ja nisam jedan od tih(koji nemaju problem)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:48 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

@pirat

javi mu se preko face grupe (stavi pitanje na zid) i odgovoriti će ti.

A u vezi potvrde. Kad uplatis, javis mu se da si uplatio preko email-a, i te zabilježi i dobivaš svoj proizvod na dan izlaska, ali nekad zna 2-3 dana kasniti, ako se radi o preorderu.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

370 kn i 190 kn je velika razlika,a isti proizvod

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
Meh. :)
16 godina
Battlefield 3

Ako več misliš kupiti igru na originu, pa onda rađe uzmeš na steamu gdje će najvjerovatnije biti ista cijena kao na originu.

A i meni se čini previše 370kn, pa za tu lovu si kupim u algoritmu igru u kutiji isti dan i još mi ostane 20kn za napolitanke{#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 23:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne žišku zašto čekam origin. Od svih digitalnih servisa navodno će jedino Origin imati bonuse.
Ako neće onda naravno na Steamu.
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nadam se da nije bilo

http://i.imgur.com/xkvwS.png

1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pa rađe ću šetati bez oružja nego morati platiti te puške tako skupo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sam da malo manje ždere proc igra od bc2 :S

0 0 hvala 0
15 godina
Profesor Jakov kaže...

Sam da malo manje ždere proc igra od bc2 :S

teško da će manje,može samo više {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice