- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo stigla nova prinova na stol.
I kakav je za razliku od G700?
jedan decko iz croga-a je igrao na laptopu, mislim minio. i on je imao oko 30-40 fps-a i to je bilo igrivo sasvim normalo,
ali sa exovim latopom nesto nije bilo uredu jer je stalno padalo ispod 10fps-a.
.
edit: i samo da nadodam za sve one koji pljuju po razer periferiji (ukljucujuci i sempera :)) a nisu probali, svatko tko je probao megalodon slusalice ukljucujuci i dannya (u daljnjem tekstu pica) se odusevio.
Tako da je pica reako da ce kupiti nove slusalice (ne znam koje), ali hoce.
Najjaci su mi oni koji pljuju po Razeru a da su ga vidjeli samo na slici - nikad ni blizu njega bili. Ovdje na forumu postoji samo jedan hedset koji valja ( necemo imenovat jer svi znaju ) a sve ostalo je ili shit ili bacanje novaca . Nakon hrpe osrednjih hedsetova sa Megalodonom sam prezadovoljan .
Ahahahhahahahhahahaha koji epic fali jucer od moje strane ! hahahahhah!
Posto su nas decki trolali spajajuci se na nas server jer su culi svaki put sifru, promjenim sifru odem do web kamere i iskljucim ju da svima kazem sifru.
ahahhahahah, a nisam znao da se zvuk prenosi preko mikrofona na spelcevoj glavi! HAHAHAHAHAHHA
Ovo sam tek sada saznao zahvaljucjuci psihu. Predobro!
Najjaci su mi oni koji pljuju po Razeru a da su ga vidjeli samo na slici - nikad ni blizu njega bili. Ovdje na forumu postoji samo jedan hedset koji valja ( necemo imenovat jer svi znaju ) a sve ostalo je ili shit ili bacanje novaca . Nakon hrpe osrednjih hedsetova sa Megalodonom sam prezadovoljan .
Shit ili bacanje novaca? Ja smatram drugačije, da je upravo razer bacanje novca. Šta će ti razer od karikiram 1000kn za public napucavanje i zezanciju. Naravno tko ima nek si kupi, ali znam ljude koji daju sve u računalo, a drugi dan za kavu nema.
Ja imam sluške od ~200kn i nafrljim igru do kraja i čujem korake protvinika kroz zid i to mi je dovoljno, naravno da imam viška para možda bi i uzeo takvo što, ali trenutno mi je to bacanje novaca u nešto što meni neće toliko pomoći u igri.
Ali ponavljam, tko ima novaca viška nek si kupi, svakako da ima razloga zašto toliko koštaju :)
just my 2 cents
to sad svi kupuju ove kaj dolaze sa ugrađenim no recoil makro skriptama
samo da pitam koje sluške ima maus? jel to grado sr60i ili tako nešto?
ako jesu onda zna čovjek šta radi i što valja...kroz njih čuješ protok krvi,to su jako dobre hi-fi sluške(negdje 500-600kn) i mislim da se možete slikat sa svojim razer,plantronics i tim gamer điđama
nisam probao te skupe gamerske razer pa neznam ali jesam neke ajmo reć hi-fi do 500kn(one za 1000kn su sigurno još dosta bolje) i znam da je to super kako se sve detaljno čuje,pogotovo tko još ima vrhunski sluh...tako da je uvijek bolje kupit hi-fi samo kaj je problem mic,ali vidim da je sennheiser izbacio nove hi-fi/gamerske sa mikrofonom,cijena je velika,preko 1000kn ali valjda i vrijede
Svojevremeno kad sam pratio CS scenu, znam da ih je vecina koristila nesto poput ovog, a cjenovno i do 900€ (naravno oni koji su zaradjivali kruh sa time)
http://www.aircraftspruce.eu/Headsets/Sennheiser/HMEC460.html
I kakav je za razliku od G700?
Prednosti- puno je laksi, meni bolje lezi u ruci, i najvaznije mogu si staviti roza logo i kotacić
mane- malo je sklizak i bocne tipke su na gorem mjestu nego sto su na g700-ali na to se treba priviknuti koristeci mis jedno tjedan dana.
mane- malo je sklizak i bocne tipke su na gorem mjestu nego sto su na g700-ali na to se treba priviknuti koristeci mis jedno tjedan dana.
Si probao moj Imperator?
ili jednostavno kupis prave slusalice i mikrofon...
Si probao moj Imperator?
jebiga jedino njega nisam uzeo u ruke. drugi puta.
probao sam od lotusa onaj razer latioha tako nesto- najcudniji mis za drzanje, neza covjek kako bi ga uzeo u ruke.
samo da pitam koje sluške ima maus? jel to grado sr60i ili tako nešto?
ako jesu onda zna čovjek šta radi i što valja...kroz njih čuješ protok krvi,to su jako dobre hi-fi sluške(negdje 500-600kn) i mislim da se možete slikat sa svojim razer,plantronics i tim gamer điđama
nisam probao te skupe gamerske razer pa neznam ali jesam neke ajmo reć hi-fi do 500kn(one za 1000kn su sigurno još dosta bolje) i znam da je to super kako se sve detaljno čuje,pogotovo tko još ima vrhunski sluh...tako da je uvijek bolje kupit hi-fi samo kaj je problem mic,ali vidim da je sennheiser izbacio nove hi-fi/gamerske sa mikrofonom,cijena je velika,preko 1000kn ali valjda i vrijede
yup Grado, jucer skuzio da i butcher ima jedne :D
a na mobu imam Ultimate Ears 350 vi, isto brutalne sluske, cak sam sa njima igrao ma lanu jer su grado otvorene, a u prostoriji 20 ljudi
a od vrhunskih headseta osim sennheisera ima i ovaj beyerdinamic, samo sta kostaaa..., ali jednog dana cu si ga nabavit
A prave slusalice i mikrofon su ?
A prave slusalice i mikrofon su ?
Sennheiser, Audio-Technica, AKG, Grado, Beyerdinamic, Shure, Denon, Ultrasone.......
Ja sam pred 5-6 god imao Marantz jedne i mala beba ih baci kroz prozor a cule su se koda nije zvuk nego stvarno oko mene,cudo jedno,bem ti bebu necu ih nikad prezalit
Si probao moj Imperator?
Sjeo hrca za tvoj komp dok te nije bilo. Pokrene igru i počne urlati "KOJI JE OVO QURAC?!". Neki su znali o čemu se radi, neki ne
jebiga jedino njega nisam uzeo u ruke. drugi puta.
probao sam od lotusa onaj razer latioha tako nesto- najcudniji mis za drzanje, neza covjek kako bi ga uzeo u ruke.
Trebao si, cini mi se da je slicne velicine/oblika ko taj tvoj, ali ima super foru da mu se te dvije bocne tipke za palac mogu pomicat i nastimas si ih kak ti pase...
A lol basta, pa kako moezs tako igrati. ja bi se pogubio. morao bi prvo u glavi promisliti gdje sada trebam pomaci mis.
Sjeo hrca za tvoj komp dok te nije bilo. Pokrene igru i počne urlati "KOJI JE OVO QURAC?!". Neki su znali o čemu se radi, neki ne
10 000 eura da ga je zbunio invertani mouse :)
A lol basta, pa kako moezs tako igrati. ja bi se pogubio. morao bi prvo u glavi promisliti gdje sada trebam pomaci mis.
Tako samo igraju carevi svemira :)
To ti je stara skola sa Quake :p
Dobro jutro svima :), maloprije sam tek slozio racunalo pa i evo par mojih slika i video.
Hvala Mistyqu i Spelcu na organizaciji.
Jucer jer je bilo preodlicna zajebancija, masu igranja i ono najbitnije puno manje tehnickih problema :).
U biti, jedini tehicki problemi su bili switch i oni koje je danny prouzrokovao :D!
Hvala Joka na medici i medu, a POSEBNO na graviranoj staklenci!!!!!!!
Odlicno je ispalo, ali nije bilo sanse da ja to vidim jucer u mraku. Svkak cast, i hvala jos jednom :)!
Nadam se samo da nije bilo murje da morate puhati jer ipak je to prava PODRAVSKA medica:)
Jedino žalim kaj nisam mogao doći zbog bolesnih ukućana, ali sljedeći put se sigurno vidimo!
Nema na cemu i drugi put
G700, ima 4 bocne. (Ukupno 13).
Prone, granata, ammo ili medpak i laser ili light na oruzju.
Gornje tipke: noz, DPI, treca nista, tj, stanje baterije
Kotacic klik - reload
kotacic lijevo i desno - tipke 1 i 4
Tipka pod dlanom nista.

Kotacic klik - reload
Tipka pod dlanom nista.
dobro da baratam i sa 3 nekako a kamoli sa više
Evo prodo svoju ,hd 6670 1gb ddr5 ,dali se isplati Shappire hd 7770 1gb. Zašto svi pljuju po njoj !! 860kn dođe i bar ću moć normalno igrat nadam se nekih 40 slićica na low !! Ako ko prodaje grafu nek javi!!
Kotacic klik - reload
Tipka pod dlanom nista.
Meni su bočne medpack, granate, primarno/sekundarno toggle, defib.
Od ostalih koristim samo regulaciju DPI-a i to je to. Scroll tipku uopće ne koristim. Nož mi je na F i to mi savršeno odgovara!