Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Baš sam danas krenuo u drugi prelazak ovog remek djela. Zbilja je igra fantastična, i u drugom prelasku uživam kao i u prvom. 

Svaka čast developerima na ovom remek djelu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City

Još sat i 20 je na sniženju od 75%(5 eura) na steamu.

Odmah sam kupio ovu odličnu igru,da bar dođe i arkham city na steam(u našoj regiji).

Najviše sam volio one Riddlerove zagonetke.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:38 (NFSPredator0010).
16 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovat, sadu drugom prelasku sam odma na početku vidio Black Masku tamo kad me vode Pingvinu. On mi je totalno promakao kad sam prvi put prelazio igru.

Policija ga je tukla u kutu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 21:50 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"We think there is a fundamental misconception about piracy," Newell said. "Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem. For example, if a pirate offers a product anywhere in the world, 24/7, purchasable from the convenience of your personal computer, and the legal provider says the product is region-locked, will come to your country three months after the U.S. release and can only be purchased at a brick and mortar store, then the pirate's service is more valuable.

Gabe Newell for IGN.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čovjek je u pravu :) Oni imaju dobru politiku. Odlična usluga potrošačima je po meni najbolji način suzbijanja piratstva. Jebeš ti one Ubisoftove DRM-ove kad se to sve da hakirati i krekati, a samo su kupcima malo otežali uživanje u proizvodu. Nemoj je*eno zaključat igre za neke regije, imaj odličan customer service, poštuj kupce i oni će ti rado kupovati proizvode. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Čovjek je u pravu :) Oni imaju dobru politiku. Odlična usluga potrošačima je po meni najbolji način suzbijanja piratstva. Jebeš ti one Ubisoftove DRM-ove kad se to sve da hakirati i krekati, a samo su kupcima malo otežali uživanje u proizvodu. Nemoj je*eno zaključat igre za neke regije, imaj odličan customer service, poštuj kupce i oni će ti rado kupovati proizvode.

Je ali je ironija što je steam regionalno zaključao Batman:Arkham City i još neke igre.

17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Je ali je ironija što je steam regionalno zaključao Batman:Arkham City i još neke igre.

Po stoti put, razlog zašto ne možeš kupiti B:AC je GFWL koji ne podržava Hrvatsku. Pa ti Steam ne smije prodavati igre koje trebaju GFWL da bi normalno radile. Nije AC Valveova igra da oni mogu odlučivati o takvim stvarima. Dok se Valve za sad drži te izjave. Sve njihove igre možeš kod nas kupiti bez problema i to uglavnom po istoj cijeni kao i u SADu. Znači ak Portal 2 kod njih košta 50$ kod nas košta 38€.

Tj. da skratim, ako imaš problema s cijenom ili regionalim blokadama određene igre obrati se izdavaču za razloge iz toga. Osim u slučaju da se radi o igri koju je baš Valve napravio.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Po stoti put, razlog zašto ne možeš kupiti B:AC je GFWL koji ne podržava Hrvatsku. Pa ti Steam ne smije prodavati igre koje trebaju GFWL da bi normalno radile. Nije AC Valveova igra da oni mogu odlučivati o takvim stvarima. Dok se Valve za sad drži te izjave. Sve njihove igre možeš kod nas kupiti bez problema i to uglavnom po istoj cijeni kao i u SADu. Znači ak Portal 2 kod njih košta 50$ kod nas košta 38€.

Tj. da skratim, ako imaš problema s cijenom ili regionalim blokadama određene igre obrati se izdavaču za razloge iz toga. Osim u slučaju da se radi o igri koju je baš Valve napravio.

Jasno je to meni,međutim zašto nisu npr. stavili igru otključanu pa napisali pri kupnji nešto kao:"Warning!This game is not supported in your region and may not work properly...",pa tko hoće neka izvoli.

Iako nije mi jasno kako se Arkham Asylum koji isto koristi GFWL(koji nije podržan u našoj zemlji) može kupiti na steamu?Kontradiktornosti.

S druge strane čitam na steam forumima da neki ljudi kažu da njihova zemlja nije   podržana za GFWL,ali igre nisu blokirane u njihovoj regiji.Neki pak tvrde ta GFWL nema veze s time.

Ne zna se tko pije a tko plača,bitno je da pirati mogu fino igrati,a mi pošteni koji želimo platiti dobijemo kitu.

17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Pa za tak nešto prvo moraju vjerojatno dobiti dozvolu jer igra nije njihova. I što u slučaju da ti igra ne radi? Misliš da bi se svi pomirili s tim da su spušili 50€. Uostalom ne vjerujem da zakon u bilo kojoj državi dopušta prodaju nečega što možda ne radi. Zamisli da dođeš u dućan i na svemu je naljepnica "Možda ne radi. Kupiti na vlastitu odgovornost." xD

Možda pitanje DLCova i preorder bonusa. Ak se ne varam AA se prodaje i downloada samo kao GOTY, tj. cijeli paket. AC ne. A ako ti ne radi GFWL ne možeš DLCove ni skinuti. Bar ja nisam mogao. Tj. morao sam ih aktivirati i skidati direktno preko GFWL aplikacije a ne preko Steama.

A baš da GFWL nema s tim veze ne vjerujem. Zašto su blokirane redom sve novije igre koje trebaju GFWL da bi radile (npr. Dark Souls). Makar da im je u interesu i jedan i druga strana bi se vjerojatno potrudila oko toga. No budući da smo (pre)malo tržište vjerojatno ih zaboli nešto kakvu uslugu nam daju. Glavno da su sretni oni koji imaju para za svaku igru koja izađe :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 14:31 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Pa za tak nešto prvo moraju vjerojatno dobiti dozvolu jer igra nije njihova. I što u slučaju da ti igra ne radi? Misliš da bi se svi pomirili s tim da su spušili 50€. Uostalom ne vjerujem da zakon u bilo kojoj državi dopušta prodaju nečega što možda ne radi. Zamisli da dođeš u dućan i na svemu je naljepnica "Možda ne radi. Kupiti na vlastitu odgovornost." xD

Možda pitanje DLCova i preorder bonusa. Ak se ne varam AA se prodaje i downloada samo kao GOTY, tj. cijeli paket. AC ne. A ako ti ne radi GFWL ne možeš DLCove ni skinuti. Bar ja nisam mogao. Tj. morao sam ih aktivirati i skidati direktno preko GFWL aplikacije a ne preko Steama.

A baš da GFWL nema s tim veze ne vjerujem. Zašto su blokirane redom sve novije igre koje trebaju GFWL da bi radile (npr. Dark Souls). Makar da im je u interesu i jedan i druga strana bi se vjerojatno potrudila oko toga. No budući da smo (pre)malo tržište vjerojatno ih zaboli nešto kakvu uslugu nam daju. Glavno da su sretni oni koji imaju para za svaku igru koja izađe :/

Ako kupiš igru kao retail u trgovini,opet moraš koristiti GFWL koji nije podržan u HR.Kako je onda moguće da ne žele omogućiti na steamu zato što nije podržano u našoj regiji,a za retail garantiraju da radi(iako nije podržan).

Onda je logično da ako garantiraju da taj,ne podržani retail radi,da će raditi i nepodržana digitalna verzija.

Možda si u pravu za GOTY,ali zašto onda nema ni AC:GOTY u našoj regiji? Uspio sam kupiti AC:GOTY key sa drugih izvora i aktivirati ga na steamu,znači prodaje se i GOTY.

To sve upućuje da možda nije sve kriv GFWL,iako se tako čini.

17 godina
neaktivan

Heh, tko ti to točno garantira za retail verziju? Ako na GFWL stranici piše da ne podržava HR ne podržava nas i gotovo. Nema to veze s Steamom.

Samo to se vjerojatno odnosi na neki manje bitan dio ukupne usluge koju GFWL pruža. A svi znaju da onaj bitan dio radi svugdje. Pa će ti neki manji web shop ili lokalna trgovina svejedno prodati igru jer znaju da u 99.9% slučajeva ne će biti problema. Dok će neki veliki distributer ili sam izdavač (koji ti k tome ne daje opciju povrata novca) odlučiti da mu nije sila da se nateže po sudu jer zna da ga državne institucije i udruge za zaštitu potrošača drže na oku budući da okreće puno veću lovu od neke od desetak web stranica koje mogu komotno raditi u ilegali dok ih netko direktno ne prijavi ili postanu malo ozbiljniji igrači na tržištu.

No moj jedini siguran zaključak iz svega ovoga je da zapravo ne znamo koji je točan razlog. Ali očito ima nekakve veze s GFWL servisom jer su jedino igre koje ga koriste blokirane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 17:12 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da se polako pripremaju za najavu :D

http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=77&t=19043

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Upgrejdo sam sve što se može,a još uvijek mi   kad igram stoji gore press tab to upgrade.Kako da se toga riješim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 11:55 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

onaj lijepi osječaj kad riješiš 399/400 riddlereovih challange... 20x combo streak mi je ostao. 2 puta sam ga dostigao ali sam i poginuo pa mi nije priznalo. i sad kad mi baš treba nema boga da ga ponovim

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

onaj lijepi osječaj kad riješiš 399/400 riddlereovih challange... 20x combo streak mi je ostao. 2 puta sam ga dostigao ali sam i poginuo pa mi nije priznalo. i sad kad mi baš treba nema boga da ga ponovim

Imam dobar trick za taj combo... ako hoces, javi ;-)

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
16 godina
odjavljen

ROdjo, samo daj jer me ovo izluduje... 3 sata sam pokusavao i odustao. Skoro sam kontroler polomio..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

U biti nije nista specijalno... radi se o eksploataciji bat swarm comboa.

1. Dakle, uletis u fajt, zviznes ih par, taman da nabijes combo

2. Evadeas ravno u centar rulje i okines bat swarm, koji ce ih osamutiti i odgurnuti od tebe na 2 sekunde

3. U te 2 sekunde slobodnog mlacenja imas taman dovoljno vremena da napunis novi bat swarm

4. Evadeas prvog lika koji ti dodje blizu, opet okines bat swarm

5. Rinse & repeat

Uglavnom, sto je vise ljudi oko tebe kad okines combo, jednostavnije je, ali opet je rizicno evadeati u centar rulje i castati combo

Ja sam dignuo combo na cca 120x ovako {#} Onda lijepo kad ih 70ak% pogine, slomis ruku jednom sa onim nezaustavljivim knockdownom i dobijes poena koliko hoces. Rijesio sam sve teske challenge fight mape na ovu foru.

Savjetujem ti onu mapu kod Pingvina za ovo, jer iako ima titana i poneki special NPC, imas omanje brdo normalnih NPC-eva.

Javi kako je proslo :-)

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
16 godina
odjavljen

a pošto sam već prešao igru, priznat će mi se to na challange mapama? onda se normalno vratim u igru i nađem riddlera?

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

a pošto sam već prešao igru, priznat će mi se to na challange mapama? onda se normalno vratim u igru i nađem riddlera?

ne prizna mi u tim mapama a napravio sam x44 :/

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
skank666 kaže...

ne prizna mi u tim mapama a napravio sam x44 :/

Hmmm... bezveze.... mislio sam da radi u challenge mapama takodjer...

14 godina
neaktivan

Jel vi mozete kupiti ovu igru na steamu ? Ja sam htio ali je ne mogu nikako pronaci, a znam da je trenutno 75 % of na GOTY izdanje.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AC nam ne daju ovdje{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije mi jasno kako i zašto to rade? Ista stvar je sa Dark Souls:PTD, ali uredno možeš kupit steam key sa 100 stranica i dl-at igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zbog games for windows live p*zdarije{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako ovo na 2:30 min, prodjem ova tri ova al 4 ne mogu odem u vodu kako da uzletim malo??

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo sam "late to the party", ali samo da reknem da ova stvar da GFWL ne dopušta igru u našoj regiji je glupost. Prije tjedan dana sam kupio igru na akciji za 5 funti na game.co.uk, digitalnu verziju (GOTY sa svim DLC-om), dobije se steam code, uredno se aktivira, radi, čak i GFWL upali iz prve (još nedoživljeno). Tako da to što nije direktno dostupna na Steam-u je neka administrativna gluparija koju Steam/GFWL jednostavno nemaju volje ni želje ispeglati.

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da Hrvatska nije jedna od podržanih zemalja u GFWL, pa zato nam steam ne nudi igre koje traže GFWL. Srećom GFWL se ukida slijedeće godine, pa će valjda patchirati igre da koriste steamworks umjesto GFWL (na nekima se to već radi)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 10:07 (Drago127).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drago127 kaže...

Mislim da Hrvatska nije jedna od podržanih zemalja u GFWL, pa zato nam steam ne nudi igre koje traže GFWL. Srećom GFWL se ukida slijedeće godine, pa će valjda patchirati igre da koriste steamworks umjesto GFWL (na nekima se to već radi)

Batman:AA je uredno dostupan na Steam-u, tako da je ovo sa Batman:AC pretpostavljam ili nekakva relikivija nekog dogovora sa lokalnim distributerima ili administrativna stavka, nekakva zastavica za koju nitko ne zna tko ju je postavio ni kada al kad je već tu nek ostane, kog briga za ta sitna lokalna tržišta.

Što se ukidanja GFWL-a tiče, nadajmo se da će patch-ati. Nije baš 100% ziher, jer već sad je poznato da npr. AoE:online više neće funkcionirati nakon gašenja GFWL servera, a isto tako cijela priča sa XBox One i backward compatibility pokazuje da se Microsoft baš i ne brine za dostupnost i funkcionalnost "starih" igara.

Osobno se ipak nadam da će se Microsoft založiti za patcheve, jer će u suprotnom dati povijesno najjači mogući argument u korist piratluka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:07 (baba).
15 godina
neaktivan

Kupio igru u Svijetu Medija i sada kada sam ju instalirao, traži me DVD kada ju pokrenem.

Zna tko kakav fix?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice