cek malo, sto sam propustio? 64 igraca na jednom modu da a na drugom ne? kakve su to gluposti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači ništa od 64 igrača na onoj bottleneck mapi operation metro? :(
Back to Karkand neće biti objavljen prvi dan, tak da odmah možeš prepoloviti taj broj. Ostane ti samo 8.
HC igraju samo pi*kice, tako da i taj ostatak mozes prepolovit. Ostanu ti samo 4.
TDM će igrati pretežno CoD prebjezi.
SQDM ne igra nitko (normalan).
Tako da ti realno ostanu samo 2 moda: Rush i Conquest.
Da su svi s forum koji igraju BC2 igrali samo na BUG serveru on bi bio u funkciji još i danas. Pogledaj samo koliki je popis ljudi u BC2 Nickovi temi. A server je dva puta umro jer nije bilo igrača. Mislim da ima punooo ljudi koji preferiraju druge modove i setup-e pa zato ni nisu dolazili na BUG server. Ne vidim zašto bi u BF3 odjednom bilo puno drugačije stanje.
Mislio sam na maksimalni broj igrača dostupan po modu.
Ali istina, ako budem igrao BF3 i ako ostane ovakvo stanje s modovima ja ću se vjerojatno držati nekog 64 slot CQ servera. CQ mi je ionako najdraži mod.
DA LJUDI VOLE HARDCORE ZATO SU OTIŠLI SA BUG SERVERA i BTW svida mi se onaj setup kaj je dao neko HC damage a ostalo sve iz normala 2D spoting and bla bla
HC damage je za pi*kice koje ne znaju pucati. valjda to ne moramo više ponavljati. sve ljubitelje HC-a bi trebalo banati s foruma
Da su svi s forum koji igraju BC2 igrali samo na BUG serveru on bi bio u funkciji još i danas. Pogledaj samo koliki je popis ljudi u BC2 Nickovi temi. A server je dva puta umro jer nije bilo igrača. Mislim da ima punooo ljudi koji preferiraju druge modove i setup-e pa zato ni nisu dolazili na BUG server. Ne vidim zašto bi u BF3 odjednom bilo puno drugačije stanje.
Ne kužim što hoćeš.
Da svi s foruma budu prisiljeni igrati na BUG serveru ili što?
Ne kužim što hoćeš.
Da svi s foruma budu prisiljeni igrati na BUG serveru ili što?
Ne, samo kažem da puno ljudi s foruma ne će igrati na BUG serveru...
EDIT: ...zbog puno modova, pa će server koji je namjenjen baš njima ponovno s vremenom opustošiti jer će se svi nekamo razbježati.
HC damage je za pi*kice koje ne znaju pucati. valjda to ne moramo više ponavljati. sve ljubitelje HC-a bi trebalo banati s foruma
Mislim da je zapravo obrnuto. Normal mod njubarama omogućava da pobjegnu i uzvrate kad zbog svoje nesposobnosti i nepažnje dobiju metak. HC je vrlo direktan: tko je brži, precizniji i jednostavno bolji, taj je pobjednik. Nema odbjeglih meta.
Sad bi neko rekao da zalutali meci ili šaranje na pamet na HC-u pomažu njubarama, ali nije tako, jer pro igrač nađe zaklon i ne kempa, a njubare se od straha sakriju u neku rupu i čekaju pa često popiju slučajni metak.
Mislim da nisu tolko pobjegli na druge modove kolko su pobjegli od BC2 općenito.
Jako mali broj ljudi će ti ulupat 500 sati u jednu igru, i sigurno ne dovoljan da bi server bio popunjen godinu dana nakon izlaska igre samo ljudima s foruma.
Ali da će se, kao i u startu BC2, prvih par mjeseci za BF3 uvijek tražiti slot više to je neupitno... a vjerojatno i duže od BC2 jer BF3 već sad ima daleko veći hajp i zainteresiranost među članovima ovog foruma nego što je imao BC2.
LET THE FLAMING BEGIN!
Nax namaži se kremom za sunčanje, trebat će ti!
P.S. HC je za p.ičkice.
Ono što je ubilo BC2 server bilo je mijenjanje IP adrese, koje se zbilo 3 puta, ubijanje servera za ljeto i manjak ljudi koji je bio spreman pričekati na praznom serveru par minuta.
S BF3 neću napraviti grešku mijenjanja hosta jer se na BC2 ispostavilo da sam bio u pravu kad sam rekao da je London puno bolje rješenje za server. Al eto, dao sam se nagovoriti na HR pa sam izvisio. :)
Ono što je ubilo BC2 server bilo je mijenjanje IP adrese, koje se zbilo 3 puta, ubijanje servera za ljeto i manjak ljudi koji je bio spreman pričekati na praznom serveru par minuta.
S BF3 neću napraviti grešku mijenjanja hosta jer se na BC2 ispostavilo da sam bio u pravu kad sam rekao da je London puno bolje rješenje za server. Al eto, dao sam se nagovoriti na HR pa sam izvisio. :)
uvedi plaćanje pa će ti biti pun server.. a višak love se potroši na janjetinu jednom mjesečno..
sve što je "besplatno" se ne cijeni..
A sve to možeš gledati i s druge strane. Na stranu sva RL sra**. Gledam ovo samo kao igru.
Normal mod njubarama ne dozvoljava da ubiju nekoga jer su ga naciljali u stopalo. Pa taj uspije pobjeći. Dok će pro igrač riješiti stvar s par metaka u glavu.
HC je vrlo direktan jer pruža jednaku šansu svima. U većini slučaja tko prvi nekoga ugleda dobiva i kill.
I da, spray and pray pomaže njubarama. Kad dođu u okršaja 1vs1 da ubiju nekoga dosta je opaliti rafal u generalnom smjeru protivnika koji zbog malog zdravlja nema vremena za precizno ciljanje.
Kretanje je jako bitno, to se slažem. Ali jednako je bitno i normalu. Ljudi koji se znaju kretati su obično oni s najviše bodova na serveru.
A npr. snajperski kemperi ne poberu nikad slučajno metak jer su 200m iza okršaja.
I btw. snajper u HCu je možda realan ali je jako overpowered i kvari zabavu. Zato su ih i ograničili na skoro svim HC serverima.
...
Ja više ciljam na prvo gašenje servera.
Opet dosta ljudi je kupilo BC2 naknadno. Pogotovo oko Božića. Ali su se naučili držati dalje od BUGa jer su ih tamo gazili. Uglavnom ima tu puno faktora.
A mislim da je Danny jednom dobro rekao. Nije tolko bitno da mi napunimo server do vrha. Bitno je da ga redovito napunimo bar trećinu. Poslje toga ljudi dolaze sami od sebe. Masu puta sam ja sam napunio neki prazni server samo zato jer sam došao vježbati letenje u heliću.
I kad jednom server dobije svoju redovnu klijentelu koga ga ima u listi favorita ne će biti straha da će biti zjapiti prazan.
I Danny stavi server u Frankfurt. Tako će na njemu dobar ping imati svi. Od Španije i Engleza pa sve do Rusa.
Nije stvar u pingu koji je dobar svugdje u EU. Stvar je u koncentraciji igrača na području gdje je server. UK je zemlja prepuna igrača na svim platformama i gaming je kod njih zastupljen gotovo kao i u USA.
Međutim, Frankfurt dolazi u obzir jer je Njemačka poznata po odličnim BF zajednicima i puna BF fanova gdje god okreneš. To ću još odlučiti pred uzimanje servera.
Nije stvar u pingu koji je dobar svugdje u EU. Stvar je u koncentraciji igrača na području gdje je server. UK je zemlja prepuna igrača na svim platformama i gaming je kod njih zastupljen gotovo kao i u USA.
Međutim, Frankfurt dolazi u obzir jer je Njemačka poznata po odličnim BF zajednicima i puna BF fanova gdje god okreneš. To ću još odlučiti pred uzimanje servera.
deni opet si se dao nagovoriti :D

Dobro se sjećam kako su ljudi govorili da im je čak bolje bilo dok je server bio u Londonu.
U Frankfurtu ćebiti neštomanji ping zbog BF igrača posvuda ali ta mala razlika se godovo nekad i ne osjeti. Tako sve jedno menije ping uvijek 500 pa nemam izbora posvuda mi isti ping ali nekima će ta mala razlika biti od koristi.

london - http://www.speedtest.net/result/1340602078.png
frankfurt - http://www.speedtest.net/result/1340603562.png
Tcom
Znaci razlika u pingu izmedju Londona i Frankfurta je 51 ..sto se definitivno osjeti kad se igra
Znaci za ping bi trebalo vrijediti blize=bolje
ali ne bi bilo loše ping-at ip od servera koji se misli uzet, jer ovo je vjerovatno ping na neku akademsku ustanovu u Londonu...
pa onda na kojem je serveru ljudima uredniji ping onda uzet taj...
ali ne bi bilo loše ping-at ip od servera koji se misli uzet, jer ovo je vjerovatno ping na neku akademsku ustanovu u Londonu...
pa onda na kojem je serveru ljudima uredniji ping onda uzet taj...
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/873499.aspx
Evo tu imaš moj ping kada je BF:BC2 server bio u Londonu.
Može meni netko pomoć i reć kako da samnjim ping sve živo ugasim (torrent, programe koji rade preko interneta, skidanje) i ping satlno pleše na 500 PLZ pomozite
Mislim da je zapravo obrnuto. Normal mod njubarama omogućava da pobjegnu i uzvrate kad zbog svoje nesposobnosti i nepažnje dobiju metak. HC je vrlo direktan: tko je brži, precizniji i jednostavno bolji, taj je pobjednik. Nema odbjeglih meta.
Sad bi neko rekao da zalutali meci ili šaranje na pamet na HC-u pomažu njubarama, ali nije tako, jer pro igrač nađe zaklon i ne kempa, a njubare se od straha sakriju u neku rupu i čekaju pa često popiju slučajni metak.
HVALA ti si car naxeem
Pff... car. Malo ti vrijedi riječ čovjeka koji igra HC i koji je još k tome već bio kažnjen zbog hacka.

HVALA ti si car naxeem
Cim cujem rjec pro hvata me mucnina i tjera me povracat. Ajde molim vas zbog mog narusenog zdravlja nemojte koristit u bf 3 temi rjec pro. Hvala svima na razumjevanju.
Cim cujem rjec pro hvata me mucnina i tjera me povracat. Ajde molim vas zbog mog narusenog zdravlja nemojte koristit u bf 3 temi rjec pro. Hvala svima na razumjevanju.
aj ne brij
Ako nista drugo bit ce skupo odrzavati takav server.
Cijena i isplativost su jedini upitni.
Bez znatne pomoći ne planiram održavati 64 slota. 32 još nekako...
Ne brini. ako bude interesa za 64 igraca naci ce se pare. ja cu dat isti dan toliko koliko kosta mw3 u box izdanju!