Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koga zanima relativno jeftin preorder kolko vidim ima na take2play.info BF3 LE za 195kn. Doduše raspitajte se dal je pouzdano, ja nisam tamo ništa kupovao pa ne znam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 17:39 (ZC_Someone).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Osobno mislim da regen (ni health ni armor) neće pravit probleme jer je jako spor, a može pomoć u nekim situacijama, recimo imaš IFV (ili APC, kako god 'oćete) i

napadne te hrpa engineerova, jedva se izvučeš ({#}), sakriješ se u neku šumu i čekaš da dođe tvoj engineer tim da te popravi.

Taj regen ti može dat vrijedne sekunde za bijeg, odnosno nije dovoljno brz da odeš iza ugla i hop! ide tenk 'ko nov, ali pomaže u situaciji kad naprimjer uopće nema engineera u blizini.

Kažem vam, u Alphi sad primijetio regen i to samo ponekad, i išao je jako, JAKO sporo... i to sam ga primijetio kod infantryja jer kad voziš IFV nema armor indicatora (valjda će ga stavit?)

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

koje carsko pitanje a odg jos bolji  {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

destructible tower my ass. ima puno tema vezano na to. ljudi si igru previse umisljavaju u glavi..

15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...
HC for Life kaže...

destructible tower my ass. ima puno tema vezano na to. ljudi si igru previse umisljavaju u glavi..

Ej, tip je pitao Demize99-a (Alan Kertz, mislim da je on Head Designer Battlefield-a 3, njegov nickname je čak na kutiji Bad Companyja 2), čovjek je odgovorio da je. Pa zna valjda šta govori, on je napravio igru!

15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
diy_jova kaže...
HC for Life kaže...

Ej, tip je pitao Demize99-a (Alan Kertz, mislim da je on Head Designer Battlefield-a 3, njegov nickname je čak na kutiji Bad Companyja 2), čovjek je odgovorio da je. Pa zna valjda šta govori, on je napravio igru!

znam tko je (informiran sam) a kad kaze "indeed" nemora znacit (da, imat cete toranj koji ti padne na glavu ako ga krivo pogledas) i slicno..

17 godina
odjavljen
diy_jova kaže...
roko121roko kaže...

znam tko je (informiran sam) a kad kaze "indeed" nemora znacit (da, imat cete toranj koji ti padne na glavu ako ga krivo pogledas) i slicno..

indeed znači kao da se čudi,mislim da ga nije moguće srušit{#}

treba pričekat igru pa ćemo onda vidit jel to sve tako super kao na slikicama

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
diy_jova kaže...
roko121roko kaže...

indeed znači kao da se čudi,mislim da ga nije moguće srušit{#}

treba pričekat igru pa ćemo onda vidit jel to sve tako super kao na slikicama

Meni po kontekstu zvuči kao da kaže da će se moć. Iako može bit i sarkazam, al ne vidim zašto bi lik bio bezobrazan, ovaj ga je normalno pitao. To da ga je pitao dal se u COD-u može srušit, ne bi bilo dileme.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Već vidim;

trči forzzuk kroz šumu,pucaju po njemu sa svih strana,helikopteri rokaju po pješadiji a debelo iznad njih dogfightovi mlažnjaka,

tenkovi i oklopnjaci u formacijama koje pucaju po šavovima pokušavaju flankati neprijatelja,

opći kaos u nastojanju da se zauzme zastava blizu nekakve ogromne antene koj zlokobno nadvisuje naše virtualne živote.

Usred svega toga,neko infiltratorsko mućko đubre rokne dotičnu antenu koja forzzuka poklopi ravno po glavi,zajedno sa još četvoricom suboraca.

Respawn in 9,8,7..

Me gusta.
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Već vidim;

trči forzzuk kroz šumu,pucaju po njemu sa svih strana,helikopteri rokaju po pješadiji a debelo iznad njih dogfightovi mlažnjaka,

tenkovi i oklopnjaci u formacijama koje pucaju po šavovima pokušavaju flankati neprijatelja,

opći kaos u nastojanju da se zauzme zastava blizu nekakve ogromne antene koj zlokobno nadvisuje naše virtualne živote.

Usred svega toga,neko infiltratorsko mućko đubre rokne dotičnu antenu koja forzzuka poklopi ravno po glavi,zajedno sa još četvoricom suboraca.

Respawn in 9,8,7..

Gotovo, nema Battlefielda za tebe barem tjedan dana mladiću!

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Koga zanima relativno jeftin preorder kolko vidim ima na take2play.info BF3 LE za 195kn. Doduše raspitajte se dal je pouzdano, ja nisam tamo ništa kupovao pa ne znam.

Je pouzdano je, javite mi se na pm ako želite da vam obasnim da ne offtopričamo.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...
roko121roko kaže...
diy_jova kaže...
HC for Life kaže...

Ne mora značit da je super-mega-ekstra-turbo uništiv, ali indeed na hrvatski znači zaista, kol'ko ja znam... Tako da je to ili a) sarkazam (malo vjerojatno) b) istina, biti će uništiv bar do neke mjere (vjerojatno)... Ali bilo bi glupo sada nagađati o tornjevima i radio-antenama, možemo živce i vrijeme utrošiti na pametnije stvari (gledanje Caspian Bordera opet i opet i opet i opet...)

15 godina
neaktivan

Upravo sam negdje pročitao (it's probably yesterday's news but still) da  BF3 Beta počinje 11. 09., a za MoH LE i one koji su pre-orderali na Originu 09. 09., tako, athlon64 ne brini se, počet će Beta prije škole kako se čini... can't f*cking wait {#}

14 godina
protjeran
roko121roko kaže...

Upravo sam negdje pročitao (it's probably yesterday's news but still) da  BF3 Beta počinje 11. 09., a za MoH LE i one koji su pre-orderali na Originu 09. 09., tako, athlon64 ne brini se, počet će Beta prije škole kako se čini... can't f*cking wait {#}

Ko će čekat {#}

17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
...

Respawn in 9,8,7..

Mislim da uopće nije u pitanju koje infiltratorsko mučko đubre. Zapravo je prilično očito, Teknokyo {#}

15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Već vidim;

Respawn in 9,8,7..

Velika je vjerovatnoća da će te moj metak prije sustići {#}

Stvarno si ovo dobro napisao, koliko ti je trebalo da napišeš ? xD

Life is Hard :)
15 godina
roko121roko kaže...

da,3 dana prije skole,al dobro,nece oni prvi tjedni u školi bit žestoki

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Što ne počinje škola 5.9.?? 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tako je kod mene, u BiH...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
roko121roko kaže...

Daj neki link......

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Što ne počinje škola 5.9.?? 

nešto su govorili da će se na obali odgoditi početak škole za tjedan dana zbog bolje sezone, pa je valjda to to....
a i bilo bi dobro da date neki link da vidimo kad to izlazi beta

Battlefield Fan!
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Daj neki link......

Sigurno nije istina jel bi prvo ovi na twittu objavili tako da sumnjam.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3 Twitter:  Rumors that we've confirmed a date for the BF3  beta. Not the case! Officialy: Open beta is in Sept with exact date TBD   = no beta date.

http://twitter.com/#!/Battlefield

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hoće se rankovi iz bete prebaciti kasnije ili će biti obrisani?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Hoće se rankovi iz bete prebaciti kasnije ili će biti obrisani?

Bit će obrisani.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Dali je bilo priče o ambx-u u Battlefiled-u 3 ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo još par sitnica koje sam pokupio s BF3 Bloga a koje mislim da nisu bile:

• PC verzija je prilagođena za ALT-TAB između igre i Battleloga. Nema nikakvih uvodnih prozora i posebnog loadanja - nakon pokretanja ide se direktno u igru
  • PC verzija će dobiti ULTRA grafičke postavke
  • Senzori pokreta su vraćeni u igru, ali ne mogu se bacati. Moraju se postaviti.
  • EOD bot (onaj mali robot) se može koristiti za armanje M-COMa, popravljanje vozila i razminiravanje. (već vidim 32vs32 EOD bota u borbi {#}, EOD bot = novi wookiee)
  • Brzina metaka iz različitih oružja je drugačija.
  • Oružja za Ruse i Amere nisu ista, tj. svaka frakcija ima svoja oružja slično ko u BF2. Ali kako napredujemo kroz rankove otključaju se i ta oružja.
  • Jurišne puške koje imaju optiku s velikim povećanjem također imaju "glint" ko i snajperi.

Tko nije pratio forum može ostatak pogledati tamo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 10:33 (ZC_Someone).
Moj PC  
6 0 hvala 17
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo s battlelogom mi se prejako svida,jos sam da stave vise filtera kod biranja servera bit ce zakon.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam vidio da je netko objasnio health regen kod vozila pa da napišem.

Iako mislim da je to odvratna i najgluplja ideja na svijetu, regen funkcionira ovako.

Health se regenerira samo u slučaju da je vozilo lagano oštećeno, disejbla se nakon nekog postotka, a nakon što vozilo bude onesposobljeno (ne uništeno), health automatski pada prema nuli.

Nije toliko strašno koliko se na prvu čini, ali da su to mogli izostaviti - mogli su.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znači, ponekad ti health raste, a ako ti naprimjer unište gusjenice na tenku health ti pada?

Koji k*eteni... Pa za koji klinac služe inženjeri u igri...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice