Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jucer sam nasao Mad Hattera... encounter je, jednom rijecju, Rofl :-D

Btw, utukao sam valjda preko 15 sati igre, i na 46% sam.... nikad kraja...

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:27 (Deus ex machina).

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Baš se veselim zaigrat ovo čudo slijedeći tjedan ako mi dođe.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City
Deus ex machina kaže...

Jucer sam nasao Mad Hattera... encounter je, jednom rijecju, Rofl :-D

Btw, utukao sam valjda preko 15 sati igre, i na 46% sam.... nikad kraja...

Mad Hatter je zakon. Ja sam ga jučer sreo, sasvim slučajno na nekoj sporednoj misiji.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Mad Hatter je zakon. Ja sam ga jučer sreo, sasvim slučajno na nekoj sporednoj misiji.

Ma misiju otkljucas ako nasjednes na Alfredov dropoff side mission... kao, napravili su lijek pa ga ne moras zicati od Jokera :-D Ej, al kad sam ga vidio sa onim glupim zecjim usima... ne mozes se boriti od smijeha :-D

Btw, nakon toga ide jedna od smijesnijih scena u igri:

ima scena kad se treba tuc sa Jokerom, i tocno je tako debilna kako se na prvi pogled ocekuje. Pocne se on razmahivati s tim sakicama kao da je u westernu, napada udarcima nogom u dupe i slicno.... uglavnom nakon dvije-tri sake fajta je gotova i on je na podu, rofl... doduse, tek tada pocinje prava zabava...

Wondercity me malo razocarao, kad je na pocetku onaj plin procurio i ekran se nakrivio, nadao sam se drugom Scarecrow encounteru.. a ono sipak... :-(

Sta ste odabrali na trecoj catwoman epizodi?

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
16 godina

evo pojavila se jogurt verzija ali nema jos cracka :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moj PC preorder krenuo...

danny se veseli koliko i ja :D

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja radim preload na steamu. Sad samo čekat petak da se otključa.

16 godina

Neka mi netko tko je završio na PM spoila kraj.

Neki pišu da je malo "tužan"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 17:26 (4ucker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

A netko možda ne želi znati šta drugi pišu, pa stavi to u spojler.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
OriginalEXE kaže...

A netko možda ne želi znati šta drugi pišu, pa stavi to u spojler.

Ma već je spomenuto čini mi se na prošloj stranici, tako da mislim da nema frke.

14 godina

Ima frke jer eto, ja nisam znao, a sada znam, pa prije nego i drugi saznaju, stavi spoiler, jel to toliko teško?

EDIT: Hvala.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 17:33 (OriginalEXE).
17 godina
neaktivan

Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly! :D Sad mi samo preostaje da se nadam da se nece zagubiti XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma i ako se zagubi, lijepo torrentas ko normalan covjek i na miru si :-D

Dobro, podhebavam, ali poanta... ako se zagubi, igraj piracku verziju jer iovako ionako si kupio original...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo sam ga zavrsio... bogme, kraj je epski zavrsetak epske igre. Uopce mi nije zao sto sam je kupio dvaput.

5 1 hvala 7
15 godina
neaktivan

Al priznaj da ti je zao Jokera al kladim se da je to opet neka spletka i da to nije pravi on

16 godina

Nitko ne igra ovo čudo od igre? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čekam da se otključa na steamu. Već je skinuo, a vjerujem da i drugi čekaju svoje primjerke. Tek sutra dolazi u Europu.

16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Al priznaj da ti je zao Jokera al kladim se da je to opet neka spletka i da to nije pravi on

Ma zadnja recenica koju ispali je bas ono da te strefi... opako dobro, bas sam ostao malo p0sran, jer nisam ocekivao tako jak zavrsetak... mislio sam da ce bit neka velika pompa oko Talie i da ce bit neka jurnjava gdje je nece moci spasiti na vrijeme, ili okupati je u lazarus bazenu...

Ali ovo je bas bilo, uhm ;-( ;-( ;-(

"That actually is pretty funny..."

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nitko ne igra ovo čudo od igre? {#}

Vjerovatno cu je kupit malo kasnije, sad se BF i PES igraju :)

17 godina
neaktivan
Deus, kako si igrao? Sa side misijama ili?
Ja rješavam side misije čim se pojave, da si malo produljim gušt. A i ne igram baš puno jer sam zauzet BF-om.

Sad sam na nekih 25% i baš mi je kul.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Deus, kako si igrao? Sa side misijama ili?
Ja rješavam side misije čim se pojave, da si malo produljim gušt. A i ne igram baš puno jer sam zauzet BF-om.

Sad sam na nekih 25% i baš mi je kul.

Rijesavao sam bas sve sto je naletjelo, osim trazenja Nore. Malo sam se tamo vrtio u krug oko industrial area, pretpostavljam da je iza onih zakljucanih vratiju, ali nije mi se vise dalo gnjaviti s time jer sam htio vidjeti kako se prica razvija dalje. Nekako me ta 'uzurbanost' ponijela.... dosta vremena sam cak proveo skupljajuci trofeje jer su mi te logicke zahebancije bile zabavne (dok ne skuzis par glavnih stoseva koji se ponavljaju).

Uglavnom, od side misija koje znam ostalo mi je jos samo Identity Killer i Deadshot, za kojeg sam riejsio sva ubojstva i sad trazim koju elektranu je koristio.

Sad vise-manje jurcam po gradu i skupljam sto je ostalo od trofeja, i pokusavam dovrsiti fighting challengeove. Ne uspijeva mi nikako eksplozivom odbaciti thuga u drugog thuga, niti natjerati jednog da zapuca po drugom :-(

Btw, mozes vidjeti sve achievemente ako usporedis nase profile po igri. To sam ja pred neki dan radio jer mi nije bilo jasno kako imas manje pointsa od mene :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 19:40 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Ja sam taman riješio prvu borbu s Jokerom, protiv one hrpe thugova nakon što je ukrao lijek. Tamo gdje mu Thalia fol ponudi besmrtnost.

Bio sam se baš nabrijao i htio sam naći Noru, pomučio sam se a zapravo je baš lako i jednostavno, no dobro.

Super su mi sada Riddlerove zagonetke, zahtjevaju malo više nego u Arkham Asylumu. :)

A daleko mi je najinteresantniji lik, osim Jokera, Zsazs. Njegovi pozivi baš filmski djeluju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja sam taman riješio prvu borbu s Jokerom, protiv one hrpe thugova nakon što je ukrao lijek. Tamo gdje mu Thalia fol ponudi besmrtnost.

Bio sam se baš nabrijao i htio sam naći Noru, pomučio sam se a zapravo je baš lako i jednostavno, no dobro.

Super su mi sada Riddlerove zagonetke, zahtjevaju malo više nego u Arkham Asylumu. :)

A daleko mi je najinteresantniji lik, osim Jokera, Zsazs. Njegovi pozivi baš filmski djeluju.

Joj na toj prvoj fajti, kidao sam se od smijeha kad je poceo s tim sakicama vrtjeti ko da je u westernu... dva tira i na podu je, rofl :-D

Zsazs storyline je fenomenalan, iako me malo razocarao final encounter. Mad Hatter prekratko traje :-(

Iskreno, najbolji mi je Pingvin. Kad seces njegovim muzejem i razgledavas 'izloske', shvatis koliko je tip brutalan....

Fenomenalan mi je treci hostage od Riddlera, tamo gdje tipa na stolici poklopi sa nekim zvonom pa igra "Ispod koje case je novcic". Fenomenalan mi je zato jer sam prvi put failao pa sam dobio podosta inteligentno upozorenje, pa kad igras 'pametno' drugi put, dobijes onaj "Ma je*em ti mater, kako me navuko"  feeling :-D :-D :-D

17 godina
neaktivan
Jesi skužio Deus u Jokerovoj buksi iskorišten test za trudnoću koji govori da je osoba koja ga je koristila trudna?
A Joker ga baš i nije mogao koristiti. LOL
17 godina

Samo da se nadovežem na kraj, ono nije Joker na kraju...nasao sam par dokaza a i vec je nesluzbeno objavljen nastavak...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:24 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...
Samo da se nadovežem...

Spoileeeeeeeeeer

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:20 (OriginalEXE).
17 godina
Kaj ? stavit cu spolier al opet nisam nis naveo kaj ce bit s njim neg sam sam rekao da to nije on na kraju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Pa eto meni si sad otkrio nešto šta nisam znao, niti sam htio znati :) Po meni je to jedna bitna činjenica.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jesi skužio Deus u Jokerovoj buksi iskorišten test za trudnoću koji govori da je osoba koja ga je koristila trudna?
A Joker ga baš i nije mogao koristiti. LOL
Mitch kaže...

Samo da se nadovežem na kraj, ono nije Joker na kraju...nasao sam par dokaza a i vec je nesluzbeno objavljen nastavak...

Ma da, ako odete na youtube i potrazite Batman Arkham City Easter Eggs, ima toga tonu... od skrivenih radio stanica, pa nadalje...

17 godina

hebemu još uvijek nema "droge"{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice