Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

evo hejtera,kako je frajer važan i ponosan na sebe i na MW3

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=N13FnChsBIU

Sve govori koliko je dobio TD na youtube-u .

15 godina
neaktivan

Sad neko je bio spominjao health regen, da raščistimo:

Kol'ko ja znam, u multiplayeru nema regena ako nemate medkit kraj sebe.

U SP Fault line trailerima je postojao health indikator u postocima isto kao u MP-u, ali mislim da ce regena biti,

a u COOP Gameplayu sa Gamescoma se očito vidi health regen.

Samo pogledajte trailere pazljivo! {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
CoKsA kaže...
M4X kaže...

Kako je iritantan,baš bi ga čovjek od gušta lupio šakom u glavu

gah kako me iziritirao majmun glupi,stvarno uopće ne treba gubit vrijeme na gledanje ovog smeća.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
athlon64 kaže...
CoKsA kaže...
M4X kaže...

gah kako me iziritirao majmun glupi,stvarno uopće ne treba gubit vrijeme na gledanje ovog smeća.

obican troler...i onda jos komentirajuci video dodatno trolamo{#}

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

obican troler...i onda jos komentirajuci video dodatno trolamo{#}

Ma, tip je skroz u pravu, ima odlične argumente poput: "It's too stupid" i "I think fast-paced is better"... sarkazam, j*bote (Da, došao sam do otprilike 30 sekundi prvog videa i nisam više mogao gledat, vidi se da imaju problema)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 15:23 (roko121roko).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kratite citate.

I idete u off topic s tim likom.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 1
16 godina
moderator
roko121roko kaže...

Sad neko je bio spominjao health regen, da raščistimo:

Kol'ko ja znam, u multiplayeru nema regena ako nemate medkit kraj sebe.

U SP Fault line trailerima je postojao health indikator u postocima isto kao u MP-u, ali mislim da ce regena biti,

a u COOP Gameplayu sa Gamescoma se očito vidi health regen.

Samo pogledajte trailere pazljivo! {#}

U MP ima health regena,bar je bilo u alphi.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Onaj gameplay na Caspian Borderu mi se čini odličan, igra sa svakim trailerom izgleda bolja i bolja... A i nekako se čini brži od prijašnjih BF-ova (ne mislim na Bad Companyje).

Meni osobno je najdraže to što (znat će oni koji su igrali Alphu) imaš osjećaj da si tu, držiš oružje, "osjećaš" trčanje, skakanje, bacanje na pod, eksplozije, recoil...

A za regen, da bilo ga je u alphi, ali nije se regeneriralo do 100%, bar ne u novoj verziji alphe... Mislim da se regenerirao malo i onda prestao, ili ako health padne ispod određenog postotka više se ne regenerira...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 15:27 (roko121roko).
16 godina
moderator
roko121roko kaže...
A za regen, da bilo ga je u alphi, ali nije se regeneriralo do 100%, bar ne u novoj verziji alphe... Mislim da se regenerirao malo i onda prestao, ili ako health padne ispod određenog postotka više se ne regenerira...

Potpuno krivo.

U alphi si se regeneriro do 100%,bez obzira kolko su te izrokali.

Još se ekipa žalila na omnom forumu od battleoga na taj regen.Čak su se i vozila regenerirala,al ne teko brzo kao ti.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

moram reć da sam zamijetio jednu manu,neznam jeli to zato šta sam gledao gameplaye iz alphe ili će to ostat tako,kad netko napuni zgradu s c4 i detonira ga,kat se sruši i vide se ogromnhe krhotine kako padaju,međutim ćim se prašina slegne na podu ima par komadića zida i tjt,to jest ogromne gromade zidova kao da nestaju i to izgleda kao bug,primjer:

-gledajte od 2:50

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 15:32 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
athlon64 kaže...

moram reć da sam zamijetio jednu manu,neznam jeli to zato šta sam gledao gameplaye iz alphe ili će to ostat tako,kad netko napuni zgradu s c4 i detonira ga,kat se sruši i vide se ogromnhe krhotine kako padaju,međutim ćim se prašina slegne na podu ima par komadića zida i tjt,to jest ogromne gromade zidova kao da nestaju i to izgleda kao bug,primjer:

To je zato što je destrukcija na min. u Alphi.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
15 godina
Gunner11 kaže...
athlon64 kaže...

To je zato što je destrukcija na min. u Alphi.

aha,dakle to će bit sređeno,ok onda jer ovo izgleda bokun iritantno.

15 godina
Battlefield 3

btw mi bi za 9 dana trebali imat betu jel?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Makar niti u punoj verziji ne bih očekivao puno više po tom pitanju... Radi se o štednji na performansama, ništa drugo. Da ostane tako ležati, sa svakom bi se novom ruševinom vrlo brzo FPS prepolovio.

3D dizajner
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Neznam dal je bilo, a ova vatrena eksplozija izgleda hebeno.

OverlordCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 15:40 (Overlord07).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Makar niti u punoj verziji ne bih očekivao puno više po tom pitanju... Radi se o štednji na performansama, ništa drugo. Da ostane tako ležati, sa svakom bi se novom ruševinom vrlo brzo FPS prepolovio.

a onda treba pod postavke grafike stavit destruction- low/medium/high/ultra , pa ko ima 2 gtx 580 neka odvrne na max,znam da bi te krhotine ubile fps ali ko voli nek izvoli,stvarno bilo bi šteta da ne ukljuće to.

16 godina
moderator
athlon64 kaže...
a onda treba pod postavke grafike stavit destruction- low/medium/high/ultra , pa ko ima 2 gtx 580 neka odvrne na max,znam da bi te krhotine ubile fps ali ko voli nek izvoli,stvarno bilo bi šteta da ne ukljuće to.

I onda bi se ti s jakim mašinama pokušali sakrit iza tih zidova što se sruše,a netko slabijim kompom nebi vidio te zidove i onda ....

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
athlon64 kaže...

I onda bi se ti s jakim mašinama pokušali sakrit iza tih zidova što se sruše,a netko slabijim kompom nebi vidio te zidove i onda ....

ah da,jesam glup i ja,a onda neznam šta da kažem, bar donekle da isprave ovo,malo glupo izgleda,cijeli kat nestane.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol ovi su vec dobili mail u vezi bete

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1415691-new-email-ea-received.html

Edit: sry cini se da je to samo reklama da preorderas putem origina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 16:00 (diy_jova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Potpuno krivo.

U alphi si se regeneriro do 100%,bez obzira kolko su te izrokali.

Još se ekipa žalila na omnom forumu od battleoga na taj regen.Čak su se i vozila regenerirala,al ne teko brzo kao ti.

OK, thanks... ja nisam primijetio Regen, al' vjerojatno jer je bio sporiji od CoD-a ili BC2 (bar se meni tako čini)...

Ako je stvarno tako, onda sam i ja protiv regena, meni se čini dobra ideja da se recimo regenerira maksimalno 10% samo ako ti je health nizak.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

...Čak su se i vozila regenerirala,al ne teko brzo kao ti.

Spominjali ste to i prije ali sam se nadao da je to samo tako zbog alphe. Pao mi je mrak na oči kad sam to vidio navedeno u onom FACT SHEET-u i to pod KEY MULTIPLAYER FEATURES.

Može ta regeneracija biti 1HP po minuti, ali svejedno smatram da je to izuzetno retardirano. Kužim da moraju poglupiti igru da bi privukli više igrača, ali s tom opcijom su zbilja pretjerali.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj snimite ovo na 5:02 ja sam krepao,koda se je transformirao hahaha.

6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
pirat kaže...

Spominjali ste to i prije ali sam se nadao da je to samo tako zbog alphe. Pao mi je mrak na oči kad sam to vidio navedeno u onom FACT SHEET-u i to pod KEY MULTIPLAYER FEATURES.

Može ta regeneracija biti 1HP po minuti, ali svejedno smatram da je to izuzetno retardirano. Kužim da moraju poglupiti igru da bi privukli više igrača, ali s tom opcijom su zbilja pretjerali.

Ma, sigurno će Battlelog Forum biti pun feedbacka i žaljenja po pitanju toga kad krene Beta, a znamo da DICE sluša svoj Community (promjena 3D Spottinga, ComRose) i možemo se nadati da će nas poslušat...

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Odakle ti to?!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Kad smo već kod bete jel netko zna di ćemo se prijavljivat da dobijemo key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ne vidim kako je to išta "retardiranije" od regena općenito (al oko tog se niste bunili)? Inženjer popravlja, medik heal-a i to je dovoljno, nikakav regen. Al ak daš regen infantryju, ne vidim zašto ga ne bi dao i vozilima.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 17:14 (Minoza).
14 godina
ZC_Someone kaže...
pirat kaže...

Možda će se to moći isključiti pri postavljanju servera.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
doctor_crash kaže...
athlon64 kaže...

Odakle ti to?!

pa u 9. mjesec je beta???

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
doctor_crash kaže...
athlon64 kaže...

Odakle ti to?!

Sredinom 9 mj.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
Tommy_123 kaže...
athlon64 kaže...
doctor_crash kaže...
athlon64 kaže...

Odakle ti to?!

Sredinom 9 mj.

aha,kad skola pocne lol -.-

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice