Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.184.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...

rofl , "zdenkova sestra mi se javlja na battlelog" {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Evo stigla nova prinova na stol.{#}

I kakav je za razliku od G700?

battlelog: xXxtreme_BushMan
13 godina
odjavljen
Co7 kaže...
bmwhartge kaže...

jedan decko iz croga-a je igrao na laptopu, mislim minio. i on je imao oko 30-40 fps-a i to je bilo igrivo sasvim normalo, 

ali sa exovim latopom nesto nije bilo uredu jer je stalno padalo ispod 10fps-a. 

.

edit: i samo da nadodam za sve one koji pljuju po razer periferiji (ukljucujuci i sempera :)) a nisu probali, svatko tko  je probao megalodon slusalice ukljucujuci i dannya (u daljnjem tekstu pica) se odusevio.
Tako da je pica reako da ce kupiti nove slusalice (ne znam koje), ali hoce.

Najjaci su mi oni koji pljuju po Razeru a da su ga vidjeli samo na slici - nikad ni blizu njega bili. Ovdje na forumu postoji samo jedan hedset koji valja ( necemo imenovat jer svi znaju ) a sve ostalo je ili shit ili bacanje novaca . Nakon hrpe osrednjih hedsetova sa Megalodonom sam prezadovoljan {#}.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ahahahhahahahhahahaha koji epic fali jucer od moje strane ! hahahahhah!

Posto su nas decki trolali spajajuci se na nas server jer su culi svaki put sifru, promjenim sifru odem do web kamere i iskljucim ju da svima kazem sifru.
ahahhahahah, a nisam znao da se zvuk prenosi preko mikrofona na spelcevoj glavi! HAHAHAHAHAHHA
Ovo sam tek sada saznao zahvaljucjuci psihu. Predobro!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Alien 22 kaže...

Najjaci su mi oni koji pljuju po Razeru a da su ga vidjeli samo na slici - nikad ni blizu njega bili. Ovdje na forumu postoji samo jedan hedset koji valja ( necemo imenovat jer svi znaju ) a sve ostalo je ili shit ili bacanje novaca . Nakon hrpe osrednjih hedsetova sa Megalodonom sam prezadovoljan {#}.

Shit ili bacanje novaca? Ja smatram drugačije, da je upravo razer bacanje novca. Šta će ti razer od karikiram 1000kn za public napucavanje i zezanciju. Naravno tko ima nek si kupi, ali znam ljude koji daju sve u računalo, a drugi dan za kavu nema. 

Ja imam sluške od ~200kn i nafrljim igru do kraja i čujem korake protvinika kroz zid i to mi je dovoljno, naravno da imam viška para možda bi i uzeo takvo što, ali trenutno mi je to bacanje novaca u nešto što meni neće toliko pomoći u igri.

Ali ponavljam, tko ima novaca viška nek si kupi, svakako da ima razloga zašto toliko koštaju :)

just my 2 cents

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.pis-klan.com/

13 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

to sad svi kupuju ove kaj dolaze sa ugrađenim no recoil makro skriptama

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

samo da pitam koje sluške ima maus? jel to grado sr60i ili tako nešto?

ako jesu onda zna čovjek šta radi i što valja...kroz njih čuješ protok krvi,to su jako dobre hi-fi sluške(negdje 500-600kn) i mislim da se možete slikat sa svojim razer,plantronics i tim gamer điđama

nisam probao te skupe gamerske razer pa neznam ali jesam neke ajmo reć hi-fi do 500kn(one za 1000kn su sigurno još dosta bolje) i znam da je to super kako se sve detaljno čuje,pogotovo tko još ima vrhunski sluh...tako da je uvijek bolje kupit hi-fi samo kaj je problem mic,ali vidim da je sennheiser izbacio nove hi-fi/gamerske sa mikrofonom,cijena je velika,preko 1000kn ali valjda i vrijede

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svojevremeno kad sam pratio CS scenu, znam da ih je vecina koristila nesto poput ovog, a cjenovno i do 900€ (naravno oni koji su zaradjivali kruh sa time)

http://www.aircraftspruce.eu/Headsets/Sennheiser/HMEC460.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 15:56 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
nick54312 kaže...
bmwhartge kaže...

I kakav je za razliku od G700?

Prednosti- puno je laksi, meni bolje lezi u ruci, i najvaznije mogu si staviti roza logo i kotacić{#}

mane- malo je sklizak i bocne tipke su na gorem mjestu nego sto su na g700-ali na to se treba priviknuti koristeci mis jedno tjedan dana.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 15:58 (bmwhartge).
17 godina
bmwhartge kaže...

mane- malo je sklizak i bocne tipke su na gorem mjestu nego sto su na g700-ali na to se treba priviknuti koristeci mis jedno tjedan dana.

Si probao moj Imperator?

15 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Najjaci su mi oni koji pljuju po Razeru a da su ga vidjeli samo na slici - nikad ni blizu njega bili. Ovdje na forumu postoji samo jedan hedset koji valja ( necemo imenovat jer svi znaju ) a sve ostalo je ili shit ili bacanje novaca . Nakon hrpe osrednjih hedsetova sa Megalodonom sam prezadovoljan  {#}.

ili jednostavno kupis prave slusalice i mikrofon...

Battlelog: xXxtream_mau5
14 godina
protjeran
Basta kaže...
bmwhartge kaže...

Si probao moj Imperator?

jebiga jedino njega nisam uzeo u ruke. drugi puta.

probao sam od lotusa onaj razer latioha tako nesto- najcudniji mis za drzanje, neza covjek kako bi ga uzeo u ruke.

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

samo da pitam koje sluške ima maus? jel to grado sr60i ili tako nešto?

ako jesu onda zna čovjek šta radi i što valja...kroz njih čuješ protok krvi,to su jako dobre hi-fi sluške(negdje 500-600kn) i mislim da se možete slikat sa svojim razer,plantronics i tim gamer điđama

nisam probao te skupe gamerske razer pa neznam ali jesam neke ajmo reć hi-fi do 500kn(one za 1000kn su sigurno još dosta bolje) i znam da je to super kako se sve detaljno čuje,pogotovo tko još ima vrhunski sluh...tako da je uvijek bolje kupit hi-fi samo kaj je problem mic,ali vidim da je sennheiser izbacio nove hi-fi/gamerske sa mikrofonom,cijena je velika,preko 1000kn ali valjda i vrijede

yup Grado, jucer skuzio da i butcher ima jedne :D

a na mobu imam Ultimate Ears 350 vi, isto brutalne sluske, cak sam sa njima igrao ma lanu jer su grado otvorene, a u prostoriji 20 ljudi  {#}

a od vrhunskih headseta osim sennheisera ima i ovaj beyerdinamic, samo sta kostaaa..., ali jednog dana cu si ga nabavit{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 16:20 (berto).
13 godina
odjavljen
berto kaže...
Alien 22 kaže...

A prave slusalice i mikrofon su ? 

15 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
berto kaže...

A prave slusalice i mikrofon su ?

Sennheiser, Audio-Technica, AKG, Grado, Beyerdinamic, Shure, Denon, Ultrasone.......

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 16:25 (berto).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam pred 5-6 god imao Marantz jedne i mala beba ih baci kroz prozor a cule su se koda nije zvuk nego stvarno oko mene,cudo jedno,bem ti bebu necu ih nikad prezalit

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
bmwhartge kaže...

Si probao moj Imperator?

Sjeo hrca za tvoj komp dok te nije bilo. Pokrene igru i počne urlati "KOJI JE OVO QURAC?!". Neki su znali o čemu se radi, neki ne {#}

Freak Show Inc.
17 godina
bmwhartge kaže...
Basta kaže...

jebiga jedino njega nisam uzeo u ruke. drugi puta.

probao sam od lotusa onaj razer latioha tako nesto- najcudniji mis za drzanje, neza covjek kako bi ga uzeo u ruke.

Trebao si, cini mi se da je slicne velicine/oblika ko taj tvoj, ali ima super foru da mu se te dvije bocne tipke za palac mogu pomicat i nastimas si ih kak ti pase...

14 godina
protjeran
Battlefield 3

A lol basta, pa kako moezs tako igrati. ja bi se pogubio. morao bi prvo u glavi promisliti gdje sada trebam pomaci mis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Sjeo hrca za tvoj komp dok te nije bilo. Pokrene igru i počne urlati "KOJI JE OVO QURAC?!". Neki su znali o čemu se radi, neki ne {#}

10 000 eura da ga je zbunio invertani mouse :)

17 godina
bmwhartge kaže...

A lol basta, pa kako moezs tako igrati. ja bi se pogubio. morao bi prvo u glavi promisliti gdje sada trebam pomaci mis.

Tako samo igraju carevi svemira :)

To ti je stara skola sa Quake :p

16 godina
neaktivan
Na šta su vam bindane bočne tipke? Meni je FFW na pištolj,Back na medkict,ammo,a na tipki 2 na tipkovnici mi je puška.
16 godina
Co7 kaže...

Dobro jutro svima :), maloprije sam tek slozio racunalo pa i evo par mojih slika i video.
Hvala Mistyqu i Spelcu na organizaciji.

Jucer jer je bilo preodlicna zajebancija, masu igranja i ono najbitnije puno manje tehnickih problema :).
U biti, jedini tehicki problemi su bili switch i oni koje je danny prouzrokovao :D!

Hvala Joka na medici i medu, a POSEBNO na graviranoj staklenci!!!!!!!
Odlicno je ispalo, ali nije bilo sanse da ja to vidim jucer u mraku. Svkak cast, i hvala jos jednom :)!

Nadam se samo da nije bilo murje da morate puhati jer ipak je to prava PODRAVSKA medica:)

Jedino žalim kaj nisam mogao doći zbog bolesnih ukućana, ali sljedeći put se sigurno vidimo!

Nema na cemu i drugi put{#}

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Jožica,ako budeš sponzor i za slijedeći LAN,dolazim i ja. Makar da se napijemo skupa. Još mi ti i kum mesar dugujete zajedničko oblokavanje :DDD
13 godina
Arabarran kaže...
Na šta su vam bindane bočne tipke? Meni je FFW na pištolj,Back na medkict,ammo,a na tipki 2 na tipkovnici mi je puška.

G700, ima 4 bocne. (Ukupno 13).

Prone, granata, ammo ili medpak i laser ili light na oruzju.

Gornje tipke: noz, DPI, treca nista, tj, stanje baterije

Kotacic klik - reload

kotacic lijevo i desno - tipke 1 i 4

Tipka pod dlanom nista.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen

CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...

Kotacic klik - reload

Tipka pod dlanom nista.

{#} dobro da baratam i sa 3 nekako a kamoli sa više

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo prodo svoju ,hd 6670 1gb ddr5 ,dali se isplati Shappire hd 7770 1gb. Zašto svi pljuju po njoj !! 860kn dođe i bar ću moć normalno igrat nadam se nekih 40 slićica na low !! Ako ko prodaje grafu nek javi!! 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...

Kotacic klik - reload

Tipka pod dlanom nista.

Meni su bočne medpack, granate, primarno/sekundarno toggle, defib.

Od ostalih koristim samo regulaciju DPI-a i to je to. Scroll tipku uopće ne koristim. Nož mi je na F i to mi savršeno odgovara!

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice