Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

cek malo, sto sam propustio? 64 igraca na jednom modu da a na drugom ne? kakve su to gluposti

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znači ništa od 64 igrača na onoj bottleneck mapi operation metro? :(

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
dekstroza kaže...

Back to Karkand neće biti objavljen prvi dan, tak da odmah možeš prepoloviti taj broj. Ostane ti samo 8.

HC igraju samo pi*kice, tako da i taj ostatak mozes prepolovit. Ostanu ti samo 4.

TDM će igrati pretežno CoD prebjezi.

SQDM ne igra nitko (normalan).

Tako da ti realno ostanu samo 2 moda: Rush i Conquest.

Da su svi s forum koji igraju BC2 igrali samo na BUG serveru on bi bio u funkciji još i danas. Pogledaj samo koliki je popis ljudi u BC2 Nickovi temi. A server je dva puta umro jer nije bilo igrača. Mislim da ima punooo ljudi koji preferiraju druge modove i setup-e pa zato ni nisu dolazili na BUG server. Ne vidim zašto bi u BF3 odjednom bilo puno drugačije stanje.

dekstroza kaže...
Onda ti ostane samo CQ 64 :p

Mislio sam na maksimalni broj igrača dostupan po modu.

Ali istina, ako budem igrao BF3 i ako ostane ovakvo stanje s modovima ja ću se vjerojatno držati nekog 64 slot CQ servera. CQ mi je ionako najdraži mod.

DA LJUDI VOLE HARDCORE ZATO SU OTIŠLI SA BUG SERVERA {#}  i BTW svida mi se onaj setup kaj je dao neko HC damage a ostalo sve iz normala 2D spoting and bla bla {#}

Would you kindly STFU?
16 godina

HC damage je za pi*kice koje ne znaju pucati. valjda to ne moramo više ponavljati. sve ljubitelje HC-a bi trebalo banati s foruma {#}

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Da su svi s forum koji igraju BC2 igrali samo na BUG serveru on bi bio u funkciji još i danas. Pogledaj samo koliki je popis ljudi u BC2 Nickovi temi. A server je dva puta umro jer nije bilo igrača. Mislim da ima punooo ljudi koji preferiraju druge modove i setup-e pa zato ni nisu dolazili na BUG server. Ne vidim zašto bi u BF3 odjednom bilo puno drugačije stanje.

Ne kužim što hoćeš.

Da svi s foruma budu prisiljeni igrati na BUG serveru ili što?

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Ne kužim što hoćeš.

Da svi s foruma budu prisiljeni igrati na BUG serveru ili što?

Ne, samo kažem da puno ljudi s foruma ne će igrati na BUG serveru...

EDIT: ...zbog puno modova, pa će server koji je namjenjen baš njima ponovno s vremenom opustošiti jer će se svi nekamo razbježati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 13:11 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

HC damage je za pi*kice koje ne znaju pucati. valjda to ne moramo više ponavljati. sve ljubitelje HC-a bi trebalo banati s foruma {#}

Mislim da je zapravo obrnuto. Normal mod njubarama omogućava da pobjegnu i uzvrate kad zbog svoje nesposobnosti i nepažnje dobiju metak. HC je vrlo direktan: tko je brži, precizniji i jednostavno bolji, taj je pobjednik. Nema odbjeglih meta.

Sad bi neko rekao da zalutali meci ili šaranje na pamet na HC-u pomažu njubarama, ali nije tako, jer pro igrač nađe zaklon i ne kempa, a njubare se od straha sakriju u neku rupu i čekaju pa često popiju slučajni metak.

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
EDIT: ...zato jer ima puno modova, pa će server koji je namjenjen ljudima s ovoga foruma ponovno s vremenom opustošiti jer će se svi nekamo razbježati.

Mislim da nisu tolko pobjegli na druge modove kolko su pobjegli od BC2 općenito.

Jako mali broj ljudi će ti ulupat 500 sati u jednu igru, i sigurno ne dovoljan da bi server bio popunjen godinu dana nakon izlaska igre samo ljudima s foruma.

Ali da će se, kao i u startu BC2, prvih par mjeseci za BF3 uvijek tražiti slot više to je neupitno... a vjerojatno i duže od BC2 jer BF3 već sad ima daleko veći hajp i zainteresiranost među članovima ovog foruma nego što je imao BC2.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LET THE FLAMING BEGIN!

Nax namaži se kremom za sunčanje, trebat će ti!

P.S. HC je za p.ičkice.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 13:30 (Danny_HR).

13 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najveći izazov sa serverom je preživjeti ljeto. Kad se preživi godinu dana onda si na konju.

Ono što je ubilo BC2 server bilo je mijenjanje IP adrese, koje se zbilo 3 puta, ubijanje servera za ljeto i manjak ljudi koji je bio spreman pričekati na praznom serveru par minuta.

S BF3 neću napraviti grešku mijenjanja hosta jer se na BC2 ispostavilo da sam bio u pravu kad sam rekao da je London puno bolje rješenje za server. Al eto, dao sam se nagovoriti na HR pa sam izvisio. :)
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Najveći izazov sa serverom je preživjeti ljeto. Kad se preživi godinu dana onda si na konju.

Ono što je ubilo BC2 server bilo je mijenjanje IP adrese, koje se zbilo 3 puta, ubijanje servera za ljeto i manjak ljudi koji je bio spreman pričekati na praznom serveru par minuta.

S BF3 neću napraviti grešku mijenjanja hosta jer se na BC2 ispostavilo da sam bio u pravu kad sam rekao da je London puno bolje rješenje za server. Al eto, dao sam se nagovoriti na HR pa sam izvisio. :)

uvedi plaćanje pa će ti biti pun server.. a višak love se potroši na janjetinu jednom mjesečno..

sve što je "besplatno" se ne cijeni.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A sve to možeš gledati i s druge strane. Na stranu sva RL sra**. Gledam ovo samo kao igru.

Normal mod njubarama ne dozvoljava da ubiju nekoga jer su ga naciljali u stopalo. Pa taj uspije pobjeći. Dok će pro igrač riješiti stvar s par metaka u glavu.

HC je vrlo direktan jer pruža jednaku šansu svima. U većini slučaja tko prvi nekoga ugleda dobiva i kill.

I da, spray and pray pomaže njubarama. Kad dođu u okršaja 1vs1 da ubiju nekoga dosta je opaliti rafal u generalnom smjeru protivnika koji zbog malog zdravlja nema vremena za precizno ciljanje.

Kretanje je jako bitno, to se slažem. Ali jednako je bitno i normalu. Ljudi koji se znaju kretati su obično oni s najviše bodova na serveru.

A npr. snajperski kemperi ne poberu nikad slučajno metak jer su 200m iza okršaja.

I btw. snajper u HCu je možda realan ali je jako overpowered i kvari zabavu. Zato su ih i ograničili na skoro svim HC serverima.

dekstroza kaže...

...

Ja više ciljam na prvo gašenje servera.

Opet dosta ljudi je kupilo BC2 naknadno. Pogotovo oko Božića. Ali su se naučili držati dalje od BUGa jer su ih tamo gazili. Uglavnom ima tu puno faktora.

A mislim da je Danny jednom dobro rekao. Nije tolko bitno da mi napunimo server do vrha. Bitno je da ga redovito napunimo bar trećinu. Poslje toga ljudi dolaze sami od sebe. Masu puta sam ja sam napunio neki prazni server samo zato jer sam došao vježbati letenje u heliću.

I kad jednom server dobije svoju redovnu klijentelu koga ga ima u listi favorita ne će biti straha da će biti zjapiti prazan.

I Danny stavi server u Frankfurt. Tako će na njemu dobar ping imati svi. Od Španije i Engleza pa sve do Rusa.

17 godina
neaktivan

Nije stvar u pingu koji je dobar svugdje u EU. Stvar je u koncentraciji igrača na području gdje je server. UK je zemlja prepuna igrača na svim platformama i gaming je kod njih zastupljen gotovo kao i u USA.

Međutim, Frankfurt dolazi u obzir jer je Njemačka poznata po odličnim BF zajednicima i puna BF fanova gdje god okreneš. To ću još odlučiti pred uzimanje servera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 13:59 (Danny_HR).
16 godina
Danny_HR kaže...

Nije stvar u pingu koji je dobar svugdje u EU. Stvar je u koncentraciji igrača na području gdje je server. UK je zemlja prepuna igrača na svim platformama i gaming je kod njih zastupljen gotovo kao i u USA.

Međutim, Frankfurt dolazi u obzir jer je Njemačka poznata po odličnim BF zajednicima i puna BF fanova gdje god okreneš. To ću još odlučiti pred uzimanje servera.

deni opet si se dao nagovoriti :D

17 godina
neaktivan
Ma to je još u zraku, razmišljao sam i prije o Frankfurtu. I dalje je 75% da će bit London.
17 godina
neaktivan
Nije sad da mi je na britanskim serverima ping loš. Ali ja sam pod dojmom da je razlika između mojeg pinga i pinga ljudi koji žive bliže serveru dosta veća nego npr. na serverima u Njemačkoj. Smatram to laganom ali nepoštenom prednošću s njihove strane pa zato obično i izbjegavam takve servere.
17 godina
neaktivan
Prednost je imaginarna, odnosno postoji al je toliko mala da to ne možeš osjetiti, niti će ti ona pomoći/odmoći u igri. Prosječan ping na UK serverima ti je 50-55, na HR serverima 20-30.

Dobro se sjećam kako su ljudi govorili da im je čak bolje bilo dok je server bio u Londonu.
15 godina
protjeran

U Frankfurtu ćebiti neštomanji ping zbog BF igrača posvuda ali ta mala razlika se godovo nekad i ne osjeti. Tako sve jedno menije ping uvijek 500 pa nemam izbora posvuda mi isti ping ali nekima će ta mala razlika biti od koristi.

17 godina
neaktivan
Ne znam možda je to do moje veze. Ako uzmem u obzir sve igre ne samo BF meni na britanskim serverima ping zna biti nekad i iznad 100. Dok u njemačkoj skoro nikad nije iznad 50. :/
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
frankfurt frankfurt
london london
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 14:46 (ranko091).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

london - http://www.speedtest.net/result/1340602078.png

frankfurt - http://www.speedtest.net/result/1340603562.png

Tcom

Znaci razlika u pingu izmedju Londona i Frankfurta je 51 ..sto se definitivno osjeti kad se igra

Znaci za ping bi trebalo vrijediti blize=bolje

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 14:50 (rebelsy).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ali ne bi bilo loše ping-at ip od servera koji se misli uzet, jer ovo je vjerovatno ping na neku akademsku ustanovu u Londonu...

pa onda na kojem je serveru ljudima uredniji ping onda uzet taj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 14:51 (ranko091).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ali ne bi bilo loše ping-at ip od servera koji se misli uzet, jer ovo je vjerovatno ping na neku akademsku ustanovu u Londonu...

pa onda na kojem je serveru ljudima uredniji ping onda uzet taj...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/873499.aspx

Evo tu imaš moj ping kada je BF:BC2 server bio u Londonu.

15 godina
protjeran

Može meni netko pomoć i reć kako da samnjim ping sve živo ugasim (torrent, programe koji rade preko interneta, skidanje) i ping satlno pleše na 500 PLZ pomozite{#}

14 godina
protjeran
naxeem kaže...
dreammaker kaže...

Mislim da je zapravo obrnuto. Normal mod njubarama omogućava da pobjegnu i uzvrate kad zbog svoje nesposobnosti i nepažnje dobiju metak. HC je vrlo direktan: tko je brži, precizniji i jednostavno bolji, taj je pobjednik. Nema odbjeglih meta.

Sad bi neko rekao da zalutali meci ili šaranje na pamet na HC-u pomažu njubarama, ali nije tako, jer pro igrač nađe zaklon i ne kempa, a njubare se od straha sakriju u neku rupu i čekaju pa često popiju slučajni metak.

HVALA ti si car naxeem {#}

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan

Pff... car. Malo ti vrijedi riječ čovjeka koji igra HC i koji je još k tome već bio kažnjen zbog hacka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 16:42 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

:)

15 0 hvala 0
15 godina
Domi Zagreb kaže...
naxeem kaže...
dreammaker kaže...

HVALA ti si car naxeem {#}

Cim cujem rjec pro hvata me mucnina i tjera me povracat. Ajde molim vas zbog mog narusenog zdravlja nemojte koristit u bf 3 temi rjec pro. Hvala svima na razumjevanju.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
thechosenfreak kaže...

Cim cujem rjec pro hvata me mucnina i tjera me povracat. Ajde molim vas zbog mog narusenog zdravlja nemojte koristit u bf 3 temi rjec pro. Hvala svima na razumjevanju.

aj ne brij

17 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Ako nista drugo bit ce skupo odrzavati takav server.

Cijena i isplativost su jedini upitni.

Bez znatne pomoći ne planiram održavati 64 slota. 32 još nekako...

Ne brini. ako bude interesa za 64 igraca naci ce se pare. ja cu dat isti dan toliko koliko kosta mw3 u box izdanju! {#}

jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice