Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Ferritin kaže...

Ja se potpuno ne slažem sa tim. Zašto bi igrač iz Švedske, Njemačke, Italije (itd.) mogao imati nešto, a da to npr. nemaju Englezi, Rusi, Hrvati (itd.) i obrnuto.  {#}

Pa ako već rade razliku po državama/regijama i ako već moram platiti za dodatne stvari nek mi barem budu domaće..{#}. Ali kako sam napisao...ne slažem se sa naplatom dodatnih stvari i razlika u globalu.

Zero|d4d0
14 godina
Minoza kaže...

To se zove modding, daš ljudima pristup teksturama da si naljepe kaj oće na oružje ili di već oće... {#}

Istina...tako se to nekad zvalo {#}

Zero|d4d0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A što se dogodi ak Hrvati dobe najslabija dodatna oružja?

BTW. Oružja posebno samo za HR, yeah righ.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
8ax kaže...

Igra izgleda fenomenalno.

Inace, ja bi ovako DLCove.

Na početku imaš recimo 8 oružja svake klase i 12 mapa, i svakim dlc-om koji recimo košta $10 dobiješ 4 oružja, 3 mape, i 3 sitnice kao recimo camoi i to.

I da su SP Mission DLCovi odvojeni od "sadržajnih"

O grom te udario s vedrog neba,pa šta to pričaš.

Mape bi na trebali davat besplatno svako malo,bar su ih davali u bc2.

Oružja nam nek daju na početku koja misle i gotovo,nikakvi dlci s oružjem.

Ove misije za SP neću ni komentirat.

Nek naprave neki dlc s npr. ww2 tematikom(nemora bit ww2),dodaju oko 6mapa,par novih oružja,tenkića,avionića i to ću platit 100kn.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Trebali su dodati lokalna oružja..

Znači u RH HS2000 pištolj..

I modifikaciju sa šahovnicom na kacigi :)

16 godina
moderator
NightShadow kaže...

Ili jedan od naša dva helića,i napravit ih da se jako kvare.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 13:50 (pirat).
14 godina
pirat kaže...

Pa kakvih asova ima i sa ta dva pokvarena bi razguzili sve!

Zero|d4d0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
NightShadow kaže...

Soldier 1:LOOKOUT... Croatian chopers are flying to our location....

Soldier 2:what? they can fly... we are doomed....

Server Admin: Stop fighting... and admire the rare moment...

14 godina
Solider1: Look at their team. They have one pilot and 31 engineers
Solider2: Yea they are all fixing the chopper
Zero|d4d0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

a zamsili tek da dovedu hrvatske avione...

kad bi poletila dva.. onda bi sluzbeno bila prva igra koja je uvela kompletne zracne snage jedne drzave na jednoj mapi... hahahaha

Soldier 1: The entire croatian air force is in the air.....

Soldier 2: Calm down its only 2 airplanes!

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Da,prije borbe dok ideš prema neprijateljskoj bazi prebaciš brzo sa jurišne puške na pištolj i pri tom se upucaš u koljeno.

Me gusta.
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Zero2 kaže...

Ne podržavam naplaćivanje "dodatnih sadržaja" ali mi je u neku ruku fora ideja da na primjer kupci sa područja Hrvatske dobe neki jedinstveni gun ili sitnicu po kojoj bi se razlikovali od drugih....da uđem malo i u utopiju bilo bi fora da taj gun ili sitnica po specifikacijama ne nosi nikakvu prednost nad drugima ili ima utjecaja na gamplay (roze uniforme npr.) ali kad se pojaviš na nekom serveru da ljudi ne znaju samo po nicku li tagu da su izgubili od "luđaka" iz Hrvatske.

{#}

Ja se potpuno ne slažem sa tim. Zašto bi igrač iz Švedske, Njemačke, Italije (itd.) mogao imati nešto, a da to npr. nemaju Englezi, Rusi, Hrvati (itd.) i obrnuto.   {#}

Treba bit građanin svijeta...

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 15:58 (g12356).
15 godina
Battlefield 3

Mogli su nama u igri didati naše nove Patrie sa "najnovijim borbenim stanicama" koje su prikazali na vojnoj vježbi na Slunju...

Vidi sliku sa vježbe..Talibani će se ukakati u gaće kad vide tu borbenu stanicu..hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

U ovom slucaju CD keyevi nece imati regijsku zabranu i moci ce te ga normalno sami aktivirati na EA Download Manageru.

Ti to imaš kristalnu kuglu pa znaš ili što?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto kupiti na Originu za 370kn kad se može box kutija nabaviti za 300njak kn iz Engleske, a sad čak i ta 2 dućana dijele Physical Warfare Pack?

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Imamo sad i 13 hamvića, koje voze ljudi u odijelima
Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi vi se zaj.....te ali naša oružja su dosta cijenjena vani.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Berkut kaže...

Mogli su nama u igri didati naše nove Patrie sa "najnovijim borbenim stanicama" koje su prikazali na vojnoj vježbi na Slunju...

Vidi sliku sa vježbe..Talibani će se ukakati u gaće kad vide tu borbenu stanicu..hehehe

Talibani vec odavno pune gace na spomen Patria

Nisu nasa oruzja ni izbliza toliko losa. Vojnu nam industriju koci nesposobni vrh drzave...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan

Vojnu industriju koči "mirno okruženje"..

Opravdaj ti milijune u nove jurišne puške (bez nacionalne vojske sa nacionalnim oružjem nema izvoza te puške) kad ima hrpa drugih stvari na koje se može (i treba) potrošit novac.. A ionako treba i malo krupnije zahvate na vojsci napraviti (avioni, oklopnjaci uskoro će doći i brodovi i tenkovi na red)..

15 godina
protjeran

Naša država nema neku jaku vojnu opremu pa čak ni kolko sam čuo putničke i ratne vojne helikoptere (iako vjerujem da ima jer često nadljetaju preko Hrvatske) po tom slučaju Hrvatska je kao civil u ratu jer ako nema helikoptera nema pobjede. Evo šta bi trebali Imati

Za helikopter (putnički/ vojni)

Putnički:

Mi 24-hind ili UH-60 blackhawk

Jurišni(ratni)

Mi-28 havoc ili neke američke

Mi-24 hind Mi-24 hind
Mi 28 havoc Mi 28 havoc
AH-1 cobra AH-1 cobra
UH-60 blackhawk UH-60 blackhawk
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
MarioKnez kaže...

U ovom slucaju CD keyevi nece imati regijsku zabranu i moci ce te ga normalno sami aktivirati na EA Download Manageru.

Ti to imaš kristalnu kuglu pa znaš ili što?

Čovjek se bavi prodajom tih CD keyeva tako da vjerojatno zna što govori.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Opravdaj ti milijune u nove jurišne puške (bez nacionalne vojske sa nacionalnim oružjem nema izvoza te puške) kad ima hrpa drugih stvari na koje se može (i treba) potrošit novac.. A ionako treba i malo krupnije zahvate na vojsci napraviti (avioni, oklopnjaci uskoro će doći i brodovi i tenkovi na red)..

LOOOOOOL ddok brodovi i tenkovi dođu na red svi ćemo bit mrtvi jer da se državni novac ne baca u vodu i ne krade već bismo bili kao Rusi koji imaju valjda svaki dio vojske koji sami dobro proizvode.

14 godina
neaktivan
Genije kaže...

Naša država nema neku jaku vojnu opremu pa čak ni kolko sam čuo putničke i ratne vojne helikoptere (iako vjerujem da ima jer često nadljetaju preko Hrvatske) po tom slučaju Hrvatska je kao civil u ratu jer ako nema helikoptera nema pobjede. Evo šta bi trebali Imati

Za helikopter (putnički/ vojni)

Putnički:

Mi 24-hind ili UH-60 blackhawk

Jurišni(ratni)

Mi-28 havoc ili neke američke

Jedan Hind satare 3x Blackhawk-a u borbi, Mi24 je (nekada) bio među boljim jurišnim i borbenim helikopterima,a AH1Z Cobra je vrlo slaba za današnje borbe,  no to nije sad tema ovog topic-a.

15 godina
protjeran

A morao sam nešto reći{#}

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

On pretpostavlja na temelju prijašnjeg iskustva, isto kao što su svi lokalni preprodavači pretpostavljali i za Black Ops, pa eto vidjeli smo kako je to završilo.

Dok netko ne aktivira taj key uspješno ne može sa sigurnošću uvjeravati ljude da će sve biti super.

Sa EA-ove strane kad već uvode taj Origin ne bi im bilo teško uvesti i regionalnu restrikciju ključeva, pa eto, ne bih rekao da je situacija tako čista kako neki govore.

17 godina
dekstroza kaže...
Danny_HR kaže...

On pretpostavlja na temelju prijašnjeg iskustva, isto kao što su svi lokalni preprodavači pretpostavljali i za Black Ops, pa eto vidjeli smo kako je to završilo.

Dok netko ne aktivira taj key uspješno ne može sa sigurnošću uvjeravati ljude da će sve biti super.

Sa EA-ove strane kad već uvode taj Origin ne bi im bilo teško uvesti i regionalnu restrikciju ključeva, pa eto, ne bih rekao da je situacija tako čista kako neki govore.

e pa regionalna restrikcija se u krajnjem slucaju da uvijek zaobici a neznam sto bi trebali izmisliti da to sad promijene.

jokaCRO ingame
16 godina
moderator
red_bull kaže...

e pa regionalna restrikcija se u krajnjem slucaju da uvijek zaobici a neznam sto bi trebali izmisliti da to sad promijene.

Da se zaobići,al ja ne želim takav kljuć.

Ako će imat takav kljuć tražit ću ga da mi vrati lovu.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

Ovo sad izgleda ko da nagovarate ljude da ne kupuju na Base Hostu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Lako naoruzanje razvija HS, koji je privatna firma. Tenkove proizvodimo sami (Duro Dakovic), oklopnjaka cemo uzeti od Patrie, jedino nam je avijacija u ku***, imali smo jastreba ali to je sada starudija.

Inace naoruzanje i izvozimo, prouci si to malo ima na netu da ne skrecem temu ionako je vec debeli offtopic. I nisam mislio da drzava treba ulagati u to, to sa drzavom nema veze, privatnici rade. Drzava samo mora olaksati birokraciju... ;)

Drzava je (u slucaju ovih milijuna koje spominjes) samo klijent, a ne proizvodac.

Necu vise o tome, sve imas na netu pa trazi ako imas volje...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 20:30 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Talibani vec odavno pune gace na spomen Patria

Nisu nasa oruzja ni izbliza toliko losa. Vojnu nam industriju koci nesposobni vrh drzave...

Patria nije hrvatski proizvod.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice