Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ma nek ima ciljnik kakav god, samo da ubija. {#}

Dual M16-{#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tony CRO kaže...

To je meni glupo kad ima brust i ograničena je  bolje kad je full auto bez ograničenja jer tako moraš tipkat kao lud po mišu da bi ubio nekoga, dok onaj koji nema ograničenje samo drži i već te ubio odavno.

Još jedan dokaz da nemaš apsolutno nikakvog nikakvog pojma. Full auto se koristi samo kad si jako blizu neprijatelja (ili igraš HC {#}). Ostatak vremena gotovo uvijek će popušiti onaj koji bez veze spreja jer će mu ovaj drugi koji koristi kratke rafale do toga stisnuti headshot i gotova priča.

pirat kaže...

Ma po

mi ružno izgleda,al iz nutra je sve lijepo pregledno.

A možda je samo do ove loše snimke...

Meh, koga briga kako Cobra izgleda. Nije baš da ću ju gledati dok vozim. Kao što kažeš, glavno da je iznutra pregledno. Ionako (mi) je puno lakše i preglednije voziti s pogledom iz kabine. Eventualno tu i tamo se iskoristi snap view.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 15:07 (ZC_Someone).
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Meh, koga briga kako Cobra izgleda. Nije baš da ću ju gledati dok vozim. Kao što kažeš, glavno da je iznutra pregledno. Ionako (mi) je puno lakše i preglednije voziti s pogledom iz kabine. Eventualno tu i tamo se iskoristi snap view.

Pa tako se vozi Attack ili jurišni helikopter iz kabine jer u kabini imaš ciljnik i imaš duplo veće šanse da ćeš pogoditi neprijatelja.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 15:36 (pirat).
15 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...
ZC_Someone kaže...

Pa tako se vozi Attack ili jurišni helikopter iz kabine jer u kabini imaš ciljnik i imaš duplo veće šanse da ćeš pogoditi neprijatelja.

Udahni.

15 godina
Battlefield 3

@ Tony, ti budes u 2 mjeseca skupio više TD-ova nego ih je podijeljeno kroz ove 3 godine postojanja ovog foruma.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
19 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

U Cobru (kao i AH64) sjedi dvoje ljudi. Pilot i Gunner. Pilot nema blage veze sa ciljanjem protivnika i gađanjem.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...
ZC_Someone kaže...

Dakle jedna osoba vozi i puca u isto vrijeme... Bravo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Samo u avionima i to ne svim (Mig-ovi, A10, neki iz Su ruske serije, većina iz F-XX serije, i sl.). Od helikoptera, ruski V-80 ima jednog čovjeka i još neki iz Kamove serije.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
thuglife kaže...

Samo u avionima i to ne svim (Mig-ovi, A10, neki iz Su ruske serije, većina iz F-XX serije, i sl.). Od helikoptera, ruski V-80 ima jednog čovjeka i još neki iz Kamove serije.

Za avione sam znao, ovo što sam rekao odnosilo se na Attack ili jurišne helikoptere kako tony kaže.

Za taj ruski nisam znao, al' ionako sam ciljao na AH64.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam ptanje hoće li u avionima u BF3 biti samo 1 ili 2 ljudi jer u stvarnosti postoje 2 jedan pilot drugi gleda okoli i traži neprijateljski avion.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Tony namjerno radi trolling, govori da ide u osnovnu skolu.

Datum rodenja napisao je da  mu je 1990.

Lol sad je promijenio sa 1990 na 1998.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:15 (Joe Cooker).
Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Imam ptanje hoće li u avionima u BF3 biti samo 1 ili 2 ljudi jer u stvarnosti postoje 2 jedan pilot drugi gleda okoli i traži neprijateljski avion.

Nije ti palo napamet možda da apsolutno svaki helikopter pa i avion današnjice ima radar i pucanje se odvija po zadanim koordinatama?

16 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Ovi će ti biti teretni, moči češ ukrcati tenk ili dva apcaunutra i izbaciti ih s padobranom poviše mape, ukoliko u zraku bude duže od 10 minuta dobijaš i nuklearku koju možeš baciti.

Budući da su četiri vrste aviona u igri vjerojatno neki hoće neki neće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:12 (thuglife).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo uspio sam nešto izvuć iz  Caspian Border-a: 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:26 (Tony CRO).
Moj PC  
3 16 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

A kako da ti prestanemo stiskat TD kad trolaš?

I uostalom piše gluposti stoljeća i onda se čudiš hrpi TD.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolko god je trol on, trolovi ste i vi kad se obazirete na njega.

Ako počnem dijelit kartone neće ga dobit samo on.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

21 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jeste li primijetili, ali naslov teme je Battlefield 3, a ne Tony CRO, tako da, ajmo pričat malo o Battlefieldu, a ne o Tonyu. Može?

Ako vas živcira stisnite taj mali X ispod njegovog avatara

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
16 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam pratio gamescom za bf3,jel će ostat isti modovi ili su ubacili neke nove?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Evo i ankete za Battlelog http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/poll-29774-what-your-opinion-using-battlelog-server-browser-bf3.html

Nemam account tamo na forumu ali mislislim da se jos uvijek moze dat glas.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ok je taj battlelog i taj browser, al kaj im je fkt problem napravit ingame menu i ingame server browser?! {#}

Pa nek im taj battlelog server browser bude kao bonus.

Mislim, nije to to. Gubi se onaj osjećaj igranja kvalitetne igre. Vise kao da igras da nes nabrzaka obavis.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 17:49 (Cheezl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ingame server browser u BC2 mi je bio (odnosno jest) katastrofa.

Nezgrapan,nepregledan i s premalo korisnih funkcija.

Bilo što u odnosu na njega će mi biti ok,dokle god bude praktično za koristiti.

Me gusta.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Bilo bi dobro da na BattleBolgu piše pod server  browser di je lokacija jer kažu da je u Njemačkoj manji ping nego npr. Americi.

Moj PC  
0 16 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma ja na kraju krajeva se samo nadam da će izdavat zakrpe i krpat igru a ne da nakon 1 god puste igru i onako kazu "na hebite se idemo radit B4".

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

bilo bi lipo vidit koji teamplay video, ipak se dobar dio igre bazira na njoj... ovo sta se pusta je sve da COD fanovi rade drkicu... nevirujem od pustih leakova da nema niti jedan pravi di 4 covika timski igraju....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bravooo,sad mi je upravo palo na pamet;

ima li kakve vijesti o onom ingame movie editor thingy-u koji su spominjali kao mogući dodatak?

Dakle mislim na snimanje gameplaya koristeći njihov official recorder/editor ugrađen u igru.

Bilo bi fenomenalno da umetnu nekakvu jednostavnu varijantu da se ljudi ne moraju zafrkavati sa 3rd pary appovima za screencapture kada požele snimiti kratak video.

Me gusta.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ingame server browser u BC2 mi je bio (odnosno jest) katastrofa.

Nezgrapan,nepregledan i s premalo korisnih funkcija.

Bilo što u odnosu na njega će mi biti ok,dokle god bude praktično za koristiti.

Da, ali da bar igra ima ingame menu, a ne kad kliknem na BF3 da mi se otvori web browser. -.-'

Rekli su da battlelog upravo je game menu, a to mi se nesviđa.

17 godina
protjeran
forzzuk kaže...

ima li kakve vijesti o onom ingame movie editor thingy-u koji su spominjali kao mogući dodatak?

Dakle mislim na snimanje gameplaya koristeći njihov official recorder/editor ugrađen u igru.

Bilo bi fenomenalno da umetnu nekakvu jednostavnu varijantu da se ljudi ne moraju zafrkavati sa 3rd pary appovima za screencapture kada požele snimiti kratak video.

Pff...budi sretan ako igra bude imala in game screenshot function.{#}

15 godina
hellbyte0 kaže...
forzzuk kaže...

Pff...budi sretan ako igra bude imala in game screenshot function.{#}

msi afterburner ftw,ima mogućnos ss-anja i snimanja.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmm, znači oko 500 kunića za 64 slota... nije baš jeftino :/

0_o
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice