Odlične i napete runde jučer na Vanilla Rush serveru jučer. Jedino mi je žao da se ekipa tako brzo pokupila (taman kad je postalo napeto).
Odlične i napete runde jučer na Vanilla Rush serveru jučer. Jedino mi je žao da se ekipa tako brzo pokupila (taman kad je postalo napeto).
Jeste se šorali?
Pa mogo ti je sa bugovom plačom kupit novi fotić ili ti ipak više želiš to u naturi s njim :P
Nego Danny daj ti nama neukim ljudima objasni kako si čovjeku 2 puta mogao uništit fotić...
Laži i obmane, ni jednom nisam bio ni blizu fotiću, al su metodom eci-peci-pec odabrali da sam ja kriv.
Jeste se šorali?
http://i.imgur.com/ZsarGtZ.gif?1
Jeste se šorali?
http://i.imgur.com/ZsarGtZ.gif?1
Jel to bučer?
Pardon decki na offtopicu..
Jel se zna neki odprilike datum za End Game?
Rekao sam mausu da ću mu spomenik podići jer je imao muda sjesti s tim brkovima u isti auto. Mislim, to nisu brkovi, to je nešto neopisivo!
Uvjezbavali su Blue Oyster Club akciju u Lotusovom autu :)
MegaLOL, kako se raspao layout na ovoj stranici...
Špelac sta si napravio forumu?!
Priznaj!!
What is this sorcery?
Špelac sta si napravio forumu?!
Priznaj!!
Danny je. U subotu je pokidao baštardov aparat, sad forum. Taj će nam svima glave doći!
vidio sam da ste se svi spojili pa sam dosao malo letjeti u scout heliju na kanale, nisam imao vremena za vise. bilo je par fino navodjenih RPG-ova
edit: tko je strgao temu?
hebote tko je pohaxo forum ? špelac ?
ma sigurno je špelac...i onako je govorio da priprema nešto "veliko".... :D
Sve mi smrdi na "harlem shake" forum
Ludilo brale<!!!
Eto, sad ste dobili svoje!
prestanite haxat,nije vam dovoljno u bf3 sad morate i forum pohaxat
FUBAR!
kakav fubar
daj obrisite spelcov post napocetku ovog layouta da vratite svemir u prijasnje stanje :)
zaboli me glava ovako citajuci :)
Ne volim paliti vatru ali nakon džukca se više ne može normalno pisati.
EDIT:
JEEEEE, popravio sam
Ne volim paliti vatru ali nakon džukca se više ne može normalno pisati.
EDIT:
JEEEEE, popravio sam
hahahaha.....do novog tvog "čarobiranja".....