baš,stvarno je previše jbt.500 čuna e...na godinu 850 jura,biti će jeftinije na više mjeseci sigurno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je ovo daleko bolje recimo ako želim pogledat nešto u statsima ili podesit klasu ljepo samo otvorim browser i u sekundi sam tamo a ne sad u bc2 moram prvo 20sec gledat reklame i loading tako da odma izgubim volju za igranjem.
hmm, znači oko 500 kunića za 64 slota... nije baš jeftino :/
baš,stvarno je previše jbt.500 čuna e...na godinu 850 jura,biti će jeftinije na više mjeseci sigurno.
Bila je rasprava par stranica spama prije. :)
Oko 500kn je s popustom od 50% za preorder. Puna cijena je oko 1100-1200kn
Oko 500kn je s popustom od 50% za preorder. Puna cijena je oko 1100-1200kn
Ono je bilo za Multiplay koji je jedini u tom trenutku nudio BF3 servere. U međuvremenu je i3D objavio da su osigurali 2000 top level strojeva za BF3 servere i postavili ovu cijenu. To je puna cijena.
Sad je samo pitanje hoće li Multiplay sniziti cijene zbog konkurencije ili ostati pri svome.
m4a1???
Da M4A1 će biti u igri.
I inače M4A1 nema bursta, samo semi i auto :)
I kad smo već kod toga, u igri će zapravo biti dvije M4 pljuce. (EDIT: baš me zanima dal će biti reakcije na ovu riječ, koliko se sjećam nekima se baš ne sviđa xD)
Klasična M4A1 i M416 (tj. HK416) koja je zapravo njemačka poboljšana verzija M4. :)
Ono je bilo za Multiplay koji je jedini u tom trenutku nudio BF3 servere. U međuvremenu je i3D objavio da su osigurali 2000 top level strojeva za BF3 servere i postavili ovu cijenu. To je puna cijena.
Sad je samo pitanje hoće li Multiplay sniziti cijene zbog konkurencije ili ostati pri svome.
Ne baš. Kad smo raspravljali o tome već je pirat bio stavio link na i3d.net (Pff, sumnjaš u pirata da on ne bi nešto vezano uz BF3 prvi stavio. Pirat ja bi ga se odrekao zbog ovoga). Zato sam i ja napisao da mi je njihova cijena sumnjiva jer je na Multiplayu tak skupo. A sve ostale cijene na Multiplayu i i3d.net su tu negdje.

Samo jedno brzo pitanje (nemojte popi*dit ako je netko to već pitao): Hoće li Battlefield 3 podržavat offline lan, kao BF2, a ne samo online kao BFBC2?
Samo jedno brzo pitanje (nemojte popi*dit ako je netko to već pitao): Hoće li Battlefield 3 podržavat offline lan, kao BF2, a ne samo online kao BFBC2?
Ne
A, jbg, ništa onda od preordera.
Zašto?
Šta ti taj lan toliko znači?
Zašto?
Šta ti taj lan toliko znači?
Pa šta će Krsto raditi kad dođe u posjetu.
Nećeš preorderat igru zato što nema LAN? LOL?
Online, 64 igrača,... sve to stoji... ali ako ja ne mogu s ekipicom od 10-12 casual igrača u konobi s vinom i pršutom (koji i igraju samo u takvim prilikama) opaliti lan bez spajanja na internet (i da želim nije dostupan) to jednostavno više nije to... Kopčaš?
Dobro, ajde mogao bih ga preordat samo za sebe
ali ako ja ne mogu s ekipicom od 10-12 casual igrača u konobi s vinom i pršutom (koji i igraju samo u takvim prilikama) opaliti lan bez spajanja na internet (i da želim nije dostupan) to jednostavno više nije to... Kopčaš?
Eh kad se sjetim takvih dana, s ekipom u sobici, svako svoj komp donosi i halanje do ranih jutarnjih sati..
Nažalost ta su vremena davno prošla..
ali ako ja ne mogu s ekipicom od 10-12 casual igrača u konobi s vinom i pršutom (koji i igraju samo u takvim prilikama) opaliti lan bez spajanja na internet (i da želim nije dostupan) to jednostavno više nije to... Kopčaš?
Eh kad se sjetim takvih dana, s ekipom u sobici, svako svoj komp donosi i halanje do ranih jutarnjih sati..
Zato i je BF2 još uvijek aktivan.
Ah, nema bolje :) Cuga, klopa i izraz lica frendova kad ih rokneš. Dojaja je to bilo :)
Yeah right, anti-cheat. Ne daju LAN i serverske fajlove da se ne bi mogli raditi piratski serveri. Isto ko i u BC2. Nije sad da imam nešto protiv...
A cheatovi će doći kad tad, dobili mi to ili ne.
A cheatovi će doći kad tad, dobili mi to ili ne.
Doći će naxeem.
Oće bit ovakav helić u BF3?
Kad bi dao još manju sliku onda bi možda i sazno.
Oće bit ovakav helić u BF3?
Kad bi dao još manju sliku onda bi možda i sazno.
Mislim da je to Chinook. Koliko znam neće biti.
evo hejtera,kako je frajer važan i ponosan na sebe i na MW3
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=N13FnChsBIU
To ti je kad imas previse retardina u krvi.Onda tak pricas gluposti.
Thumbs down pokazuju sve
neznam zasto se uopce trudite i pogledati takva sranja..
evo hejtera,kako je frajer važan i ponosan na sebe i na MW3
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=N13FnChsBIU
Kako je iritantan,baš bi ga čovjek od gušta lupio šakom u glavu
Nemojte gubit vrijeme na kretene...