Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pa i je na engleskom samo sto su uz eng tu jos par drugih jezika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City
mar123 kaže...

pa i je na engleskom samo sto su uz eng tu jos par drugih jezika.

Gle, stvarno. Nisam primjetio.

17 godina
neaktivan

Ako ste nabrijani na Riddlerove zagonetke, kao ja, pogledajte ovu stranicu.

http://riddler.batbad.com/riddles/riddle_database/index.html

Možete igrati zanimljivu miniigru s Riddlerovim zagonetkama iz stripova, filmova itd.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pokupio sam sve zagonetke - circa 2-3 (ne racunam catwoman)... na 71% sam... tek sam sad skuzio da za stotku, treba rijesiti sve Riddler's Revenge... ajmeeeee....

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam na 59%. Počeo skupljat trofeje i zagonetke. Ali, neki su stvarno frustrirajući. Ostala su mi još dva AR traininga (onaj koji ide uz zemlju ne vjerujem da ću ikad uspjet).

16 godina
neaktivan
Camalus kaže...

Ja sam na 59%. Počeo skupljat trofeje i zagonetke. Ali, neki su stvarno frustrirajući. Ostala su mi još dva AR traininga (onaj koji ide uz zemlju ne vjerujem da ću ikad uspjet).

Za neke od njih rade trikovi, pa pitaj ako ne ide. Ima jedno specificno mjesto gdje sam izgurao divebomb achievement.

Za AR1 trening, stvarno je naporan ali evo tri upute koje bi trebale pomoci:

1. Nemoj startati prema meti, vec malo vise lijevo, i poravnaj se prije nego proletis prvu metu

2. Koristi mete kao vodilice!!! Kad dotaknes metu za poniranje, pocni ponor tada, ne prije... kad dotaknes prvu slijedecu metu, pocni izravnavanje!

3. Kad pocnes izravnavanje, pusti ga oko pola sekunde do sekundu bez da ga vuces prema gore! Samo prekini divebomb i pusti ga neka pada malo... onda povuci taman dovoljno da se postavis vodoravno prema podu, to mozes izmjeriti tako sto plast izgleda vrlo napuhano i na rubovima se vidi zrak.

Ovo dvoje bi trebalo pomoci da izguras dovoljno brzine za prolet kroz tunel, i tocan luk prilaza tako da niti ne udaris u pod, niti u vrata.

Za AR trening koji ide kroz kanal iznad vode, ista stvar samo sto je malo lakse.

AR trening kod kojeg je potrebno izvrsiti okret, opet samo slijedi mete. Kreni prema meti, kad je dotaknes pocni dive bomb i rotiraj se tada, cim dotaknes slijedecu metu pustaj i malo nastelaj, i to je to.

Zadnji AR trening, u Boweryu je meni osobno bio najlaksi, ali njega sam zadnjeg prolazio pa sam se vec ispraksirao s glideanjem.

Uglavnom, kad se ispraksiras kako spada, to je pored graple boosta najbrzi nacin putovanja, jer ne trosis energiju na ponovni uzlet, vec samo prema naprijed. Usput, s ovom tehnikom, bez problema rijesis 50m over water achievement i 250m with grapple boost. Za 150m letenje trik je malo drugaciji, ali da ne spoilam...

Pitanje za mene...

jedan od tri riddleova koji mi je ostao je onaj ogromni upitnik na zidu pored mosta, tocno na granici Amusement Mile i Industrial Area. Prevrtio sam se lijevo-desno skoro pola sata, i po Amusement Mile i po Industrial Area (Riddle spada u Industrial area grupu).... ne mogu nac prokletu tocku nigdje. Da li je neki trik u djiru sa dizalicama ili s mostom? Probao sam sa skoro svakog mjesta s kojeg se vidi upitnik, preletio cijeli Industrial Area sa Detective Modeom - nista.

Pitanje 2:

jedan od combat challengeova je: "Aerial kick off a stunned enemy into another one". WTF je to? Probao sam Aerial Kick pa odmah plast na drugog - nista. Probao sam dvojicu s plastem, nista, jednog preskoci. Probao sam sa Bat Swarm Comboom - nista. Da stvar bude najsmjesnija, progres mi je 1/3, sto znaci da sam ga izveo nekad, a ne znam ni kad ni kako. Any ideas?

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 20:21 (Deus ex machina).
14 godina
neaktivan

Hvala za upute, uspio sam. Onaj na vodi sam riješio pukom slučajnosti iz prve.  Riješio sam i onaj u boweryu. Taj upitnik sam riješio, ali se ne mogu sjetit di je točka. Baš gledam i ne mogu je naći.

EDIT: Eh, našo sam je. Na jednom od onih kamenih tornjeva ti je. na vrhu

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 14:54 (Camalus).
17 godina
neaktivan

Stigao sismis :D Pa veceras utisci posto sad ode na fax XD

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 9:08 (dex3108).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto je Arkham City nestao sa steama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Ne sviđa se ni meni. Taman posla još da kreiram account na originu. Ništa od ovoga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meh.
14 godina
neaktivan

Zbog GFWL. GFWL nema podrške za našu zemlju, pa je tako i sklonjena nama sa Steama.

Isto kao DiRT 3, zadnji Operation Flashpoint, itd....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema mi to smisla jer je dosta igara s GFWL-om još uvijek gore.
16 godina

ali moze se spojit na americki vpn i onda kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nema mi to smisla jer je dosta igara s GFWL-om još uvijek gore.

Nema ni meni, ali recimo pola CM-ovih igara isto tako nema u našoj regij. DiRT 3, F1 2010, OFP:Red River... Sve koriste GFWL. Dok neke starije CM igre (DiRT 2, OFP:DR, FUEL) uredno se mogu kupiti u našoj regij. A sve koriste GFWL. Sad je li to neka starija verzija, novija, nemam pojma, ali negdje sam načuo da GFWL koči.

Ili neka se nađe Deus da nam objasni{#}

Kako god meni nema nikakve ekonomske logike zabraniti prodaju igre u jednoj regiji, čemu sam sebi sabotirati prodaju.

17 godina
neaktivan
Možeš kupiti i primjerice F1 2011 koji isto koristi GFWL...
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1872949

Tu ima dosta informacija. Uglavnom isto je = DiRT 3=Batman Arkham City. Jer vjerojatno su isti razlozi.

Ali recimo opet ako netko želi baš na steamu može srediti gift bez problema. Ja imam Prey na steamu (aktiviran retail key iz kutije) već godinama i nema problema, iako je nedostupan u našoj regiji.

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
Danny_HR kaže...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1872949

Tu ima dosta informacija. Uglavnom isto je = DiRT 3=Batman Arkham City. Jer vjerojatno su isti razlozi.

Ali recimo opet ako netko želi baš na steamu može srediti gift bez problema. Ja imam Prey na steamu (aktiviran retail key iz kutije) već godinama i nema problema, iako je nedostupan u našoj regiji.

kako?

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kako?

Netko iz regiona u kojem je dostupno pokloni igru, a ti mu uplatiš lovu na PayPal.

16 godina

a jbg kad neznam nikog kome je dostupna :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mar123 kaže...

a jbg kad neznam nikog kome je dostupna :(

kupi key.. kao sto cu i ja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

a da ali onda nemam igru na steamu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nemam dume da li je jos uvijek dostupna na Steamu, nisam pokrenuo Steam duze vrijeme... probat cu oko rucka jer sam lijen switchati OS sada.

No, ako je maknu iz prodaje, sto je s onima koji su je vec kupili?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

No, ako je maknu iz prodaje, sto je s onima koji su je vec kupili?

Ostaje, čak ako je i potpuno povučena sa steama. Skank ima Crysis 2 na steamu (kupio u preorderu), a kasnije je kompletno povučen sa steama za stalno (Isto kao i Dragon Age 2).

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ostaje, čak ako je i potpuno povučena sa steama. Skank ima Crysis 2 na steamu (kupio u preorderu), a kasnije je kompletno povučen sa steama za stalno (Isto kao i Dragon Age 2).

Vidis... to je dobro. Sad samo steta sto je ne mogu nikom poklonit... nisam je instalirao ni jednom, bzvz :-(

Edit:

bas cu sad poslat pismo u Steam Support, da vidim! Siguran sam da vide da je nisam ni jednom instalirao ni igrao, a i slikat cu im svoju xBox kutiju.

Pitat cu ako je moguce igru pretvoriti u Gift.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 19:04 (Deus ex machina).
16 godina
A moze se to napravit tako da napravite novi steam acc, odete na americki vpn, i kupite kao gift i giftate svom pravom acc-u. Tako vam steam nista nemoze a vi imate igru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo odigrao pola sata i sta reci odlicna igra :D

Kod mene na ovim podesavanjima:

http://i.imgur.com/lcGMGl.png

radi odlicno igra. Izmedju 40 i 60 FPS-a po gradu. Ponekad padne ispod ali na pola sekunde ni ne primjeti se. Da ne bude da lazem evo i video:

Cak i dok snimam sa FRAPS-om u Half-Size modu igra mi radi na 30 FPS-a sa ponekim padom.

Meni mi se jako dopada kako je uradjen, grad je fantastican, likovi odlicno odradjeni (na jednom od okacenig SS-ova se moze vidjeti kako je kosa dobro uradjena), detalja jako puno.

Za sad mi je jedina zamjerka na sadrzaj kutije. Ama bas nista u njoj nisam dobio sem promotivnog letka nekogi i "korica" nekadasnjeg User Guide-a. Jbm i njih i njihovo pakovanje XD 

http://imgur.com/a/Sbo6Q#0

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Izgleda da imam sreće što sam preordao na steamu. Ostala mi je te nemam nikakvih problema.

Anyway, 64% and going up. Ostala mi još dva side questa. Onaj identity man i mysterious man. 

Pitanje (spoiler):

Šta ja trebam tražiti znakove i tijela da se questovi nastave ili će mi se pojavit onaj side quest kad se opet nešto desi kao kod deadshota?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i jedna indoor panorama :D 

http://i.imgur.com/0y31X.jpg

Sad odo nazad u igru po jednu panoramu grada XD

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka